Hårfarger for hudtonen din

Så fristende som det kan være å bare peke på en boks på hyllen og si "Jeg vil ha den fargen", vi burde alle vite at det ikke alltid er så lett å endre hårfarge. Vi tror kanskje vi vet hva vi vil, men i virkeligheten vil det vi ønsker og hva vår hudtone ønsker, være to helt forskjellige ting. Kanskje dristige og brennende røde er alle raseri denne sesongen, og du kan ikke vente med å ta tak i flasken fargestoff eller spasere inn i en salong og bli med i mani. Rød er fet, den er levende og morsom, og den passer perfekt til din personlighet! Hvis bare å endre hårfarge var det så enkelt ...

Så enkelt som det kan være bare å velge en farge du liker og gå med den, hvis du gjør det uten å vurdere hudtonen din, kan du finne deg selv utklemt, sliten og jevn aldring. Å velge feil hårfarge for hudtonen din kan ha forferdelige effekter på hvordan du ser så det er viktig at du vurderer dette før du velger en farge. Å vite hvilke farger som passer din hudtone kan være vanskelig skjønt. Vi er ikke frisører i det hele tatt, så hvordan skal vi vite? Jeg har vært gjennom dette selv mange ganger, derfor har jeg skapt en idiotsikker guide for å velge hårfarge og tilpasning til hudtonen din.

Som en generell regel, er du alltid bedre å velge en naturlig utseende farge. Naturligvis forstår jeg ikke bare hårfargen, jeg mener naturlig for deg. Du vil ha en farge som vil se naturlig på deg når den passer med hudtonen og til og med øynene dine. Å oppnå dette naturlige utseendet vil hjelpe deg å holde deg ung og frisk.

Hudtonen din består av pigment i huden din. De underliggende tonene til det pigmentet går vanligvis ubemerket, men de bidrar til å gjøre opp din generelle hudfarge. Prøv å se på venene dine under naturlig lys - blodårer som virker grønne, betyr at du sannsynligvis vil få en varm hudtone og blodårer som virker blå representerer kule hudtoner. Du kan også få en ide om hva hudtonen din dommer etter din naturlige hårfarge. Folk som er født med mørkt hår som svart eller brunt vil ha en tendens til å ha varme undertoner i huden. Disse undertonene pleier å være en blanding av gull, brun og oransje - jordiske farger. Folk som er naturlig rettferdige, vil trolig ha kjøligere undertoner som kan være en blanding av blått, rosa og grønt. Før du bestemmer deg for hårfarge, trener du om du har en kul eller varm hudtone, bør du være ditt første skritt.

344a9c09fcd98fbbb3ee87cb50932d7c

Blondt hårfarge og hudtonen din

Blond som vi vet kommer i utallige forskjellige nyanser, noe som betyr at folk med både varme og kule hudtoner kan bruke den avhengig av hvilken nyanse de velger. Varmere farget synd blander seg bedre med gyldne blondiner, og paret sammen gir en strålende glød. Kulere hudtoner er bedre med askeblond eller veldig lys blond, enten fargen eller en variant av dem vil sitte pent mot den fargede fargen på huden, noe som gir en naturlig utseende.

13c2cfc1cb57b70eb9d9508695ca37a1

Brunt hårfarge og hudtonen din

Brun er en annen hårfarge som kan brukes av mennesker med varierende hudtoner. Som med blonde, er trikset å finne den riktige nyansen av brun for å matche hudtonen din. For de av dere med varm farget hud vil honningbrun smelte mot ansiktet ditt vakkert og virkelig gi ut din naturlige skjønnhet. For de av dere med kule hudfarger derimot har du det bedre med en farge å virkelig sette både hud og hår av. Prøv å gå for auburn-brun for å virkelig få fram funksjonene dine. Håret ditt vil fortsatt se naturlig ut mot huden din, men det vil være forskjellig nok til virkelig å skille seg ut.

35b0ba2f996ccdce6263e510b0fca612

Svart hårfarge og hudtone

Svart er en hårfarge som de fleste alle drømmer om på et tidspunkt i livet, men svært få kan faktisk trekke seg av. Du tenker nok at det er de med deg med varme hudtoner som kan trekke av det beste, svart er tettere nær hudtonen din. Hvis du tenker på at du ville ha feil. Det er de jentene med kjøligere hudfarger som passer best for svart hår. De kontrasterende fargene i huden gjør dem ikke så vasket ut som du kanskje tror, ​​faktisk har den motsatt effekt. Både hår og hud gløder virkelig når du kombinerer kule hudtoner med svart hår, noe som gir deg en snøhvit effekt. Siden kule hudtoner også har undertoner av blått, rosa og rødt, kan du også prøve å bruke et tonet svart fargestoff med en av disse fargene til å virkelig sette deg bort fra mengden. Jeg innrømmer at dette tar vekk fra det naturlige utseendet ditt, men du vil se så nydelig ut, det er verdt det.

