Pelottavia asioita, joita et tiennyt aurinkovoidesi | progressivenewsdaily.info

Pelottavia asioita, joita et tiennyt aurinkovoidesi

Ranskalainen pedis ja siittiöiden selkä, yksi niistä asioista kauneus toimittajat haluavat saada kaikki preachy on aurinkovoidetta. Kuten he haluavat, että käytät jotain (ja käytä sitä uudelleen) koko päivän, ympäri vuoden.

Tämä viesti voitti't olla aivan sellaista.

Vaikka olen samaa mieltä siitä, että altistuminen auringolle voi olla ikääntymistä, ja minä haluan't niin kuin rusketuksen ulkonäkö on enää aurinkosuojan ins-ja-out ovat hieman hankalampia kuin vain UV-salpaaja's myymälähyllyssä.

Monet meistä ovat jo hyppäsi mineraaliin (toisin kuin kemialliseen) aurinkovoiteeseen, mutta äskettäin törmäsin jonkin verran älykkääseen, että löysin todella pelottavan ja yllättävän. Erinomaisen Functional Performance Systemsin terveysblogin kautta nämä tosiasiat ovat peräisin Ray Rayn turpeesta's kesäkuussa 1996 uutiskirje (!), ja silti erittäin tärkeää tänään.

PÄIVITTÄÄ:Katso täältä parhaimmat turvalliset aurinkosuojatuotteet!

1. Kemialliset aurinkovoiteet voivat itse asiassa lisääntyä melanooman riski.

Mitä mitä?

No, ensinnäkin tiedämme, että näin käyvät kemialliset aurinkovoiteet, jotka imeytyvät verenkiertoon. Toisin kuin fyysiset lohkot, jotka istuvat ihon päällä, kemialliset SPF: t imeävät ja hajottavat kaikkialla kehossa ilman, että ne ovat maksan myrkyttämiä. " Tämän Dr. Oz -artikkelin mukaan he "voidaan havaita veressä, virtsassa ja äidinmaidossa enintään kaksi päivää yhden hakemuksen jälkeen".

Aivan kuin'ei ole huolestuttavaa, siellä's tämä:

"... Auringonsuojaväriaineiden, kuten PABA-johdannaisten, käyttämät kemikaalit ... reagoivat vaarallisesti valon kanssa ja ne imeytyvät merkittävästi ihon syvempiin kerroksiin, joissa ne voivat aiheuttaa mutaatioita", sanoo Ray-turpeen.

"Esimerkiksi useat viimeaikaiset tutkimukset ovat havainneet, että auringonsuojalasit, jotka vähentävät ultraviolettisäteiden aiheuttamia tavallisia ihovaurioita, tosiasiallisesti lisäävät riskiä melanooman kehittymisestä, aiheuttaen mutaatioita, kun solut kromosomeja vuorovaikutuksessa aurinkovoidetta ja valoa. (Taudissa on jotain samanlaista, porfyria, joka kertyy pigmenttiä aiheuttaen ihon herkistymisen auringolle.) Estrogeenin tiedetään tehostavan tautia.)

"... [S] o kaukana, ei ole olemassa tutkimusta, joka osoittaa, että mikä tahansa kemiallinen ultravioletti-salpaaja on turvallinen."

Että's melko tuomitseva lopputulos ja yksi, että Dr. Oz ihmiset ovat samaa mieltä (vaikka vuotta sen jälkeen, kun Ray Peat sanoi sen ensin).

2. Titaanidioksidihiukkaset voivat tulla myrkyllisiksi altistuessaan UV-valolle.

Joten jos kemiallinen aurinkovoide isn't turvallinen, sinä'Vain vaihan mineraalisen aurinkovoiman sijasta?

Sinkkioksidi ja titaanidioksidi ovat kaksi ainesosaa (jotka on johdettu pohjakivestä), jotka toimivat hyvin estääkseen UVA- ja UVB-valon. "Jos aurinkovoidetta käytetään läpinäkymättömän heijastavan materiaalin, kuten sinkkioksidin tai titaanioksidin, kanssa, se pysyy enimmäkseen ihon pinnalla", sanoo Ray Peat. "Tämän pitäisi tehdä melko harmiton ..."

