50 Best Updos For Medium Hair

Legg til litt moderne stil og subtile glamour til middels lengde låser med vår 50 Best Updos For Medium Hair. Enten det er en delikat flettet opp til bryllup, en flott toppknot bun for jobb, eller en pen chignon for en varm dato, er du sikker på å finne ditt perfekte medium akkurat nå. Bli inspirert av fabelaktige mediumoppdager av kvinnelige kjendiser som Emma Stone, Jennifer Lawrence, Bella Thorne, Mila Kunis, Allison Williams, Dianna Agron og mange flere.

[Les også: 2015 Topp 100 mellomstore frisyrer for kvinner]

1. Emma Stone Medium Updo: Tousled 'gjør med fet hårklipp

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_01

Den quirky skuespillerinne Emma Stone ser fantastisk ut med hennes peachy blonde hår gjort i en tøff sideveis oppe med et stort, fet hårklipp. Vi elsker hennes strålende, sommerfulle hårfarge og den subtile volumet av hennes blonde låser - bare guddommelig. Gjør Emma vakkert opp ved å avskjære håret til den ene siden, knytte det i en rotete bun og sikre en stor del med et tykt, fet hårklipp. Hårtilbehøret kan forandre utseendet på frisyren din, så pass på detaljer som pannebånd, glitrende hårklemmer og lysbilder, og pen hårpinner for å pynte håret ditt.

2. Jennifer Lawrence Medium Updo: Lav, rotete bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_02

Dødslekene stjernen Jennifer Lawrence ser vakker ut med sin lave, rotete bun og sexy feiende side-bangs. Den lave bun er det glamorøse alternativet til den klassiske bunken, og JLaw har oppdatert hennes ved å ha den løs og rotete. Fest din bun i nakken på nakken din for et moderne utseende, og la smekkene dine løsne for å ramme ansiktet ditt. Bruk en saltsprøyte for ekstra tekstur - bare sprut endene på låsene dine, skru dem opp og trekk dem i en løs bolle for et naturlig og romantisk utseende..

3. Sarah Hyland Medium Updo: Lav bolle og lange, sløve smørbrød

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_03

Moderne familie skuespillerinne Sarah Hyland ser nydelig ut med sitt tykke kastanjebrune hår opp i en liten bolle. Hun sporter superlange, stumpe smekk som skinner øynene, med avrundede hjørner som myker ansiktsegenskapene. Dette mediumet er perfekt for tykt, rett hår, og det er super lett å gjenskape hjemme. Bare preg håret ditt med anti-frizz serum og volumfremmende mousse, og tørk det ut med en avrundet børste. Separat ditt smell fra resten av håret ditt, knytt låsene dine i en slank, lav bolle, og du er god til å gå!

4. Amber Heard Medium Updo: Romantisk flettet oppe

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_04

Skuespillerinne og snart-å-være Mrs. Depp (ja, vi er helt klart grønn av misunnelse!) Amber Heard ser angelsk ut med sin romantiske flettet oppe. Hun har rett på trenden med sin sidefletting og klumpete bun, og hennes sprø flygende hår rammer hennes ansikt vakkert. Flettet oppdoser er svært populære i år, og med så mange stilarter å velge mellom, er det ingen unnskyldning for å gå glipp av!

5. Bella Thorne Medium Updo: Swirled topknot bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_05

Teen-skuespillerinne og modellen Bella Thorne ser søt ut med sin swirled toppknot bun og lange, avrundede stumpe smenger. Dette er et flott medium for fint / tynt hår, da bunen gjør at låsene dine ser fyldigere og tykkere ut. For ekstra volum, investere i en hårnøkkelhalsbånd, og vind dine låser rundt den for å skape illusjonen av en stor, voluminøs bolle. Sett "gjør med hårspray for å holde den på plass hele dagen / natten.

