50 Best Auburn Hair Color Ideas

Velkommen til vår 50 Best Auburn Hair Color Ideas! Vi har valgt 50 brennende auburn nyanser - hver av dem slitt av en fantastisk kvinnelig kjendis - for deg å velge mellom. Auburn er en rik og varm variasjon av mørk rød, og det er perfekt som en sexy og koselig hårfarge for høst og vinter. Spice opp livet ditt med plommejubber, rødaktig auburn, ingefærpølse, mørk auburn, fiery red auburn eller maroon auburn for dette året..

1. Emma Stone Auburn Hårfarge Idea: Fiery red auburn 

Auburn_hair_color_ideas_2014_01

Skuespillerinnen Emma Stone ser helt fantastisk ut med sine brennende røde auburn låser slitt i løse bølger. Denne coppery-fargen er fet og sexy, og vi elsker hvordan det bringer ut Emmas vakre, grønne øyne. For en dramatisk og langvarig glans, spør stylisten for en glossende vask etter fargebehandlingen.

2. Drew Barrymore Auburn Hair Color Idea: Russet auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_02

Skuespillerinnen Drew Barrymore ser casual og bekymringsløs ut med sine rase, russet auburn tresses. Edgy og lekfull, denne pulserende skyggen av auburn passer best til blek hudfarge. For et enkelt hverdagsutseende, par dine glødende låser med minimal øye-sminke og ganske blekrosa lepper.

3. Khloe Kardashian Auburn Hårfarge Idea: Coppery auburn 

Auburn_hair_color_ideas_2014_03

Reality TV-stjernen Khloe Kardashian har oss grønt av misunnelse med sine lange, lurte snurre-låser. Vi elsker hvordan denne livfulle skyggen av rumpebrønn varmer opp hennes peachy hudtone, noe som gir henne en vakker glød. Bright coppery auburn passer til rettferdige og mellomstore komplekser, selv om du også kan tilpasse det til mørkere hudfarge.

4. Demi Lovato Auburn Hair Color Idea: Maroon auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_04

Sanger og skuespillerinne Demi Lovato går ut med sin marineblå auburn hårfarge. Denne dristige og iøynefallende røde hårfargen er full av drama, og det er sikkert at du får merke til det. Maroon auburn best passer blegete komplekser, da kontrasten mellom de lyse røde låser og kremaktig blek hud er veldig smigrende.

5. Lily Cole Auburn Hair Color Idea: Mørk ingefær auburn 

Auburn_hair_color_ideas_2014_05

Engelsk skuespiller og modell Lily Cole er et bilde av perfeksjon med sine lange, ginger auburn låser. Denne elegante clementin-fargetone er levende og full av liv, og det passer perfekt til Lily's fair complexion. Det er også en fantastisk auburnskygge for fint hår, da det reflekterer lys, skaper illusjonen av fyldigere tykkere låser.

6. Lily Collins Auburn Hårfarge Idea: Rusty auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_06

Skuespillerinne og modell Lily Collins gir henne en seriøs vri med middels rustne auburn låser. Vi elsker kontrasten mellom Lily's dristige mørke brows og hennes raske auburn tresses, og den naturlige tekstur av håret hennes. La håret lufttørke og bruk en teksturiserende spray for en sexy, rotete endelig berøring.

7. Ashley Greene Auburn Hair Color Idea: Coppery auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_07

The Twilight Saga skuespiller Ashley Greene holder henne ser moderne og sexy med mørke coppery auburn låser. Denne metalliske auburn-fargetone er utrolig smigrende for hennes mellomstore hud, og det varmer hennes hudtone vakkert. For å holde låsene dine lyse og livlige, bytt til hårfargeprodukter.

8. Isla Fisher Auburn Hårfarge Idea: Mørk auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_08

Skuespillerinne Isla Fisher holder henne ser enkel og sofistikert med signaturen hennes lange, mørke auburn låser. Hold fargen din konsekvent og tonet ned for et stilig utseende, og bruk håret ditt i midterparting for nydelige ansiktsrammer. Legg litt glam med lange sparkly øredobber og mørk, sexy øye-sminke.

9. Christine Hendricks Auburn Hair Color Idea: Fiery ingefær auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_09

Den amerikanske skuespillerinnen Christina Hendricks ser fantastisk ut med sine brennende, va-va-voom ginger auburn låser. Denne iøynefallende skyggen av auburn er super-sexy, og det er perfekt hvis du ønsker å lage en dristig uttalelse. Velg dype ingefær undertoner og flørtende jordbær blonde høydepunkter for en dynamisk auburn hårfarge.