Paitsi siellä's pieni saalis. "...[Onko mahdollista että Titaanin jälkiä voitaisiin imeytyä öljyihin ihoon, jossa se voisi olla myrkyllistä vuorovaikutuksessa ultraviolettisäteiden kanssa. "

Kuulostaa pienestä ongelmasta nimeltä nanohiukkaset? Ne'jotka ovat yhä yleisempiä mineraalipohjaisissa aurinkovoiteissa (samoin kuin muista kauneudenhoitotuotteista), koska teensy-pienet koot don't antaa ominaista valkoista pigmenttiä, joka tunnetaan titaanidioksidista.

Se's parhaiten, jotta vältetään nano titaanihiukkasten valmistetut aurinkovoiteet, koska ne ovat'ei ainoastaan ​​"mahdollisia vakavien tulehdusreaktioiden lähteitä", vaan myös vuorovaikutuksessa valon kanssa ja aiheuttaa vakavaa stressiä kehossa. Ympäristötutkimusryhmä antaa lisätietoja nanoteknologiasta aurinkovoiteissa ja ehdottaa, että sinkkioksidi on paras vaihtoehto aurinkosuojalle.

Omat valintani: CyberDerm's yksinkertaisesti sinkkiä (katso täältä tarkistaa!).

3. Monityydyttymättömien öljyjen syöminen kiihdyttää aurinkoa'n ikääntymisen vaikutukset.

Imma toistaa täällä, mitä sanoin suuressa artikkelissani monityydyttymättömien rasvojen vaaroista (PUFAs). Se on niiden kulutusta yhdistettynä auringonvaloon, eikä vain aurinkoon omalla tavallaan, joka on REAL-syytöksen ihon vanhenemisen takana.

Ray Peatin mukaan: "[Auringon vanheneva vaikutus] on vaihteleva ja riippuu hormoneistamme ja ruokavaliostamme tyydyttymättömät öljyt on tunnistettu merkittävänä tekijänä ihon ikääntymiselle."

"Esimerkiksi kaksi kaniiniryhmää syötettiin ruokavalioihin, jotka sisälsivät joko maissiöljyä tai kookospähkinäöljyä, ja niiden selkä oli ajeltu, joten auringonvalo voi pudota suoraan iholleen. Eläimet, jotka söivät maissiöljyä, kehittivät ennenaikaisesti ryppyistä ihoa, kun taas eläimet, jotka söivät kookosöljy ei osoittanut mitään haittaa auringonvalosta.

"Kalifornian yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa valittiin valokuvia kahdesta ihmisryhmästä, jotka yhdensivät samanikäisiä ihmisiä, jotka olivat syöneet tyydyttymättömän rasvan rikasta ruokavaliota ja toinen, joka oli syönyt vähän tyydyttymättömiä rasvoja sisältävää ruokavaliota. tuomareita pyydettiin lajittelemaan heitä ilmeisinä ikäisinä ja aiheet, jotka kuluttivat suurempia määriä tyydyttymättömiä öljyjä, arvioitiin johdonmukaisesti olevan vanhempia kuin niillä, jotka söivät vähemmän ja osoittivat samat ikähaasteiset tyydyttämättömät öljyt, jotka osoittivat kani kokeita.

"Vaikka on tärkeää välttää liiallista altistumista ultraviolettivalolle, ihon vahingot, jotka tunnistamme ikääntymisen myötä, ovat suurelta osin ruokavaliemme tuote."

Pelottavia juttuja, kyllä? Joten sinä'd ole järkevää vähentää PUFAs teidän ruokavalio (korvaamalla ne kookosöljy sijaan) päälle harjoittaa älykäs auringon turvallisuutta. Lisätietoja PUFA-öljyistä täällä.

4. Kookospähkinäöljy, E-vitamiini ja aspiriini ovat auringon suojaavia.

Sen lisäksi, että suojaat ihoa heijastavalla sinkkioksidilla tai titaanidioksidilla aurinkovoiteilla, Ray Peatilla on tämä ehdotus:

"Kookosöljyä on käytetty sukupolvien ajan 'aurinkovoiteet,' ja onko se absorboitunut ihon läpi tai syönyt ruokana, se selvästi on suojaava antioksidanttinen toiminto.

