50 søte frisyrer for svarte kvinner 2016

Ulike folk frisyrer gjenspeiler ofte sin identitet i samfunnet fordi det er både personlig og offentlig. Kvinner føler ofte at en dårlig hårdag vil resultere i en helhetlig dårlig dag. Når en kvinnes hår er imponerende, forbedrer hennes selvtillit betydelig, og dermed gjør det enkelt for henne å utføre andre oppgaver effektivt. Det dype personlige forholdet mellom kvinners hår og deres selvtillit er tydelig gjennom historien og til og med i religion. Kvinnenes frisyre symboliserer ofte kjærlighet, identitet, liberalisering, frihet og skjønnhet. De føler ofte at håret deres er en kronet herlighet ved at kvinner med langt hår blir respektert og beundret i samfunnet enn de med kort hår. Videre gir håret kvinnene det trengte symbolet på takknemlighet og forbedret status i samfunnet. Det positive inntrykket skapt av samfunnet til kvinnens frisyre har utløst veksten i hår- og skjønnhetsindustrien. I dag har vi samlet 50 søte frisyrer for svarte jenter 2016 som har vært på vogue hele året. Len deg tilbake og nyt!

 1. Den stabbare Bob .

1

Denne interessante frisyren gjenspeiler ofte bildet av en typisk bob. Den er stylet ved å stable håret på baksiden av den korte hårklippet, og dermed skape de ganske tiltalende lagene og den ekstra kroppen i kronen på hode. Den stabile klippingen hjelper ofte en å ha et attraktivt utseende og dermed forbedre hennes selvtillit. Utseendet er større når man legger til en tung sidekant foran og noen lag som støtter innramming av ansiktet.

 1. Den perfekte piksen.

2

Det er en lys, blond farge frisyre som er rettet mot å bringe den trengte atmosfæren og tiltalende utseende spesielt for kvinner som foretrekker kort hår. Avhengig av ens hårtekstur, må man bruke en padlebørste for å tørke håret. Kvinner som foretrekker kort hår omfavner dermed stil.

 1. The Chin-Length Bob.

3

Det er en unik frisyre som foretrekkes av mange kvinner på grunn av sin evne til å trekke oppmerksomhet fra de tiltenkte kildene. Håret er ofte designet for å dekke ansiktet til haken lengden, noe som gir ansiktet et nydelig utseende med mange allsidige stylingalternativer litt.

 1. Den spilt opp pixie.

4

Å være den mest populære pixie, er det foretrukket av mange kvinner som er pro kort hår. Frisuren forlater en liten lengde i pannen rundt ansiktet og holdes kortere. Denne stilen er trendy og beundret av mange mennesker som foretrekker kult kort hår.

 1. The Banged up baby.

5

Her har vi en frisyre med en unik rett over bang som gir et tiltalende utseende til en vanlig kutt. Man legger ofte til et tykt høydepunkt eller en dristig blokk med farger rundt ansiktet hennes, og gir dermed den trengte etterspørselen etter korte hårelskere.

 1. Den Texturized temptressen.

6

Det er en attraktiv enkel og bløt frisyre. Håret faller litt over ansiktet opp til øyenbrynens lengde, noe som gir en person et elegant utseende, spesielt for kontorrekvisita. Mange bedriftskunder foretrekker denne stilen på grunn av sin enkelhet og eleganse. Det er verdt å prøve.

 1. Den lagdelte kjæresten.

7

Det er en kort frisyre som henger rundt sitt hode uten å dekke ansiktet. Man må blåse tørke håret og deretter ta igjen håret ved å bruke en rettspensel for å få ønsket utseende. Håret skal deretter sprayes med en lett etterbehandling spray. Et godt valg for enhver jente som vil ha et nydelig utseende uten nødvendigvis å holde langt hår. Middels hårstørrelse er perfekt for dermed hårstil.

 1. The Voluminous vixen.

8

Det er en klassisk frisyre som har en tendens til å holde håret feminint, så vel som å legge til litt kropp og volum til håret. Bruk en liten rund børste til å tørke håret før du legger lag av håret med litt teksturpasta. Denne frisyren gir deg et godt utseende.

 1. Moderne mullet.

9

Tt er en frisyre hvor man kutter håret til ønsket lengde og gir det mye volum ved å lage lag i håret. Håret på ryggen er ofte lengre enn andre hårdeler. En liten mousse brukes til å gi hårvolumet i kronen av hodet og gir dermed det trangt utseende.

