Χρώματα μαλλιών για τον τόνο του δέρματος σας

Όπως δελεαστικό, όπως μπορεί να είναι απλώς να δείξουμε σε ένα κιβώτιο στο ράφι και να πούμε «θέλω αυτό το χρώμα», όλοι πρέπει τώρα να γνωρίζουμε ότι δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να αλλάξουμε το χρώμα των μαλλιών μας. Μπορούμε να σκεφτούμε ότι γνωρίζουμε τι θέλουμε αλλά, στην πραγματικότητα, αυτό που θέλουμε και τι θέλει ο τόνος του δέρματος μας μπορεί να είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Ίσως τολμηρό και φλογερό κόκκινο είναι όλη η οργή αυτή τη σεζόν και δεν μπορείτε να περιμένετε να αρπάξει το μπουκάλι της βαφής ή να περπατήσετε σε ένα σαλόνι και να ενταχθεί η τρέλα. Το κόκκινο είναι τολμηρό, είναι ζωντανό και διασκεδαστικό και θα ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητά σας! Αν αλλάξει μόνο το χρώμα των μαλλιών σας ήταν τόσο απλό ...

Το ίδιο εύκολο μπορεί να είναι μόνο να επιλέξετε ένα χρώμα που σας αρέσει και να πάτε με αυτό, αν το κάνετε χωρίς να έχετε υπόψη σας τον τόνο του δέρματός σας, μπορεί να βρεθείτε να κοιτάτε ξεθωριασμένοι, κουρασμένοι και ακόμη και γήρανσης. Επιλέγοντας το λάθος χρώμα των μαλλιών για τον τόνο του δέρματός σας μπορεί να έχει τρομερά αποτελέσματα για το πώς φαίνεστε, έτσι είναι σημαντικό να το εξετάσετε πριν επιλέξετε ένα χρώμα. Γνωρίζοντας τι χρώματα θα ταιριάξει τον τόνο του δέρματος σας μπορεί να είναι δύσκολο όμως. Δεν είμαστε κομμωτές εν πάση περιπτώσει, έτσι πώς θέλουμε να μάθουμε; Έχω περάσει από αυτό τον εαυτό μου πολλές φορές, γι 'αυτό δημιουργήσαμε έναν ανόητο οδηγό για να επιλέξετε το χρώμα των μαλλιών σας και να το ταιριάξετε με τον τόνο του δέρματος σας.

Κατά γενικό κανόνα, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα φυσικό χρώμα. Με φυσικό δεν εννοώ μόνο το χρώμα των μαλλιών, εννοώ φυσικό για σένα. Θέλετε ένα χρώμα που θα σας φανεί φυσικό όταν συνδυάζεται με τον τόνο του δέρματός σας και ακόμα και τα μάτια σας. Η επίτευξη αυτής της φυσικής εμφάνισης θα σας βοηθήσει να παραμείνετε νέοι και ανανεωμένοι.

Ο τόνος του δέρματος σας αποτελείται από χρωστικές ουσίες στο δέρμα σας. Οι υποκείμενες αποχρώσεις της χρωστικής γενικά περνούν απαρατήρητες, αλλά συμβάλλουν στο συμπλήρωμα του συνολικού σας χρώματος στο δέρμα. Προσπαθήστε να κοιτάξετε τις φλέβες σας υπό φυσικό φως - οι φλέβες που φαίνονται πρασινωπές σημαίνει ότι πιθανότατα θα έχετε ζεστό τόνο δέρματος και οι φλέβες που εμφανίζονται μπλε αντιπροσωπεύουν δροσερούς τόνους του δέρματος. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια ιδέα για το τι κρίνει ο τόνος του δέρματος σας με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με σκούρα μαλλιά όπως το μαύρο ή το καφέ θα τείνουν να έχουν ζεστές απαλές γραμμές στο δέρμα τους. Αυτές οι αποχρώσεις τείνουν να είναι ένα μείγμα χρυσού, καφέ και πορτοκαλί - γήινων χρωμάτων. Οι άνθρωποι που είναι φυσικά δίκαιοι-μαλλιά, ωστόσο, θα έχουν πιθανώς πιο δροσερό undertones που μπορεί να είναι ένα μείγμα από μπλε, ροζ και πράσινο. Πριν αποφασίσετε για το χρώμα των μαλλιών, η εκπόνηση αν έχετε ένα δροσερό ή ζεστό τόνο του δέρματος θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα.

