Fairy Tail: Wizards and Dragons

fairtale

Hype er et ord som kan beskrive hvordan denne Anime treffer ikke bare hele Japan, men også verden. Fairy Tail (フ ェ リ ー テ ル) har nå blitt et husstandsnavn til hundrevis og tusenvis av fans fra hele verden. Hva gjør denne Anime spesielle? Noen sier det er på grunn av historien, plottet. Mens andre sier det er på grunn av tegnene, mens noen sier at det er på grunn av kunsten. Alle har sine egne grunner til å elske det, og det kan ta en fra hver kategori mashed inn i en enkelt Anime som gjør det tiltalende for fans i alle aldre og alle løp.

Opprinnelig en japansk tegneserie eller manga skapt av Hiro Mashima, begynte Fairy Tail som tegneserie utgitt i Weekly Shōnen Magazine tilbake i desember 2006. Under Kodansha har manga vært plassert i Shōnen-kategorien, noe som medførte at den var målrettet for unge gutter. Ikke lenge A-1 Pictures og Satelight begynte å produsere Anime-serien 'av manga. Bortsett fra den fortsatt pågående manga og anime har Fairy Tale hatt seks OVAs (Original Video Animations) og en animert funksjon. Hvis det ikke er populært så hva er det? Fra øyeblikket har det vært en kunngjøring om nyere serier for å komme langs veien.

For å begynne med hva all spenningen begynner, begynner Fairy Tail som et eventyr av Lucy Heartfilia, en tenåringsveiviker som hun blir med i den guitaristiske guiden og møter Natsu Dragneel som har søkt etter dragen med navnet Igneel. Alt som finner sted i landet som heter Fairy Tail. En interessant ting om denne verden er mange forskjellige skapninger sammenstøt og kommer i kontakt med hverandre. Her finner du mennesker, himmelske vesener, de overgått eller kattlignende skapninger, gigantiske dyr, ånder og sist men ikke minst, drager.

Mesteparten av historien dreier seg om kongeriket Fiore hvor veiviserne bor. Wizards eller magiske brukere er kategorisert i Special Ability og Holder. Bortsett fra at veivisere er profesjonelt ansatt i dette området (ja de er profesjonelle), kan man også finne en rekke arbeidsforhold som å være livvakt, assassin, handelsmann og skattejeger. På grunn av dette skaper Fairy Tail's verden en livlig magisk og nesten middelaldersk økonomi som omhandler våpen, utstyr og drikker.

Når Lucy og Natsu går sammen med reisen, får de venner og fiender underveis. Blant det uunnværlige mannskapet som de har dannet, er den alltid skjorteløse Grey Fullbuster og Busty Ezra Scarlet. Selvfølgelig, katten som sideskop, som heter Happy, er også på eventyret. De fem utgjør det populære laget av Fairy Tail som de møter trollmenn og drager og lærer om tillit og vennskap. Det kan være en vanlig rutine for et eventyr Anime å håndtere ting som teamarbeid, vennskap, lojalitet og makt, men Fairy Tail har en tendens til å skille seg ut på en eller annen måte.

En annen ting å merke seg om Fairy Tail er det ikke bare ditt typiske eventyrplot, men det er veldig komisk på mange måter. Hver karakter har til tider sine antics, som gjør at du bare ler til du kan føle tårer hevelse opp øynene dine. Den har en god kombinasjon av moro, latter, action, magi og tristhet som gjør det til en alt i ett utvalgsshow. Det er et hjertevarmende anime som man ikke lett kan glemme eller slippe til de ser helt til slutt.

Sjekk ut noen av de mest minneverdige og morsomme episoder av Fairy Tail!

20 beste fairy tail episoder:

1. Episode 19 "Changeling / Chenjiringu" (チ ェ ン ジ リ ン グ)

Det er en ganske interessant, men veldig morsom episode der alle ender opp med å bytte kropper med hverandre. Det hele startet da Natsu skjer for å finne en merkelig forespørsel festet på arbeidsbordet. Nysgjerrig som han er, begynner han å synge ordene. Dette ber om at det skal skje mellom kroppsutveksling mellom ham og Fairy Tail-medlemmene. Levy forsøker da å redde ting og ødelegge spellet, og sparer bare et par kropper hvor resten er fortsatt i dilemmaet for å bli sittende fast andre steder.

