Πώς να αφαιρέσετε κόκκινη βαφή μαλλιών | progressivenewsdaily.info

Πώς να αφαιρέσετε κόκκινη βαφή μαλλιών

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η κόκκινη βαφή μαλλιών είναι η πιο δύσκολη βαφή που απομακρύνεται από τα μαλλιά, οπότε όταν κάποιος λέει ότι σκοπεύουν να βάψουν τα μαλλιά τους κόκκινα, πηγαίνουν σε κατάσταση πανικού: «Μην το κάνετε αυτό, ποτέ δεν θα το βγάλετε έξω ! 'Αλλά σε αντίθεση με αυτή τη δημοφιλή πεποίθηση, κόκκινη βαφή μαλλιών είναι στην πραγματικότητα αρκετά εύκολο να αφαιρεθεί από τα μαλλιά.

Αν έχετε βρεθεί κολλημένος με φλόγες κόκκινες κλειδαριές που δεν μπορείτε να σταθείτε απολύτως, μην έχετε κανένα φόβο: υπάρχουν 3 γρήγορες και εύκολες λύσεις στο κόκκινο καυτό σας πρόβλημα, που όλα θα σας αφήσουν με ένα χρώμα μαλλιών που σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε.

Πώς να αφαιρέσετε κόκκινη βαφή μαλλιών

Επιλέξτε το επόμενο χρώμα

Προτού προχωρήσουμε στις διαφορετικές διαδικασίες αφαίρεσης της βαφής των κόκκινων μαλλιών, πρώτα και κύρια πρέπει να αποφασίσετε ποια χρώματα μαλλιών θέλετε να επιτύχετε μετά από κόκκινη αφαίρεση. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε: πηγαίνετε σε ένα ελαφρότερο χρώμα μαλλιών, πιο σκοτεινό χρώμα μαλλιών ή απλά αφαιρώντας εντελώς την κόκκινη βαφή μαλλιών και απολαμβάνοντας τον φυσικό σας τόνο για άλλη μια φορά.

Λάβετε υπόψη ότι κάθε μια από αυτές τις διαδικασίες θα απαιτήσει ένα διαφορετικό σύνολο βημάτων. Για παράδειγμα, πηγαίνοντας με ένα ελαφρύτερο χρώμα μαλλιών σημαίνει απογύμνωση της κόκκινης βαφής μαλλιών από τα μαλλιά σας εντελώς πριν από την αστραπή, καθώς η προσπάθεια να λευκαίνουν τα μαλλιά πάνω από τις κόκκινες κλειδαριές είναι απλά αδύνατη και τίποτα δεν θα έρθει από αυτό.

Η μετακίνηση σε πιο σκοτεινή σκιά είναι πολύ πιο εύκολη, καθώς μπορείτε να εφαρμόσετε σκούρα βαφή μαλλιών απευθείας στα κόκκινα χείλη και να επιτύχετε το επιθυμητό χρώμα των μαλλιών σας σε μια λάμψη.

Η πλήρης αφαίρεση της βαφής των κόκκινων μαλλιών και η απόλαυση του φυσικού σας τόνου είναι επίσης απλούστερη από τη διαδικασία του φωτισμού, αλλά απαιτεί ακόμα ένα συγκεκριμένο χρόνο και προσπάθεια.

Τούτου λεχθέντος, αποφασίστε με ποιο χρώμα θα θέλατε να τελειώσετε, στη συνέχεια βρείτε την αντίστοιχη διαδικασία παρακάτω.

Πώς να αφαιρέσετε κόκκινη βαφή μαλλιών

Λιγότερη διαδικασία μαλλιών

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, απλά δεν μπορείτε να πετάξετε σε ένα παλτό ελαφρύτερη βαφή μαλλιών και περιμένετε να λειτουργήσει αμέσως. Μόλις οι τρίχες έχουν βαφτεί κόκκινο, δεν υπάρχει τρόπος να το φωτίσετε με μια άλλη βαφή και όποια βαφή επιλέγετε πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να χτυπήσει τους κόκκινους τόνους ακόμα κι αν ελαφρύνει λίγο.

