50 beste ombre hårfarge ideer

Ombre Hair er trendy, moderne og stilig, og det er satt til å være varmere enn noensinne i år med uvanlige fargekombinasjoner og nye ideer for hver hårtype. Vi har valgt 50 beste ombre hårfarge ideer å inspirere deg til å delta i trenden. Bla gjennom fabelaktige ombre-hårfargede ideer fra vakre kvinnelige kjendiser, og du er sikker på å finne den perfekte ombre-hårfargen som passer din personlige stil.

[Les også: 2015 Topp 60 Ombre Hair Color Ideas]

1. Lea Michele Ombre Hårfarge Idea: Brunett til karamellombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_01

Glede skuespillerinne og sanger Lea Michele skuffer aldri når det gjelder hennes signatur ombre låser. Her dyrker hun en brunette ombre fade fra mørkbrun til levende karamell, med tykke hakkede smørbrød. Hvis du ønsker å oppdatere brunett hårfarge, ta inspirasjon fra Lea og få en karamell og kobber ombre fade.

2. Olivia Wilde Ombre Hårfarge Idea: Kastanje til blonde ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_02

Skuespillerinnen Olivia Wilde ser elegant og stilig ut med sin sommerlige ombre-hårfarge. Hun sporter en fade fra kastanjebrun til askeblond, med delikate bølger i hennes middels lange hår. Begynn din fade på kinnnivå for å fremheve kinnbenet og øynene dine, og å trekke oppmerksomheten vekk fra en vinkelkjevle.

3. Drew Barrymore Ombre Hair Color Idea: Mørkbrun til aske blond ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_03

Quirky skuespillerinne Drew Barrymore ser fantastisk ut med en ombre fade fra mørkbrun til aske blond. Nøkkelen til å gjøre en vellykket overgang fra veldig mørkt til veldig lys er subtilt. Hold fading myk og gradvis, uten dramatiske eller brash linjer mellom farger.

4. Khloe Kardashian Ombre Hårfarge Idea: Mørkbrun til kobberbrød

Ombre_hair_color_ideas_2014_04

Reality TV-stjerne Khloe Kardashian viser en sexy og moderne ombre fade fra mørkbrun til et mykt, rødaktig kobber. Coppery-strikkene begynner under hennes kjeve og trekker oppmerksomhet vekk fra hennes avrundede kjeven. Blek endene av håret først før du får kobber høydepunkter - du bør sørge for at håret ditt er lys nok til fargen å vise.

5. Lauren Conrad Ombre Hårfarge Idea: Dark Blonde Ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_05

Reality TV personlighet og mote designer Lauren Conrad ser fabelaktig ut med en mørk blond ombre hårfarge. Vi elsker denne hårfarge for sommeren 2014, med sine myke gyldne krøller og subtile platinblonde dip-fargete tips - ganske enkelt guddommelig. Velg en fargepalett med honningblonde, askeblond og platinblonde for best resultat.

6. Rachel Bilson Ombre Hair Color Idea: Svart til mahogni ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_06

Skuespilleren Rachel Bilson blander den opp med en fantastisk svart, mahogny og kobber ombre hårfarge. Denne slående hårfargekombinasjonen passer til Rachels mellomstore hud, og gir huden en varm glød. Start din ombre fade på kinnet nivå for å fremheve kinnbenet og øynene dine.

7. Jessica Biel Ombre Hårfarge Idea: Sjokolade og karamellombre 

Ombre_hair_color_ideas_2014_07

Skuespillerinnen Jessica Biel ser nydelig ut med sine lange, lagdelte ombrelås. Vi elsker den herlige, fargede hårfargen - en fade fra melkesjokoladebrun til varm karamell - og de myke, sprø lagene som rammer hennes ansikt. Velg farger med samme intensitet for en jevn og sømløs overgang mellom farger.

