50 beste lange hår og svarte veve frisyrer

Oppdater din nåværende frisyre med en vakker, fasjonabel ny vev inspirert av vår 50 Best Black Weave frisyrer! Weave frisyrer er allsidige, lav vedlikehold og stilig, noe som gjør dem til et flott alternativ hvis du leter etter en forfriskende forandring fra naturlige frisyrer. Få ideer fra de fantastiske frisyrene til populære sorte kvinnelige kjendiser som Beyonce, Rihanna, Kerry Washington, Naomi Campbell, Chanel Iman og Keri Hilson. Enten du leter etter en lang, slank frisyre, en trendy og edgy bob eller en romantisk krøllvev, er du sikker på å finne den perfekte vevet frisyren her.

1. Beyonce Knowles Weave Frisyre: Midt lengde, strandete bølger

Black_weave_hairstyle_01

Oppsiktsvekkende sangressen Beyonce Knowles ser fabelaktig ut med sine midterste, strandete bølger av hår. Vi elsker de varierte nyansene av denne vevet - varm karamell, berøringer av platina og rike striper av honningblonde - og den flotte naturlige tekstur av låsen hennes. De blonde høydepunktene er perfekte for sommeren, da de lyser opp Beys hud, gir ansiktet en varm og sunn glød. Når du får høydepunkter, velg en nyanse som smigrer din hudfarge - lysere høydepunkter passer til middels til rettferdige hudfarge, mens de dype (mørkere) høydepunktene ser bedre ut med mørkere hudflekker.

2. Kerry Washington Weave Frisyre: Lang ristet bob med smell

Black_weave_hairstyle_02

Skandale skuespillerinnen Kerry Washington ser guddommelig ut med sin lange, tousled bob og hakkete smell. Denne vevet frisyren er veldig smigrende for hennes hjerteformede ansikt, da de fjærede lagene myker sin vinkelkjede og spisshake. De lange øynene skimmer øynene sine og fremhever sine lange øyenvipper og bærfargete lepper. Når du får vevet ditt, må du sørge for at du trimmer smellet slik at det passer til ansiktet ditt - lange smell er smigrende for lange ansikter og vinklete ansikter, mens korte smell er bedre for rifler ansikter.

3. Kelly Rowland Weave Frisyre: Lang, glamorøse krøller

Black_weave_hairstyle_03

Sanger, sangskriver og skuespillerinne Kelly Rowland ser nydelig ut med sine lange, glamourøse krøller og glitrende ravnsluser. Jet svart er stilig, enkel og smigrende for mørkere hudfarger, noe som gjør den til en populær nyanse for vever. Krøllene legger bredde til Kellys lange ansikt ved å fremheve kinnbenet, og vi elsker de tykke, voluminøse låsene som krysser over skuldrene. Bruk din vev i en dyp midtpart for maksimal glamour, og hold krøllene på plass med en lett, ikke-fettete hårspray.

4. Rihanna Fenty Weave Frisyre: Sexy blonde krøller

Black_weave_hairstyle_04

Barbadas skjønnhet og sanger Rihanna Fenty ser fantastisk ut med sine sexy blonde krøller og candyfloss-rosa lepper. Denne vevet frisyren er uformell og romantisk, og den varme honey-blonde farge er perfekt for sommeren. For et mykt og flørtende utseende, må du sørge for at spissene i vevet ditt er fjæret (kuttet slik at de er myke og lune, i stedet for stump og hard). Hvis du har et høyt panne som Rihanna, legg til et par myke, sprø smør for å skjule det. Velg for smoky øye sminke, dugg hud og blekrosa lepper for en fin etterbehandling.

5. Chanel Iman Weave Frisyre: Feiende sidekant

Black_weave_hairstyle_05

Amerikansk modell Chanel Iman ser flott ut med sine middelslange låser og en lang, feiende sidekant. Hennes vevsport gir en subtil ombre farge fra rik espressobrunt til en varm karamellbrun, noe som gir henne låser ekstra volum og dybde. Lag en lang, feiende sidekant ved å lage en dyp sideparting og kamme hår over pannen. Bruk en anti-frizz spray for en slank finish, og slit håret løs for å vise frem din nydelige ombre fade.

6. Keri Hilson Weave Frisyre: Edgy asymmetrisk bob

Black_weave_hairstyle_06

Singer-låtskriver Keri Hilson ser fantastisk ut med sin edgy asymmetriske bob og en rik tofarget hårfarge. Den asymmetriske bobben er vinklet og ujevn, og skaper en fantastisk kontrast til Keris symmetriske funksjoner og hennes balansert, ovale ansiktsform. Varier hårfargene dine for et moderne utseende - ta inspirasjon fra Keri og velg to smigrende nyanser av brunt eller blondt for din nye veve frisyre.

