50 Trendy Box Braids frisyrer

Boksflettene er elegante, eksotiske, praktiske og stilige. Frisuren er mest egnet for krusete hår som er vanskelig å style. Men kvinner med rett hår er gratis å prøve det også. Det finnes mange forskjellige frisyrer du kan teste, samt et vell av fargekombinasjoner og lengder. Her er 50 av de mest trendy boksflettestilene du bør sjekke ut for denne sesongen.

1. Slank Bob med Side Parted Fringe

eske braid hairstyle_01

via Instagram / mimi_braiding

Hvis du elsker din sidete kanten, og du vil beholde den, kan du gjøre det selv om du vurderer boksflettene. En profesjonell vil vite nøyaktig hvordan du skal style håret ditt slik at kanten din forblir intakt. Når det gjelder frisøren, vil en slank bulle med avskjerming definitivt slå noen hoder rundt.

2. Long Chic Brown Box Braids 

eske braid hairstyle_02

via Instagram / cachos_e_trancas

Noen ganger er den mest elegante boksen flettet frisyre den naturlige stilen. Men hvis du føler at du trenger en forandring, kan du vurdere å dø håret ditt. En lysere nyanse kan være akkurat det du trenger for denne varme sommersesongen. Krembrunt for eksempel, er fascinerende og det vil virkelig få fram dine naturlige ansiktsfunksjoner.

3. Høy bolle med lilla aksenter 

eske braid hairstyle_03

via Instagram / taytrancinhas

En enkel høy bun er ideell når det er varmt ute. Gjør det voluminøst og gi det et hint av originalitet med lilla aksenter. På denne måten blir flettene dine forskjellige og unike.

4. Green Box Braids med sidet bun

eske braid hairstyle_04

via Instagram / trancadasbr

Endring er bra, spesielt når du sikter mot noe bedre. Selv om grønn ikke er en gjennomsnittlig hårfarge, vil paletten øyeblikkelig gjøre boksen braids pop. Ha låsene bundet i en stor bolle og la fargen skinne.

5. Ekstra lang hestehale 

eske braid hairstyle_05

via Instagram / that_hair_prodigy_andrea

Du kan aldri gå galt med en ekstra lang hestehale. Bruk en hårstreng som en innpakning, og legg til nyskapning i stilen. For en ekstra effekt kan du slå hestehalsen på den ene siden for å få låsene dine til å virke lekre.

6. Boksflett med sideledd

eske braid hairstyle_06

via Instagram / boxbraidss

Denne vakre boksen flettet frisyre uten skille og en sidete frynse ser så romantisk og elegant ut. Røttene er nesten usynlige, og dette gjør at stilen virker mer uniform og rik. Men for frisøren å se fantastisk ut, må du ha vakkert formede ansiktsfunksjoner.

7. Halv opp med bun og lange fletninger

eske braid hairstyle_07

via Instagram / bouclebene

Hvis du ikke vil knytte flettet hår i en bolle, kan du velge en halv updo, som hovedsakelig er definert av lange låser på baksiden og høy bolle foran. Enkel og effektiv!

8. Long Box Braids med overdimensjonert Bun

eske braid hairstyle_08

via Instagram / boxbraidss

Kvinner med små benete ansikter bør velge en overdimensjonert høy bolle. La boksflettene dine definere din personlighet og føle deg som de mest trygge kvinnene som har denne fantastiske frisyren.

9. Silver Box Braids Bun

eske braid hairstyle_09

via Instagram / paulareneeperalta

Denne silvery boks flettet frisyre kan ikke passere ubemerket; selv om stilen er rettet mot kvinner som er selvsikker og åpent. Er du en av de frittstående kvinnene ivrige etter å prøve noe nytt? Fordi i så fall passer denne stilen som en hanske.

10. Oversized French Braid

eske braid hairstyle_10

via Instagram / bellemeesh

Kombinasjonen av boksfletter med franske fletter er ganske ryddig. Det vil få deg til å vises statuesque. Paret med en lang, elegant kjole vil håret se utrolig ut. For å gi stilen et ekstra hint av originalitet, bruk en flettet streng som et pannebånd.

11. Chic Box flettet bun med barberte sider

eske braid hairstyle_11

via Instagram / chrystian.allure

Hvis du er klar for en stor endring, bør du gi denne boksen flettet stil en sjanse. De barberte sidene legger mye drama til stilen, for ikke å nevne at toppetrollet også vil gi et inntrykk.