8. Emily Blunt Ombre Hair Color Idea: Mørkbrun til russet ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_08

Skuespilleren Emily Blunt ser nydelig ut med en enkel ombre fade i hennes lange bob. Hårfargen hennes flyter fra en mørk, nesten rødbrun til flekker av russet, noe som gir henne en nydelig og moderne kant. Hvis du planlegger en DIY ombre fargestoff, må du sørge for at du blegner hårets tips først før du legger til lysere farge.

9. Rihanna Ombre Hair Color Idea: Svart til mørk kaffe ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_09

Sangstress Rihanna ser helt fantastisk ut med sine lange to-tone låser. Denne dramatiske ombre hårfarge er sikker på å snu hodene, og det er glamorøst og stilig. Det er ikke nødvendig å bekymre deg for å røre opp røttene dine hvis du bruker din naturlige hårfarge - bare la lighterlåsene dine vokse ut eller kutte dem når du er klar for en forandring.

10. Kaley Cuoco Ombre Hair Color Idea: Blonde ombre 

Ombre_hair_color_ideas_2014_10

Big Bang teorien skuespilleren Kaley Cuoco ser nydelig ut med sin drømmende blonde ombre hårfarge. Myk, sexy og lunefull, fade fra mørk blondine til platina er både feminin og glamorøs. Start med en mørk blond base og gradvis legge til høydepunkter til du oppnår det du ser etter.

11. Lea Michele Ombre Hårfarge Idea: Mørkbrun til blonde 

Ombre_hair_color_ideas_2014_11

Glede skuespillerinne og sanger Lea Michele ser fabelaktig ut med sine poker-rette ombre-låser. Vi elsker den dramatiske overgangen fra mørkbrun til blond, og Leas tykke, klumpete slag. Hvis du leter etter en iøynefallende ombre-hårfarge, ta inspirasjon fra Lea og start fade 3/4 av veien nedover hårets lengde.

12. Leighton Meester Ombre Hair Color Idea: Brun til blond ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_12

Gossip Girl skuespillerinne Leighton Meester ser sorgløs og uformell med sin elegante boho ombre hårfarge. Denne ujevn, ombre hårfarge er rotete og sexy, og vi elsker de blanke tipsene på den hvite karamellen. Bruk håret ditt til å løsne og for å vise det beste av denne hårete hårfargen.

13. Kim Kardashian Ombre Hair Color Idea: Subtile blonde ombre tips

Ombre_hair_color_ideas_2014_13

Reality TV-stjerne Kim Kardashian ser elegant og stilig ut med sine subtile blonde ombre tips. For en stilig og sofistikert ombre hårfarge, hold de uthevede delene subtile og myke. Fargeblokkering er hard og brash, så unngår "linjer" av sammenstøtende farge og velg myke, fjærbelagte høydepunkter.

14. Sandra Bullock Ombre Hair Color Idea: Mørkbrun og mahogni ombre 

Ombre_hair_color_ideas_2014_14

Skuespillerinne Sandra Bullock er bang på trend med sine sexy, raske brune omlås. Vi elsker overgangen fra en mørk sjokoladebrun til en rik, varm mahogny og hennes lange, super slanke låser. Sett inn din andre farge under hakenivå for å trekke oppmerksomheten vekk fra en sterk jawline.

15. Jessica Alba Ombre Hårfarge Idea: Fet blond ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_15

Skuespillerinne og stilikonet Jessica Alba stenker en tousled ombre frisyre med sexy side-swept bølger. Vi elsker Jessicas mørke røtter, karamell lengder, og askeblonde tips. Hvis du har en mørkere hud som Jessica, velger du aske og honningblonde, da de passer best i oliven hudtoner..

16. Salma Hayek Ombre Hair Color Idea: Coppery ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_16

Skuespillerinnen Salma Hayek ser elegant ut og stilig med sine rike låsesker. Coppery auburn er et flott ombre fargevalg for mørkt hår, da det varmes opp brunettlåser uten for dramatisk fargeendring. For å holde din nye hårfarge fra å falme, må du investere i noen fargebeskyttende hårpleieprodukter og unngå hard varmestyling.

