Miksi ihosi on pudonnut joka päivä

Jos kysyisit minulta, "Mitä's numero yksi asia voin tehdä ihoni, joka tekee NOPEASTI ero? " 

En koskaan ruokkisi sinua väsyneenä juomaan enemmän vettä. (Jennifer Aniston on väärässä, se ei tee mitään.) 

Enkä myöskään sanoa, että vähennät stressiä, syövät paremmin, liikutat tai nukut enemmän. Tarkoitan, varmasti'nopeuttaa terveellistä elämäntapaa. Loma iho on paras iho. Mutta se's ei pidä useimmat meistä voi yhtäkkiä löytää enemmän tunteja päivässä "minulle aika", kun etsitään mukavampia ihonväriä. 

Mitä sitten'joka kuka tahansa voi tehdä iholleen, joka on nopeaa, helppoa ja tuottaa nopeita ja havaittavia tuloksia? 

Vastaukseni: Päivittäinen kuorinta. Ehkä jopa kaksi kertaa päivässä!

Miksi päällystää?

Ennen kuin pääsemme taajuusaiheeseen, joka on kiistanalainen, kyllä! & # X2014; anna's backtrack vähän. Sinä'on luultavasti tietoinen hilseilyn eduista yleensä.

Ihomme toimii 28 vuorokauden aikana, jolloin elävät solut epidermiksen (keratinosyyttien) pohjakerroksessa vähitellen vaikeutuvat, kun ne työntävät tiensä pinnalle asti, missä ne kuolevat ja hiutuvat paljastaakseen uudet solut alle. 

Tämä prosessi jatkuu koko ajan ilman apua, mutta se voi hidastua iän, auringon vaurioitumisen, hormonaalisten muutosten ja tiettyjen ihosairauksien vuoksi. Kun näin tapahtuu, iho voi alkaa näyttää tylsältä, huokoset voivat tukkeutua (johtaen akneon) ja sävy voi näyttää epätasaiselta. 

Että'jossa kuorinta tulee. Kun päästään eroon näistä rakennettuista kuolleista pinta soluista, sinä'Näet kirkkaamman ihon, vähemmän ihottumaa ja mustapäitä ja tasaisempaa ja tasalaatuisempaa. Koska kuollut iho voi myös muodostaa esteen, joka häiritsee imeytymistä, kuorinta voi auttaa sinua saamaan enemmän kilometrejä pois ajankohtaisista tuotteista, johtaen enemmän hydratoituun ihoon ja vähemmän ikääntymisen oireita.

Ei mihinkään'miksi minun pitäisi tehdä se päivittäin (ja mitä!).

Weekly Exfoliation on vanhentunut käsite

Varmasti sinä'sinulle on kerrottu, että viikoittainen kuorinta riittää ja että et halua't halua "liioitella sitä". Se's tullut yhdeksi niistä hyväksytyistä ihonhoitotuotteista, kuten aina aurinkovoiteella tai koskaan nukkumassa ilman pesemään kasvosi.

Mutta ajattele kuinka monta vanhaa tapaa sinä'vät hylättiin vuosien varrella, kun uusia ja parempia tekniikoita tuli saataville. 

Että'Sitä, mitä näen, tapahtuu tällä hetkellä hilseilyn luokassa. 

Se'on totta, että et olisi'Haluat levittää päivittäin vanhan tyyppisiä kuorinta tuotteita. Mitä et ehkä tiedä on, että siellä's uusi sukupolvi hilseilijöitä, jotka ovat täysin erilaisia, ja vaihtoehtoja niin lempeä, että niitä käytetään päivittäin. Sallikaa minun selittää...

Mekaaninen kuorinta

Aikaisemmin se kuorinta tarkoitti pesun. Ajattele: että pelätty St. Ives Apricot Scrub, jossa on särkyneet saksanpähkinäpalat (joka selittämättömästi on edelleen yksi suosituimmista ihonhoitotuotteista).

Tämä on esimerkki mekaanisesta kuorinnasta. Tämäntyyppiset tuotteet poistavat kuolleet pinta-ihosolut kuumentamalla ne fiksuilla hiutaleilla (helmet, kuoret, suola, hiekka jne.), Jotka on ripustettu kaavassa. Jotkut ihmiset tuottavat saman vaikutuksen pesemällä heidän kasvoilleen pesulappuilla. 

Ongelmana on, että voit aiheuttaa haitallisia mikro-kyyneleitä iholle, kun käytät tuotteita, joissa on suuria, haalistuneita hiukkasia tai hankaa ihoa liian aggressiivisesti. Se jättää sen avoimeksi ja altistuu bakteereille ja voi lisätä ärsytystä, punoitusta, herkkyyttä ja kuivumista.