"Vanha kaasuöljyn, kookosöljyn ja jodin vanha kaava saattaa osoittautua turvalliseksi aurinkovoideksi, koska ruskea jodi imee valoa, koska muut 'UV salpaajat' mutta jodi on myös tehokas ketjun katkaisija, joka inaktivoi vapaita radikaaleja, eikä se voi imeytyä soluihin ruskeassa muodossaan. Se ei aiheuta syöpää, jota suosittuja aurinkovoiteita tekevät.

Harkitse myös E-vitamiinia ja aspiriinia, varsinkin jos saat auringonpoltta- misen:

"E-vitamiini, joka otetaan sisäisesti tai jopa levitetään iholle, on havaittu vähentävän ultraviolettisäteilyn aiheuttamia vahinkoja, mikä on loogista, koska se katkaisee myrkyllisten vapaiden radikaalien ketjureaktiot, joita syntyy, kun tyydyttymättömät öljyt hapetetaan säteilyllä tai muut vahingot, joilla on havaittu olevan samanlainen vaikutus ihon kehittymisen haitallisten vaikutusten vähentämisessä auringonvalon ylialtistumisen jälkeen.

"E-vitamiini ja aspiriini vähentävät auringonpolttavien aineiden haitallisia vaikutuksia, vaikka niitä käytettäisiin auringonvalolle altistumisen jälkeen, niitä voidaan käyttää paikallisesti poltettuun ihoon." E-vitamiini sisältää usein soijaöljyä, joten suosittelen pieniä annoksia noin 100 ma. päivä."

5. Voit saada auringonvalon hyödylliset vaikutukset lyhyillä altistumisriskeillä.

Joten miten voitte nauttia auringon edullisista vaikutuksista, jotka sisältävät parantuneen immuunitoiminnon, parempia mielialoja, suurempaa älykkyyttä ja nopeampaa aineenvaihduntaa Ray Peatin mukaan ilman haitallisia sivuvaikutuksia?

Ajattele usein lyhyitä räjähtämisiä kirkkaasta valotuksesta sen sijaan, että olisit ulkona tuntikausia. Oi, ja käytä kevyitä, valkoisia vaatteita niin usein kuin mahdollista.

"Usein lyhyet altistukset kirkkaalle valolle ovat lähes yhtä arvokkaita kuin jatkuva auringonvalo, ja se on vähemmän todennäköisesti aiheuttavan ihon ikääntymistä ", sanoo Ray Peat." Tuo mahdollisimman paljon ihoa kirkkaaseen valoon; jopa minuutti on parempi kuin mikään. Ohut, vaalea vaatetus välittää huomattavan määrän valoa. "

Vaikka voisitkin't saada ulos, voit ostaa turvallisia keinovalot saada samankaltaisia ​​etuja sisätiloissa:

"Jos keinotekoinen valo on tarpeeksi kirkas, se on yhtä tehokas kuin auringonvalo pysäyttää stressireaktion, mutta ihmiset harvoin käyttävät valoja, jotka ovat tarpeeksi kirkkaita ... Muutaman sekunnin altistuminen kymmenelle 150 W: n hehkulampulle, vain muutaman minuutin välein kahden tai kolmen tunnin välein, voi tarjota tehokkaampaa suojaa kuin jatkuva altistuminen yhdelle 100 W: n valolle. "

Henkilökohtaisesti, kun voin't saavat tarpeeksi aikaa ulkona, käytän kahta näistä keskipakoislamppuja, joissa on 120V: n lämpölamppuja. Paahteinen! Ja voin ehdottomasti todistaa tuloksena olevan mielialan ja aineenvaihdunnan edistämisen.

Kerro minulle, mitä ajattelet näistä aurinko-vihjeistä ja sitten tutustu suosikkiin aurinkosuojatuotteisiin!

Käytätkö kemiallisia tai fysikaalisia aurinkovoiteita??

Oletko huolissasi nano-ongelmasta?

Oletko yllättynyt siitä, että PUFAs kiihdyttää ikääntymistä?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 + = 55

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map