Χαρακτηριστικά

Εάν είστε άρρωστοι του παλιού σας χρώματος και φαντάζεστε μια αλλαγή, τότε τα φώτα ή τα κυριώτερα σημεία μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να γίνει αυτό. Μπορούν να δημιουργήσουν μια εντελώς νέα εμφάνιση για σας χωρίς να χρειάζεται να έχετε τα μαλλιά σας ολόκληρο βαμμένα. Εάν είστε νευρικοί για να αλλάξετε εντελώς το χρώμα σας ή ίσως για πρώτη φορά να πειραματιστείτε με βαφή, τα φώτα ή τα highlights μπορεί να είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση. Θα σας κάνουν τελείως, φέρνοντας νέες αποχρώσεις στα μαλλιά σας, χωρίς να χρειάζεται να πηδήσετε στο βαθύ άκρο όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη βαφή μαλλιών.

21cbdd44249e3137ba7447cd3542a859

Βλέπετε τα διακριτικά στοιχεία που κάνουν τη διαφορά?

Τι είναι τα στιγμιότυπα και τα χαμηλά

Η τεχνική για την επισήμανση και το χαμηλό φωτισμό ουσιαστικά αφορά μόνο το χρωματισμό ορισμένων κλώνων μαλλιών. Αν προσθέσετε πιο σκούρα σκέλη στα μαλλιά σας, αυτό είναι χαμηλός φωτισμός και αν προσθέσετε ελαφρύτερες δέσμες, αυτό τονίζεται. Και οι δύο τεχνικές σας βοηθούν να δώσετε στο βάθος μαλλιών σας, συμπληρώνοντας τα χρώματα, τις παραλλαγές και την υφή. Μπορείτε να επιλέξετε είτε να έχετε όλα τα μαλλιά σας φωτισμένα είτε χαμηλά φωτισμένα ή μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μόνο το πάνω μισό. Ενώ έχετε μόνο το κορυφαίο μισό των μαλλιών σας βαμμένο είναι φθηνότερο και λιγότερο χρονοβόρο, αν φοράτε τα μαλλιά σας μέχρι πολύ το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι μεγάλη. Αυτό λειτουργεί καλύτερα για όσους από εσάς σχεδόν πάντα φοράτε τα μαλλιά σας κάτω.

Η διατήρηση των φωτισμών ή των χαμηλών φωτισμών είναι επίσης πολύ φθηνότερη από τη διατήρηση μιας πλήρους κεφαλής βαμμένων μαλλιών. Όταν οι ρίζες σας αρχίζουν να δείχνουν ότι χρειάζεται να έχετε μόνο μικρά τμήματα να χρωματιστούν ξανά αντί για όλα.

e38427f4792166c385391c06f599d56b

Η Jennifer Lawrence φαίνεται κομψή με τα όμορφα χαμηλά της.

Γιατί έχουν τα σημαντικότερα ή χαμηλότερα σημεία?

Χαρακτηριστικά ή χαμηλός φωτισμός μπορεί να φωτίσει πραγματικά τα μαλλιά σας, δίνοντάς σας μια αβίαστη εμφάνιση στο στόμα. Βοηθούν πραγματικά να φωτίζουν το πρόσωπό σας και να φωτίζουν το δέρμα σας, κάνοντάς σας να φαίνεστε ακτινοβόλο. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, μπορείτε ακόμα να σας κρατήσει φυσικό χρώμα μαλλιών πάρα πολύ που θα τους βοηθήσει να φαίνονται φυσικά.

323560233b99c6b84f616d1f549baea8

Τα κορίτσια One Tree Hill με όμορφες αναδείξεις και χαμηλό φωτισμό.

Είναι τα στιγμιότυπα ή τα φαντάσματα δεξιά για μένα?

Μπορείτε να αποκτήσετε στιγμιότυπα ή φώτα, ανεξάρτητα από τον τύπο τρίχας σας. Είτε πρόκειται για το πόκερ ίσιο, κυματιστό, σγουρό είτε για οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε, θα δουλέψουν. Αυτοί μόνο τύποι μαλλιών σας συνιστούμε να μην επιχειρήσετε να επισημάνετε ή να χαμηλώσετε είναι εξαιρετικά σύντομη τρίχα. Δεν θα είστε σε θέση να επιτύχετε την εμφάνιση του βάθους και τις διάφορες υφές που αυτό το στυλ σας βοηθά να επιτύχετε το νόημα ολόκληρης της διαδικασίας θα σας κοστίσει χρόνο και χρήμα για λίγο καιρό χωρίς λόγο.