12. Pin-Up Inspirert Box Braid Frisyre

eske braid hairstyle_12

via Instagram / patience_edet

Bare fordi du har fletninger, betyr det ikke at du ikke kan velge pin-up frisyre. Alt du trenger å gjøre for å få låsene dine til å se pent ut, er å bruke fantasien din. Bruk et skjerf for å holde bunken, og for å få frisøren til å bli fullstendig, ikke glem om den avrundede fryns i fronten.

13. High Updo med skjerf

eske braid hairstyle_13

via Instagram / kyssmyhair

En annen god idé å style boksflettene med et skjerf er å pakke det rundt hodet. Bruk en tykkere del på baksiden og knytt en knute foran. På denne måten vil kassen flettet bun skinne øverst.

14. Redhead Box Braids

eske braid hairstyle_14

via Tumblr / alwaysqueenbitch

Redheads er hot! Men en rødhår med fletninger kan se enda varmere ut. Gå for en høy hestehale, og du vil ha den kuleste frisyren.

15. Super Slank Ballerina Bun

eske braid hairstyle_15

via Instagram / thebraidguru

En super slank ballerina bun er noen ganger alt du trenger for å se pent og polert. Og tro det eller ikke, boksflettene kan virke utrolig elegante. Ha bunen løftet så høyt som mulig, og sørg for at strengene er flettet i samme rekkefølge for å legge bevegelse til stilen.

16. Lilla Bob

eske braid hairstyle_16via Tumblr / oh-my-jasmin

Denne vakre lilla boben med hårtilbehør er ideell til sommeren. Fargen er unik og original, som er akkurat det du burde sikte på for å få tak i folks oppmerksomhet.

17. Hestehale med topp knute Bun

eske braid hairstyle_17

via Instagram / tupo1

Noen ganger er en enkel hestehale ikke nok til at du ser nydelig ut; men en hestehale med en overdimensjonert toppknute bør gjøre trikset.

18. Lav Bob med Sideparted Fringe

eske braid hairstyle_18

via Pinterest / prettydesigns

Hvis du drar ut for en romantisk middag, vil denne sidebåten med en avskjæring umiddelbart vende folkens hoder rundt. Bruk håret med lange øredobber og ansiktet ditt vil virke vakrere enn noen gang før.

19. Long Box Braids med Mohawk 

eske braid hairstyle_19

via Instagram / Braidsgang

Lang kasseflett og en mohawk er en utmerket frisyreidee for urbane kvinner. La dine låser gripe oppmerksomhet og ikke være redd for å skille seg ut; spesielt hvis du har et pent ansikt og en fremtredende beinstruktur i ansiktet.

20. Box Braids Frisyre med topp og front Bun

eske braid hairstyle_20

via Instagram / that_hair_prodigy_andrea

Toppboller og bakboller kan gå veldig bra sammen så lenge de er riktig utformet. Lag litt balanse og sørg for at den fremre bunken er mindre i størrelse; denne måten din frisyre vil gå veldig bra med sminke og naturlige ansiktsfunksjoner også.

21. Neat Box Braids

eske braid hairstyle_21

via Instagram / bouclebene

Dype svarte boksflett kan få deg til å se fantastisk ut. Bruk hårprodukter for å legge til mer glans på låsene, og sluttresultatet blir en upåklagelig boks fletninger frisyre. Klassisk, men effektiv!

22. Halv oppdateringer og høydepunkter 

eske braid hairstyle_22

via Instagram / hairbylucylo

Boksflett kan styles på hundrevis av forskjellige måter. Hvis du allerede har flettene, men du føler deg nødt til å gjøre en endring, kan du få noen tråder farget i en annen nyanse. For å gjøre stilen enda mer interessant, bør du vurdere en halv oppdatering.

23. Ekstra lange lilla fletninger med toppboller 

eske braid hairstyle_23

via Instagram / soranaofficial

Er du klar til å wow de rundt deg med håret ditt? Så kanskje du bør velge denne gale boksen flettet frisyre. Hvis du ikke klarer å håndtere lengden, stil to boller på baksiden av hodet. Dette vil få stilen til å bli gal, men samtidig ekstremt innovativ.

24. Long Bob med Middle Parting

eske braid hairstyle_24

via Instagram / bouclebene

En lengre bob med middelseparti kan være akkurat det du trenger for å gjøre boksflettene dine skinnere og mer originale enn noensinne. Bruk tilbehør på tipsene for å legge til et hint av originalitet til frisøren.

25. Kremete sideveggboksflettene

eske braid hairstyle_25

via Instagram / bouclebene

Kvinner med perfekt formede hoder vil elske denne stilen. I utgangspunktet har du lange flettinger bare på den ene siden; den andre kan lett bli barbert. Ingeniøs men likevel risikabelt, denne frisøren vil gjøre de rundt deg, gå wow!