6. Rose Byrne Medium Updo: Klassisk side bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_06

Skuespilleren Rose Byrne ser sofistikert og klar med sin klassiske side bun up'do. Denne quirky-yet-chic frisyren er et moderne alternativ for formelle arrangementer, og det er lett å gjenskape hjemme. Rose myker opp hennes utseende med en lang sideveis fryns som fremhever sine mørkebrune øyne. Hold låsene dine glatte med en lett, ikke-fettfri anti-frizz spray for en feilfri finish.

7. Zoe Saldana Medium Updo: Lav bolle med ansiktsrammer

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_07

Skuespillerinnen Zoe Saldana ser røyking varm ut med sitt mørke, glansige hår i en liten bolle med lange ansiktsrammer. Hun holder henne ser enkel og elegant ut, slik at hennes naturlige skjønnhet tar senter. For hår som skinnende og sunt som Zoe, prøv å introdusere disse hårvennlige matvarer i kostholdet ditt: matvarer som er høye i gode fettstoffer, som avokado, olivenolje, nøtter, peanøttsmør og fet fisk som laks og sardiner.

8. Dianna Agron Medium Updo: Swirled, teksturert bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_08

Glede skuespilleren Dianna Agron ser fantastisk ut med sin virvlede, teksturerte bun og lange stykker. Dette mediumet er bra for fint / tynt hår, da det skaper volum og legger dybde til låsene dine. Stikkete smør er også et godt valg for tynt hår, da de er veldig smigrende og enkle å stilere. Pair denne pen middagen opp med kirsebærrød lippy og myk øye-sminke for en feminin og sexy etterbehandling.

9. Jessica Alba Medium Updo: Slank lav bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_09

Skuespillerinne og stilikonet Jessica Alba ser guddommelig ut med sine mørke brunette låser stilet i en slank, lav bolle. Hennes superglatte lås er sømløse fra hennes midterparti til bunken, noe som gir en slank og feilfri oversikt. Ta inspirasjon fra Jess og legg til noen smigrende høydepunkter til middelslåser for å lyse opp både hårfarge og hudfarge. Rådfør deg med hår stylisten for å finne en nyanse som passer best for deg.

10. Amber Heard Medium Updo: Sock bolle med bouffant

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_10

Skuespillerinne og blonde bomullshell Amber Heard ser ut som fenomenal med sine gylne låser opp i en sokkule med en puffy bouffant. Dette mediumet er flørtende og lekfullt, og det er perfekt for en første date eller lunsj / cocktailer med jentene. Unn deg Ambers feminine hjemme i tre enkle trinn: 1. Kam tilbake sidene av håret ditt og sett dem med en lett hårgelé, 2. Trekk håret ditt tilbake og fest det i en slank sokkel, og 3. tease den øverste delen av håret ditt i en puffy, flørtende bouffant.

11. Vanessa Hudgens Medium Updo: Glamorøs høy hestehale

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_11

Amerikansk skuespillerinne og sanger Vanessa Hudgens ser fantastisk ut med sine krøllede låser i en glamorøs høy hestehale. Den høye pony er den voksne versjonen av den klassiske hestehale, og det er en fantastisk dag til natt frisyre. Tør håret på kronen og pump låsene dine full av volum for et super-sexy medium som vil slå hodene.

12. Allison Williams Medium Updo: Chic chignon

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_12

jenter skuespiller Allison Williams ser nydelig ut med sine glitrende mocha låser i en chic chignon. Chignon er en stilig og feminin frisyre som er perfekt for formelle arrangementer (for eksempel bryllup, cocktailpartier, etc), og det er ikke så vanskelig å stil som det er å uttale! Du skal bare lage en løs, ovalformet bun og sikre den i nakken, og du er ferdig!

13. Emma Stone Medium Updo: Low side bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_13

Skuespilleren Emma Stone ser strålende vakkert ut med sitt smørbrune blonde hår festet i en lavsidet bun. Sidebunken er en kokende og lekfull asymmetrisk frisyre som passer til de fleste ansiktsformer, og det er flott for sommeren når du trenger å holde deg kult og rolig. Ta inspirasjon fra Emma og ha på håret ditt med en litt off-center skilsmisse for et moderne utseende.