10. Bella Thorne Auburn Hårfarge Idea: Brent kobberhøvel

Auburn_hair_color_ideas_2014_10

Teen modell og skuespillerinne Bella Thorne sporter en edgy brent kobber auburn hårfarge og søte, sprø bangs. Denne mørke kobberfarget er slående og annerledes, og det er et godt alternativ til metallisk kobberhøvel. Best egnet til veldig rettferdige komplekser, brent kobberhøvel oppvarmer enhver hudtone.

11. Ashlee Simpson-Wentz Auburn Hårfarge Idea: Ask auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_11

Sangeren-sangskriver Ashlee Simpson-Wentz ser guddommelig ut med sine slanke, askebrønnslåser. Vi elsker henne poker-rett, lagdelt frisyre, og den myke, krittete auburn-fargen hun er valgt. Spør stylisten for å gi håret ditt en ashy-base før du legger til auburn for å holde den endelige hårfarge tonet ned og myk.

12. Rihanna Auburn Hårfarge Idea: Dyp blommeskål

Auburn_hair_color_ideas_2014_12

Sangstress Rihanna ser helt fantastisk ut med sitt fulle hode av dype plommekrøller. Denne rødlige-lilla skyggen av auburn er slående og sexy, og den passer perfekt til Rihanna's dristige stil. Plum auburn passer hver hudtone, og det er en flott nyanse for å blande ting opp i 2014.

13. Emily Blunt Auburn Hårfarge Idea: Brunish auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_13

Engelsk skuespiller Emily Blunt ser flott ut med sine middels lange, brune auburn låser. Denne sexy hårfarge er rik og full av dybde, og vi elsker den subtile auburn høydepunktene som varme Emily's teint. Begynn med en brunette base, og deretter lag auburn høydepunkter for en herlig varm og rik hårfarge.

14. Cheryl Cole Auburn Hair Color Idea: Rødvinbrød

Auburn_hair_color_ideas_2014_14

Sanger-sangskriver Cheryl Cole ser helt nydelig ut med hennes rødvin auburn hårfarge. Denne dype og drømmende nyansen ser ut som fenomenal med sine mørkebrune øyne og Merlot-rød leppestift. Spør stylisten til en glossende vask etter fargebehandlingen din for langvarig glans.

15. Ashley Greene Auburn Hair Color Idea: To-tone auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_15

The Twilight Saga skuespiller Ashley Greene ser fantastisk ut som en rødhår. Vi elsker hennes quirky to-tone auburn hårfarge, med mørke røde smør og rike, skinnende bølger. Denne hårfarge ser fantastisk ut i direkte lys, da de røde undertonene reflekterer lys, noe som bringer kjeftens låser til liv.

16. Selena Gomez Auburn Hair Color Idea: Mahogany auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_16

Sanger Selena Gomez ser helt nydelig ut med hennes mahogny auburn hår i en lav side hestehale. Selenas mørke låser er farget med en mørk, rødaktig mahogny nyanse som gir henne en vampy kant. Pair din mahogny-snølås med røde vinfarvede lepper og glitrende kobber øye-sminke for et fantastisk endelige utseende.

17. Drew Barrymore Auburn Hair Color Idea: Foxy auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_17

Skuespilleren Drew Barrymore ser strålende ut med hennes foxy auburn hårfarge. Fet, lyst og sexy, Drews auburn-hår passer godt til hennes hudfarge, og gir huden sin en varm glød. Hold hårfargene dine i toppform ved å få røttene dine rørt opp noen få uker.

18. Emma Stone Auburn Hair Color Idea: Klassisk auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_18

Vi er super sjalu av skuespilleren Emma Stone sine perfekte, klassiske auburn låser. Vi elsker absolutt alt om denne frisyren: de oppløste lagene, den sexy sidekanten og den dype auburn hårfarge. Perfekt egnet til rettferdig complexions, er denne skyggen av auburn stilig og sofistikert.

19. Isla Fisher Auburn Hårfarge Idea: Glatt auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_19

Skuespillerinne Isla Fisher ser fantastisk ut med sine lange, glansige auburn låser slitt i tykke, løse krøller. Gi håret ditt en uvirkelig glans med ekstra skinnserum, og vis ut dine sexy røde låser ved å ha dem løs på skuldrene dine. For langvarig glans, spør stylisten for en glossende vask etter fargebehandlingen.