26. Blonde Box Braids

eske braid hairstyle_26

via Instagram / bouclebene

Blonde boks fletter kan se kule også. Faktisk er denne nyansen ideell for kvinner med lettere hudtoner. Fest låsene med en urban jakke og skryt av din nye stilige frisør.

27. Høy hestehale 

eske braid hairstyle_27

via Instagram / sueeellenreiner

Flettet hår vil aldri gå ut av mote; og så lenge du stiler det ordentlig, vil det se ut friskt og pent på daglig basis. Sjekk ut denne rødlige hestehale! Det ser ut til å være perfekt konstruert og pent preparert.

28. Blonde Braids med Rosa Accenter 

eske braid hairstyle_28

via Instagram / cazshairbraiding

Blond og rosa, en morderkombinasjon! Vanlig hår i denne blandingen kan lett gå ubemerket; men boksflettene vil gripe folkets øye på et øyeblikk. Bruk låsene opp i en bolle, og sørg for at de rosa trådene er i klart syn.

29. Blonde med topp bun og fransk flettet side

eske braid hairstyle_29

via Instagram / cazshairbraiding

Utrolig sofistikert, denne flettede stilen er ideell til en fest eller en formell begivenhet. Blandingen av boksflett med en løs fransk fletting gir mye eleganse til frisøren.

30. Box Braids & French Braid Mix

eske braid hairstyle_30

via Instagram / raliebee

Vi kan bare ikke få nok av denne boksen flettet og fransk fletning blanding. I kombinasjon med dype rosa tråder vil brunetter se både elegant og smakfullt ut.

31. Cool Box Braids med Mint Accents 

eske braid hairstyle_31

via Instagram / binny_girlthing

Disse kule kasseflettene ser ut som ingenting vi har sett så langt. Fargen er ekstremt fristende! Fra det vi kan fortelle fra bildet, er den dominerende nyansen lett mynte; Det kan virke uvanlig, men hvis du vil at låsene dine skal skille seg ut, er dette akkurat det du trenger.

32. Boksflett med lilla og gule aksenter 

eske braid hairstyle_32

via Instagram / taytrancinhas

Disse boksflettene er sterke. Se på det fantastiske lilla! I kombinasjon med gul dominerer den bare frisyren. Vurder å ha håret feid på den ene siden, og bruk lilla leppestift for å gi et enda større inntrykk. Ekstravagant og modig, denne frisøren vil øyeblikkelig gi deg et løft av tillit.

33. Box Braids med Chic Raket Side

eske braid hairstyle_33

via Instagram / fefe_braid_hair

Er du klar til å ha hodet barbert? Eller i det minste en del av det; denne kule flettet frisyren er virkelig unik. Strengene er tynne og tallrike, som anbefales når du vil ha løsere, bouncier hår. Høyre side er helt barbert, og frisøren er bare egnet for kvinner som er dristige og modige.

34. Triangelparted boksbrett

eske braid hairstyle_34

via besthairbuy

Noen kan vurdere at boksfletting er enkelt. Men sjekk ut denne strukturelle frisyren med en trekantskilding! Det ser så perfekt og komplisert på samme tid. Bare en sann profesjonell vil kunne flette håret med så mye presisjon.

35. Box Braids & Jumbo French

eske braid hairstyle_35

via Instagram / mluxehair

Jo større fletningen er, jo mer seriøs utseende. Denne stilen er elegant og stilig, men også elegant og elegant. Hvis du er den uptown slags jenta med svakhet for flettet stil, vil jumbo fransk flettet sikkert slå noen hoder rundt.

36. Tilgangsbokser

eske braid hairstyle_36

via Instagram / thenaturalhairnetwork

Boksflett er ikke bare ment for kvinner med lang, krøllete hår. En flettet bob kan også se elegant og elegant ut. For å få frisyren din til å virke sofistikert, bør du vurdere å tilrettelegge flettene med gylne tråder. Dette vil øyeblikkelig gjøre låser dine opprinnelige og stilige.

37. Flettet Mohawk

eske braid hairstyle_37

via thristyroots

Nå er dette ganske utrolig! Ha håret flettet på sidene, og la toppen i sin naturlige form. Gi Mohawk en vakker form og stil det riktig. Frisuren fungerer perfekt hos kvinner med fremtredende beinstruktur i ansiktet.

38. Svart og Blå med blomstret hodebånd

eske braid hairstyle_38

via Instagram / blu_scents

Hvis du ønsker glamorøse, boho frisyrer, så vil disse svarte og blå boksene raskt få tak i oppmerksomheten. Frisen ser nyskapende ut på grunn av det blomstrende hodebåndet; hvis du har andre fargeinnstillinger, så gå for det! La håret skinne!