14. Lauren Conrad Medium Updo: Polert sidebunne

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_14

Realitet TV-personlighet og mote designer Lauren Conrad ser nydelig ut med sitt hasselbrune hår i en polert side bun. Vi elsker henne glatte, slanke låser og den feiefulle sidekanten som trekker oppmerksomheten til sine fantastiske grønne øyne. For hår så glatt som Lauren, vær spesielt oppmerksom på låsene dine når du tørker og styler. Pat håret tørt i stedet for å gni det kraftig med et håndkle for å hindre brudd og grovt hår cuticles som forårsaker frizz.

15. Cara Delevingne Medium Updo: Høy bolle

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_15

Mote modell Cara Delevingne ser hard og fabelaktig ut med sin superhøye bun frisyre. Dette "off-duty modell" -utseendet er moderne og uanstrengt elegant, og det passer nesten alle ansiktsformer. Nøkkelen til dette er en våt utseende hårgel - glatt den over den øverste delen av håret ditt (hårlinjen til rett under ørene) før du kammerer det og trekker det godt inn i en høy bolle. Bløtørk din ferdige frisyre forsiktig for å sette den, og du er klar til å gå!

16. Emmy Rossum Medium Updo: Utgå oppe

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_16

Amerikansk skuespillerinne og sanger-låtskriver Emmy Rossum ser vakker ut med sin krøllete, utryddet og slående røde smykker. Hun klipper krøllene sine ved å bære dem naturlig og hoppende, med et par hårfugler som går løs på hårlinjen. Hvis du ønsker å bære krøllene dine, bør du vurdere å sikre dem i en løs oppløsning med et stort hårklipp eller hårgrep, og la noen krøller være fri for en romantisk siste berøring.

17. Carrie Underwood Medium Updo: Knotet lavt bolle og flippet bangs

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_17

American country music sanger Carrie Underwood ser drømmende ut med sine gylne låser i en lav knutet bun. Hun sporter lenge, sidebrytede bryst som skjuler hennes ene øye, og gir henne en flittig og mystisk kant. Hennes hår har blitt tømt til krone for å skape en puffy bouffant, og hennes bolle pumpes full av volum med store knuter og vendinger. Denne middagen er perfekt for en første date eller en drink med jentene. Bare legg litt skinnende øye sminke og blekrosa leppestift, og du er klar til å gå ut og ha det gøy.

18. Zoe Saldana Medium Updo: Rullet opp med delikat hodebånd  

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_18

Skuespillerinnen Zoe Saldana ser guddommelig ut med sine mørke espresso-brune låser utformet i en rulle opp med en delikat hodebånd. Dette ultra-feminine mediumet krever ganske mye styling, men vi synes det er helt verdt det for en spesiell anledning eller begivenhet. Skriv ut et bilde av denne frisyren og ta den sammen til håret ditt, slik at stylisten din har en visuell referanse til å jobbe med. Når du har håret ditt gjort, vær ekstra forsiktig når du bruker sminken din til et fantastisk sluttutseende.

19. Kate Beckinsale Medium Updo: Stor bolle og liten boufffant

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_19

Engelsk skuespiller Kate Beckinsale ser fabelaktig ut med sine rike kastanjebrune lås opp i en vakker, stor bolle. Hun får henne til å se slank og polert ved å glatte håret tilbake fra hårlinjen, og hennes mini-bouffant gir henne mediet en touch av glamour.

20. Emma Watson Medium Updo: Lav bolle og sidekant

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_20

Skuespilleren Emma Watson ser selvsikker og ubekymret ut med kanelbrune låsene i en enkel, lav bolle med en feiende sidekant. Vi elsker den naturlige, sprø tekstur av håret og de varme karamellhøydepunktene som lyser opp hennes hudfarge. Gjenta Emmas hverdagsmedium ved å skape en dyp midtpart i håret ditt, skille ut sidekanten, og trekk deretter de resterende låsene i en løs, uformell bolle.