Το πρώτο σας βήμα προς τα ελαφρύτερα μαλλιά είναι να χρησιμοποιήσετε ένα αφαίρεσης βαφής μαλλιών. Οι αφαίρεσης βαφών μαλλιών κάνουν ακριβώς αυτό που λένε ότι κάνουν: αφαιρέστε την βαφή μαλλιών από τα μαλλιά με απαλή τρόπο. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι πλήρως καλυμμένα με το αφαίρεσης βαφής μαλλιών, έτσι ώστε να μην καταλήγετε σε λείπουν σκέλη ή κομμάτια. Μόλις εφαρμοστεί το αφαίρεσης βαφής μαλλιών, αφήστε το να λειτουργήσει τη μαγεία του στις κλειδαριές σας προτού ξεπλύνετε την κόκκινη βαφή. Παρακαλώ σημειώστε ότι το εργαλείο αφαίρεσης βαφών μαλλιών μπορεί να μην είναι δυνατό να αφαιρεθεί όλα η κόκκινη βαφή μαλλιών, αλλά θα φτάσει αρκετά για να προχωρήσει με την αποστολή ελαφρών μαλλιών.

Αφού χρησιμοποιήσετε το αφαίρεσης βαφής μαλλιών, θα παρατηρήσετε ότι πολλοί κόκκινες αποχρώσεις ξεθωριάζουν και μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά σας είναι ακόμη ελαφρύτερα από πριν. Για μερικές γυναίκες, αυτή η λεπτή αναπνοή θα είναι αρκετή για να τους ευχαριστήσει. Αλλά αν θέλετε μια πιο ξανθιά σκιά, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε χλωρίνη. Χρησιμοποιείτε μόνο λευκαντικό εάν τα μαλλιά σας είναι σε υγιή, καλή κατάσταση ή μπορεί να καταλήξετε να βλάψετε ακόμα περισσότερο τις κλειδαριές σας.

Αν αποφασίσετε να κάνετε λεύκανση των μαλλιών σας για μια ελαφρύτερη σκιά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το χλωρίνη εφαρμόζεται σε ολόκληρη τη χαίτη σας και ότι δεν υπάρχουν επιπλέον τεμάχια. Αφού εφαρμόσετε προσεκτικά το χλωρίνη, αφήστε το για έως και μία ώρα ή μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή σκιά σας. Εάν διαπιστώσετε ότι εξακολουθείτε να χρειάζεστε τον αναπτήρα μαλλιών σας, προχωρήστε και εφαρμόστε περισσότερο χλωρίνη για άλλη θεραπεία.

Το τελευταίο βήμα για την επίτευξη ελαφρού ξανθό χρώμα μαλλιών μετά το κόκκινο είναι να εφαρμόσει τη νέα βαφή μαλλιών. Εσείς πρέπει Επιλέξτε μια σκιά ξανθιά τέφρα και αυτό πρέπει να είναι ένα επίπεδο ελαφρύτερο από την τρέχουσα σκιά σας. Αυτό είναι απαραίτητο για να αποφευχθούν τυχόν διαρκείς κόκκινες αποχρώσεις και για να αποφευχθεί ένας γκρίζος ή πράσινος χρωματισμένος εφιάλτης μετά τη διαδικασία πεθαίνουν.

Για να εφαρμόσετε τη βαφή μαλλιών, χωρίστε τα μαλλιά σας και εφαρμόστε προσεκτικά τη βαφή μαλλιών από τη ρίζα στην άκρη. Βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε κομμάτια έξω και κάνετε την βαφή μαλλιών γρήγορα για ένα άρτιο, άψογο αποτέλεσμα.

Θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, καθώς η τόνωση μπορεί να συμβεί απίστευτα γρήγορα. Μόλις φτάσετε στην επιθυμητή απόχρωση του χρώματος των μαλλιών σας, προχωρήστε και ξεπλύνετε τη βαφή μαλλιών και είστε καλό να πάτε. Η χρυσή ξανθιά και η μπεζ ξανθιά θα εμφανιστούν ταχύτερα από ξανθιά και φυσική ξανθιά, για αυτό βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε τις αλλαγές χρώματος για να ξεπλύνετε όταν είναι απαραίτητο.

Πώς να αφαιρέσετε κόκκινη βαφή μαλλιών

Σκοτεινότερη διαδικασία μαλλιών

Αν θέλετε να πάρετε πιο σκούρα μαλλιά, είναι μια πολύ απλούστερη διαδικασία από ό, τι γίνεται ελαφρύτερο. Στην πραγματικότητα είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τη βαφή των κόκκινων μαλλιών και δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για το βήμα της αφαίρεσης της βαφής μαλλιών.