2. Episode 25 "En blomstblomstring i regnet / Ame no Naka ni Saku Hana" (雨 の 中 に 咲 く 華)

Det mest ikoniske øyeblikket i denne episoden er når Grey møter Juvia mens han beskytter Lucy i prosessen. Elfman utfører Beast Soul og angriper Sol, men senere beklager Mirajane fordi han ikke klarte å beskytte Lisanna. Juvia derimot etablerer kjærlighet ved første øyekast på Grey. Til tross for den ensidige attraksjonen på dette punktet, kjemper de to for å hevde Lucy som Gray sværger på, vil risikere livet for å beskytte sistnevnte. Grå bruker fryse og isgeiser på Juvia og beseirer henne. Juvia rømmer døden med hjelp fra Grey; mye til hennes overraskelse. På den annen side møter Natsu Aria, det siste medlemmet av Element 4.

3. Episode 34 "Jellal / Jerāru" (ジ ェ ラ ー ル)

Det er her Jellal blir introdusert. Som et stort slag utfolder seg i himmelens tårn, sliter Erza og har fortiden sin sakte utfolde seg foran henne. Dette er også episoden der det forvirrende og mystiske R-systemet er forklart.

4. Episode 37 "Armor av hjertet / Kokoro no Yoroi" (心 の 鎧)

Lucy blir kontrollert av Vidaldus, og Juvia hjelper henne med å nå ut til henne og overbevise henne om å beseire fiendene sine ved å bruke Juvia's Aquarius. Begge jentene kan holde Vidaldus og utføre en Unison Raid. Natsu derimot har blitt slukket av Fukuro og Grey sparer førstnevnte. Det er også avslørt at Jellals plan var å gjenopplive Zeref og få støtte fra Magic Council ved å skyte Etherion.

5. Episode 41 "Hjem"

Erza har ofret seg i det siste slaget, ser seg selv i sin begravelse omgitt av venner som sørger for henne. Natsu redder Erza fra vannet og gir henne dermed en ny sjanse til å leve livet hennes. På dette tidspunktet tilbyr Erza medlemskap i Fairy Tail til vennene som den sistnevnte nekter. Hennes venner ville ikke belaste henne, og Erza forsto dette. En avskjedsseremoni ble avholdt. Gruppen vender tilbake til basen og finner ut at Gajeel har blitt medlem, mye til skuffelsen til Juvia. Laxus tar initiativ og prøver å ta kontroll over klanen når endringene oppstår.

6. Episode 50 "Spesiell forespørsel: Se opp for gutten du liker! / Tokubetsu Irai. Kininaru Kare ni Chūi Seyo! "(特別 依 頼. 気 に な る 彼 に し い せ よ!)

En av de mer humoristiske og avslappede episoder av sesong 2. Alle er avslappende og Lucy er ganske bummed om ikke å måtte gjøre noe. Natsu elsker den avslappede auraen mens Grey og Erza presser ham til å ta jobber. Juvia kjøper derimot en "kjærlighetsdrikke" hun tror kan hjelpe Grey til å legge merke til henne. Lucy fortsetter også med å få latterlige hint om at Natsu kan ha følelser for henne. Etter at Juvia slipper ut "kjærlighetsdrikken" og det skapte ødeleggelse, er alle i guilden som har blitt utsatt for det anklaget det første de ser som deres rivaler.

7. Episode 52 "Allied Forces, Assemble! / Rengōgun, Shūketsu!" (連 合 軍, 集結!)

En felles innsats fra Fairy Tail-guilden, Blue Pegasus og Cait Shelter er blitt dannet for å beseire Oración Seis, den mørke guilden. Dette betyr at Lucy, Natsu, Erza og Gray må samarbeide med Hibiki, Eva og Ren, samt Lyon, Sherry og Jura. Alt skjer så fort til alles overraskelse, og som om det ikke var alt, Wendy, opptrer en ung og mystisk jente plutselig.

8. Episode 55 "Jenta og ghost / Shōjo to Bōrei" (少女 と 亡 霊)

Med Jellal i fare oppvokser Wendy ham når han bekjenner at hun skylder ham sitt liv. På den annen side finner Grey seg selv å kjempe på en med en kamp Oración Seis wizard Racer. Wendy og Happy blir deretter reddet av Natsu og Carla. Sjokk hilser på dem som de kommer over en levende Jellal. Men Natsu og teamet går på vei slik at de kan spare Erza.

9. Episode 69 "Call of the Dragon / Ryū no Izanai" (竜 の 誘 い)

Alle begynner å vende tilbake til sine egne klaner, og i tillegg er Wendy og Carla nå offisielle medlemmer av Fairy Tail. Grå begynner å mate Natsu av rykter som flyr rundt om en jente som heter Daphne, som har sett en drage. Nyselig, Natsu sammen med Wendy prøver å finne jenta bare for å finne ut at alt har blitt satt som en felle av Gray og Daphne. På et annet notat møter Erza uforklarlig et monster som har samme evne som hun har.