7. Jourdan Dunn Weave Frisyre: Lang, glanset lås

Black_weave_hairstyle_07

Den britiske modemodellen Jourdan Dunn ser guddommelig ut med sine lange, glatte lås som strekker seg over en skulder. Hvis du sliter med å vokse ditt naturlige hår ut og du ikke kan vente å knytte håret ditt opp i en tykk hestehale, hvorfor ikke få en lang glamorøs vev for å øke hastigheten på prosessen? Kild en høykvalitets menneskehårveve for best resultat, og hold den bare i 2-3 måneder - lenger, og du risikerer hårbrudd og stygge skallede flekker! Fukt din hodebunn daglig for sunt hår - naturlige oljer, som oliven, kokos og jojoba vil holde hodebunnen i toppetilstand.

8. Zoe Saldana Weave Frisyre: Midlengde lag

Black_weave_hairstyle_08

Den amerikanske skuespillerinnen Zoe Saldana ser nydelig ut med sine midterste mocha brune lag hår og en lett berryhudet leppestift. Lag er smigrende for alle ansiktsformer, og de gir så / fint hår ekstra volum og kropp. Pass på at ditt korteste lag er under hakenivå for en elegant og stilig omriss. Hvis du har en lang ansiktsform, kan lag legge til bredde hvis du konsentrerer dem på kinnivå. Unngå kortere lag som de kan gjøre runde ansikter, se enda rounder.

9. Thandie Newton Weave Frisyre: Naturlige krøller

Black_weave_hairstyle_09

Engelsk skuespiller Thandie Newton ser vakker ut med håret i naturlige, bouncy krøller. Hvis du leter etter et mykt, romantisk utseende, velger du en krøllet vev i en nøytral hårfarge. Faste farger ser best ut, så velg en smigrende nyanse som vil utfylle din hudfarge. Naturlige krøller er perfekte for en første date, brunsj med jentene, eller et utendørs bryllup - bare ha dem løs for en romantisk touch, og bruk en anti-frizz spray for å holde krøllene glatte og slanke.

10. Tia Mowry Weave Frisyre: lange bølger med smell

Black_weave_hairstyle_10

Skuespilleren Tia Mowry ser nydelig ut med sine lange, bølgete lås og øye-skimming-brag. Denne glamorøse frisyren er allsidig og moderne, og langkanten er veldig smigrende for smale ansiktsformer, da de skjuler et høyt panne. Ta inspirasjon fra Tia og legg til noen varme høydepunkter i vevet ditt for et moderne og stilig utseende. Velg en nyanse som fungerer bra med hårfargene dine, og velg tynne høydepunkter som ikke vil overvelde dine låser. Trim ditt smell for å passe ansiktet ditt, og bruk håret ditt rett med en subtil bølge for en herlig romantisk touch.

11. Beyonce Knowles Weave Frisyre: Poker rett

Black_weave_hairstyle_11

Sangeren Beyonce Knowles ser fabelaktig ut med hennes poker-rette blondevev og en avslørende, glitrende kjole som viser bort hennes misunnelsesverdige figur. Bey sport en stilig dyp midtparting som fremhever sitt symmetriske, ovale formede ansikt, og vi elsker hennes varme, sommerblonde hårfarge. Invester i en høykvalitets keramisk hårretting for å holde låsene dine glatte og rette for hverdagens utseende og spesielle anledninger. Avslutt med litt lett hårspray for å tømme flygende hår og feilfri sminke for det perfekte diva-utseende.

12. Kerry Washington Weave Frisyre: Perfekte krøller

Black_weave_hairstyle_12

Den amerikanske skuespillerinnen Kerry Washington ser glamorøs ut med sine perfekte, midlange krøller og myk, romantisk sminke. Krøller er feminine, stilige og klassiske, og krøllene i midten gir deg et profesjonelt og polert utseende. Ta inspirasjon fra Kerry og velg en middels lengdevev som graser dine halsbånd. Denne "lange bob" veve frisyren er enkel å vedlikeholde, og den passer til et stort utvalg av anledninger og arrangementer. Bruk håret ditt i en dyp side med en lang, feiende sidekant som vil myke funksjonene dine.