344a9c09fcd98fbbb3ee87cb50932d7c

Ξανθό χρώμα μαλλιών και τον τόνο του δέρματος σας

Το ξανθό, όπως γνωρίζουμε, έρχεται σε αμέτρητες διαφορετικές αποχρώσεις, που σημαίνει ότι οι άνθρωποι με ζεστό και δροσερό τόνο μπορούν να το φορούν ανάλογα με τη σκιά που επιλέγουν. Η ζεστή χρωματιστή αμαρτία αναμειγνύεται καλύτερα με τις ξανθές ξανθιές και το ζευγάρι μαζί θα παράγει μια λαμπερή λάμψη. Οι πιο ζεστές αποχρώσεις του δέρματος είναι καλύτερες με ξανθιά τέφρα ή πολύ ελαφριά ξανθιά, είτε το χρώμα είτε μια ποικιλία από αυτά θα κάθονται ωραία ενάντια στο δροσερό χρώμα του δέρματος δημιουργώντας μια φυσική εμφάνιση.

13c2cfc1cb57b70eb9d9508695ca37a1

Καφέ χρώμα μαλλιών και τον τόνο του δέρματος σας

Το Brown είναι ένα άλλο χρώμα μαλλιών που μπορεί να φορεθεί από άτομα με διαφορετικούς τόνους δέρματος. Όπως με την ξανθιά, το τέχνασμα βρίσκει τη σωστή απόχρωση του καφέ για να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας. Για όσους από εσάς με ζεστό χρώμα του δέρματος, το μέλι καφέ θα λιώσει ενάντια στο πρόσωπό σας όμορφα και πραγματικά θα φέρει τη φυσική ομορφιά σας. Για εκείνους από εσάς με δροσερά χρώματα δέρματος από την άλλη πλευρά είστε καλύτερα από ένα χρώμα για να ρυθμίσετε πραγματικά το δέρμα σας και τα μαλλιά μακριά. Δοκιμάστε να πάτε για καφέ χρώμα για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας. Τα μαλλιά σας θα φαίνονται φυσικά ενάντια στο δέρμα σας, αλλά θα είναι αρκετά διαφορετικά ώστε να ξεχωρίζουν πραγματικά.

35b0ba2f996ccdce6263e510b0fca612

Μαύρο χρώμα μαλλιών και τον τόνο του δέρματος σας

Το μαύρο είναι ένα χρώμα μαλλιών που ονειρεύεται ο καθένας σε κάποιο σημείο της ζωής του, αλλά πολύ λίγοι μπορούν πραγματικά να τραβήξουν. Σκέφτεστε πιθανώς ότι είναι εκείνοι από εσάς με ζεστούς τόνους δέρματος που θα μπορούσαν να τραβήξουν αυτό το καλύτερο, το μαύρο είναι πιο κοντά στον τόνο του δέρματός σας τελικά. Εάν σκέφτεστε ότι θα είχατε κάνει λάθος. Είναι αυτά τα κορίτσια με πιο δροσερούς τόνους δέρματος που ταιριάζουν καλύτερα στις μαύρες τρίχες. Τα αντίθεση χρώματα στο δέρμα δεν τα κάνει να φαίνονται ξεθωριασμένα όπως νομίζετε, στην πραγματικότητα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Και τα μαλλιά και το δέρμα πραγματικά λάμπουν όταν συνδυάζετε δροσερούς τόνους δέρματος με μαύρα μαλλιά, δίνοντάς σας ένα φαινόμενο Snow White. Δεδομένου ότι οι δροσερότεροι τόνοι της επιδερμίδας έχουν επίσης υπόγεια χρώματα μπλε, ροζ και κόκκινων, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια έγχρωμη μαύρη βαφή με ένα από αυτά τα χρώματα για να ξεχωρίσετε πραγματικά από το πλήθος. Θα παραδεχτώ, αυτό παίρνει μακριά από τη φυσική σας εμφάνιση, αλλά θα φανείτε τόσο υπέροχο αξίζει τον κόπο.