10. Episode 70 "Natsu vs Grey !! / Natsu vs Gurei !!" (ナ ツ vs. グ レ イ !!)

Forvirret av Grays allianse med Daphne, bekjemper Natsu ham. På dette punktet ville Grey fortsatt ikke forklare sine handlinger. Å vite at Natsu kan være i fare Lucy og Erza følger Natsu og Wendy, men de blir stoppet av flere kunstige monstre som heter Lizardmen; De har blitt skapt av Daphne med evner til å kopiere motstandernes evner. Natsu blir til slutt beseiret og Daphne går videre og bruker ham til å slå opp Dragonoid, hennes kunstige drage.

11. Episode 72 "En Fairy Tail Wizard / Fearī Teiru no Madōshi" (フ ェ ー ム の 魔導士)

På dette punktet bekrefter Grey endelig hvorfor han har hjulpet Daphne med å fange Natsu. Han forteller Makarov at kjerneplanen var å få Natsu inn i Dragonoid med håp om at han ødelegger det fra innsiden. Hvis Dragonoid ble ødelagt, kan den løfte en kraftig forbannelse som Daphne hadde kastet som gjorde befolkningen i byen usynlig. Takket være hjelp fra andre veivisere av Fairy Tail, kan Natsu overbelaste og ødelegge Dragonoid, som til slutt slår ned Daphne. Forbannelsen er endelig borte og folket vises igjen.

12. Episode 73 "Rainbow Cherry Blossoms / Niji no Sakura" (虹 の 桜)

En annen uformell episode der alle bare er lagt tilbake og det er fred i omgivelsene. Lucy tar forkjølelse etter å ha fullført et oppdrag fra fjellene med vennene sine. På grunn av dette kan hun ikke gå til Flower Watching årlige arrangementet; Dette er et arrangement i Fairy Tail som alle ser frem til å gå til spesielt Natsu. Han vet at det ikke er morsomt uten Lucy rundt og forlatt, Natsu og Happy bestemmer seg for å oppdrive et kirsebærtre og bringe det til Lucy i stedet. Snakk om hendelsen som kommer til deg.

13. Episode 86 "Erza vs Erza / Eruza vs Eruza" (エ ル ザ vs. エ ル ザ)

Hvis vi trodde at Erza var en tøff motstander til å gjøre noe mer hvis Erza måtte kjempe Erza? I denne episoden forsøker Erza å holde av seg sin alternative verdensversjon Erza Knightwalker. Hun gjør dette for å hjelpe Lucy og teamet til å redde Natsu og Wendy. Lykkelig derimot, har blitt sendt for å lete etter Gajeel. Dragonslayers antas å ha kraft til å reversere magien som forårsaket transformasjonen av alle i lacrima. Gajeel begynner å forsøke å frigjøre alle bare for å bli forstyrret av Exceed Pantherlily. Faust, en kaptein av Edolas Army, kokker opp en plan for å bruke Dragon Chain Cannon for å kombinere Magnolia lacrima i Exalia og ødelegge dem. Dette er planen slik at Edolas kan dra nytte av all den magiske opp til uendelig.

14. Episode 88 For prides sak, River of Stars / Hoshi no Taiga wa Hokori no Tame ni "(星 の 大河 は 誇 り の 為 に)

Lucy innkaller flere ånder den ene etter den andre og den plutselige bruken av for mye kraft avtar hennes magi etter hvert. Redd for at hun vil bli beseiret av Byro, gir jomfru henne en åndsverden pisk; Dette kan forlenge og få noen til å hjelpe i en kamp. Natsu kommer akkurat i tide og beseirer Byro, stjeler Sugarboy nøkkelen som Coco har gitt til Lucy. Grå, rasende, forfølger Sugarboy og kjemper ham. Grey vinner og han ødelegger nøkkelen etter å ha visst hva det var for. Grey gjør dette trygt siden han er i stand til å lage et replikat fra is.

15. Episode 123 "Fairy Tail, Year X791 / Nanahyaku-kyūjū-ichi-nen: Fearī Teiru" (X791 年 妖精 の 尻 尾)

En periode på syv år har gått og Fairy Tail ender opp som den svakeste veiviseren fra resten i Fiore. Guilden har blitt gjeldt til den nye lokale guilden Twilight Ogre. Ichiya og Tri-men av Blue Pegasus betaler besøk til de gjenværende medlemmene av eventyren for å informere dem om noen forstyrrelser i farvannet der Sirius Island var lokalisert før. Det ble oppdaget at øya var beskyttet av Mavis Vermilions ånd fra Acnologias angrep. Beskyttelsen gjorde det mulig for alle å bruke sin makt, slik at de kunne kaste den defensive Fairy Sphere-spell som igjen førte til at de ble litt frosset i tid, omtrent syv år. Nok en gang kommer de savnede medlemmene tilbake og hjelper til med å kjøre bort Twilight Ogre-medlemmene.