13. Kelly Rowland Weave Frisyre: Voluminøse bølger og smell

Black_weave_hairstyle_13

Sanger-låtskriver og tidligere Skjebnes barn medlem Kelly Rowland ser fantastisk ut med sine voluminøse ravnsluser og lange, vinklede slag. Denne tykke, glatte veven er sexy og feminin, og vi elsker den naturlige tekstur og de myke, fulle bølgene som rammer Kellys ansikt. De vinklede smekkene er spesielt smigrende for hennes lange, smale ansiktsform som de trekker oppmerksomheten mot kinnbenet og øynene hennes, noe som skaper illusjonen av et bredere, mer ovalt formet ansikt. Hvis ansiktet ditt ikke er like lenge som Kelly, kan du få kortere smell som bare skummer øyenbrynene dine. Long Bangs gir deg et mystisk og sexy utseende, og de er også enkle å vedlikeholde med en vev som de ikke vokser!

14. Rihanna Fenty Weave Frisyre: Lys rød bouffant

Black_weave_hairstyle_14

Sangstress Robyn "Rihanna" Fenty ser fantastisk ut med sin brannmotor røde vev stylet i en klassisk bouffant. En "bouffant" er en puffy frisyre med masse volum på kronen, og det er spesielt glamorøst når det bæres som en del av en oppe. Lag din egen bouffant ved å plage og slå tilbake håret på kronen, før du får det med en hårnål eller to og noen hårspray. Hvis du er ute etter en dristig ny hårfarge, er en vev et utmerket alternativ - du kan velge hvilken hårfarge du har lyst på (selv lysrød!), Uten å skade dine egne låser!

15. Chanel Iman Weave Frisyre: Ombre krøller

Black_weave_hairstyle_15

Amerikansk modell Chanel Iman, best kjent for sitt arbeid for luksusundertøy Victoria's hemmelighet, ser nydelig ut med sine middels lange ombrekrøller. Vi elsker rett og slett hennes ubehandlede, tousled låser og den subtile ombreen fades fra en mørk og rik espressobrønn til en lys, varm karamell. Ombre er et moderne, trendy hårfargemodus som er perfekt for sommeren, da det etterligner den naturlige hårfargen som falmer forårsaket av solen. Velg en naturlig, gradvis fading for best resultat.

16. Keri Hilson Weave Frisyre: Lang, vinklet bob

Black_weave_hairstyle_16

Sanger-låtskriver Keri Hilson ser nydelig ut med sin lange, vinklede bob og en lysebrun / blond hårfarge. Den vinklede boben er en stilig og moderne frisyre som er allsidig og smigrende for de fleste ansiktsformer. Keri har et ovalt formet ansikt, som er den mest balansert og symmetriske av ansiktsformene. Hvis du har en oval ansiktsform, vil de fleste frisyrer passe deg, men sørg for å sjekke med hår stylisten før du investerer i en vev frisyre, bare for å være sikker! Legg til noen subtile blonde høydepunkter i vevet ditt for et varmt, sommeraktig utseende.

17. Jourdan Dunn Weave Frisyre: Crown fletning

Black_weave_hairstyle_17

Den britiske modemodellen Jourdan Dunn har rett på trend med sin delikate krone flettet oppe. Flettede frisyrer går aldri ut av mote (de var populære med kongelige selv i middelalderen!) Og de er utrolig allsidige. Kronen flettet er feminin, kongelig og praktisk i varmt vær, noe som gjør det til et perfekt frisyre valg for sommerbrud eller fest. Finn en trinnvis online veiledning for å finne ut hvordan du lager kroneflettet, og fortsett å øve til du føler deg komfortabel styling ditt eget hår. Legg en blomst eller et tynt pannebånd som utsmykning, og du er klar til å gå!

18. Thandie Newton Weave Frisyre: Lang, tykk bob

Black_weave_hairstyle_18

Engelsk skuespillerinne Thandie (Thandiwe) Newton ser nydelig ut med sin lange, tykke bob og en stilig sidekant. Vi elsker lagene mot spissene i låsen hennes, og den nydelige, sunne glansen som bringer ut sin rike espresso-brune hårfarge. Hvis du ikke er sikker på om du skal gå for en kort vev eller en super lang, hvorfor ikke gå på kompromiss og velg en frisyre som en lang bob? Den lange boben, eller "lob", er en kragebenet-hårklipp som passer nesten alle ansiktsformer, og det er også veldig enkelt å stilere.

19. Naomi Campbell Weave Frisyre: Poker-rett bob med sløvt smell

Black_weave_hairstyle_19

Den tidligere britiske supermodellen Naomi Campbell ser fantastisk ut med hennes poker straight bob og sløv bangs. Denne vevet frisyren er slank, profesjonell og sexy, og det er ekstremt smigrende for Naomis lange, ovale formede ansikt. De lange smekkene fremhever Naomos fabelaktige kinnben, og hun legger ytterligere vekt på øynene med røkt øyenskygge og super lange visker. Invester i et høykvalitets keramisk hårretting for å holde din vevpoker rett og slank, og bruk et lett, ikke-fettete hårspray for å tømme flyvehår. Unngå hår styling produkter som inneholder silikon, da de kan forlate håret ser limt og fettete ut.