20. Cheryl Cole Auburn Hårfarge Idea: Perfekt blommeskål

Auburn_hair_color_ideas_2014_20

Sanger-låtskriver Cheryl Cole ser positivt strålende ut med sin perfekte blommeskygge av auburn. Denne lyse og muntere hårfargen er sikker på å snu hodene, og det er en god varm nyanse for høst og vinter. Hvis du ikke er opptatt av en blikkende, lyse plomme, velger du en mørkere nyanse med mahogny undertoner.

21. Hayden Panettiere Auburn Hair Color Idea: Mahogany auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_21

Nashville skuespilleren Hayden Panettiere ser fantastisk ut med sin mørke, mahogny auburn hårfarge. Selv om vi elsker Haydens sommerblonde låser, må vi innrømme at hun ser ganske slående ut med mørkt hår. Denne nesten brune hårfargen blir levendegjort med rike mahogny-overtoner, og en subtil rød glimmer.

22. Kristen Stewart Hair Color Idea: Reddish auburn 

Auburn_hair_color_ideas_2014_22

The Twilight Saga skuespillerinne Kristen Stewart ser sexy ut med sine rotete rødlige auburn låser. For å gjenskape Kristens trendende hårfarge, spør stylisten din for en base av kastanje og subtile rødlige høydepunkter for en varm, brennende fin touch. La låsene lufttørke, og bruk en tekstureringsspray for et sexy, sengeteppeutseende.

23. Demi Lovato Auburn Hårfarge: Cherry auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_23

Sangeren-låtskriveren Demi Lovato ser ut som fenomenal med sine superlange, kirsebærstikkordslåser. Denne fantastiske hårfargen passer best til rettferdig hudfarge - kontrasten mellom melkehvit hud og brennende røde låser er ganske slående! Hold røttene dine mørke og tipsene dine lyse for maksimal effekt.

24. Isla Fisher Auburn Hair Color Idea: Mørk, skinnende auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_24

Skuespilleren Isla Fisher holder henne ser elegant og sofistikert ut med skimrende mørke auburn låser. Vi elsker kobberhøydepunktene som lyser opp hårfargene, og de glatte russetlysene som skaper illusjonen av fyldigere tykkere hår. Bruk håret ditt jevnt og slank for å vise hårfargen din best.

25. Cheryl Cole Auburn Hårfarge Idea: Pretty plum auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_25

Sangeren-sangskriveren Cheryl Cole ser pen og feminin ut med sin plomme auburn fishtail flette. Plum auburn er moderne og stilig, og den passer rettferdig til middels hudfarge. For en myk, dempet farge, spør stylisten din for en askebrun base og overtoner av plomme og mahogny.

26. Emma Stone Auburn Hårfarge Idea: Medium auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_26

Skuespilleren Emma Stone ser strålende ut med sine varme, glatte mellomstore auburn låser. Denne klassiske auburn hårfarge er rik og brennende, og den reflekterer lys for en nydelig, lysende glans. Medium auburn passer både rettferdig og mørkere hudfarge, og det legger til en subtil glød på enhver hudtone.

27. Ashlee Simpson Auburn Hair Color Idea: Dyp mahogny 

Auburn_hair_color_ideas_2014_27

Sangstress Ashlee Simpson stenker lange, glatte mahogni-låser som ser slående ut med sine blågrønne øyne. Dette er en fin farge for tynt, fint hår, da det skaper en illusjon av fyldigere tykkere låser. Legg til subtile lav- og høylys for å gi din mahogny lås ekstra dybde.

28. Kristen Stewart Auburn Hair Color Idea: Coppery auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_28

The Twilight Saga Skuespillerinnen Kristen Stewart ropte en kort, firkantig auburn bob en stund tilbake. Vi elsker alt om dette utseendet - den shaggy, tousled bob, den lyse coppery auburn hårfarge, og Kristens dramatiske metalliske øye-sminke. Hold dine lyse coppery låser fra falming ved å bruke fargebeskyttelse hårpleieprodukter.

29. Scarlett Johansson Auburn Hårfarge Idea: Lys auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_29

Skuespilleren Scarlett Johansson er ganske hårfargekameleon, og har sportet nesten alle nyanser som er tenkelige - brannmotor rød, dyp sjokoladebrun, platinblond og lysbrun. Her ser hun guddommelig ut med en myk og romantisk lys auburn hårfarge.

30. Gemma Arterton Auburn Hårfarge Idea: Dark auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_30

Skuespillerinnen Gemma Arterton ser rett og slett nydelig ut med sine mørke auburn tresses slitt løs om skuldrene hennes. Denne skyggen av auburn er mystisk og sensuell, og den passer perfekt til Gemmas rettferdige hudfarge. For en myk og romantisk endelig berøring, gå for mørke røykfulle øyne og naken lepper.