 1. Den søte asymmetrien.

10

Asymmetri har vært den moderne frisyringen i den siste tiden. Frisyren er foretrukket av folk som ønsker å skjule sine ansiktsegenskaper ved at håret får lov å falle over ansiktet og dermed dekke noen deler av ansiktet.

 1. The Flipped ut feminin bob.

11
Det er en klassisk bob frisyre hvor ens hår faller sidelengs og forlater ansiktet åpent. En bruker en mellomstor børste for å tørke håret før du forsiktig blar opp endene av håret for å oppnå ønsket utseende. Stil gir et mest ønsket utseende.

 1. Lang på den ene siden.

12

Det er en frisyre hvor ens hår er utformet for å ha lengre ender, spesielt på sidekikket. Man bruker en rund børste til å tørke håret før det utglattes med et flatt jern for å gi ønsket form. En bruker deretter teksturkrem til å definere de korte lagene på baksiden av det lange stykket rundt ansiktet.

 1. Sassy pigger.

1. 3

Denne unike kort frisyren hvor man får det ønskede utseendet ved å trekke opp de korte lagene av håret på toppen for å skape det spikede utseende ser hip og edgy ut. En teksturpasta brukes til å lage korte lag og stil etter ønske. Stilen er stilig og trendy, fordi den gir korthårede folk den trengte skjønnheten.

 1. Den lagde opp lass.

14

Som navnet antyder, er håret ofte laget av forskjellige unike lag som skiller håret i to deler. Hvert lag faller til sidene av hodet, slik at ansiktet åpnes. Frisuren er foretrukket av korte og mellomstore hårstørrelser siden det gir mer volum til håret.

 1. The Short'n Stacked .

15

Det er en unik hårstil der håret er stablet for å gi det et kortere utseende, mens du forlater det andre dramatiske stykket foran. Hårstilen er omfavnet av folkene som foretrekker kort hår. Imidlertid gjør stilen ofte håret taper form.

 1. Den rotete maven .

16

Det er en kort frisyre hvor man får håret til å se ekstremt allsidig. Det er lett å lage i det man vasker det korte håret og krøller det for å gi det ønsket utseende. Den hektiske innsatsen burde gjøres for å sikre at lite hårbrudd oppnås.

 1. Ansiktsrammen klapper.

17

En kort frisyre har ofte en lengre frynse og mange ansiktsrammer som gir en person en ganske fin utseende. Siden håret rammer et ansikt, er det lett å danne en for å få et tiltalende utseende, slik at hun får lyst til å være oppmerksom. Den korte funksjonen og lagene gjør det mulig for en å stil og omfavne forskjellige stilarter.

 1. Poofed out pixie.

18

Det er en kort frisyre med mye volum tilsatt til et kappe-rednings hårklipp. Bruk et hårbånd for å oppnå det flotte utseendet. Basert på ens frisyre er det lett å se utseendet akkurat slik du vil.

 1. Den kammede over kjæresten.

19

Det er en unik kort frisyre hvor du krøller håret for å gi det ønsket utseende. Det gjør håret ser naturlig krøllete ved å omfavne forskjellige unike design. Kvinner som foretrekker denne stilen, tillater ofte sin allsidighet til å skape et imponerende utseende.

 1. Den lagd opp frodig.

20

Det er en utmerket kort frisyre hvor man lager lag på håret for å få ønsket utseende. Lagene faller til sidene av hodet og forlater noe hår for å falle litt på ansiktet. Det er ønsket av folk som refererer til kort hårstil.

 1. Den Edgy Bob.

21

Det er en frisyre som gjør at man kan ha et kort hår med en liten kant. Man forvandler en vanlig bob til en edgy bob ved å slå opp stylingprodukter. Det gir deg et elegant utseende, spesielt når du legger i en blanding av dristige farger eller noen unike hårfunksjoner.

 1. Den delte piksen.

22

Det er en sofistikert kort frisyre hvor man krøller håret i to deler som faller fra hverandre og gir to lag fra hverandre. Det gir ofte et attraktivt utseende som hjelper til å oppnå ønsket skjønnhet. Det viser ofte en rik brun eller lyst blonde på hodet.

 1. Bouncy Bob.

23

Det er en hårstil som ofte gjør kort hår til å se lenger ut. Man bruker en børste til å krølle håret for å gi det ønsket utseende spesielt krølling det til en retning for å få håret til å se lenger ut enn det er. Den bouncy bob er gi en det trengte utseende spesielt en med fin naturlig krøllete hår.

