9 Soveposisjon Betydning

Sov, strålende søvn. Jeg vet ikke om deg, men jeg kunne sannsynligvis sove i minst 12 timer ut av 24-timersdagen. Jeg elsker det! Men visste du at det faktisk er mye mer til din sovende stilling enn bare komfort? Din soveposisjon forteller faktisk mye om din personlighet. Ta en titt på disse 9 forskjellige sovestillinger og deres betydning - er det sant for deg og din foretrukne plassering?

301b086a7183904bcdfa35984f569544

1. Fosterstilling
Den "fosterstilling" er utvilsomt den vanligste sovestillingen, brukt av en hel del 41% av befolkningen. I denne posisjonen ligger personen på deres side med beina bøyd opp og inn mot magen med armene som hviler sammen på siden (eller kanskje en arm er plassert under puten). Denne krøllete posisjonen har vist seg å være brukt av personer som har et grovt og tøft utvendig, men har en ganske følsom, emosjonell side på innsiden. De er også litt sjenert i begynnelsen, men kan raskt varme opp til de rundt dem.
7c3fac005cd895d4e86c678e4b6c5717
2. Logposisjon
Brukes av rundt 15% av befolkningen, blir loggposisjonen utført når en person legger seg helt rett på den ene siden av kroppen. Folk som bruker denne sovende stillingen har blitt sagt å ha en tillitsfull og utadvendt personlighet. Siden dette er en ganske stiv sovestilling, kan det være overraskende å finne ut at de elsker å være sosial og henge ut i folkemengder, og alltid ta livet på en fri og lett måte.
b6bc6efdf931a9a57e24c00ba4c76572

3. Årsstilling
Med bena litt bøyd og hode og armer hviler på siden, er "yearner posisjon" en behagelig variasjon av den stadig populære fosterposisjonen. I denne posisjonen blir armene vanligvis utvidet som om personen forsøkte å nå frem til noe. Folk som sover på denne måten er vanligvis åpne og gratis, men de kan til og med være mistenkelige. De har også en vanskelig tid å ta seg av og komme til en beslutning, men når de gjør det, blir de sjelden svekket av deres valg.
9d53547d729486ecb645dc4a242f3167
4. Soldatposisjon
I "soldatposisjonen" vil personen sove på ryggen med armene helt flate på hver side av dem. Denne stive posisjonen er foretrukket av de som har en rolig og reservert personlighet. De er også kjent for å være enkeltpersoner som satte utrolig høye standarder for seg selv og nekter å bosette seg mindre. De er selv sagt å sette høye standarder for alle rundt dem også, noe som kan få dem til å virke litt kontrollerende eller over-oppnåelig.

cdcc4b549d46236dea1079f05150124c
5. Freefall-posisjon
Den frie fallposisjonen er beskrevet som noen som i utgangspunktet hopper og faller i sengen, lander på magen med hodet vendt mot siden. Armene deres holder vanligvis pute eller vil hvile på hver side av hodet mens beina dingle fritt. Mennesker som liker å sove i friluftsposisjonen er notert som ekstroverter med en ganske impulsiv oppførsel. De tenker ikke før de handler og hater å bli kritisert av andre.
4714a4589bb66fa7c10a465466a43933
6. Sjåførposisjon
I motsetning til soldatposisjonen utføres sjøstadsposisjonen når et individ ligger på ryggen, men armer og ben er spredt ut til siden og avslappet. En person som liker å sove i sjøstjernens stilling er ofte veldig hjelpsom og en god lytter til alle rundt dem. De foretrekker små grupper og liker ikke å være sentrum for oppmerksomhet og er ofte sagt å være den beste typen venn å ha.
c7a0f0a5a5e92b7eb58153a2ec3b532e
7. Solider-Sjøfisk
Hybridposisjonen kjent som "solider-starfish" gjøres når en person sover på sine, men de har ikke superstive armer og ben som soldaten, men sprer seg ikke ut over sengen som en sjøstjerne. De sover på ryggen, men armer og ben er i forskjellige posisjoner, men det kan være behagelig for den enkelte. Noen som sover i denne hybridposisjonen, antas å være en lettgående person, selv om de lett kan påvirkes og overtales av dem rundt dem.
e00959c8cdbe3e7e72367dc8fdd35e2f
8. Pute Hugger
Pillow hugger er ikke teknisk søvnposisjon, men heller en søvntilsetning som kan fortelle mye om personligheten din. Noen som foretrekker å sove med en pute mener at vennskap og relasjoner er utrolig viktige og holder sine kjære svært høye i livet deres. De elsker også å tilfredsstille dem rundt dem, slik at alle er glade og tilfreds før de bekymrer seg for seg selv.
5d7cc5482e59dcfc88af8577eef74db3
9. Ubestemt
Noen mennesker (og jeg er definitivt en av dem!) Kan ikke velge en enkelt sovende stilling gjennom hele natten. De bytter ofte mellom sovestillinger hver natt, og endrer seg ofte i flere stillinger gjennom en enkelt natt. Noen som ikke kan holde seg til en bestemt sovestilling, er kjent som en ubestemt sovende og er lett distrahert. De er også sagt å være personer som er stresset ofte eller forvirret om noe som skjer i livet. Noen undersøkelser har til og med kommet til den konklusjonen at en ubestemt sovende har en frykt for engasjement og ikke kan holde seg i relasjoner i lange perioder.

Det er så mye mer å sove enn å bare få en god natts søvn. Etter at du har lest gjennom denne listen, tror du at forskerne var korrekte? Vi vil gjerne høre fra deg! Gi oss beskjed om hvilken soveposisjon som er din foretrukne sovestilling, og om forskerne hadde rett om personlighetstrekkene dine eller ikke.

Leave A Comment

48 + = 50