9c2d2dfb19a749764f47029bdfd328a1

Rødt hårfarge og hudtone

Rød er en annen farge som kommer i utallige forskjellige nyanser. Du kan ha det brennende, verging på å være oransje, du kan ha det mørkt og blandet med litt brunt, du kan få det så rødt som rødt kan være hvis du vil - mulighetene er uendelige. Det handler bare om den eneste hårfargen der de av dere med varme eller kule hudfarger kan komme seg unna med å velge den samme fargen på farge og alt ser ut som å se fab. Rødt hår mot bleke, kjølige hudtoner setter virkelig ditt utseende og gir deg en brennende kant, mens rødt hår på mer jordiske hudtoner virkelig spiller på de varme farger i pigmentet. Hvis du velger den riktige fargen på farge, kan rødt hår se naturlig når det brukes på deg med varm eller kul hud. Føl deg fri til å eksperimentere med hjertene dine, og vær så bekymret fri med denne, damer!

302c04caddb748657eb9edb65b76eb72

Gråt hårfarge og hudtone

Ikke ta panikk bare fordi du begynner å få noen sølvlås her og der - håret ditt kan fortsatt bli farget og se fantastisk ut akkurat som alle andres. De samme reglene som er skissert over, virker ikke helt like når din naturlige farge blir grå, men. Du kan ikke lenger velge fargetanking. Jeg pleide å være blond, det betyr naturlig at jeg fremdeles er blond. Mitt pigment består fremdeles av kule farger. '. Beklager, damer, som ikke lenger fungerer. Uansett om det vokser grå, blir håret mer rettferdig eller mørkere, det har en tendens til å gjøre huden din mørkere, så husk å undersøke venene dine og omdefinere hudtonen din før du bruker farge. Hvis du fortsatt har kule hudtoner, vær så snill å dekorere deg selv med alle dine vanlige farger, men vær sikker på å tone dem litt. Bruk en litt tommere fargetone. Husk at de samme svarte og blekemiddelblondene du kanskje har elsket før, er nå for ekstreme for håret ditt. De vil ikke lenger få deg til å lyse og vil (gis!) Dukke opp noen rynker du har opptatt. For de med varme hudtoner, vær så snill å holde fast i dine gyldne blondiner og brune, men som med kule hudtoner, tone dem litt ned. Kanskje ta med en liten berøring med grått inn i fargen din enten med et farge som bruker den tonen eller med noen høydepunkter. Du lurer sikkert på hvorfor jeg på jorden vil foreslå en slik ting, men stol på meg, det vil gjøre det å vokse gamle grasiøst så mye lettere når (eller hvis!) Du bestemmer deg for å gjøre det.

Hvis du ennå ikke går grå, men tenker på å leke med fargen, kan grå fortsatt gjøre deg til å se fantastisk ut. Prøv å bruke grå med høydepunkter av blond, lilla, blå eller brun for å myke blæret imidlertid. Dette er best gjort for de av dere med en kul hudtone skjønt.

aa19f8405bfaad8dcf29e3fe5885fd40

Enhver god stylist vil være i stand til å hjelpe deg med å bestemme hva hudtonen din er, og bør kunne anbefale det som passer best. Mens det er deres jobb å gjøre dette, og de er eksperten, husk hva du vil også. Ingen tvil om at vi alle har vært der - vi har alle gått inn i en salong som vet nøyaktig hva vi vil ha, og har funnet oss å forlate seg med en farge eller et snitt som stylisten valgte og føler seg litt deflater, selv om det ser flott ut. Noen ganger kan våre følelser for det vi ønsker, oppveie våre følelser om hva som ser bra ut, så husk det før du tar sjansen.

Hvis du fortsatt ikke er sikker på hvilken farge du skal bruke, kan du prøve å bruke en online-simulator for å få en ide om hvilken farge som vil se ut på deg før fargestoff selv går hvor som helst i nærheten av håret ditt. Husk at fargen fargen går, er ikke alltid den samme som bildet på esken. Det avhenger helt av din nåværende og naturlige hårfarge. Hvis du har en lys hårfarge nå, vil fargen sannsynligvis bli lettere og omvendt for mørkere farger. Å ha brunt hår kan også føre til at røde farger blir oransje. Hvis du er bekymret for noe av dette, spør en stylists mening om hvilken farge du bør velge, selv om du bruker en DIY fargestoff. Håret ditt vil takke for det.

Hold øynene dine på min neste artikkel, Highlights Vs Lowlights som vil være fulle av mer nyttig informasjon om å dø håret ditt basert på hudtonen din og dagens hårfarge.

Leave A Comment

+ 28 = 30