45 Creative Dorm Room Ideas

hybel room idea-22

Å studere bør være lett for både deg og din romkamerat. Hold studien i ryggen mellom sengene dine slik at en av dine kan ta plass og studere. I tillegg er det flott å holde bøker organisert.

Et hjem borte fra hjemmet

Mange har opplevd å bo og bo i sovesaler. Vanligvis begynner disse i løpet av våre høyskole- og universitetsår. Vanligvis er disse instituttene langt hjemmefra, eller vi ønsker å gå til skolen i våre drømmer, selv om det betyr stater eller land bort. Noen til og med begynner å bo på sovesaler helt siden deres mellomskoleår. Men uansett hvor langt unna vi synes å være når vi bor på våre sovesaler, lærer denne typen erfaring oss bare hvordan vi skal bli uavhengige.

Og selvfølgelig, siden dette er hvor vi bor for størstedelen av året, kan sovesaler veldig godt være våre hjem borte fra hjemmet. Og som våre egne steder, burde vi gjøre våre sovesaler mer komfortable. Dette kan i det minste hjelpe oss med å føle oss litt mindre hjemmefra.

Det er forskjellige måter å gjøre våre sovesaler føler seg mer hjemme. Men en masse personlige ting vil ikke bare gjøre det. Vi bør prøve å innlemme våre egne stiler. Tilpass dekorasjonene dine eller hvis du har en romkamerat, jobber med dem for å få stedet til å være virkelig til deg. Du trenger ikke å ha god kunnskap om interiørdesign. Du kan gjøre hva du vil, så lenge du holder reglene for stedet.

Den beste måten er den smarte måten

Men vet du at det å gjøre dormet ditt behagelig er ikke det eneste du trenger å gjøre? Siden du egentlig er student (de fleste mennesker som bor i sovesaler), trenger du et sted som er praktisk. Du trenger et sted som kan følge dine strenge tidsplaner eller imøtekomme alle dine behov (som å måtte lade telefoner og bærbare på samme tid, samtidig som du kan komme deg til matlagingen din innen sekunder). Så prøv å planlegge det beste utseendet på dorm.

Så igjen, ikke glem om romkameraten din. Sjansen er at du vil ha en. Når du tenker på utformingen av ditt hjem (ved design, mente jeg også plasseringen av hver eneste ting), du må snakke med romkameraten din. Samarbeide med dem og spør hvor de vil ha sine ting å gå, og hvis planen passer til deres smak. Normalt er dette ikke bare en måte å holde stedet kult og behagelig, men å holde ting kult med romkameraten din samtidig.

hybel room idea-33

En ren og organisert sovesal vil hjelpe deg med å studere og gjøre jobben din bedre. Hvis du er alene, holder du det gjenværende rommet uberørt for å få plass til å se ut som mye bredere. Pluss en hvit fille kan gjøre jobben.

hybel room idea-24

Sovesaler er ofte mindre, så maksimere plass med denne fantastiske køyesengen. Den øvre delen er din sengeplass og i nedre del, i stedet for en annen seng, er ditt arbeid og studieplass. Den er tilpasset med hyller, slik at du kan plassere bøkene dine og andre ting der.

hybel room idea-25

Ville det ikke vært fint å vite hvor du skal lade opp gadgets? Her er en morsom strømuttak arrangør hvor hvert hull representerer hvor gadgets skal plugges.

hybel room idea-26

Skapet ditt er en av de vanskeligste tingene å organisere. Men du kan også gjøre det beste med å maksimere plass gjennom skolommer og plassere det vanskelig å organisere klær på bokser og kurver.

hybel room idea-27

Vil du la romkameratene vite hva som er ditt uten å være for hard? Vel, du kan gjøre dette trikset; broder dine initialer på putevaret og kanskje også lage et design ut av det. Du og din romkamerat kan gjøre dette.

hybel room idea-28

Denne unike utseende og stilige hylle er det du trenger for sengevarer eller dekorasjoner. Det går fra tak til gulv, slik at du kan legge ganske mye på dette hvis du vil.