9c2d2dfb19a749764f47029bdfd328a1

Κόκκινο χρώμα μαλλιών και τον τόνο του δέρματος

Το κόκκινο είναι ένα άλλο χρώμα που έρχεται σε αμέτρητες διαφορετικές αποχρώσεις. Μπορείτε να το έχετε φλογερό, περνώντας από το πορτοκαλί, μπορείτε να το έχετε σκοτεινό και να ανακατεύετε με λίγο καφέ, μπορείτε να το έχετε κόκκινο όσο το κόκκινο μπορεί να είναι αν θέλετε - οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Πρόκειται μόνο για το μοναδικό χρώμα των μαλλιών, όπου εκείνοι από εσάς με ζεστούς ή δροσερούς τόνους δέρματος μπορούν να ξεφύγουν από την επιλογή της ίδιας απόχρωσης χρωστικής ουσίας και τα πάντα φαίνονται να φαίνονται υπέροχα. Τα κόκκινα μαλλιά από τους χλωμούς, δροσερούς τόνους του δέρματος στρέφουν πραγματικά το βλέμμα σας μακριά και σας δίνουν μια φλογερή άκρη, ενώ τα κόκκινα μαλλιά σε πιο γήινους τόνους δέρματος παίζουν πραγματικά τα ζεστά χρώματα της χρωστικής ουσίας. Αν επιλέξετε τη σωστή απόχρωση της βαφής, τα κόκκινα μαλλιά μπορούν να φαίνονται φυσικά όταν φοριούνται σε εκείνους από εσάς με ζεστό ή δροσερό δέρμα. Νιώστε ελεύθεροι να δοκιμάσετε την επιθυμία της καρδιάς σας και να την ανησυχήσετε ελεύθερη με αυτό, κυρίες!

302c04caddb748657eb9edb65b76eb72

Γκρι χρώμα μαλλιών και τον τόνο του δέρματος σας

Μην πανικοβάλλεστε μόνο επειδή αρχίζετε να παίρνετε μερικές ασήμι κλειδαριές εδώ και εκεί - τα μαλλιά σας μπορούν ακόμα να βαμμένα και να φαίνονται καταπληκτικά όπως όλοι οι άλλοι. Οι ίδιοι κανόνες που περιγράφονται παραπάνω δεν δουλεύουν το ίδιο όταν το φυσικό σας χρώμα γίνεται γκρι. Δεν μπορείτε πλέον να επιλέξετε ένα χρώμα που σκέφτεται «Ήμουν ξανθιά, αυτό φυσικά είμαι ακόμα ξανθιά. Η χρωστική μου εξακολουθεί να αποτελείται από δροσερά χρώματα. Συγγνώμη, κυρίες, που δεν λειτουργεί πλέον. Εάν αυξάνεται το γκρι κάνει τα μαλλιά σας δικαιότερη ή πιο σκοτεινή, τείνει να κάνει τον τόνο του δέρματος σας πιο σκούρο, ώστε να θυμάστε να επανεξετάσετε τις φλέβες σας και να επαναπροσδιορίσετε τον τόνο του δέρματός σας πριν εφαρμόσετε χρώμα. Εάν έχετε ακόμα δροσερούς τόνους δερμάτων, αισθανθείτε ελεύθεροι να διακοσμήσετε τον εαυτό σας με όλα τα συνήθη χρώματα, αλλά σιγουρευτείτε για να τα ελαφρώσετε ελαφρώς. Χρησιμοποιήστε μια ελαφρώς απαλό σκιά χρώματος. Θυμηθείτε ότι οι ίδιοι μαύροι και λευκαντές ξανθές που ίσως έχετε αγαπήσει πριν είναι πλέον πολύ ακραίες για τα μαλλιά σας. Δεν θα σας κάνουν πλέον να λάμψετε και θα (αναπνέετε!) Θα εμφανίσετε τυχόν ρυτίδες που εμφανίζονται. Για εκείνους με ζεστούς τόνους δέρματος, αισθανθείτε ελεύθεροι να κολλήσετε στις χρυσές ξανθές και καφέ σας, αλλά, όπως και με τους δροσερούς τόνους του δέρματος, τον ελαφρώστε λίγο. Ίσως ενσωματώσετε μια ελαφριά πινελιά γκρι στο χρώμα σας είτε με μια βαφή που χρησιμοποιεί αυτόν τον τόνο ή με μερικές σημαντικές στιγμές. Αναρωτιέστε πιθανώς γιατί στη Γη θα πρότεινα κάτι τέτοιο, αλλά με εμπιστευτείτε ότι θα γεράσει παλιά με τόσο ευκολία, όταν (ή αν!) Αποφασίσετε να το κάνετε.