 1. Den glatte ned kjære.

25

På samme måte som navnet antyder, er denne frisyren søt og glatt. Det er en perfekt stil for jentene som vil holde låsene ekstra korte og ha en stilfull perfeksjon. Det er foretrukket av folk som liker å holde håret pent og kort.

 1. Flettet oppdatering.

24 (swap with 25)

Det er en unik søt hårstil som gir et enkelt vedlikehold ved å løsne de øvre delene. Det krever ofte at man forverrer håret og strammer det i ønsket stilling på hodet og gir henne det søte utseendet. Stilen er et flott valg for jentene som trenger lett vedlikehold av hår.

 1. Søt flettet mohawk.

26

Denne dristige frisyren krever at du får flettene til å forlate midtre håret uten flett. Stilen gir en hawkish stil og setter dermed med pannen som ser ut med skjønnhet. Stilen brukes ofte av mange tenåringsjenter som de anser å være kule. Barn foretrekker også å ha stilen ved at den gir dem den ønskede skjønnheten.

 1. La Bella Rosa.

27

Det er en unik hårstil som er litt for al og gjør at man kan krølle håret til pannen etter fletting av andre deler av hodet. Stilen er ofte brukt av folket i bedrifter, og dermed bearbeider det lett for en å omfavne det ønskede utseende.

 1. Vixen sy-in.

28
Denne frisøren er vanlig blant små søte jenter. Spesielt håret er krøllet og holdes tett ved å sy det innvendig ut og gir det ønsket utseende. Barn føler seg ofte glad i denne hårstilen, slik at de får et vakkert utseende og blir misunnelse av mange mennesker.

 1. Enkelt flett.

29

Det er den enkleste hårstilen i at man må ha flett i håret. Flettene er ofte bundet i forskjellige former for å gi et ønsket utseende. Frantic innsats bør gjøres for å sikre at flettene blir tatt vare på for å unngå hårbrudd.

 1. Naturlig ponni.

30

Det er en annen hårstil hvor du kan la det naturlige håret være fri for flett, men bruk ulike hårkjemikalier for å gjøre det ser nydelig ut. Det er lett å vedlikeholde som alt du trenger er bare få kjemikalier for å holde håret kult. Stilen vil hjelpe deg med å lage forskjellige søte utseende.

 1. Superbraids.

31

Det er en frisyre som krever at man har gode fletningskompetanse. Spesielt krever stilen fletninger som skal påføres rundt en persons hode, og innstiller den mye trengte skjønnheten på ens hår. Braidene holdes ofte tett i den fjerne enden av hodet og forlater hodet for å opprettholde sin form.

 1. knyttede.

32

Frisuren er edgy og vil definitivt holde alle øynene på deg. Stilen innebærer ofte en Bantu-knute som forlater håret til å falle til begge sider av hodet. Te-ansiktet stikker ut mellom hårene og gir deg den elegante, unike skjønnheten.

 1. Twisted Bun.

33

Hår stilen krever at man har flett og deretter syt dem tett i midten av hodet. Den Twisted Bun hår stilen ofte gir en persons hode et annet utseende. Imidlertid er stilen unik, og det bringer ut en persons naturlige skjønnhet.

 1. Rainbow Bob.

34

Det er en frisyre som gjør at man har en skjult utseende, spesielt når man ikke vil avsløre utseendet hennes. Hår stilen er ofte foretrukket når man trenger å ha s forskjellige utseende. Det er en unik hårstil som svarte kvinner bør omfavne for å diversifisere deres utseende.

 1. Voluminous Bob.

35

Det er en unik hårstil som gjør at man har sitt naturlige utseende ved å avsløre hele ansiktet. Håret er igjen å falle til begge sider av hodet og forlater ansiktet for å være åpent for alle å se. Det er en frisyre som bør brukes av alle som ønsker å understreke sin sanne unike og åpne ansiktet sitt.

 1. Brun Blond .

36

Hvorfor ikke prøve populære denne sesongen brondensfargen på ditt nydelige krøllete hår? Velg den hvis du har langhårende hår, slik at fargen virkelig kan avsløre seg selv.

