Τύποι χτυπήματος

Ψάχνετε για έμπνευση για το πώς να φορέσετε τα κτυπήματα σας; Ιδέες για ένα νέο κούρεμα; Αν ναι, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Εδώ είναι δεκαπέντε διαφορετικά στυλ bangs για να σκεφτείτε, καθένας από αυτούς φοριέται από μια όμορφη διασημότητα για να σας δώσει μια ιδέα για το πώς θα δούμε. Απολαμβάνω!

1. Side Bangs Bang: Η Emma Stone

Τύποι of Bangs _ 01

Οι πλευρικοί κτυπήματα είναι μακράν οι πιο δημοφιλείς τύποι κτυπήματος, πιθανότατα επειδή είναι τόσο ευπροσάρμοστο και ταιριάζουν περισσότερο σε οποιαδήποτε μορφή σελίδας. Επιπλέον, αν τα φορέσετε αρκετά καιρό, συχνά μπορούν να σπαταληθούν στην αλογοουρά σας, γεγονός που αποτελεί πρόσθετο επίδομα. Η Emma Stone φαντάζει φανταστική με τα κτυπήματα της πλευράς της. Λατρεύω τον τρόπο που σαρώνουν τα μάτια της και πλαισιώνουν το πρόσωπό της. Αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για όσους έχουν ωοειδές πρόσωπο.

2. Μικρές χτυπήματα: Katy Perry

Τύποι of Bangs _ 02

Εάν θέλετε να είστε λίγο πιο τολμηροί, τότε γιατί να μην προσπαθήσετε να φορέσετε κοντές κτυπήματα. Αυτή η εμφάνιση δεν είναι για όλους, αλλά εάν μπορείτε να το πετάξετε τότε είστε σίγουροι ότι θα κάνετε μια δήλωση. Αυτό το βλέμμα μπορεί να τραβηχτεί μακριά εάν έχετε μακριά ή κοντά μαλλιά, αν και προσωπικά το προτιμώ με μακριά μαλλιά καθώς η αντίθεση κάνει μια πραγματική δήλωση. Ακόμα, μου αρέσουν τα σύντομα κτυπήματα του Katy Perry με το bob. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εμφάνιση της αν με ρωτάς.

3. Blunt Bang: Taylor Swift

Τύποι of Bangs _ 3

Η Taylor Swift έχει δοκιμάσει τα κτυπήματα της με κάθε τρόπο, αλλά λίγα είδη κτυπήματος ταιριάζουν στο μακρύ, λεπτό της πρόσωπο όσο και στα αμβλύ κτυπήματα. Η τολμηρή, ευθεία κοπή που κάθεται ακριβώς πάνω από τα μάτια της τραβάει την προσοχή στο όμορφο πρόσωπο της και κάθεται καλά με τα μακριά μαλλιά της. Λατρεύω επίσης το γεγονός ότι πρόσθεσε μια πλευρική χωρίστρα σε αντίθεση με μια μεσαία που είναι πιο παραδοσιακή. Μη φοβάστε να πειραματιστείτε.
4.Fringe Bang: Dianna Agron

Τύποι of Bangs_4

Η Dianna Agron είναι μία από τις αγαπημένες μου προσωπικότητες όλων των εποχών. Δεν μπορώ να ξεπεράσω πόσο όμορφη είναι. Και τα μαλλιά της είναι να πεθάνει! Απλά την αγαπώ με μια περιθώρια (αν και ίσως είμαι προκατειλημμένη γιατί είναι το ύφος μαλλιών που έχω!). Το ωραίο περιθώριό της ταιριάζει στο στρογγυλό της πρόσωπο και φέρνει στο προσκήνιο το καλύτερο από όλα τα χαρακτηριστικά της. Το περιθώριό της είναι μακρύ όμως δεν είναι πολύ μακρύ και δεν κινδυνεύει να κρύψει τα πανέμορφα μάτια της.
5.Long Fringe Bangs: Kirsten Dunst

Τύποι of Bangs _5

Η Kirsten Dunst φορούσε τα κτυπήματα της με αμέτρητους τρόπους, αλλά αυτό ίσως είναι η καλύτερη εμφάνισή της. Όχι ο καθένας μπορεί να τραβήξει μακριά μια μακριά περιθώρια, αλλά Kirsten φαίνεται μεγάλη. Αυτή η εμφάνιση είναι μεγάλη για να προσθέσετε λίγο μυστήριο στο στυλ σας. Προσωπικά, νομίζω ότι μακρά κτυπήματα σαν αυτά είναι καλύτερα να δουλεύεις με μακριά μαλλιά, όμως έχω δει τους ανθρώπους να τα φορούν με περικοπή pixie και εξακολουθούν να φαίνονται φοβερά ώστε να είναι τόσο δημιουργικοί όσο τολμάς.
6.Πρόσφατα τσιμπήματα: Ρις Γουίτερσπουουν