21. Emma Stone Medium Updo: Semi bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_21

Den amerikanske skuespillerinnen Emma Stone ser ut som fenomenal med sine blonde låser i en slank og stilig halvbolle. For å gjenskape dette mediet, begynn med å rette håret ditt med et flatt jern av god kvalitet (eller alternativt, tørk håret ditt rett). Deretter trekker du den inn i en høy hestehale, vikler litt hår rundt bunnen, og legger den inn i ponnyen for å danne en pen halvkule. Sett frisyren din med et lett hårspray for å tømme noen flygende hår og fuzz.

22. Rachel McAdams Medium Updo: Krøllet bikube

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_22

Skuespilleren Rachel McAdams ser røyking varm ut med sine jordbærblonde / auburn låser gjort opp i en moderne krøllet bikube. Bikuben (oppkalt etter likheten i form til en faktiske bikube) er en lekfull retro stil som passer til de fleste ansiktsformer. Unn deg denne sexy "gjør deg hjemme ved å pumpe håret ditt med volum før du slår det opp i en" omvendt kjegle "-form. Lag store hvirvler i håret ditt ved å vikle flere seksjoner rundt på toppen av hodet, og fest dem med diskrete hårnåler. Pass på at du tetter håret tett for å forhindre at bikupen blir unraveling!

23. Hayden Panettiere Medium Updo: Ballerina bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_23

Nashville skuespilleren Hayden Panettiere ser elegant og sexy ut med sitt mørke blonde hår i en slank ballerina bun. Ballerina bun er et utrolig enkelt medium, og det er et godt alternativ for de dagene når du ikke er sikker på hva du skal gjøre med håret ditt. Pass på at du smelter hele håret ditt tilbake og vekk fra pannen for et rent, definert utseende - prøv å utjevne en lys, "våt ut" hårgel over låsene dine og kamme håret ditt til en bolle for å tåle fuzz og flyvehår.

24. Amber Heard Medium Updo: Swirled bun og bølget bouffant

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_24

Skuespillerinne Amber Heard ser helt nydelig ut med sine varme blonde låser ferdig opp i en delikat swirled bolle med en bølget bouffant. Denne "prinsessen" oppe er feminin, romantisk og perfekt for spesielle anledninger som bryllup (enten du er bruden, brudepike eller gjest!). Det kan ta noen få forsøk på å få rett (det er mye vanskelig utforming involvert), men vi tror at "wow!" -Faktoren er helt verdt tiden og krefter.

25. Allison Williams Medium Updo: Slank, sløyfete chignon

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_25

jenter skuespilleren Allison Williams ser polert og klar med sin slanke, sløyfete chignon og feilfri, naturlig utseende. Hun klipper en dristig dyp avskjæring, slicked tilbake låser, og en pen chignon som er sikret i en løkke i nakkenes nakke. For best resultat, bruk en lett "våt utseende" hårgel for å glatte håret ditt og tamme frizz.

26. Olivia Wilde Medium Updo: Bun, bouffant og pannebånd

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_26

Skuespilleren Olivia Wilde ser helt utrolig ut med sine hasselbrune lås opp i en bolle med en puffet bouffant og et elegant hodebånd. Dette lekende middels oppe er både romantisk og stilig, og det er et godt valg for et flettet utseende. Pair denne frisyren med super lange lashes, peachy blusher og nakenrosa lepper for maksimal flørtpotensial..

27. Emma Stone Medium Updo: Søt krøllet chignon

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_27

Skuespilleren Emma Stone ser guddommelig ut med sine mørke auburn låser opp i en søt, krøllet chignon. Vi elsker absolutt alt om dette middels oppe: den rike, varme hårfargen, Emmas rase og stykke sideband, den rotete teksten av håret, og den sakkyndig krøllede chignon sikret i nakkenes nakke. Legg ekstra tekstur til håret ditt for dette med en salt spray - bare spritz lengdene og endene av håret ditt, krymper det litt, og fortsett å stil dine låser.