 1. Ombre Green Bob.

37

Frisuren gir ofte en person det mye ønsket naturlige utseende. Stilen gir et naturlig utseende av en person for å avsløre at hennes naturlige hår ofte brukes til å avsløre skjønnheten og originaliteten i utseendet hennes. Svarte kvinner burde omfavne denne stilen for å avsløre deres naturlige utseende.

 1. Kort og rett.

38
På samme måte som overskriften antyder, krever håret å holde håret kort og rett. Ingen krølling av hår eller fletting er involvert. En nøyaktig måling av hårforbedring brukes ofte til å gi ens hår det trangt utseende. Videre krever stilen ofte en å bruke naturlig hår.

 1. Side feide bob.

40

Det er en frisyre som gir et friskt og originalt utseende. Det krever at man bruker originalt hår og dermed får henne til å omfavne hennes naturlige skjønnhet. Det er en fantastisk hårstil, og svarte kvinner oppfordres til å omfavne det for å avsløre sin naturlige skjønnhet.

 1. Teased chin bob.

39
Frisuren gjør at hakken ser vakker og fantastisk ut. Halsens hals er ofte avslørt, slik at den samsvarer med ens kropp. Det er en ønskelig stil som det tillater en å avsløre hennes naturlige skjønnhet og søte utseende.

 1. Grå og blå hint.

41

Frisyren er trendy og fasjonabel som det gjør at man kan ha det edgy utseende og unikt utseende. Det inneholder ofte lag som gjør hele frisyren ser pen og tiltalende for mange mennesker. Denne oppdateringen og farger vil sørge for at alle øyne er på deg, og det passer deg hvis du er ung og fet.

 1. Friszy bob.

42

Det er en frisyre som gjør at man kan trimme håret for å få ønsket utseende. Svarte kvinner har ofte krøllete hår som utgjør en betydelig utfordring i å kontrollere. Friszy bob hår stilen er passende for disse kvinnene, da det gjør det enkelt for dem å kontrollere håret deres, men likevel ha flotte utseende.

 1. Langt fargerikt hår.

43

Det er en frisyre som gjør at man kan fargelegge håret i forskjellige farger, noe som gir det ønsket utseende. Den valgte fargen skal enten matche ens hudfarve eller du kan gå fet og modig og velge noe lyst, hvorfor ikke? Svarte kvinner er ofte heldige fordi de kan fargestille håret, men har en perfekt kamp med hudfarge. Dermed bør de omfavne denne frisyren.

 1. Brune rotete krøller.

44

Det er en frisyre som ofte gjør det enkelt for folk som ønsker å redusere lengden på håret uten å ha negativ innvirkning på utseendet deres. Håret holdes rotete for å legge til glamour og bedre utseende. Dermed skal svarte kvinner omfavne frisyren.

 1. Cherry Blend og Fully Layered Bob.

45

Det er en frisyre som involverer en kombinasjon av perfekte og unike stilarter som hjelper til å gi en person det trangt utseende. Det avslører ens naturlige skjønnhet og gjør dermed det rette valget for afrikanske kvinner.

 1. Rik krøllete bob.

46

Det er en unik frisyre som gir et romantisk utseende, spesielt når man avslører hårbehovsskåret. Svarte kvinner burde omfavne denne stilen for å ha et tiltalende utseende, fordi det vil bidra til å forbedre sitt fresete hår.

 1. Slank lys brun bob.

47

Frisuren bidrar til å avsløre sin naturlige skjønnhet ved å gi et pent hår utseende. Det gjør at man lett blir beundret av noen mennesker og dermed gjør den til den ideelle frisyren for svarte kvinner.

 1. Lang lagret bob med midtparting.

48

Det er en ideell frisyre for kvinner med ovale ansikter. Det dekker ofte områdene av ansiktet som forlater frontdelen åpne, noe som gir en det mest attraktive utseendet.

 1. Slank funky bob.

49

Det er en frisyre som hjelper til med å utforme ansiktets skjønnhet. Håret når skuldrene, og gir dermed et mye ønsket utseende, men likevel kort nok til å opprettholde. Det er en ideell frisyre for de svarte kvinnene.

 1. Teased bob.

50

Det er en frisyre som ofte brukes av kvinner med tynt hår. Det gjør at man kan få ønsket utseende. Svarte kvinner har ofte tynt hår som gjør denne frisyren ideell for dem.

Disse søte og funky frisyrene for svarte jenter har vært så populære i år at du må prøve minst noen av dem! Det blir moro!

Leave A Comment

70 − = 67