7 beste kontaktlinsløsninger

Kontaktlinser krever stor omsorg for maksimal renhet og komfort, men hvis du bruker feil kontaktlinsløsning, kan du bli igjen med øynene som er tørre, trette og ekstremt irritert! Hvis du sliter med din nåværende løsning, sjekk ut disse 7 beste kontaktlinser-løsningene nedenfor. De har vist seg å være toppmoderne løsninger som vil holde linsene rene og holde deg komfortabel!

1

1. Klar samvittighets-multifunksjons kontaktlinsløsning

Clear Conscience Multi Purpose Contact Lens Solution setter seg bortsett fra resten på en måte som gjør at du føler deg komfortabel og lar deg hvile seg lett. I motsetning til andre populære kontaktlinser, er Clear Conscience Multi Purpose Lens Solutions laget med bare naturlige ingredienser, uten skummel kjemikalier som vanligvis finnes i en kontaktlinsløsning som timerosal og klorhexidin. Perfekt for hydrofile kontaktlinser, renser denne løsningen lett og forsiktig, skyller, desinfiserer og fjerner unødvendige proteiner for en perfekt løsning som fungerer hver gang. Gå helt naturlig for bare $ 9,99!

2

2. Unisol 4 konserveringsfri fri saltløsning

Sliter med følsomme øyne? Unisol 4 Preservative Free Saline Solution er ditt svar. Denne konserveringsfrie saltløsningen leveres i en lett-å-klemme flaske for maksimal bekvemmelighet, mens en løsning laget av samme pH som naturlige tårer gir deg maksimal komfort. For utrolig myke kontaktlinser som er milde på øynene, prøv Unisol 4 Preservative Free Saline Solution i dag for bare $ 7,99. Hva en stjele!

3

3. AMO Oksepteptisk desinfeksjonsløsning

AMO oksyseptisk desinfeksjonsløsning gir brukerne "Riktig Oksygen Action", ikke bare et fantastisk valg når det gjelder forbedret komfort og super myke linser, men også for ekstrem desinfeksjon. Denne linseløsningen gir kraftig beskyttelse mot alle typer mikroorganismer og skadelige bakterier, og gir deg rene og sterile kontaktlinser du kan føle deg komfortabel med. Beregnet som "BARE peroksid-system med innebygd smøremiddel som beholder og tetter i fuktighet", kan du være trygg på at linsene dine vil bli feilfri hver gang. Selger for rundt $ 10!

4

4. RevitaLens OcuTec Multi Purpose Disinfecting Solution

RevitaLens OcuTec Multi Purpose Disinfecting Solution gjør alt. Spesielt formulert for myke kontaktlinser (inkludert silikonhydrogel linser!), Denne fantastiske løsningen steriliserer, renser, skyller, desinfiserer, lagrer og fjerner protein, alle samtidig. En spesiell formulert løsning gir ypperlig komfort for øynene dine, samtidig som du gir effektiv rensing og desinfisering for fremragende linser hver gang. Dette produktet selger for rundt $ 13, vel verdt prisen i over 16 timer med absolutt komfort!

5

5. Clear Care Triple Action Rengjørings- og desinfiseringsløsning

Følsom for tilsatte kjemikalier finnes i flertallet av flerfunksjonsløsninger? Opplev mye tørrhet og irritasjon av øynene, spesielt knyttet til kontaktlinser eller nåværende løsning? Så Clear Care Triple Action Rengjøring og desinfeksjon Løsning er linseløsningen for deg! Denne svært effektive løsningen er utformet med en hydrogenperoksidbase som du synlig kan se når du arbeider rett foran øynene dine! Hydrogenperoksid gir en boblende handling som raskt og enkelt fjerner smuss, oppbygging, protein og skadelige bakterier og bakterier som kan føre til et alvorlig problem. Hvis du har å gjøre med følsomme, tørkete øyne og ønsker et produkt som vil få jobben, kan du vurdere denne for rundt $ 10! Flott for myke hydrofile linser og stive gasspermeable linser.

6

6. Abbot Oxysept 1 Steg Løsning for myke kontaktlinser

Abbot Oxysept 1 Step Solution for myke kontaktlinser gjør at det er lett å rengjøre og desinfisere objektivene for optimal renhet og klarhet i bransjen som "ultimate i linsehygiene". Den unikt utformede formelen desinfiserer ikke bare med en peroksidbasert løsning for maksimal drap av bakterier og bakterier, men kontakter også en nøytraliseringsprosess for enda bedre rensing. Med innrykning av smøremiddel i denne løsningsbeskyttelsesfrie løsningen, er kontaktlinsene igjen følte super myk, utrolig behagelig og hundre og ti perfekte REN! Et fantastisk ett-trinns produkt for bare $ 14!

7

7. Optimal rengjøring, desinfisering og lagring av CDS

Nå er det en spesielt designet for de der ute med stive gasspermeable linser eller harde kontaktlinser: Jeg presenterer deg stolt på Optimum CDS Rengjørings-, desinfiserings- og lagringsløsningen. Denne fantastiske løsningen er enkel å bruke og er et 3-i-1-produkt som renser, desinfiserer og lagrer kontaktlinsene dine for perfekte resultater hver gang. Løsning fjerner enkelt overflødig film, overflateinnsatser og rusk for perfekt rengjorte linser du vil elske. Alt for under $ 10!

Hva er din favoritt kontaktlinsløsning?

Leave A Comment

24 + = 32