Τύποι of Bangs _6

Αυτή είναι η καλύτερη εμφάνιση του Reese Witherspoon. Λατρεύω τα ασταθή κτυπήματα και τα στρωματοποιημένα μαλλιά της, μοιάζει πραγματικά φανταστικό, αλλά μου φαίνεται ότι δεν αρκούν αρκετά άνθρωποι να το δοκιμάσουν μόνοι τους. Αυτό το ύφος είναι ιδανικό για την προσθήκη κάποιου άκρου στο βλέμμα σας και σας εξοικονομεί από το να γίνει μια απλή Jane. Αυτή η εμφάνιση είναι μεγάλη αν έχετε επισημάνσεις ή χαμηλές φωτεινές ενδείξεις, καθώς βοηθούν να αναδείξετε την ανθεκτικότητα στην εμφάνιση σας. Βεβαίως αυτό το βλέμμα δεν είναι για όλους, αλλά αν μπορείτε να το τραβήξετε μακριά τότε λέω μην κρατάτε πίσω.
7.Μορφές σε σχήμα U: Lea Michelle

Τύποι of Bangs _9

Τα κτυπήματα σε σχήμα U φαίνονται υπέροχα και πραγματικά φέρνουν κομψότητα στο βλέμμα σας. Είναι ένα στυλ Lea Michelle φοράει αρκετά συχνά και όπως μπορείτε να δείτε φαίνεται εκπληκτική με αυτό. Το μεγάλο σκεφτείτε αυτό το στυλ είναι ότι δεν είναι μόνιμο και μπορείτε απλά να έχετε μια περιθώρια και στη συνέχεια να το καμπυλώσετε σε σχήμα U, κάνοντας αυτό ένα πραγματικά ευπροσάρμοστο στυλ των κτυπήματος. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά.
8.Ασμμετρικά χτυπήματα: Anne Hathaway

Τύποι of Bangs _14

Λατρεύω ασύμμετρα κτυπήματα! Είναι τόσο μεγάλη εμφάνιση. Όταν η Anne Hathaway έκοψε τις πανέμορφες κλειδαριές της για το ρόλο της στο Les Miserables, ανησυχούσα, όμως, ότι η τάση ήταν εντάξει, καθώς την άνοιξε σε αμέτρητα νέα εμφάνιση, συμπεριλαμβανόμενων των ασύμμετρων κτυπήματος. Προσωπικά, νομίζω ότι αυτό είναι ένα στυλ που ο καθένας πρέπει να δοκιμάσει μία φορά, καθώς ο καθένας ταιριάζει σε αυτό το βλέμμα σε μία ή και την άλλη παραλλαγή. Αυτή είναι μια εξαιρετική εμφάνιση, ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου ή το μήκος των μαλλιών σας, γι 'αυτό γιατί να μην το δοκιμάσετε?

9.Κρίκοι κοπής Pixie: Carey Mulligan

Τύποι of Bangs _12

Η Carey Mulligan φαίνεται απίστευτη με περικοπή Pixie και γίνεται γρήγορα η εμφάνισή της. Μην πανικοβάλλεστε ότι η τοποθέτηση ενός pixie σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε κτυπήματα πάρα πολύ. Εδώ η Carey αποδεικνύει διαφορετικά με απίστευτο ύφος. Έχει επιδείξει μια ποικιλία από διαφορετικά στυλ bang με τις περικοπές pixie της κατά τη διάρκεια των ετών, αποδεικνύοντας ότι οι περικοπές pixie δεν είναι κανένας πόνυ τέχνασμα. Εάν έχετε μια περικοπή pixie ή σκέφτονται να πάρει ένα τότε σας προτείνω να δώσετε αυτή τη μεγάλη εμφάνιση μια δοκιμή.

10.Ενεργοποιήστε τα χτυπήματα: Ρέιτσελ Μακάντς

Τύποι of Bangs _7

Η Rachel McAdams είναι μακράν η αγαπημένη μου ηθοποιός, γι 'αυτό θα πρέπει να με συγχωρήσετε ότι είμαι περισσότερο από μια μικρή προκατάληψη γι' αυτό. Φαίνεται εντυπωσιακή με διαχωρισμένα κτυπήματα και πλαισιώνουν το πρόσωπό της όμορφα. Αυτό το ύφος είναι υπέροχο με μεσαία έως μακριά μαλλιά, ωστόσο, εάν έχετε μικρά μαλλιά ίσως θέλετε να εξετάσετε ένα άλλο στυλ. Εάν, όπως και εγώ, έχετε ένα μικρό μέτωπο, αυτό το στυλ μπορεί να μην σας ταιριάζει, ωστόσο, καθώς τα μαλλιά σας θα πέσουν πάνω στο πρόσωπό σας πάρα πολύ. 