17. Olivia Wilde Ombre Hårfarge Idea: Kastanje til blonde ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_17

Skuespilleren Olivia Wilde spilte nydelige ombre-låser på årets Golden Globes. Vi elsker den subtile blekningen fra kastanjebrun til askeblond, og hennes tøffe bølger gir henne fint hår ekstra tekstur. Hvis du har et firkantet ansikt som Olivia, må du holde låsene dine under hakenivå for å trekke oppmerksomheten vekk fra en vinkelsjef.

18. Lea Michele Ombre Hårfarge Idea: Mørkbrun til karamellombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_18

Skuespillerinne og sanger Lea Michele ser uanstrengt stilig ut med sine karamellombrekker i en tykk fiskestikkflett. Hvis du leter etter en dempet ombre-hårfarge for mørkt hår, er karamellbrun et godt alternativ. Det kan varme opp noe hudfarge, og det er en myk og romantisk kontrast til mørkere hår.

19. Kate Beckinsale Ombre Hair Color Idea: Subtile brunette ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_19

Skuespillerinnen Kate Beckinsale holder hennes utseende elegant og sofistikert med en subtile brunette ombre frisyre. Vi elsker den gradvise lynet av hennes låser, og de sexy bølgene som rammer hennes ansikt. For å få Kate's subtile ombre fade, be din stylist å legge til lag med høydepunkter til endene av låsene dine til du er fornøyd med intensiteten av lighter tipsene dine.

20. Jessica Alba Ombre Hårfarge Idea: Brunette til blonde ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_20

Skuespillerinne og skjønnhetsinspirasjon Jessica Alba stenker sexy brunette-til-blonde ombre-lås med et dash kobber. Vi elsker sine smigrende fargevalg og hennes rette, lagdelte låser. Rådfør deg med stylisten for å finne de beste ombre-hårfargekombinasjonene for din hudfarge.

21. Lea Michele Ombre Hair Color Idea: Medium brun til karamell

Ombre_hair_color_ideas_2014_21

Glede skuespilleren Lea Michele ser elegant og stilig ut med sin brunette ombre hårfarge. Vi elsker hvordan hennes varme kastanje låser falmer vakkert inn i myk karamell, og gir henne en romantisk preg. Karamellen passer nesten hver hudfarge, og det er en god varm hårfarge for høst og vinter.

22. Lauren Conrad Ombre Hårfarge Idea: Platina blonde ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_22

TV-personlighet og mote designer Lauren Conrad har rett på trenden med sin sommerblonde ombre hårfarge. Start med en mørk aske blond base og fortsett til honningblonde og slående platinblonde tips. Dette er en flott hårfargeidee med lav vedlikehold hvis du har et naturlig mørkt blondt hår - du trenger ikke å røre opp røttene dine!

23. Jessica Biel Ombre Hair Color Idea: Hazel og gull ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_23

Skuespillerinne og stilikonet Jessica Biel har oss grønt av misunnelse med sin perfekte hassel og gullfarge hårfarve. Disse varme farger jobber vakkert sammen, og de lyser opp Jessicas mellomstore hud. Hennes omstrekkede striper begynner på kinnet, og fremhever øynene og hennes perfekte kjeve.

24. Kylie Jenner Ombre Hair Color Idea: Dark brunette ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_24

Reality TV-stjerne og ungdomsmodell Kylie Jenner stenker en sexy mørk brunett ombre hårfarge med kastanjestriker. Dette utseendet er stilig og moderne, og det er en stor ombre hårfarge for mørkt hår. Start din ombre strikker på kinnet nivå for å fremheve kinnbenet og øynene dine.