20. Beyonce Knowles Weave Frisyre: Lav hestehale

Black_weave_hairstyle_20

Sangstress Beyonce Knowles ser hardt ut med sine fremhevede låser i en sassy lav hestehale. Den lave hestehale er den voksne versjonen av hesteskoens klassiske "skolepike", og Bey klipper henne ved å ha den med en dyp midtparting og oppsiktsvekkende, sparkly øredobber. Hvis du vil ha lang, rett hår uten å slappe av eller ødelegge dine naturlige låser, så er en vev det perfekte valget. Velg en høykvalitets menneskehårvev, og ikke la den stå i mer enn 3 måneder, da du risikerer å skade håret permanent. Høyere kvalitet vever ser ut skilt fra "ekte" hår, noe som gjør dem vel verdt den litt høyere prisen.

21. Halle Berry Weave Frisyre: Tousled Bob 

Black_weave_hairstyle_21

Skuespilleren Halle Berry ser nydelig ut med sin korte, tousled bob og sommerblonde høydepunkter. Denne vevet frisyren er veldig smigrende for Halles hjerteformede ansikt, da krøllene og lagene myker sin vinkelkjevle, mens du trekker oppmerksomhet vekk fra hennes litt spisse hake. Kort hår kan være utrolig feminint, og korte frisyrer er perfekte for vår og sommer. Kortere låser kan være litt høyere vedlikehold enn lange, men da du trenger å style håret ditt hver dag - ikke mer rask, "dårlig hårdag" ponytails eller boller!

22. Solange Knowles Weave Frisyre: Lang, myke krøller

Black_weave_hairstyle_22

R & B-sanger Solange Knowles ser nydelig ut med sine lange, fluffete krøller som strekker seg over skuldrene hennes. Hun tar en pause fra hennes signatur afro frisyre og velger for en lang, jet-svart vev med masse vakre, lekre krøller. Opprett dine egne krøller hjemme med et tykt tønne krøllejern på lav varme, og sett krøllene med et lett hårspray. Hvis du får en krøllet vev, kan du alltid rette ut krøllene dine med et keramisk flatjern - bare vær sikker på at vevet ditt er laget av menneskelig hår, ellers kan låsene smelte!

23. Keri Hilson Weave Frisyre: Quirky, asymmetrisk bob

Black_weave_hairstyle_23

Amerikansk sanger, låtskriver og skuespiller Keri Hilson ser fabelaktig ut med sin quirky, asymmetriske bob. Vi elsker absolutt alt om denne frisyren - de ujevne lengdene, den vakre, vendte smøren, hennes honningblonde hårfarge med karamellundertonene og den superglatte teksten av låsen hennes. Denne vevet frisyren er full av glamour og personlighet, noe som gjør den perfekt til en spesiell anledning eller fancy hendelse. Vi vil råde å få det stylet av en profesjonell frisør, selv om denne vevet frisyren er ganske høyt vedlikehold og det krever ekspert oppmerksomhet.

24. Rihanna Fenty Weave Frisyre: Super lange lange krus krøller

Black_weave_hairstyle_24

Barbadas sanger Rihanna ser ut som fenomenal med sin super lange ombre krøller og fet, kirsebærrød leppestift. Vi elsker hvordan hennes hårfarge svimper gradvis fra en rik espressobrønn til en gullbrettet karamellblondine - bare guddommelig. Langt hår kan være vanskelig å ta vare på - spesielt med tanke på hvor mye tid, hårprodukter og penger som er brukt, så hold det i toppstand, så velg klokt før du får en super lang vev! Du kan alltid trimme din vev når du blir lei av lengden, men det kan være rimeligere å velge en fornuftig lengde til å begynne med. Invester i noen få varme styling verktøy (for eksempel krøllejern, flat jern, varme diffuserende tørketrommel) for å holde dine lange låser ser fabelaktig.

25. Chanel Iman Weave Frisyre: Half-up frisyre

Black_weave_hairstyle_25

Den amerikanske modellen Chanel Iman ser nydelig ut med sine brunette låser i en enkel, halvhårig frisyre. Den halve frisøren kombinerer det beste fra begge verdener med halve håret slitt i en elegant oppe, og den andre halvdelen er slitt ubekymret og løs. Denne vevet frisyren er moderne og praktisk, og det er et flott utseende for enhver anledning. For å gjenskape denne frisyren hjemme, må du bare ta en del av håret fra hvert tempel, glatte begge delene tilbake og sikre dem bak hodet ditt diskret med en hårnål eller to. Du kan også tøffe håret ditt på kronen for noe sexy volum.