5d36d2da01c1035aafe7bafaaa693d9e

Η Jennifer Anniston βράζει συνεχώς τις καλύτερες στιγμές της.

Στιγμιότυπα και μειωμένες παραλλαγές

Ενώ είναι αλήθεια ότι η προβολή είναι πιο δημοφιλής από το χαμηλό φωτισμό, αυτό δεν σημαίνει ότι τα φώτα δεν φαίνονται ακόμα. Βλέπετε πλούσια ξανθιά αναδεικνύει συνεχώς, αλλά οι πλούσιοι, σοκολατένιες αποχρώσεις των χαμηλών τόνων τείνουν να υποχωρούν. Για όσους από εσάς είστε φυσιολογικοί μπάρμπεκιου, προσθέτοντας μερικά σκουρόχρωμα σκέλη στα μαλλιά σας θα μεταμορφώσουν την εμφάνισή σας αβίαστα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα φυσική εμφάνιση.

Μια παραλλαγή της προβολής και του χαμηλού φωτισμού, που κερδίζει τη δημοτικότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας, πέφτει στο βάθος. Αυτό συνεπάγεται είτε την προβολή ή το χαμηλό φωτισμό του πάνω ή το κάτω μισού των μαλλιών σας δημιουργώντας μια μοναδική και αντίθετη εμφάνιση. Δεν φαίνεται φυσικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φαίνεται απολύτως υπέροχο. Για αυτό το είδος στυλ, σκεφτείτε τον τόνο του δέρματος σας όταν αποφασίζετε ποιο χρώμα θέλετε να έχετε πλησιέστερα στο πρόσωπό σας. Μπορείτε να διαβάσετε το προηγούμενο άρθρο μου Χρώματα μαλλιών για τον τόνο του δέρματος σας εδώ για περισσότερες συμβουλές για το πώς να ταιριάζει το χρώμα των μαλλιών σας με τον τόνο του δέρματός σας.

1e43539c7dd1f5131eb8f6843c28ffa0

Ελέγξτε αυτή την όμορφη βαφή βουτιά!

07997082853f694f83f8b1673faaef08

Η Ρέιτσελ Μπίλσον είναι μία από τις πολλές διασημότητες που αθλούν μια βαφή βουτιά, δεν μοιάζει σωστά?

Πώς να επισημάνετε ή να μειώσετε τα μαλλιά σας

Εάν πρόκειται να επισημάνετε ή να μειώσετε τα μαλλιά σας, πρέπει να κάνετε επιλογές, το κάνετε μόνοι σας να επισκεφθείτε ένα σαλόνι. Μπορείτε να αγοράσετε πολλά διαφορετικά κιτ για να επισημάνετε, να χαμηλώσετε ή ακόμα και να βάψετε τη βαφή τα μαλλιά σας που μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό ωστόσο για τα καλύτερα αποτελέσματα είστε καλύτερα να επισκεφθείτε το τοπικό σαλόνι σας. Μπορείτε κομμωτής είναι ο εμπειρογνώμονας, θα είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει σχετικά με το χρώμα που θα σας ταιριάζει καλύτερα, αν τα highlights ή lowlights πρέπει να είναι ο δρόμος προς τα εμπρός και όταν πρόκειται για την εφαρμογή της βαφής θα ξέρουν ακριβώς τι είναι να κάνει και πού να το εφαρμόσει. Είναι καλύτερα να παίζετε ασφαλές από το τέλος που λυπάμαι (ξέρω από την εμπειρία!). Ο κομμωτής σας θα είναι επίσης σε θέση να σας δώσει πολλές χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα για τη νέα εμφάνισή σας και θα είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει για τα πάντα, από ποιο σαμπουάν να αγοράσετε, όταν πρέπει να εξετάζετε την κράτηση ενός άλλου ραντεβού για ένα άγγιγμα.

8786788361f6cfebe2ce3b1e9ae63157

Keira Knightly είναι μια άλλη από τις πολλές προσωπικότητες που αγαπούν τονίζει.

Ευτυχισμένος χρωματισμός!

Leave A Comment

+ 83 = 90