hybel room idea-29

Jordfarger og gule lys kan holde alt mykt og behagelig. Dette er typen rom som du virkelig kan slappe av og sove godt.

hybel room idea-30

Vennskapsmål oppnådd. Selv om hver side har sitt eget merke (brodert innledende triks), går de fortsatt med samme stil. Pluss mini kjøleskap, ovn og små skuffer kombinert i et senterbord med kaffetrakter og tvilling lampeskjermer gjør livet så mye lettere.

hybel room idea-31

I stedet for å ha to senger, kan du og din roomie nyte en køyeseng. Men ikke den som kunne bli så kjedelig. Prøv med myke dyner, lys og ekstra puter for mer komfort. Siden til den andre sengen kan legge plass til to koselige stoler hvor du kan henge ut eller studere.

hybel room idea-32

Hvis du kan ha din dorm tilpasset, er det hva du kan gjøre: lage to nivåer man bør ikke være for høy, men bare rett for en seng å passe under. Da kunne det øvre nivået bli forvandlet som en romslig studie, så du kan ha en uttrekkbar seng under.

hybel room idea-23

Studentlivet kan være stressende. Det du trenger er noe som vil slappe av deg. Planter kan gjøre det så vel som fargerike design. Grønn er også beroligende for øynene og sinnet.

hybel room idea-34

For et engelskland interiørdesign stil, gjør dorm rommet ditt grand men vennlig. Dette er vanligvis hva engelsk landsstil tilhører. Legg til sofaer og bord, slanke lampeskjerm og en mengde ting.

hybel room idea-35

Utskrifter, striper, plaider. Et helt rom kan virke mer vill og livlig med kombinasjonene av disse designene. Pluss forandre den nedre delen av køyesenget ditt til et sted hvor alle kunne slappe av.

hybel room idea-36

Du kan gå med minimalistisk tilnærming. Dette betyr mindre noe; akkurat det du trenger. I dette tilfellet studere områder, en seng, et skap pluss en hylle. Åh, og oransje er en fin måte å minst leve opp på, selv med bare små ting.

hybel room idea-37

Husk ditt trehus når du var barn? Vel, du kan fortsatt gjenskape det til noe bedre for din sovesal. Den øvre delen er hvor du kan gå i seng mens bunnen av rommet er et romslig arbeidsrom. Og for ikke å gå bort med trehusets stemning, ville stigen være god når den er laget av tregrener og beholde alt laget av tre.

hybel room idea-38

Blå og grønn, uansett hvilken nyanse, er kul for øynene, så hvorfor ikke bruke disse som hovedfarge for rommet ditt?

hybel room idea-39

Se hvor mye plass du kan lagre med denne typen køyeseng? På baksiden av nedre delen er det også et rom for klærne dine. Beleilig!

hybel room idea-40

Selvfølgelig er moderne design ikke tapt. Denne stålkøyeseng og svart sofa og hvite vegger er faktisk veldig vanlig i sovesaler som i New York.

hybel room idea-41

Bli chic med vennen din. Statement puter, en vegg av visdom og sitater, en frihetskort og litt kul farge er det som følger med i startpakken.

hybel room idea-41

Trekk ut senger samt skuffer i trappene er en fin måte å maksimere plass på. Se? Du kan nå sette en bokhylle pluss ditt eget koselige sted i øverste nivå.

hybel room idea-42

Rød og svart er ikke alltid det vanligste motivet for sovesaler, men hvis du vil ha denne elegante stilen, kan du gjenskape utseendet. Plus-bokser er flotte for alt du vil organisere for sokkelen din.

hybel room idea-43

Fargerike dekorasjoner kan gå ganske bra med jordfarger. Den har den lekende stemningen i fargene mens den fortsatt har den koselige og hjemlige effekten av jordfarger.

moderne awesome dorm room ideas

Et annet moderne utseende for en moderne dorm. En god dyne og dyne kan definitivt holde deg komfortabelt snuggled i seng på kort tid.

seng cubby white dorm room idea-11

Ta med deg din indre feminine med dette designet. få de rosa og blå nyansene som arbeider med det hvite rommet.

bedrail cubby restoration

Vet ikke hvor du skal plassere din bærbare eller viktige filer? Få dette tillegget i din sengeskinne for enkel tilgang til det du trenger.

