Blake Lively frisyrer

En av Hollywoods største moteikoner i dag er den vakre Blake Lively. Hollywood og seere kan ikke få nok av denne blondehårede skjønnheten og alle de fantastiske trenderne hun viser oss. Hun er alltid kledd perfekt, og håret hennes er alltid gjort på måter som inspirerer motetrender overalt. Her er noen av de beste:

1. Sexy løse krøller

blake-livlig-løs-curl

Dette er alltid en favoritt, uansett hvilken farge hun er. Disse super skinnende løse krøllene får henne til å se ut som en million dollar når hun har på seg noe i det hele tatt.

2. rotete oppdatering

Blake + Lively + Hair

Blake har definitivt perfeksjonert denne utseendet på måter som ingen andre kan. Hun kan bære håret sitt opp med dette rotete utseendet og likevel se ut som en million dollar.

3. Surfer jente stil

Dette er et veldig populært utseende for Blake. Hun pinner en del av håret hennes og la resten ligge ned. Stykker henger rundt for en super avslappet og super sexy utseende.

4. Løs sidefletting

Blake-Lively-Loose side braid

Nok en gang kommer surferpiken ut med denne avslappede flettet tatt av til den ene siden. Det er perfekt sammen med enten en uformell antrekk eller en rød teppe kjole.

5. Lang og slank

lang and sleek

Blake legger til en klassisk skjønnhet til denne frisyren når hennes skinnende låser blir lagt ned og rett, uansett hvilken farge hun er sportslig.

6. Side hestehale

blake-livlig-pony-tail

Blake har slitt denne frisyren både rett og krøllet, og begge ser bra ut. Noen tråder er løs igjen for å gjøre stilen mer avslappet, eller de holdes alle i hestehale for et sofistikert utseende..

7. Løs med små fletter

Blake Lively frisyrer

For den ultimate sass lagt til en avslappet, bølgete frisyre, legger Blake noen få små fletninger til håret sitt. Disse er plassert tilfeldig fra delen og legger til en perfekt enkel teft til et uformelt utseende.

8. Slank hestehale

blake-livlig-hestehale

Dette utseendet er rødt teppe perfeksjon. Hele håret er trukket tilbake til en rett og utrolig stilig, men enkel og slank hestehale.

9. Lav chignon

Lav chignon

Blake har vist denne pene lille stilen med en rekke antrekk, og det gir henne alltid en mer moden luft som er elsket.

10. Mermaid'en gjør

blake-livlig

Dette er den nyeste av Blakes utseende. Sammen med hennes nyere røde farge, blir Blakes låser forlatt lenge og henger med små bølger helt ned, slik at hun ser mer ut som Ariel enn noe annet.

Det er noen fantastiske Blake Lively frisyrer, tror du ikke? Hvilken ville du ha på deg??

Leave A Comment

16 + = 20