Τώρα, υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να πάτε από το κόκκινο σε ένα πιο σκούρο χρώμα μαλλιών. Αν δεν σας πειράζει να έχετε ένα κομμάτι κόκκινου τόνου (που μπορεί να φανεί εντελώς εκπληκτικό στα σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά), το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να εφαρμόσετε την επιθυμητή σκιά βαφής μαλλιών στα μαλλιά σας. Αφήστε τη βαφή μαλλιών στα μαλλιά σας μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή απόχρωση. Το πιο σκούρο χρώμα των μαλλιών που επιλέγετε, τα λιγότερα κόκκινα υποτονά θα αφεθούν. αλλά παρακαλούμε να σημειώσετε ότι θα παραμείνουν παρόντες.

Αν θέλετε απολύτως να πάρετε το RID των κόκκινων μαλλιών σας και δεν θέλετε να παραμείνετε υποτονισμένοι, πρέπει να πάρετε μια βαφή μαλλιών με πιο δροσερούς τόνους για να εξισορροπήσετε το κόκκινο και να το χτυπήσετε από τη χαίτη σας. Ωστόσο, εάν θέλετε μια πιο ζεστή σκιά, μπορείτε να το κάνετε και αυτό. Αλλά αν δεν επιλέξετε ένα δροσερό τόνο, θα χρειαστεί να αναμίξετε τη βαφή μαλλιών σας με 1/4 μέρη αντιστοιχούντες τόνους τέφρας.

Αποφασίστε ποια είναι σωστή για εσάς και το χρώμα μαλλιών που επιθυμείτε. Μόλις αποφασίσετε, εφαρμόστε τη βαφή όπως θα κάνατε κανονικά, δουλεύοντας σε τμήματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να εξασφαλίσετε ένα τέλειο και ομοιόμορφο τέλος.

Πώς να αφαιρέσετε κόκκινη βαφή μαλλιών

Τονωτική κόκκινη βαφή μαλλιών

Αν απλά θέλετε να αποκόψετε το κόκκινο χρώμα από τις κλειδαριές σας, μπορείτε να το κάνετε αυτό με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Ωστόσο, πρέπει να αποφασίσετε ποιο επίπεδο κόκκινων μαλλιών πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη βαφή για να χτυπήσετε τους κόκκινους τόνους.

Αν έχετε πιο σκούρο κόκκινο χρώμα μαλλιών, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε μια ξανθιά βαφή μαλλιών στάχτης για να αφαιρέσετε το κόκκινο και να επιστρέψετε σε μια ωραία, φυσική απόχρωση.

Εάν είστε κολλημένοι με λαμπερές κόκκινες κλειδαριές, θα χρειαστεί να επιλέξετε μια ξανθιά για να ανάψετε ξανθιά βαφή μαλλιών για να εξουδετερώσετε τις κλειδαριές σας και να απαλλαγείτε από την εντυπωσιακή κόκκινη σκιά.

Φροντίδα μαλλιών

Παρακαλώ θυμηθείτε ότι, ανεξάρτητα από το τι κάνετε με τα κόκκινα μαλλιά σας, είτε το φωτίζετε, το σκοτεινιάζετε είτε απλά αφαιρώντας το χρώμα των μαλλιών, βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε καλά τα μαλλιά σας μετά. Όλες αυτές οι διαδικασίες παίρνουν φόρο στη χαίτη σας, έτσι ώστε η περιποίηση και η ενυδάτωση όσο το δυνατόν περισσότερο είναι απαραίτητη για τη διατήρηση υγιούς κλειδαριές που είναι πλούσια και όμορφη.

Βλέπω? Η απαλλαγή από τα κόκκινα μαλλιά είναι ευκολότερη από ό, τι νομίζατε! Με μερικά απλά βήματα μπορείτε γρήγορα να πάτε ξανθιά, να πάτε σκούρα καφέ, ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα επιθυμεί η καρδιά σας. Δεν ταλαιπωρία, δεν τρελά βήματα, και μπορεί να γίνει σε λίγες ώρες. Έτσι, μην φοβηθείτε την κόκκινη βαφή μαλλιών, κυρίες.

Έχετε ποτέ ξεφορτωθεί κόκκινη βαφή μαλλιών; Πώς το έκανες; Ποιό ήταν το αποτέλεσμα? Μοιραστείτε μαζί μας!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

43 − 37 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map