CI-IKEA dorm room idea-10

Slankheten og komforten i dette rommet ligger på et helt annet nivå. Det er stedet du virkelig vil være i.

CI-IKEA_dorm-rom-design-sports-tema-roms

Bokser overalt? Du vil vite hvor viktig dette er når du organiserer dine ting. Pluss se linjene som i et treningsstudio? Vel, dette kan være din guide til dette rullende bordet hvor du kan studere på sengen din, slik du kan justere den.

hybel room idea-1

Det er alltid det beste å gå med et tema. Hvis du går for en bestemt farge, får flertallet av stedet i den fargen en følelse av tilfredshet og organisasjon. I tillegg kan det være veldig avslappende.

hybel room idea-2

Hvis du er noen som har mange ting, vil dette virkelig hjelpe med å organisere dine ting. Kurv og bokser med etiketter, slik at du ikke glemmer hva som er inne og hyller av hodet på sengen din, er en god måte å også designe stedet.

hybel room idea-3

Selv med den lille plassen ser alt fremdeles rent og i orden og prøver å holde det på den måten. Stakk noen uleste bøker godt, men hold alt skjult i skuffer i sengen din.

hybel room idea-4

Det er alltid noe sjarmerende om et lystfarget rom og noen bokser og etiketter og en kalligrafi av ditt favoritt sitat. Det er bare personlig.

hybel room idea-5

I stedet for et overheadbord for sengen din, kan du gjøre det til en overliggende hylle hvor den strekker seg høyere for å gjøre en hylle for noen av dine behov.

hybel room idea-6

Vri dorm rommet ditt med lettere farger. Dette kan umiddelbart få deg til å føle deg mer avslappet.

hybel room furniture ikea

dorm room furniture ikea

Å finne de riktige møbler for dorm er viktig. Disse bør bidra til å maksimere ved hjelp av mellomrom mens du fortsatt hjelper deg med å organisere dine ting godt.

hybel room idea-8

Innlemme japansk stil i sovesalen din. Skyvedører og futons (eller i utgangspunktet bare å sette sengen på gulvet), kan bonsai og kryssfiner gjøre det ser effektivt ut.

hybel room idea-9

Du trenger ikke å ha romkamerat for å få en køyeseng. Denne er designet for lone belegg siden den nedre delen er for studie- og arbeidsstasjon. Eller bare noe du vil gjøre med det.

hybel room idea-12

Twinning eller få samme design med romkameraten din for #friendshipgoals. Fordi det definitivt er.

hybel room idea-13

Hvis du mangler plass til skuffer og ting, kan du tilpasse sengen din for å gjøre den høyere. Plassen under sengen din kan være plass til dine ting. Bare husk å ha det organisert på bokser godt.

hybel room idea-14

Alle trenger en hylle som dette. Det er stort og det er enkelt å organisere klærne dine. Igjen hjelper bokser. Men det beste er at selv boksene er helt synkronisert med designen.

hybel room idea-15

Romslig og stilig. Dette ville fungere ganske bra hvis du er dorm rom har et høyt tak. Du kan lage en "andre etasje" der du sover området er. Da er "nede" -delen noe du vil at den skal være.

hybel room idea-17

Blå, enda en farge med en ganske kjølende og beroligende effekt. Det blå mønsteret på hodegjerden og blandet med de små tre kurver og ornament gjør også rommet ditt ser elegant vakkert ut.

hybel room idea-18

Ikke glem innendørs planter. Disse sies å gjøre atmosfæren mye kjøligere og forfriskende.

hybel room idea-19

Det er alltid denne ene veggen der alle minnene deles og plasseres. Ikke vær redd for å lage din egen.

hybel room idea-20

Selv om din side ikke er så stor, kan denne typen køyeseng enkelt gjøre stedet ditt mer romslig.

hybel room idea-21

Og siden studentlivet inneholder bøker, burde du ha en praktisk bokhylle der du kan plassere alle bøkene du trenger.

Leave A Comment

12 − = 11