16. Episode 124 "The Seven Year Gap / Kūhaku no Nana-nen" (空白 の 7 年)

Som alle feirer vennernes retur, besøker Lamia Scale-medlemmer Fairy Tail Guild. Grey er i stand til å lære fra Lyon om hva som skjedde med Ultear og Merudy innen de syv årene. På et annet notat lærer Erza om Jellal og Makarov. Senere på Erza, og Mirajane bestemmer seg for å besøke Twilight Ogre og ta en god hevn for all mobbing de gjorde sist. Lucy derimot, blir sparket ut av hennes hustru for å ikke betale syv år å leie. Lucy forsøker å besøke sin far Jude, bare for å vite at han døde en måned før hun var i stand til å komme tilbake fra Sirius Island. I det lange løp kan Lucy komme hjem når utleier avslører at hennes far hadde forlatt sju år verdt å leie penger og gaver til Lucy. Hennes far forlot også et brev med håp om at Lucy fortsatt er i live. Lucy innser farens kjærlighet for henne, og hun innrømmer også at hun elsket faren hennes dyktig.

17. Episode 127 "Terror of Invisible Lucy! / Tōmei Rūshii nei Kyōfu!" (透明 ル ー シ ィ の 恐怖!)

Lucy bestemmer seg for å bade i en magisk lotion som hun hadde oppfunnet for syv år siden. Det hun ikke visste er at effektene har forandret seg og det viste seg usynlig i stedet. Lucy bestemmer seg for å spørre vennene sine om hjelp, og selv de kan ikke gjøre mye. Lotionen og dens effekter blir mer skremmende når det truer å få Lucy til å forsvinne, så vel som alles minner om henne. Natsu er imidlertid i stand til å huske sitt vennskap med Lucy og får henne tilbake til eksistens. Lykkelige klemmer Lucy som tilfeldigvis søler lotionflasken på alle andre som gjør dem usynlige.

18. Episode 174 "Fire Dragons / Yonin no Doragon" (四人 の 竜)

Som tagkampen fortsetter, begynner Sting og Rogue å angripe Natsu og Gajeel. Den sistnevnte klarer å holde dem begge av og styrker den tidligere duoen for å aktivere Dragon Force på vilje, overraskende Fairy Tail publikum. Sting hadde et løfte til Lector, hans overlegne venn for år siden, og dermed bestemmer han seg for å fullføre Fairy Tail Dragon Slayers alene. Sting leverer et kraftig angrep på Natsu og Gajeel som kollapser hele arena gulvet, noe som resulterer i en hånd til håndkamp under bakken. Sting ser ut til å vinne kampen, men Natsu og Gajeel klarer å stå opp. Natsu utfordrer da Twin Dragons of Saber Tooth på egen hånd da Gajeel er igjen med bevegelsessykdom.

19. Episode 175 "Natsu vs Twin Dragons / Natsu vs Sōryū" (ナ ツ vs 双 竜)

Tagkampens ende trekker seg nær, og Natsu overstyrer begge angrepene fra Sting and Rogue. Dette demper hjerte av Saber Tooth medlemmer. Jiemma blir frustrert og sur på nederlaget til de kraftige Twin Dragons, noe som forårsaker frykt for publikum. The Fairy Tail medlemmer derimot hopper med glede, siden laget får 10 poeng som overgår det til Team Saber Tooth. Natsu hadde trukket Gajeel i en vogn under kampen, og dermed finner han seg der og senere snubler han på en hule som tilsynelatende er fylt med drakeskeletter. Jellal er i stand til å spore kilden til den mørke auraen, som er en mørk hodeskapet person.

20. Episode 211 "Grå mot kreft! Dance Battle! / Gurei vs Kyansā, Dansu Batoru! "(グ レ イ vs. キ ャ ン サ ー, ダ ン バ ト!)

Likevel er dette en annen komisk og underholdende episode. Cana bruker Gildarts-kortet, slik at hun kan beseire Skorpionen. Rundt denne tiden utfordrer Kreft Grey til, overraskelse; Et danseslag. Grå innrømmer at han ikke kan danse, kreft gir ham et par magiske sko som gjør Greys tvil om at dans går bort og dermed gjør han til en pro danser. Alt virket greit når Grey danser ved et uhell, forårer kreft, slik at Grey kan beseire ham mens han er distrahert i Leos dimensjon. Natsu, Wendy, Happy, og Carla befinner seg i et tempel mens de leter etter Leo. Natsu ødelegger en statue i templet og en 13 gate åpner i Astral Spiritus. Hisui og Arcadios begynner å undersøke porten.

Leave A Comment

72 + = 81