39. Super-sized Box Braids

eske braid hairstyle_39

via hairnstyleblog

Vi nevnte at boksflettene kommer i et vell av stiler. Tilsynelatende har de mange forskjellige fletningsteknikker også. Disse superstore krøllete flettene er så moderne og elegante; de ser fantastisk ut, selv om frisyren ikke er komplisert i det hele tatt.

40. High Bun med Undercuts 

eske braid hairstyle_40

via hi-iamcurrentlyobsessed

Fabelaktig boks fletter stramt i en høy bolle. De fascinerende aspektene av denne frisyren er på baksiden. Vi elsker de perfekte kuttene og pene barberte områder. Det gir håret en generell allure av raffinement og originalitet.

41. Half Updo med sidet frynse

eske braid hairstyle_41

via Tumblr / bombshellsonly

En halv updo med en sided fryns vil umiddelbart forvandle bare flettede låser til en stilig, moderne frisyre. For en ekstra hint av originalitet fargestoffer noen få tråder av hår i en lysere nyanse.

42. Platinum Blonde Box Braids

eske braid hairstyle_42

via raffinaderi29

Platina blonde er i stor etterspørsel denne sesongen. Og det ser ut til at kvinner med krusete hår elsker det også. Denne fantastiske korte flettet boben ser så slank og trendy ut; Det er definitivt fordi kvinnen i bildet har de mest saftige leppene og de store blå øynene.

43. Blonde Box Braids med hestehale

eske braid hairstyle_43

via Tumblr / nomediocre

Hvor mye har du langt blondt hår? Hva med boksflettene? Disse to kunne gå perfekt sammen forutsatt at frisyren er pent utført og perfekt montert.

44. Half Updo & Neat Bob med lange fletninger

eske braid hairstyle_44

via blackhairinformation

Denne ryddige halv updo er perfekt for sommeren. Tenk på en høy bolle med løse låser på den ene siden, og par frisyret med en lang, flytende kjole. Alle vil bli imponert!

45. Colorful Box Braids

eske braid hairstyle_45

via Tumblr / brun-prinsesse

Fargerike boksflettene er i stil denne sesongen. Velg varme, pastellfarger og gi en vri på dine gjennomsnittlige flettede låser. Gjør deg selv høyere ved å ha håret bundet i en super størrelse bun.

46. ​​Flettet bun med barberte sider

eske braid hairstyle_46

via thekinkynewyorker

Er du i humør for en stor forandring? Så kanskje du bør vurdere disse kjølige boksene flettet i en høy bolle. Ha sidene barbert for å få stilen til å virke sofistikert og elegant.

47. Kornrørkasseflager

eske braid hairstyle_47

via jaliciaharstyles

Disse super elegante kornråder er perfekt hvis du ønsker å velge en mer dramatisk flettet frisyre. For en ekstra wow-effekt, sørg for at trådene er tynt flettet; På denne måten blir det enklere å stilte en elegant ballerina bun på baksiden av hodet.

48. Short Box Braids Bob

eske braid hairstyle_48

via devoutfashion

Boksflettene fungerer veldig bra også hos kvinner med kortere hår. Dekk frynsene helt, og hold lengden på håret lik på begge sider for å legge til mer struktur i ansiktet. For å fullføre utseendet, bruk en Fedora-lue!

49. Long Thin Box Braids

eske braid hairstyle_49

via lovebrownsugar

Hvis du har vakkert langt hår, kan du velge denne kule flettet frisyr. Sørg for at flettene er tynne, og på slutten får du tilgang til stilen med en interessant sommerhue eller urban beanie.

50. Minimalistisk flettet bun

eske braid hairstyle_50

via headquartersforhair

Denne super stilige flettet bob er ideell for forretningskvinnere. Ryddig og elegant, arrangementet av flettene er ment å gi overflod til låsene. Bruk den med kontorreklame og føler deg som den mest selvsikker kvinne i selskapet.

Boksflettene er kule, stilige og elegante. Det vil være umulig å ignorere en kvinne gynger på gaten, spesielt hvis lengden, stilen eller fargen er uvanlig. Som eier av det mest fantastiske frizzy håret, bør du definitivt vurdere en flettet frisyre som kan utfylle ansiktstrekkene dine. Vær dristig, vis verden hvor nyskapende du kan være. Ut av de 50 fantastiske stilene vi har presentert ovenfor, hvilken er din favoritt?

Leave A Comment

+ 30 = 34