"Kun useimmat lääkärit sanovat hilseilyn pitäisi't tapahtuvat joka päivä, he puhuvat tavanomaisista kuorista, joka on hiekkapaperia pullossa. He don't on käsitys siitä, mitä tuotteita on saatavilla ", sanoo tohtori Harold Lancer, Hollywood'Dermatologi, tässä kiehtovassa haastattelussa The Cutissä. (Hän huolehtii Beyoncessa's, joten luulen, että hän tuntee hänen juttunsa.)

Tohtori Lancer myy hunajaa osana linjaa, mutta siinä on erittäin hienoja, tasaisen kokoisia ja muotoisia kiteitä, jotka tarjoavat "tarkan kuorinnan ilman mikro-leikkauksia tai hankausta." 

Henkilökohtaisesti? Mielestäni on vielä lempeämpiä hilseilymenetelmiä, joissa on enemmän muokattavissa olevia tuloksia ja vähemmän riskejä.

Päivittäinen lämmin kankainen puhdistus

"Lämmin kangas puhdistus" on suosikki kuorintamenetelmä kaikille ihotyypeille ja paras paikka aloittaa, jos olet uusi päivittäinen kuorinta tai kuorinta yleensä. 

Bonus: Se'on erinomainen tapa poistaa meikkiä ja puhdistaa ihosi perusteellisesti!

(Huomaa: Jotkut kutsuvat sitä "kuumaksi kudotuksi puhdistukseksi", mutta uskon sen'tärkeää, että ihoa ei pahentaa vedellä, joka on liian kuuma!)

Vaihe 1: Aloita hieromalla öljyä tai öljypohjaista puhdistusaine kuivan ihon yli. Käytän vain terveysruokakauppaan kookospähkinäöljyä, mutta jos haluat saada fancy, siellä's Koparin kookospähkinä, RMS Beauty Raw Coconut Cream tai Skinny & Co Skinny Coconut Oil.

Vaihe 2: Seuraavaksi halutaan upottaa pehmeä pesulappu lämpimän käyttöveden alla. Se's tärkeää käyttää aina tuoretta, puhdasta kangasta joka kerta kun pese kasvosi ja sitten heittää se pesulaitteeseen! (Muussa tapauksessa niiden uudelleen käyttäminen saattaa vaarantaa bakteerit, kuolleet ihon ja muut roskat takaisin iholle.) Kauneimmat liinat ovat mysliiniä, kuten Eve Lom's.

Vaihe 3: Vedä lämmin, märkä liina kasvoillesi viisi sekuntia, jotta höyryäsi ihosi helposti. Tämä auttaa pehmentämään ja irrottamaan kuolleen ihon, jolloin poistat sen helpommin.

Vaihe 4: Käytä sitten kangasta pyyhkimällä öljy tai puhdistusaine varovasti. Toista tämä prosessi jopa neljä kertaa, ja sinä'jätetään puhtaalle, pehmeälle, kuorinnalle iholle!

Päivittäinen haponpoisto

Jos sinä'uudelleen vahvemman kuorinnan jälkeen, harkitse happoja.

Sen sijaan, että ne puhdistaisivat fyysisesti, ne toimivat liuottamalla "liimaa", joka pitää kuolleita soluja yhdessä. On olemassa kaksi tyyppiä: 

Suosikki tapa käyttää happoa on väriaine puhdistuksen jälkeen. Ja suosikkituotteeni? Biologique Recherche Lotion P50, tietenkin! 

Tämä on yksi rakkaimpia ihonhoitotuotteitani ja minä'm ei ole ainoa. minä'En ole koskaan kuullut enemmän ihmisiä, jotka kaipaavat kauneustuotetta koskaan! 

Se on lempeä maitohappo ja nasiinamidi-väriaine, joka tulee useammalta eri vahvuudelta, joten kaikkein herkimmistä ihomuodoista pitäisi pystyä sietämään sitä, toisin kuin glykolihapot, joilla on rep.

Mutta tärkein asia kosteusemulsio P50 on, että sinä'oli tarkoitus käyttää sitä kahdesti päivässä. Tuotemerkki on erittäin tarkka siitä, että kun he myyvät tuotteen. 

Joten kun sen ainesosat ovat melko suuria, olen vakuuttunut siitä, että se on taajuus ja johdonmukaisuus joka todella muuttaa ihmisiä'n iholle. Ja voit todennäköisesti saavuttaa samanlaisia ​​tuloksia päivällä päivittäin muiden hapotuotteiden kanssa, kunhan iho pystyy käsittelemään niitä! 

Kuinka käyttää haponkasvustoja? 

Hapoilla haluat aina aloittaa hitaasti ja varovasti. voin't stressata sitä tarpeeksi.

Maitohappo: Jos sinä'En ole koskaan ennen käyttänyt happoa exfoliatoria ja / tai jos iho on kuivalla tai herkällä puolella, menen maitohapon kanssa aloittamaan. Esittele se kerran tai kahdesti viikossa ja luo useammin käyttöön siellä. Jos vain voit'älä päästä Lotion P50, First Aid Beauty Facial Radiance Pads ovat toinen lievä happo vaihtoehto harkita.