28. Jennifer Lawrence Medium Updo: Messy high bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_28

Skuespillerinnen Jennifer Lawrence ser elegant og profesjonelt ut med sine blonde låser i karamellene opp i en rotete høy bun. JLaw barer sitt vakre ansikt ved å ha håret trukket tilbake fra pannen hennes, og hun har en superhøy bun som holder låsen sikret og ut av ansiktet hennes. Gi din sterke bun noen karakter med masse naturlig tekstur. Hjelp håret ditt med en salt spray - bare spritz dine låser fra rot til tips, skru opp dem litt, og stil håret som vanlig.

29. Elizabeth Olsen Medium Updo: Curly up'do

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_29

Amerikansk skuespillerinne og sanger Elizabeth Olsen (som også er søsteren til Olsen tvillingene) ser fabelaktig ut med hennes mørke blonde hår stylet i en krøllete oppe. Hennes hår er sikret i en subtile bun på baksiden, med sine lange, krøllede knopper som tar midtpunktet foran. Hvis du har naturlig rett hår, bruk en mini curling jern for å gi ditt klikk noen definisjon. Bare pakk små deler av håret løst rundt krøllejernet, og bruk en lav varmeinnstilling for myke, romantiske krøller.

30. Sienna Miller Medium Updo: Enkel bolle med pinned-back bangs

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_30

Engelsk skuespillerinne, modell og mote designer Sienna Miller ser strålende ut med sine mørke blonde låser trukket opp i en enkel bolle med hennes smekk festet tilbake. Siennas midtparti trekker oppmerksomheten mot øynene og munnene, samtidig som symmetrien i ansiktet forsterkes samtidig. Vi elsker at hun har festet henne med smarte biter på hver side, og skaper et søtt og quirky tillegg til hennes ellers enkle frisyre.

31. Rachel Bilson Medium Updo: Lav bolle med stor, feiende sidekant

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_31

Skuespilleren Rachel Bilson ser fantastisk ut med sine mørke brunettlås opp i en enkel, lav bolle. Vi elsker absolutt hennes store, feiende sidekant og de avrundede ender som myker ansiktsegenskapene. Ta inspirasjon fra Rachel og legg til noen smigrende høydepunkter til dine mørke låser - karamell eller hassel kan lyse opp din hudfarge, samt gi håret ekstra dybde.

32. Emma Stone Medium Updo: Tousled bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_32

Skuespillerinnen Emma Stone skuffer aldri når det gjelder hennes flotte frisyrer og stadig skiftende hårfarge, og dette er ikke annerledes. Vi elsker hennes sexy, tousled låser og hennes dype sideskille - tres chic. Klargjør låsene dine for styling med en lysvolum som øker mousse, og bruk en havsaltsteksturiserende spray for ekstra innvirkning.

33. Mila Kunis Medium Updo: Bølgete chignon

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_33

Svart svane skuespillerinnen Mila Kunis ser nydelig ut med sine mørke sjokoladebrune låser opp i en bølget chignon. Langsidens frynse er veldig smigrende for hennes runde formede ansikt, da det bryter opp "sirkel" disposisjonen, noe som gjør den til å virke smalere og mindre runde. Hvis håret ditt ikke er naturlig krøllet eller bølget, bruk et krøllejern på lav varme for å lage dine egne øyeblikkelige bølger og krøller.

34. Blake Livlig Medium Updo: Voluminøs bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_34

Gossip Girl skuespillerinne Blake Lively ser sublim ut med sine mørke, gyldne blonde låser opp i en stor, voluminøs bolle. Dette mediumet er perfekt for tykt, bølget hår, og det er relativt enkelt å gjenskape hjemme. Bare pump håret fullt av volum mens du tørker (prøv å bruke store ruller eller en rund pensel), og så sveip låsene dine opp i en løs bolle. Fest bunken din med subtile hårpinner og sett en hårdel rundt hårbeltet ditt for et stilig og polert endelige utseende..

35. Dianna Agron Medium Updo: Lavknyttet bun og stor, skulpturert sidekant

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_35

Skuespillerinne og sångeren Dianna Agron ser fabelaktig ut med sitt hveteblonde hår slitt i en knutet bun. Hun har en imponerende sidekant som skimmer øynene hennes og fremhever kinnbenet hennes, og vi elsker den delikate skulpturen av hennes avrundede smell til kantene. Hvis du har relativt tykt hår, få mest mulig ut av det ved å ha det i en elegant knutet bun i nakkenes nakke.