26. Beyonce Knowles Weave Frisyre: Side-feid krøller

Black_weave_hairstyle_26

Sanger og skuespillerinne Beyonce Knowles ser fantastisk ut med sine glamorøse, sidebeviste krøller og en dristig omvendt ombre fade. Sidebrytte frisyrer har vært trending på den røde løperen i år, med sidevevde krøller som en foretrukket stil av stjernene. Bey negler to trender i en med sin side-feide frisør og hennes edgy ombre fade. Hun sporter en quirky "omvendt ombre", hvor fargen endres gradvis fra lys til mørk, i stedet for å falme fra mørkt til lys, og hun fullfører sitt utseende med en rik, okseblod rød leppestift og døs hud.

27. Tyra Banks Weave Frisyre: Poker-rett med sløvt smell

Black_weave_hairstyle_27

Tidligere supermodell og nåværende TV-personlighet Tyra Banks ser hardt ut med sine poker-lige låser og slanke slag. Hun sporter superlange smekker som skummer øynene hennes, mens de smidig skjuler hennes høye panne, og vi elsker den glatte, silkefulle tekstur av låsen hennes. Hvis du vil at låsene dine skal forbli poker-rette hele dagen / natten, investerer du i en keramisk hårretting og en ikke-fettfri anti-frizz-spray for å tømme flygende hår.

28. Thandie Newton Weave Frisyre: Myke, sprø lag

Black_weave_hairstyle_28

Den britiske skuespillerinnen Thandie Newton ser helt nydelig ut med sine myke, sprø lag hår. Vi elsker henne varm mokka-brun hårfarge, den myke tekstur av håret og de subtile, smigrende lagene som rammer hennes ansikt. Når du velger hårfarge for din vev, ta hensyn til din hudfarge, din naturlige hårfarge og din øyenfarge. Din valgte nyanse bør utfylle din hudfarge ved å lysere hudtonen din og fremheve øynene dine. Når du har valgt en basefarge, legger du til svært subtile høy- og lavlys til låsene dine for en mer naturlig hårfarge som reflekterer lys.

29. Rihanna Fenty Weave Frisyre: Krøllet, voluminøs bob

Black_weave_hairstyle_29

Sanger, sangskriver og moteikon Rihanna Fenty ser flott ut med sin krøllete, voluminøse bob i en levende skygge av lyse rødt. Denne vevet frisyren er stilig og moderne, og den passer perfekt til Rihanna stil. Nøkkelen til denne frisyren er volumet - jo større, desto bedre! Bruk volumfremmende mousse når du styler, og prøv å blåse tørke låsene dine i krøller eller med en rund børste. Hold sidekanten på plass med litt lett hårspray, og avslutt ditt utseende med skinnende øyenskygge, peachy kinn, lange pisker og glatte lepper for ekstra innvirkning.

30. Alicia Keys Weave Frisyre: Tykke, romantiske krøller

Black_weave_hairstyle_30

Sanger, sangskriver og musiker Alicia Keys ser fantastisk ut med sine tykke, romantiske brunette krøller. Alicia tar en pause fra hennes edgy flettet frisyrer og gir deg en del klassisk glamour med lange, voluminøse låser og forførende øye sminke. Hvis du leter etter en pen og elegant hverdagsveve frisyre, er dette et flott alternativ. Solid hårfarger ser mest naturlig ut, så hold deg til en nyanse hvis du leter etter en enkel og klassisk stil. Du kan alltid style håret ditt annerledes for en spesiell anledning - bruk bare varmestyling verktøy for å rette eller krølle håret, og legg til en pynt eller to for ekstra glamour. Et sparkly hodebånd eller en blomstret hår pin er gode alternativer.

31. Beyonce Knowles Weave Frisyre: Tousled platina låser

Black_weave_hairstyle_31

Sangeren Beyonce Knowles ser utrolige ut med hennes oppblåste platinblonde låser og bombeskallede røde lepper. Denne superlange vevet er full av sexappell, og vi elsker at Beys holdt sine mørke røtter for en fantastisk fargekontrast. Lysere hår ser fantastisk ut om sommeren, spesielt hvis du planlegger å tilbringe mye tid på stranden. For et mykere utseende, velg mer naturlige krøller med masse tekstur, og velg en romantisk fargepalett med pasteller for sminke.