31. Jessica Chastain Auburn Hårfarge Idea: Lys auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_31

Skuespillerinnen Jessica Chastain ser fantastisk ut med sine lange, lyse auburn-krøller som strekker seg nedover ryggen. Denne elegante og stilige hårfarge er perfekt for veldig rettferdig hudfarge, da det varmes opp og lyser opp bleke hudtoner. Spør stylisten til å ha blomstre av jordbær for å holde hårfarge strålende og lyst.

32. Emma Watson Auburn Hair Color Idea: Ashy auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_32

Skuespillerinne Emma Watson sportkrage-beinlengde ashy auburn låser med blonder og kobberstreker. Denne dynamiske hårfargen er morsom og flørtende, og den passer til Emmas ungdommelige ansikt. For å gjenskape Emmas lekre auburn-hårfarge, spør stylisten din for en ashy base, og deretter lagdelte striper av blond og kobber.

33. Anne Hathaway Auburn Hair Color Idea: Kastanje og auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_33

Les Miserables skuespillerinne og sanger Anne Hathaway blander det med lyse og dristige coppery auburn striper i hennes kastanjebrune låser. Hvis du ikke er sikker på om du skal gå ut og ha det bra, ta inspirasjon fra Anne og få noen snurrebånd i det mørke håret ditt. Hvis du liker utseendet, legg til flere høydepunkter til du er fornøyd med intensiteten.

34. Emma Stone Auburn Hårfarge Idea: Fiery Red Auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_34

Vi er vanvittig sjalu av Emma Stones fabelaktige, røde, røde auburn-hårfarge. Dristig. trygg og sexy, denne auburn hårfarge er ikke for svak hearted. Hold dine brennende auburn-låser lyse med fargebeskyttende hårpleieprodukter som hindrer farge fra å falme.

35. Scarlett Johansson Auburn Hårfarge Idea: Medium auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_35

Skuespillerinnen Scarlett Johansson ser fabelaktig ut med sin mellomstore auburn, krøllete bob. Medium auburn passer best til bleke komplekser, selv om det kan bli tweaked for mørkere hudfarger. Legg til nøye utvalgte høy- og lavlys for å utfylle din unike hudtone.

36. Rachel McAdams Auburn Hårfarge Idea: Lette jordbærbøtte 

Auburn_hair_color_ideas_2014_36

Skuespillerinnen Rachel McAdams ser helt fantastisk ut med hennes lys, jordbærbrune hårfarve. Denne lunefull auburn-fargen er romantisk og myk, og den passer til Rachels melkehud og blågrønne øyne. For å holde din jordbær overtoner lyse, spør stylisten din for en endelig vaskeblomstring.

37. Emma Watson Auburn Hårfarge Idea: Lette coppery auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_37

Skuespilleren Emma Watson gjør henne ser frisk og funky ut med lette coppery auburn tresses. Nøkkelen til dette utseendet er å holde basen din hårfarge en lys auburn, og balansere blonde og kobber høydepunkter. Bruk teksturiserende spray når du styler for en myk, romantisk finish.

38. Nicole Kidman Auburn Hair Color Idea: Ashy auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_38

Filmstjernen Nicole Kidman ser fantastisk ut med sine myke, smarte hule låser slitt i en tykk flettet hestehale. Vi elsker denne hårfarge for våren - det er uanstrengt romantisk, og det myker enhver hudfarge. Spør stylisten din for en askeblond base før du legger til auburn for å holde hårfarge lyset.

39. Alexis Bledel Auburn Hårfarge Idea: Medium auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_39

Skuespilleren Alexis Bledel ser delikat og feminint ut med sin myke, mellomstore auburn hårfarge. Få denne utseendet i tre enkle trinn: 1. Start med en mørk auburn-base som passer til din hudtone, 2. legg til kobberhøydepunkter for en medium auburn-tone, og 3. legg til noen spredte blonde høydepunkter for en fin og feminin siste berøring.

40. Scarlett Johansson Auburn Hårfarge Idea: Mørk, rødaktig auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_40

Skuespilleren Scarlett Johansson ser slående ut med sine mørke, rødlige auburn låser. Denne skyggen av auburn er elegant og sofistikert, og vi elsker hvordan det passer til Scarletts rettferdige hudfarge. Par din nye hårfarge med mørke, røykfulle øyne og naturlige fargete lepper for et subtilt sexy generelt utseende.