36. Eva Longoria Medium Updo: Glamorøse oppe

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_36

Frustrerte fruer stjernen Eva Longoria ser fabelaktig ut med sine mørke brunette låser opp i en stor, glamorøs bolle. Vi elsker de rike karamellbrune stripene som lyser opp hennes hudfarge, og hennes dramatiske sidebevissede smør som rammer hennes ansikt. Dette mediumet er perfekt for tykt hår, selv om du kan bruke en hårdørn (en slags hårbinde / tilbehør) for å legge til volum hvis håret ditt er tynt / fint. Avslutt dette utseendet med kirsebærrøde lippy og super lange lashes.

37. Emma Stone Medium Updo: Klassisk lav bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_37

Skuespillerinne Emma Stone ser guddommelig ut med sine mørke auburn låser i en klassisk lav bun frisyre. Hun ser uanstrengt stilig ut med en dyp midtparting, feiende sidekant, og en løs bolle festet i nakkenes nakke. Vi elsker henne rik, rødaktig hårfarge, og den dristige blå øyenrøret som gjør at hennes grønne øyne skiller seg ut. Hvis du er i tvil, ta inspirasjon fra Emma og velg en enkel og likevel elegant, lav bolle frisyre som er lett å gjenskape hjemme.

38. Dianna Agron Medium Updo: Fishtail krone fletning

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_38

Glede skuespillerinne og sanger Dianna Agron har rett på trend med sin flotte flettet oppe. Hun sporter en intrikat fishtail krone fletning drapet over hodet hennes, og hennes låser er fulle av naturlig fuzzy tekstur. Fishtail fletninger er overraskende enkle å lage, og de fungerer bra med middels lengde hår. Se etter videoopplæringsprogrammer på nettet og trene noen ganger før du bærer fiskestikkflettet ut - tross alt gjør treningen perfekt!

39. Lea Michele Medium Updo: Flettet bun og hakkete smørbrød

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_39

Skuespillerinne og sanger Lea Michele (også en co-star av Dianna Agron) ser fabelaktig ut med sitt mørke, krøllete hår som gjøres opp i flettet bun. Lea sporter hennes signatur lange, hakkede smør og en tynn sidefletting som knytter seg til henne bolle. Hennes smell er avrundet i hjørnene for et mykere utseende - en veldig flatterende stil for firkantede / vinklede ansikter. Hvis du har et firkantet ansikt som Lea, er lagene også et flott frisyrealternativ, da de myker en sterk kjeve.

40. Bar Refaeli Medium Updo: Messy high bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_40

Israels motemodell Bar Refaeli ser fantastisk ut med sine varme blonde låser trukket opp i en rotete høy bun. Bar holder henne frisk og romantisk med mange løse hårstrenger som rammer hennes vakre ansikt. For ekstra innvirkning, vri håret ditt før du lager en bolle - vrengene vil legge til bunndyrets struktur, noe som gir den dybden og gjør den mer dynamisk.

41. Kourtney Kardashian Medium Updo: Puffy 'gjør med svart hodebånd

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_41

Realitet TV personlighet og socialite Kourtney Kardashian ser vakker ut med sine jet-svarte låser opp i en puffy bouffant med et svart hodebånd. Vi elsker kontrasten mellom det glatte håret på pannen og den voluminøse, rotete bouffanten på baksiden. Hodebånd kan gjemme et mangfold av hårsynd - fra wild beachy låser til andre dagers stiler - så invester deg i noen forskjellige typer for enhver anledning!

42. Rita Ora Medium Updo: Fluffy bun

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_42

Den britiske sangressen Rita Ora ser nydelig ut med sine blonde blonde lukter i mørk skinn utført i en romantisk, myk bun. Hennes bolle er sikret med en tynn gylden tråd, og vi elsker at hun har valgt denne enkle utsmykningen for å oppdatere frisyren. Hun har også idrett delikate, smarte smør som har blitt feid opp og av pannen hennes. Ta inspirasjon fra Rita og se opp for søte og quirky hårtilbehør for å dekorere mediumet ditt.