32. Kelly Rowland Weave Frisyre: Rett og fint

Black_weave_hairstyle_32

Sanger-låtskriver Kelly Rowland ser fabelaktig ut med hennes rette, fine vev og lange hakkede smørbrød. Hun har rett på trenden med sin lange bob, og lengden på hennes veve frisyre er veldig smigrende for hennes lange, ovale formede ansikt. Fine vev er flotte for sommeren, da de holder seg kule samtidig som de ser stilig ut. Ta inspirasjon fra Kelly og legg til noen komplementære høydepunkter til håret ditt for en moderne vri. Karamellbrun og sjokoladebrun ser bra ut med ravenlås.

33. Kerry Washington Weave Frisyre: Side-feid krøller med mahogny striper

Black_weave_hairstyle_33

Skandale skuespillerinnen Kerry Washington ser fabelaktig ut med sine sidebeviste krøller og noen dristige mahogni-striper i låsen hennes. Hun sporter en faux sideskjørt frisyre ved å ha på seg håret skrapt tilbake på den ene siden, og krøllene er stablet opp på den andre. Vi elsker hennes strukturerte krøller, og de glamorøse bølgene som skinner hennes ansikt. Hvis du ikke vil ha permanente fargestrikker i håret ditt, kan du bruke hårkalk for å lyse opp ditt utseende. Bruk bare kritt når du vil ha en fargefarge, og vaske den ut etterpå. Avslutt ditt utseende med feilfri sminke og en elegant kjole, og du er klar til å gå!

34. Chanel Iman Weave Frisyre: Midtlange låser

Black_weave_hairstyle_34

Amerikansk modell Chanel Iman ser guddommelig ut med sine lagdelte, midlange låser. Hennes dype sideskille gir henne frisyre et snev av glamour, og vi elsker de fine, touslede, sidevepte lagene som rammer hennes ansikt. Hvis du leter etter en elegant frisyre som er lett å style, dette vev hvis et godt alternativ. Fint hår kan være vanskelig å holde på plass, så kjøp et lett hårspray for å hjelpe deg med å tåle dine låser. Pair denne frisyren med myk, naturlig utseende sminke for et romantisk endelige utseende.

35. Rihanna Fenty Weave Frisyre: Sexy pixie crop

Black_weave_hairstyle_35

Sangstress Rihanna ser røyking varm ut med sin jet black pixie cut. Denne korte vevet frisyren er moderne, sexy og lekfull, og vi tror at Rihanna helt stenker den. Den lange, feiende bandet legger til denne frisyrens sexappell, og vi elsker hvordan de vinklede kantene fremhever øynene hennes. Denne hårklipp passer til de fleste ansiktsformer, selv om du må endre vevet litt for å passe til ditt eget ansiktsform. Ta inspirasjon fra Rihanna og vis ut din dristige, selvsikker personlighet med en edgy og sexy haircut og lyse sminke.

36. Kali Hawk Weave Frisyre: lange, løse bølger

Black_weave_hairstyle_36

Amerikansk skuespillerinne, komiker og modell Kali Hawk ser fantastisk ut med sine lange, løse bølger av hår. Hun har perfekt integrerte høydepunkter og touslede lag som gir volum til sine lange låser. Ta inspirasjon fra Kali og begynn å legge høydepunkter til vevet ditt på kinnivå - dette vil fremheve kinnbeinene dine og trekke oppmerksomheten mot øynene dine. Hold høydepunktene mot baklagene i håret ditt for et subtilt og sexy utseende. Avslutt dette friske og funky utseendet med skinnende blå øyenskygge, rosa kinn, nakenlepper og noen iøynefallende smykker.

37. Raven-Symoné Weave Frisyre: Tykke, sexy krøller

Black_weave_hairstyle_37

Amerikansk skuespillerinne og sanger Raven-Symoné, best kjent for hennes hovedrolle på TV-showet "Det er så Raven", Ser nydelig ut med sine tykke, sexy krøller slitt løs. Hvis du har naturlig tynt hår som er vanskelig å style, er en tykk, voluminøs vev en enkel løsning. Velg en håndterlig lengde og tykkelse (bustlengden er best) for å minimere tiden du trenger for å style håret hver dag. Superlange krøller kan se fabelaktig ut, men du vil snart bli sliten av å vaske, børste og stylere dem i flere timer hver dag. Invester i noen hår styling verktøy og variere din vevet frisyre litt når du kjeder deg - og du kan alltid trimme vevet ditt for en kortere og mer oppdatert stil!