Εάν δεν γίνονται ακόμα γκρίζα αλλά σκέφτεστε να παίξετε με το χρώμα, το γκρι μπορεί ακόμα να σας κάνει να φανείτε καταπληκτικό. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το γκρι με τα χαρακτηριστικά της ξανθιάς, μοβ, μπλε ή καφέ για να μαλακώσετε το χτύπημα. Αυτό γίνεται καλύτερα για όσους από εσάς με ένα δροσερό τόνο δέρματος όμως.

aa19f8405bfaad8dcf29e3fe5885fd40

Οποιοσδήποτε καλός στιλίστας θα μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιος είναι ο τόνος του δέρματός σας και θα πρέπει να είστε σε θέση να προτείνετε τι θα συμβεί καλύτερα με αυτό. Αν και είναι η δουλειά τους να κάνουν αυτό και είναι οι ειδικοί, να έχετε κατά νου τι θέλετε επίσης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι έχουμε πάει εκεί - όλοι έχουμε περπατήσει σε ένα σαλόνι γνωρίζοντας ακριβώς τι θέλουμε και βρήκαμε τον εαυτό μας αφήνοντας να φορέσει ένα χρώμα ή μια κοπή που ο στυλίστας επέλεξε και νιώθοντας λίγο αποπληθωρισμένο ακόμα κι αν φαίνεται αδιανόητο. Μερικές φορές τα συναισθήματά μας για αυτό που θέλουμε μπορούν να αντισταθμίσουν τα συναισθήματά μας για το τι φαίνεται καλό, οπότε θυμηθείτε ότι πριν πάρετε τη βουτιά.

Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι σε ποιο χρώμα θα πάτε, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν online προσομοιωτή για να πάρετε μια ιδέα για το χρώμα που θα μοιάζει με εσάς προτού η βαφή έρθει οπουδήποτε κοντά στα μαλλιά σας. Θυμηθείτε όμως ότι το χρώμα που πηγαίνει η βαφή δεν είναι πάντα το ίδιο με την εικόνα στο κουτί. Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το τρέχον και φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Αν έχετε ένα ελαφρύ χρώμα μαλλιών τώρα, τότε το χρώμα πιθανότατα θα αποδειχθεί ελαφρύτερο και αντίστροφα για πιο σκούρα χρώματα. Έχοντας καστανά μαλλιά μπορεί επίσης να προκαλέσει πορτοκαλί κόκκινα χρώματα. Αν ανησυχείτε για κάποιο από αυτά, ζητήστε μια γνώμη στυλιστών σχετικά με το χρώμα που θα πρέπει να επιλέξετε ακόμη και αν χρησιμοποιείτε μια βαφή DIY. Τα μαλλιά σας θα σας ευχαριστήσουν για αυτό.

Κρατήστε τα μάτια σας για το επόμενο άρθρο μου, Highlights Vs Lowlights το οποίο θα είναι γεμάτο από πιο χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το θάνατο των μαλλιών σας με βάση τον τόνο του δέρματος σας και το τρέχον χρώμα των μαλλιών.

Leave A Comment

+ 30 = 37