25. Jessica Alba Ombre Hårfarge Idea: Brunette til aske blond  

Ombre_hair_color_ideas_2014_25

Skuespillerinne og stilikonet Jessica Alba ser helt fantastisk ut med sine glamorøse sidebrypte ombrekrøller. Vi elsker alt om denne frisyren: den dype sideskjæringen, feiende fryns, kastanje og askeblond hårfarge, og de flotte strukturerte krøllene som rammer hennes ansikt.

26. Rachel Bilson Ombre Hair Color Idea: Brunette ombre med blonde striper

Ombre_hair_color_ideas_2014_26

Skuespilleren Rachel Bilson holder henne ser frisk og ungdommelig med brunette ombrelås og subtile blonde høydepunkter. Lys opp din hudfarge med forsiktig plassert høydepunkter som rammer ansiktet ditt. For en romantisk endelig berøring, legg til noen varme karamell undertoner til lengden av håret ditt.

27. Olivia Wilde Ombre Hårfarge Idea: Gyllen ombre 

Ombre_hair_color_ideas_2014_27

Skuespillerinnen Olivia Wilde er rasende på trenden med sin flotte, gyldne ombre-hårfarge. Vi elsker hennes hakkete bob og den skinnende gyldne ombreen fade som gir henne hudfarge en vakker glød. Gulltoner er perfekte for sommeren, og de jobber med alle nyanser av brunette og blonde.

28. Hilary Duff Ombre Hårfarge Idea: Hazel og askeblond ombre 

Ombre_hair_color_ideas_2014_28

Skuespillerinne og sanger Hilary Duff gjør at hun ser casual og ubekymret med hassel og aske blonde ombrekrøller. For best mulig resultat når du får en ombre fade, behold din naturlige hårfarge som en base og legg til komplementære lysere fargetoner for en smigrende siste touch.

29. Minka Kelly Ombre Hårfarge Idea: Sjokoladebrun og karamell

Ombre_hair_color_ideas_2014_29

Skuespillerinnen Minka Kelly er et bilde av perfektion med sine slanke brunette ombre låser. Hennes pokerrettige hår ser utrolig ut med en ombre fade fra mørk sjokoladebrun til karamell, med noen få subtile blonde striper. Ta inspirasjon fra Minka og få et par ansiktsrammede blonde høydepunkter for å lyse opp din hudfarge.

30. Lea Michele Ombre Hair Color Idea: Mahogni og kobber ombre 

Ombre_hair_color_ideas_2014_30

Vi elsker absolutt skuespilleren Lea Michele's livlige mahogny og coppery auburn ombre hårfarge! Lea blander henne opp med en unik fargekombinasjon, og vi synes sluttresultatet er fantastisk. Hold kjepphalsen lås lyset ved å bruke fargebeskyttelse hårpleieprodukter.

31. Jessica Alba Ombre Hårfarge Idea: Mørkbrun til gull

Ombre_hair_color_ideas_2014_31

Sjarmerende skuespillerinne og moteikon Jessica Alba ser sexy og ubekymret ut med sin gyldne blonde ombre-hårfarge og hetrosa lepper. Jess introduserer glitrende blonde høydepunkter til håret sitt på kinnet nivå for å fremheve sine fantastiske kinnben og perfekt kjeve.

32. Cameron Diaz Ombre Hair Color Idea: Subtile blonde ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_32

Skuespillerinne Cameron Diaz ser fantastisk ut med en subtil ombre fade i sine vakre blonde låser. Hold utseendet ditt enkelt og stilig med naturlige, mørke blonde røtter og sommerblå gyldne blonde tips, og avslutt ditt utseende med noe lys rødt lippy for en sexy fin touch.

33. Giuliana Rancic Ombre Hårfarge Idea: Askblond ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_33

Underholdning TV-presentatør og fashionista Giuliana Rancic ser fabelaktig ut med en nydelig aske blond ombre hårfarge. Vi elsker hvordan hennes mørke askeblonde hår fades til en myk, lys askeblonde med hvite blonde høydepunkter. Sørg for at du tar ekstra spesiell forsiktighet på ditt blekede hår for å unngå brudd.