38. Rihanna Fenty Weave Frisyre: Brunette bob

Black_weave_hairstyle_38

Sangstress Rihanna Fenty ser nydelig ut med sin slanke og sexy brunette bob. Dette kan være en av hennes tamerveve frisyrer (se hennes dristige brannmotorrøde 'gjør noen poeng tilbake), men det blir fortsatt hodene. Vi elsker den fine tekstur av håret, og de subtile, gyldne høydepunktene som lyser opp hennes mellomstore hud. Når du får din veve, spør stylisten å feather endene av håret for en myk og romantisk touch.

39. Beyonce Knowles Weave Frisyre: Asymmetrisk, vinklet bob

Black_weave_hairstyle_39

Sanger, sangskriver og skuespillerinne Beyonce Knowles stenker en kort, asymmetrisk og vinklet bob i en lys skygge av blonde. Vi elsker Beys friske frisyre - det gjør en fin forandring fra sine store, krøllete vev og superlange diva låser. Denne vevet frisyren passer til de fleste ansiktsformer, og det er spesielt smigrende for vinkelformede ansiktsformer (for eksempel kvadrat, diamant eller rektangel). Hold lengden på håret ujevnt for et skarpt utseende, og velg en smigrende hårfarge som passer til din hudfarge.

40. Tika Sumpter Weave Frisyre: Slank toppknot bun

Black_weave_hairstyle_40

Amerikansk skuespillerinne, sanger og modell Tika Sumpter ser nydelig ut med sin lange ravnellås opp i en slank toppknutbunne. Hvis du har en lang, straight weave, har du mange styling muligheter, inkludert fancy up'dos og bun frisyrer. Topknot bun er elegant og stilig, og veldig praktisk i varmt vær. Når du ikke kan bære for å ha håret ditt i ansiktet ditt om sommeren, bare vind det opp i en høy bolle og fest den med et diskret hår slips. Du kan også vind en del av håret rundt bunnen av bunken for å skjule hårbåndet, eller legg til et pent hårtilbehøret for ekstra glamour.

41. Kerry Washington Weave Frisyre: Sexy bølger og sidekanten

Black_weave_hairstyle_41

Skandale skuespillerinne Kerry Washington ser guddommelig ut med sitt mørke hår i sexy bølger, og vi elsker hennes smigrende sidekant. Hvis du har et langt ansikt og et høyt panne som Kerrys, kan en sidekant eller knekt være ekstremt smigrende. Fringes og bangs skjuler et høyt panne, legger oppmerksomhet tilbake ned til den nedre halvdelen av ansiktet ditt. Juster pannen på vevet ditt i henhold til høyden på pannen din - jo høyere panne, desto lengre er du bang. Bruk et lett hårspray for å holde låsene på plass, og du er god til å gå.

42. Kelly Rowland Weave Frisyre: Super langt sløvt smell

Black_weave_hairstyle_42

Sanger, sangskriver og skuespillerinne Kelly Rowland ser flott ut med sine lange, bølgeslåser og superlange, stakkars slag. Ikke alle kan bære av så tung fryns, men Kelly stenker denne stilen ved å holde låsen litt tynnere mot endene. For å få Kellys uformelle bølger, pakk tynne snitt av hår rundt et tykt tønne krøllejern på lav varme. Når du har laget løse krøller, børster du forsiktig ut for å lage myke, ustrukturerte bølger. Avslutt med en anti-frizz spray for å holde låsene myke og sexy.

43. Beyonce Knowles Weave Frisyre: Stor, bouncy krøller

Black_weave_hairstyle_43

Sangstress Beyonce Knowles ser fabelaktig ut med sin signatur store, bouncy krøller. Denne lekre vevet er fet og feminin, og den passer perfekt til Beyonces boblende personlighet. Veldig krøllete hår kan være vanskelig å stil, spesielt hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne. Bruk håret ditt på en dyp side for å holde håret ut av ansiktet ditt, og kanten din frynse til den ene siden for et moderne utseende. Du kan også bære håret ditt i en enkel halv-up frisyre for å tømme krøllene, eller en løs hestehale med mange løse anker for å ramme ansiktet ditt.

44. Tessa Thompson Weave Frisyre: Midlengde bølger

Black_weave_hairstyle_44

Amerikansk skuespillerinne Tessa Thompson ser guddommelig ut med sine midterste hårbølger. Vi elsker hennes skinnende, sjokoladebrune hårfarge og hennes opphissede, sidebrytede låser. Dette er en flott hverdagsveve frisyre til sommer, da håret er fint, lett og lett å style. Når du endrer hårfarge, husk sesongen og din hudfarge. Lysere låser ser fabelaktig om sommeren, og de passer rettferdige til mellomstore komplekser, mens mørkere låser passer hver sesong og de fleste komplekser. Når du har avgjort på en hårfarge, legg til noen høy- og lavlys for naturlig dybde og fargevariasjon.

