Kuinka porkkanat voivat tasapainottaa hormoneja paremman ihon suhteen

Unohda omenat. minä'Olen vakuuttunut siitä, että REAL-virtalähde, joka meidän kaikkien pitäisi syödä päivittäin, on nöyrä raakapuuta.

Siitä lähtien olen ryhtynyt siihen, mitä minä'd soita a 'koko elintarvikkeita' ruokavalio, minä'Vanhoja keittokirjoja on kiehtonut (At Home on Range on mahtava!), vanhan koulun kokit kuten Julia Child ja tietenkin curvy '50-luvun julkkikset kuten Marilyn Monroe. Oletko koskaan nähnyt 'Marilyn Monroe -ruokavalio'? 

Hän söi paljon porkkanoita. Edellä olevan valokuvanäytön lisäksi's quotation hänen Daily Mail:

"Minun illalliset kotona ovat hämmästyttävän yksinkertaisia, ja joka ilta pysähdyn markkinoilla ja otan pihviä, karitsaa tai jotain maksaa, jota minä ravistin uunissa, ja syömän lihani yleensä neljä tai viisi raakoista porkkanaa, mikä on minun on oltava osa kani, en koskaan kyllästy raakapuuvilla. "

(Me'saan maksan kauneuden edut seuraavaksi, hehe ... don't huolehdit!)

Mutta takaisin porkkanoihin ... aivan Marilyn'kuuluisa hahmo osittain johtui heidän ruokavalionsa sijainnista, eikä tavallisimpia illallisia, kuten leipää ja pastaa. 

Mutta minä'en ole täällä puhua laihtumisesta (vaikkakin siksi porkkanakuidut sitovat rasva-molekyylejä, ne voivat tehdä laihtumista helpommin). Raaka porkkana on joitain ainutlaatuisia terveys- ja kauneusetuuksia, joista sinun pitäisi tietää.

Kuinka porkkana auttaa tasapainottamaan hormoneja

Raaka porkkana sisältää sulamatonta kuitua, joka auttaa kehoa suorittamaan luonnollisen detoksifikaatioprosessinsa tehokkaammin. 

Kun syö raakapartaa, sen kuitu sitoutuu ylimääräiseen estrogeenihormoniin ja auttaa turvallisesti vetämään sen ulos kehosta. Porkkanan kuitu estää myös estrogeenin reabsorption suolistossa, mikä voi tapahtua, kun kulkuaika on hidas. Tämä on tärkeää, koska liiallinen estrogeeni (riippumatta siitä, tuotetaanko keho, ruokavalio tai altistuminen xenoestrogeeneille ympäristössä) voi johtaa kaikenlaisiin hormonaalisiin häiriöihin, mukaan lukien PMS, mielialahäiriöt ja akne.

Toinen tärkeä etu on se, että toisin kuin muut kuidut, raakapuurikuitu auttaa vähentämään huumeiden bakteerien määrää (tunnetaan myös nimellä endotoksiini) suolistossa. Mitä bakteereilla on hormonien suhteen? No täällä's kicker. Suoliston bakteerit ovat yleensä yksi tärkeimmistä ongelmista, jotka aiheuttavat hormonaalista epätasapainoa. Bakteerit aiheuttavat maksavaurion kroonisen rasituksen, pitäen sen säännöllisestä käsittelystä ja hormonien poistamisesta.

Mutta täällä'on hämmästyttävä osa. Vain muutaman päivän kuluttua säännöllisesti raaka porkkanaa päivittäin tasapaino voi alkaa siirtyä korkeasta endotoksiinista, korkeasta kortisolista ja korkeasta estrogeenista. Terveet hormonaaliset kuviot voivat tehdä suuren eron tuntemustasi ja ehkä jopa ihosi ulkonäköön! Jotkut hormonaalisista ongelmista, joita päivittäinen raakapuuta voi auttaa, ovat PMS, akne, päänsärky, allergiat ja alhainen kilpirauhas. Millä tavalla's hormonaalista tasapainoa?!

Kuinka porkkanat auttavat poistamaan ruumiisi

"Detoxing" on tällainen sirinä sana näinä päivinä, ja se kuulostaa usein erittäin voimakkaalta. Mutta se ei'ei tarvitse olla ollenkaan. 