Glykolihapot: Jos pystyt käsittelemään voimakkaampaa happoa, markkinoilla on runsaasti glykolisia kaavoja, joista monet sisältävät ylimääräisiä ainesosia, jotka auttavat rauhoittamaan ja hydratoitumaan samalla, kun ne ihoa uudelleen. minä'veillä oli hyviä tuloksia Nip + Fab Glycolic Fix Night Pads Extremestä, jotka ovat erittäin kohtuuhintaisia ​​ja hyaluronihappoa hydratoida.

Salisyylihappo: Jos sinä'uudelleen käsitellä tukkeutunut huokosiin ja akne, I'd ehdottomasti harkitse salisyylihappoa, joko yksinään tai (jos iho voi sietää sitä) yhdessä jonkin muun hapon kanssa. minä'Olen havainnut, että CosRx BHA Blackhead Power Liquid on erittäin lempeä.

Muut exfoliantit: Olisi hyvä käyttää happoja lämpimän kangaspuhdistuksen jälkeen, mutta minä'd Ole varovainen käyttäessäsi samanaikaisesti Clarisonicin kaltaisia ​​hilseileviä harjoja's todennäköisesti liikaa! Poikkeuksena on Foreo Luna (erityisesti Sensitive Luna 2), jolla on erittäin herkkä silikonikarhoja. Tästä syystä se on minun suosikki, mustan puhdistustyökalu. Tarkastele myös sulfaatittomaan puhdistukseen siirtymistä ärsytyksen mahdollisuuden minimoimiseksi. 

nesteytys: Varmista, että seuraat hapon väriainetta kosteuttavalla tavalla, olipa kyse's seerumi, kosteusvoite tai molemmat.

aurinkovoidetta: Auringonsuojaus on aina avain, mutta vielä enemmän, kun sinä'käyttämällä happoja, jotka lisäävät auringon herkkyyttä.

Katso ihoa: Lopuksi, pidä silmällä ihoa. Jos näet mitään merkkejä ärsytystä, kuten lisääntynyt punoitus tai hilseily, että'on merkki siitä, että olet've on kuorittu ja tarvitsevat taaksepäin joko lievemmälle tuotteelle, harvemmin sovellukselle tai molemmille.

Muutama tuotehaku!

Mitä minä've huomannut päivittäisestä paksusta

Viimeksi kuluneen vuoden aikana olen'Olen sitoutunut kahdesti vuorokaudessa kuorintaan lämpimällä kangaskeronnalla ja erilaisilla hapotyypeillä ja se on tehnyt parhaan eron iholle!

Ennen sitä en todellakaan ollut'varmasti, jos minulle oli happoja. Saatat muistaa, että puhuin päivittäin päivästä vuonna 2011 tämän blogin jälkeen, kun tapasin kuuluisan ihotautilääkäri Zein Obagin. Hän inspiroi minua lähtemään päivittäin Miracle 10 glykolihappoa varten, mutta jouduin lopettamaan sen vähän myöhemmin sen jälkeen kun ihoni oli liian kuiva ja hiutaleinen. 

Nyt olen yleensä maitohappoa, jota pidetään paljon lempeämmin. Olen huomannut enemmän ihon kohteliaisuuksia aina parhaan osoittimen, että teet jotain oikein! Sekä vähemmän ihon ja enemmän hehkua. 

Kun minulla on näppylä, ne ärsyttävät aknen jälkeiset merkit ovat nopeampia parantumaan, ja luulen, että se voi jopa auttaa pigmentaatiota, joten en voi tehdä sitä uudelleen.

johtopäätös

Toivottavasti minä'Olen tehnyt tapaukseni siitä, mitä hilseilyä tehtiin oikein! - voi tehdä iholle. 

Kyllä, on lääkäreitä ja estetiikkaa, jotka varoittavat muuta kuin kerran viikon kuorinnasta. Sanon he'joko eivät ole ajan tasalla tuotteen tietämyksestä, tai ne'uudelleen dumbing se alas, ajattelu useimmat ihmiset tulkitsevat kuorinta tarkoittaa harvinainen pensaikko tai vahva happo. 

Mutta keskimääräinen kauneus kuluttaja näinä päivinä on niin paljon koulutettua kuin. Me'sinulla on paljon valintoja, mukaan lukien nöyrä kangas puhdistusmenetelmä ja erittäin hellä maitohappo.

Niin kauan kuin iho sietää valintasi hilseilemismenetelmääsi, on olemassa monia etuja, joita se tekee päivittäin. Kerro minulle mitä mieltä olet...

Kuinka usein eksponoitat?
Oletko kokeillut lämmintä kangasta puhdistusta?
Tai happoväriaineita?

Leave A Comment

4 + 2 =