34. Lauren Conrad Ombre Hårfarge Idea: Lys blond ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_34

TV personlighet og mote designer Lauren Conrad sport en elegant tonet ned ombre frisyre i ulike nyanser av blonde. Fet og dramatisk ombre frisyrer er på vei ut, så ta inspirasjon fra Lauren og prøv en subtil, tonet ned ombre med forskjellige nyanser av samme farge.

35. Lea Michele Ombre Hårfarge Idea: Mørkbrun og askeblond ombre 

Ombre_hair_color_ideas_2014_35

Skuespillerinne og sanger Lea Michele ser nydelig ut med sin mørkebrune og aske blonde ombre hårfarge. Vi elsker hennes tykke, voluminøse bølger og de mørkebrune armene som skummer på øyenbrynene. For ekstra innvirkning, bruk mørk, røykfylt øye-sminke og glitrende naken leppestift.

36. Hilary Duff Ombre Hårfarge Idea: Karamell og blond ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_36

Skuespillerinne og sanger Hilary Duff ser nydelig ut med hennes karamell og blonde ombre hårfarge. Perfekt for enhver sesong, kan denne varme fargekombinasjonen myke enhver hudfarge. Ta inspirasjon fra Hilary og legg til noen blonde høydepunkter til ditt smekk for en lekende fin touch.

37. Nicole Richie Ombre Hårfarge Idea: Myk karamellombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_37

Ombre hårfarger er ikke bare for langt hår - socialite Nicole Richie viser oss at du kan rocke en ombre fade selv med korte lås! Vi elsker henne myk karamell hårfarge og den subtile fade fra mørkbrun til honning. Hold din ombreke hårfarge enkel med kort hår for å unngå et travelt, sammenstøtende fargerikt.

38. Miley Cyrus Ombre Hårfarge Idea: Mørkbrun til gull

Ombre_hair_color_ideas_2014_38

Sangstress Miley Cyrus rocket en kort ombre frisyre før hun dro til hennes superkorte platina pixie cut. Vi elsker denne dristige ombreen, fra mørkbrun til gull, og de myke bølgene som rammer Miley's ansikt. Hold gulltonene dine mørke for en mykere kontrast mellom lyse og mørke hårfarger.

39. Kim Kardashian Ombre Hårfarge Idea: Mørkbrun til sandig blonde

Ombre_hair_color_ideas_2014_39

Reality TV personlighet Kim Kardashian ser elegant og stilig ut med hennes brune og blonde ombre hårfarge. Vi elsker kontrasten mellom hennes espressobrune røtter og hennes sandede blonde tips - bare nydelig. Kims sandblonde høydepunkter begynner rett over kinnbenet hennes, fremhever ansiktsfunksjonene og lyser hudens hudfarge.

40. Alexa Chung Ombre Hair Color Idea: Mørk brunette med russet ombre 

Ombre_hair_color_ideas_2014_40

Mote modell og stilikon Alexa Chung ser fantastisk ut med sin hakkete, ombre bob. Hun blander opp hårfargen hennes ved å legge til en rødbrunte fade til sitt mørkebrune hår, og holde røttene naturlige. Avslutt dette utseendet med matt cerise leppestift for en flørtende og romantisk preg.

41. Vanessa Hudgens Ombre Hair Color Idea: Kastanje til aske blond ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_41

Skuespillerinne og sangerinne Vanessa Hudgens ser elegant og ubekymret ut med sine kastanje og askeblonde ombre låser. Denne ombre hårfarge omfavner det beste fra begge verdener ved å kombinere smigrende brunette og blonde nyanser. Hold fargeovergangen gradvis for et mykt sluttutseende.