Sen lisäksi, että sidottu ylimääräiseen estrogeenihormoniin, porkkakuitu auttaa myös poistamaan vaarallisia bakteeriperoksiinejä ja estä niiden imeytymistä. Me kaikki harjoittelemme hampaita joka päivä. Porkkanat jotain toimivat kuin päivittäinen sisäinen hammasharja, pyyhkimällä pois kaikki haitalliset aineet sisäpuolella suolistamme. Se's siitä syystä, että haluat syödä koko porkkanan, ei mehua sitä ja varmista, että se on raaka, ei ole kypsennetty.

Porkkanat sisältävät myös joitain antibakteerisia kemikaaleja, joten ne voivat toimia lievänä antibiootina, joka alentaa suoliston tulehdusta. Paitsi ne'joka on täysin turvallinen ja luonnollinen antibiootti, ja jota voidaan käyttää joka päivä vuosia ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Ota porkkana's antibakteerisia ominaisuuksia jopa lovi, voit yhdistää sen yksinkertainen salaatti etikka ja kookosöljy kastike (resepti seurata). Etikka ja kookosöljy ovat lieviä germisideja, jotka auttavat desinfioimaan edelleen suolistossa. 

Joten kuka tarvitsee invasiivisia colonics tai muita monimutkaisia ​​detox menettelyjä? Syömällä raakapuita päivittäin, sinä'auttamaan kehoa luonnollisesti puhdistaakseen koko ajan ja parantamalla suoliston ja paksusuolen yleistä terveyttä. 

Porkkanat, beetakaroteenia ja A-vitamiinia

Olet ehkä kuullut, että porkkana on suuri A-vitamiinin lähde'Olen lukenut kauneudenhoitajan jonkin aikaa, niin tiedät, että puhun paljon siitä, kuinka suuri A-vitamiini on iholle (erityisesti aknea varten). Mutta suoraviivainen maksa tai Nutrisorb-A-lisäosa ovat parempia A-vitamiinin lähteitä kuin porkkanoita. 

Että'koska porkkanat ovat runsaasti beetakaroteenia, joka on sitten muutettava A-vitamiiniksi elimistössä. Tämä isn't ongelma, kun sinä'uudelleen optimaaliseen terveyteen ja niillä on korkea kilpirauhasen toiminta. Mutta kuten täällä mainitsin, monet tai jopa suurin osa väestöstä kärsii alhaisesta aineenvaihdunnasta. Kun näin on, kehosi voi't muuntavat beetakaroteenia ja säilyttävät sen sen kudoksiin, joissa se voi häiritä A-vitamiinin muuntamista tulevaisuudessa (paha sykli) ja estää kilpirauhasen toimintaa.

Voit tunnistaa beetakaroteenien muuntamisongelmia oranssilla kalkkunoilla kämmentäsi (tai vielä pahempaa, keltainen / oranssi sävy iholle kasvoillesi). Porkkanoiden ruiskuttaminen ja huuhtelu juoksevan veden alla voi vähentää beetakaroteenin määrää. Jos sinulla on vielä oranssinauhoja koskevia ongelmia, sinulla voi olla heikko maksan toiminta, alhainen B12 tai alhainen kilpirauhas. Katso lisätietoja tästä.

Tavoitteena yksi keskikokoinen raakapuuta päivässä, ja muista, don'kypsennä sitä ja don't juice sitä. Voit vain syödä sitä kokonaan ja kuorituksi tai kokeilla yksinkertaista porkkana-salaatti-resepti alla.

Yksinkertainen porkkanasalaatti resepti

Tarjoilee yksi. 

Pyyhi ja karkeasti porkkana. (Vältä hienosäätöä.) Laita silputtu porkkana tiiviiksi ja huuhtele kylmällä juoksevalla vedellä, kunnes se on kirkas. Tyhjennä ja laita kulhoon. Pukeutua porkkanoihin etikalla, kookosöljyllä ja suolalla. Yhdistä ja palvelkaa.

Lisävarusteet, jos kyllästytät: tuoreita yrttejä, mausteita, rusinoita, sipulia tai valkosipulia, sitruunaa tai lime-mehua. 

Ihannetapauksessa sinun pitäisi syödä porkkana-salaattia yksinään välipaloina, aterioilta ja tyhjältä vatsaan. Kun syöt sitä muiden elintarvikkeiden kanssa, porkkanat voivat häiritä tiettyjen ravintoaineiden imeytymistä. Minulla on yleensä porkkanasalaatti noin 30-60 minuuttia ennen päivällistä.

Lue lisää

Ota kantaa

Tiesitkö raakapuurun terveys- ja kauneusetuja? Jos syöt porkkanoita jo, mitä tuloksia olet toistaiseksi huomannut?

Leave A Comment

17 − 16 =