43. Zooey Deschanel Medium Updo: Side chignon og hakkete smell

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_43

Nye jenten skuespillerinne Zooey Deschanel ser fantastisk ut med sine tykke brunette låser i en side chignon. Hun klipper hennes signatur hakkede smell og vakre beaded øredobber som utfyller hennes generelle retro look.

44. Taylor Swift Medium Updo: Wavy up'do med vridd bangs

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_44

Country Music-sanger Taylor Swift ser helt fantastisk ut med sine honningblonde låser i en bølgete oppe. Hun sporter delikat vridd brag og mange bølgete lag som gir håret sitt fantastiske tekstur og dybde. Hvis du har naturlig bølget hår som Taylor, er dette et flott medium å prøve ut. For å gjenskape sine vridde smørbrød, bare samle smekkene til den ene siden, gni litt ekstra styrke hårgel i dem, rulle og vri dem, og fest dem med diskrete hårpinner.

45. Selena Gomez Medium Updo: Curled up'do

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_45

Skuespillerinne og sanger Selena Gomez ser nydelig ut med sitt søte og krøllete medium. Vi elsker hennes naturlige, voluminøse krøller og de delikate sårene av hår som rammer hennes ansikt. Har du ikke naturlige krøller? Ikke noe problem - bruk bare et tynt krøllejern på låsene dine, og sett de nye krøllene med hårspray for å hindre at de mister sin form.

46. ​​Julianne Hough Medium Updo: Sexy chignon

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_46

Trygg havn skuespillerinne Julianne Hough ser flott ut med sine blonde låser i en sexy, knotted chignon. Hun bærer håret sitt feid tilbake og vekk fra pannen, med mye volum på kronen. Bland opp ting ved å knytte / flette din chignon før du sikrer den for en edgy og moderne finish.

47. Taylor Swift Medium Updo: Tucked and rolled

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_47

Country Music-sanger og seriell heartbreaker Taylor Swift har oss grønt av misunnelse over hennes imponerende gjemt og rullet medium. Vi elsker hennes mørke aske-blonde hårfarge, hennes lange, stumpe smør og hennes lyse blå øyenskygge. Bare fantastisk. Denne frisyren er perfekt for tynt hår, selv om du kan gjenskape det med tykkere hår - bare gjør større ruller, og fest dem med flere hårpinner og klipp.

48. Reese Witherspoon Medium Updo: Stor, fet bolle

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_48

Skuespillerinne Reese Witherspoon ser nydelig ut med sin store, dristige bun og subtile bølger i sitt gylne hår. Gjenta dette utseendet med en praktisk hårdemåte, mange hårpinner og et lett, ikke-fettete hårspray.

49. Jennifer Morrison Medium Updo: Stilig og krøllete

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_49

Skuespillerinnen Jennifer Morrison ser fabelaktig ut med sine saftige låser opp i en stilig krøllet bun. Hun sporter små, delikate krøller på spissene på tressene, og en søt sidekant som fremhever øynene hennes. Gjør Jens frisyre hjemme ved å krølle endene på låsene dine før du trekker håret ditt opp i en bolle. Hold hårets naturlige tekstur for et herlig "ubrukt" utseende.

50. Taylor Swift Medium Updo: Nydelig lav bolle

50_Best_Updos_For_Medium_Hair_50

Country sanger Taylor Swift ser nydelig ut med sitt honningblonde hår i en nydelig lav bolle. Vi elsker hennes underskrift, hakkete, stumpe smørbriller, hennes varme hårfarge, og hennes feilfri vinger med øynene. Hun avslutter hennes utseende med store sølvørrører og lyse kirsebærrøde lepper - helt guddommelig.

Så der har du det - vår  50 Best Updos For Medium Hair! Vi stoler på at du vil nyte å eksperimentere med favorittstilene dine - så ha det gøy!

Leave A Comment

− 4 = 1