42. Sarah Jessica Parker Ombre Hårfarge Idea: Mørkbrun til askeblond 

Ombre_hair_color_ideas_2014_42

Skuespillerinnen Sarah Jessica Parker ser nydelig ut med sine krøllede ombre låser som strekker seg over en skulder. SJP blander sine blonde høydepunkter i sine mørke røtter gradvis for en sofistikert finish.

43. Khloe Kardashian Ombre Hair Color Idea: Brunett til kobber

Ombre_hair_color_ideas_2014_43

Realitet TV-personlighet Khloe Kardashian ser avslappet tilbake og sexy med brunette til kobber ombre hårfarge. Denne ombre fargekombinasjonen passer best til middels komplekser, og det gir kjedelig hud en vakker glød. Hold kobberstringene dine lyse med spesialtilpassede hårpleieprodukter.

44. Selena Gomez Ombre Hair Color Idea: Mahogni og kobber ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_44

Sanger Selena Gomez ser fabelaktig ut med hennes mahogny og kobber ombre hårfarge. Hvis du leter etter en trendy vri på den enkle, mørke til lys ombre, kan du prøve forskjellige farger og nyanser. Variasjoner av rødt arbeid veldig bra med rettferdig til middels hudfarge.

45. Lauren Conrad Ombre Hårfarge Idea: Sommerblond ombre 

Ombre_hair_color_ideas_2014_45

TV personlighet og mote designer Lauren Conrad stenker hennes signatur blonde ombre hårfarge med ganske lyse blonde tips. For en moderne ombre frisyre, velg dine farger klokt. En gradert blanding av forskjellige nyanser av samme basefarge (for eksempel blond) er ofte det beste valget.

46. ​​Ciara Ombre Hårfarge Idea: Espresso til sandbrunt ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_46

Sangstress Ciara ser sexy og uformell ut med sin dramatiske ombre-hårfarge. Hun har oppdatert sin enkle espresso brune hårfarge ved å introdusere myke, sandbrune høydepunkter, noe som gir henne låsing en vakker cappuccino farge.

47. Rihanna Ombre Hårfarge Idea: Mørkbrun til sjokoladekaramellombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_47

Sangstress Rihanna ser helt fantastisk ut med sin rike brune ombre-hårfarge og en edgy sidebaret frisyre. Hvis du leter etter en sexy, ombre hårfarge, ta inspirasjon fra Rihanna og bruk rike farger med tillit. Eksperimenter med uvanlige ombrefarger for å finne en unik og smigrende fargekombinasjon.

48. Demi Lovato Ombre Hair Color Idea: Omvendt ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_48

Ta inspirasjon fra sångeren Demi Lovato og gi hårfargene din en ekte vri med en omvendt ombre frisyre. I stedet for å falme fra mørkt til lys, starter en omvendt ombre-hårfarge av lys og blir stadig mørkere. Bare husk å ikke lette håret ditt for mye hvis du har mørke røtter, ellers må du røre dem opp jevnlig.

49. Minka Kelly Ombre Hårfarge Idea: Subtile ombre 

Ombre_hair_color_ideas_2014_49

Skuespilleren Minka Kelly ser flott ut med sin subtile, knapt-der ombre hårfarge. Chic og "usynlige" ombre fades er trending for øyeblikket, så hold farge din subtil for best resultat.

50. Rihanna Ombre Hårfarge Idea: Quirky Gray Ombre

Ombre_hair_color_ideas_2014_50

Sexy sangresser Rihanna ser fantastisk ut med sin quirky grå ombre hårfarge. Hvis du ønsker å gjøre en uttalelse, velg en uvanlig farge for din ombre frisure, og bruk den med tillit for maksimal effekt.

Så der har du det - den 50 beste ombre hårfarge ideer! Enten du er en ivrig motefølger eller en trendsetter, er du sikker på å finne din perfekte ombre-hårfarge her.

Leave A Comment

25 + = 35