11.Εναλλασσόμενα χτυπήματα: Hilary Duff

Τύποι of Bangs _10

Μετατρέψιμα κτυπήματα! Τι υπέροχη ιδέα! Ορισμένες μορφές κτυπήματος, όπως η Hilary Duff, μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε περισσότερα από ένα στυλ, αλλάζοντας εντελώς το βλέμμα σας με ένα μόνο χτύπημα της βούρτσας. Τα μετατρέψιμα κτυπήματα είναι υπέροχα αν εύκολα βαρεθείτε με το στυλ σας και θέλετε μια αλλαγή πιο συχνά από ό, τι οφείλετε στους κομμωτές ή ταχύτερα από ό, τι τα μαλλιά σας μπορούν να αναπτυχθούν. Αν ψάχνετε για μετατρέψιμα κτυπήματα η καλύτερη μου πρόταση είναι να έχετε μια εξαιρετικά μακρά περιθώρια, καθώς αυτό μπορεί να φορεθεί ως πλήρες περιθώριο, όπως τα κτυπήματα σε σχήμα U, μπορεί να χωριστεί στη μέση,.

12. Ρόμπι τσιμπήματα: Ρέιτσελ Μακάντς

Τύποι of Bangs _11

Αυτό είναι ένα υπέροχο στυλ καθώς πραγματικά πλαισιώνει το πρόσωπό σας. Μου αρέσει ο τρόπος γύρω από κτυπήματα τακτοποιημένα γλιστρώντας γύρω από τα φρύδια σας και απαλά κλίση για να πλαισιώσει το πρόσωπό σας. Κατά τη γνώμη μου, αν είστε πιθανό να δέσετε τα μαλλιά σας πολύ αυτό το είδος κτυπήματος θα σας ταιριάζει καλύτερα. Εάν έχετε ένα μικρό μέτωπο αυτό το είδος κτυπήματος φαίνεται φανταστικό επίσης (όχι ότι είμαι προκατειλημμένη όπως είναι αυτό που έχω ή τίποτα!).

13.Brow Skimming Bang: Reese Witherspoon

Τύποι of Bangs _8

Πλεονεκτήματα brow skimming είναι fab καθώς δίνουν την ψευδαίσθηση ενός μεγάλου κτυπήματα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την τρίχα στο πρόσωπό σας συνεχώς. Επιπλέον, σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να ισιώσετε τα κτυπήματα σας, προσθέτοντας μήκος σε αυτά και τα κτυπήματα σας θα είναι ακόμα ένα ωραίο, εύχρηστο μήκος.

14.Funky Bangs: Rihanna

Τύποι of Bangs _13

Το κτύπημα δεν χρειάζεται να είναι βαρετό και συνηθισμένο. Στην πραγματικότητα κτυπήματα μπορεί να είναι απίστευτα funky, είναι απλώς μια περίπτωση να πάρει τη δημιουργία και την εύρεση μέσα σας να είναι τολμηρή. Πάρτε Rihanna για παράδειγμα - εδώ είναι με μια απλή περικοπή pixie ακόμα έχει μεταμορφώσει εντελώς τα μαλλιά της από curling συνήθη πλευρά του σάρωσε κτυπήματα και να τους κάνει να φαίνονται τελείως διαφορετικά. Μου αρέσει αυτό το βλέμμα, είναι ένα από τα αγαπημένα μου κοιτάζει πάνω της, και αν μπορείτε να τραβήξετε μπούκλες προτείνω να δοκιμάσετε αυτό με τα κτυπήματα σας, ανεξάρτητα από το μήκος της υπόλοιπης τρίχας σας.

15.Pompadour Bang: Miley Cyrus

Τύποι of Bangs _15

Εδώ είναι ένας άλλος διασημότητα που έχει μεταμορφώσει τα κτυπήματα τους (και το pixie cut τους) για να δημιουργήσουν μια καινούργια εμφάνιση. Εδώ Miley έχει σάρωσε τα καρφιά της έτσι ώστε να μοιάζουν με pompadour κτυπήματα που έχει οδηγήσει σε μια εντελώς νέα εμφάνιση για την. Αυτή είναι μια ωραία εμφάνιση αν αισθάνεστε τολμηρή!

Leave A Comment

42 + = 52