 45. Tika Sumpter Weave Frisyre: Hollywood krøller

Black_weave_hairstyle_45

Amerikansk skuespillerinne, sanger og modell Tika Sumpter ser fabelaktig ut med sine lange, Hollywood-stilkrøller. Denne vevet frisyr handler om volumet, og vi elsker den puffete boblingssiden frynser på toppen av Tika's head. For å få virkelig store og fulle krøller, bygg opp volumet fra begynnelsen med volumforsterkende sjampo, balsam og stylingmousse. Bløtør håret i krøller eller med en rund børste, og bruk volumiserende hårspray for ekstra effekt. Når du har de ønskede krøllene, avslutt din frisyre med en anti-frizz spray for å tamme fuzz og flyvehår.

46. ​​Beyonce Knowles Weave Frisyre: Glamorøse krøller

Black_weave_hairstyle_46

Sangstress Beyonce ser guddommelig ut med sine glamorøse, strukturerte krøller og en varm honningblond hårfarge. Denne vevet frisyren er ren glamour - den swirly side bangs, det imponerende volumet, fargen - bare fantastisk! Selv om det kanskje ikke er for hverdagsbruk, kan vi forestille oss å rocke denne vevet på et prom, bryllup eller en annen spesiell anledning hvor dressing er nødvendig. Få stylisten til å gjøre de vanskelige brikkene, og hold din vev ser fab med et lett hårspray og mye anti-frizz serum.

47. Tiffany Hines Weave Frisyre: Posh bob

Black_weave_hairstyle_47

Den amerikanske skuespillerinnen Tiffany Hines ser nydelig ut med sin koselige bob frisyre og skinnende blå øyenskygge. Vi elsker hennes asymmetriske hårklipp (kort på baksiden og lengre foran), og den quirky, vendte bangs som fremhever sine vakre øyne. Denne vevet frisyren er veldig smigrende for hennes hjerteformede ansikt, da de subtile lagene myker hennes vinkelkjevle og trekker oppmerksomheten bort fra hennes litt spisse hake. Ta inspirasjon fra Tiff og legg til noen smigrende høydepunkter til dine ravenlås for et mer moderne utseende. Avslutt med noen lyse, glitrende øye sminke, cerise lepper og sparkly øredobber, og du er god å gå!

48. Beyonce Knowles Weave Frisyre: Wispy, teksturert 'gjør

Black_weave_hairstyle_48

Sangstress Beyonce Knowles ser fantastisk ut med sin rette, klumpete og teksturerte frisyre. Hun sporter lange, sprø smør og dristige lag som rammer ansiktet sitt vakkert. Lagene passer til alle ansiktsformer og hårtyper, og de er veldig allsidige. Spør stylisten om du vil legge til lag i din lange vev, og sørg for at de korteste lagene dine er under hakenivå for en elegant oversikt.

49. Zoe Saldana Weave Frisyre: Lang bob med romantiske krøller

Black_weave_hairstyle_49

Den amerikanske skuespillerinnen Zoe Saldana ser guddommelig ut med sin lange bob full av romantiske krøller. Lengden på hennes vev er perfekt for ansiktsformen, og det legger oppmerksomhet på sin formede hals. For en frisyre som glamorøs som Zoe, må du først opprette en sideskille i håret ditt. Deretter krølle låsene dine med et tykt tønne krøllejern, og sett krøllene med et lett hårspray. Unngå hårprodukter med silikon, da de kan veie håret ditt ned, slik at det ser fett ut. I stedet velger du ekstra styrke hårspray som fortsatt lar håret bevege seg naturlig.

50. Beyonce Knowles Weave Frisyre: Glamorøs hestehale

Black_weave_hairstyle_50

Queen B ser fantastisk ut med sin glamorøse høye hestehale og vakre lysekroneørringer. Den høye hestehale er elegant og sofistikert, og vi elsker at Beys pony viser av hennes ombreke hårfarge (mørke røtter og sommerblonde lengder og tips). For en ekstra slank hestehale, vind en del hår rundt håret ditt for å skjule det. Dette vil gjøre din vevet frisyre se polert og profesjonelt. Du kan til og med tømme håret på kronen for ekstra sexappell, eller holde det slicket tilbake for et formelt utseende. Avslutt dette elegante utseendet med røykfylt, metallisk øye sminke, naken lepper og glødende, dugg hud.

Så der har du det - vår 50 Best Black Weave frisyrer! Vi håper at du har blitt inspirert til å oppdatere utseendet ditt ved å prøve ut en av de fabelaktige frisyrene som er omtalt her.

Leave A Comment

4 + 2 =