41. Rachel McAdams Auburn Hair Farge Idea: Dyp coppery auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_41

Den canadiske skuespilleren Rachel McAdams ser nydelig ut med hennes dype, kjevehalsede toppknute som ligger oppe på hodet. Denne hårfarge er rik og levende, og det ser utrolig ut med Rachels rettferdige hudfarge. Avslutt dette utseendet med noen cerise lip-gloss for en fin og feminin siste touch.

42. Marcia Cross Auburn Hårfarge Idea: Klassisk medium auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_42

Frustrerte fruer stjernen Marcia Cross ser fenomenal ut med hennes signatur, klassiske auburn tresses. Denne mellomstore auburn-skyggen er lys og levende, samt stilig og elegant. Hold rygghårhåret i topptilstand ved å bruke hårfargebeskyttelse og sjampo, og unngå overdreven eksponering for solen.

43. Emma Watson Auburn Hårfarge Idea: Lette kappebønner

Auburn_hair_color_ideas_2014_43

Skuespillerinnen Emma Watson ser drømmende og pen ut med sin lange, firkantede auburn bob. Denne lette coppery-fargen er myk og lunefull, og den passer til lyse og mellomstore komplekser. Legg til noen blonde høydepunkter for en sommerlig fin touch, eller dukkert i endene i en mørkere fargetone for et sofistikert utseende..

44. Jessica Biel Auburn Hårfarge Idea: Lys auburn 

Auburn_hair_color_ideas_2014_44

Skuespillerinnen Jessica Biel ser nydelig ut med sine lyse auburn låser slitt løs med mørke hakkete smell. Denne dynamiske hårfargesporten er undertoner, blonde høydepunkter og mørkebrune sminger som fremhever øynene hennes. Balansere fargene dine for et sammenhengende endelige utseende.

45. Scarlett Johansson Auburn Hair Color Idea: Ashy auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_45

Skuespilleren Scarlett Johansson har en subtile ashubjørnehårfarge som myker hudens hud og fremhever sine blå øyne. Denne dempet auburn-fargen er romantisk og sensuell, og den er perfekt for rettferdig til middels hudfarge. Hold hårfargen din konsistent fra røtter til tips for å få de beste resultatene.

46. ​​Rachel Bilson Auburn Hårfarge Idea: Auburn ombre 

Auburn_hair_color_ideas_2014_46

Skuespilleren Rachel Bilson har en trendy auburn ombre frisyre med mørkebrune røtter. De lyse coppery høydepunktene ser fantastisk ut med sine mørke øyne og berry-farget lepper, og vi elsker den dramatiske overgangen fra mørkbrun til kobber. Ta inspirasjon fra Rachel og eksperimentere med en auburn ombre frisyre for høsten 2014.

47. Emma Watson Auburn Hair Color Idea: Mørk auburn med kobberstriker

Auburn_hair_color_ideas_2014_47

Skuespilleren Emma Watson ser elegant og sofistikert ut med sitt mørke auburnhår slitt glatt og slank i en vakker up'do. Emmas hårfarge er brakt til liv med små kobberhøydepunkter som lyser opp sine mørke auburn-låser. Avslutt dette stilige utseendet med dristige vinkler og matte rødvinlips.

48. Rachel McAdams Auburn Hair Color Idea: Ginger auburn 

Auburn_hair_color_ideas_2014_48

Skuespilleren Rachel McAdams ser fantastisk ut med sine brennende ginger auburn tresses. Denne dype oransje-røde fargen lyser opp hennes hudtone, noe som gir henne god hud en sunn varm glød. Morsom, flørtende og sexy, denne lyse auburn hårfarge ser flott ut året rundt.

49. Ashley Greene Auburn Hårfarge Idea: Fiery auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_49

The Twilight Saga skuespilleren Ashley Greene bærer sine brennende lukkemuskler i en vakker halv opp med en off-center skilsmisse. Denne rike, dynamiske og lyse hårfarge er perfekt for høst, og det bringer en fargefarge til vinter. Lag kobber høydepunkter for ekstra dybde, og slit håret ditt slik at de brennende låsene dine kan fange lyset.

50. Bella Thorne Auburn Hårfarge Idea: Lys auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_50

Teen-modell og skuespillerinne Bella Thorne ser fantastisk ut med sin lange, lyse auburn låser slitt poker rett med lange, hakkede smell. Denne hårfarge er myk og romantisk, og den kan varme opp noen hudfarge. For best mulig resultat, spør stylisten din for en askeblond base før du legger til auburn - dette vil forhindre at hårfarge kommer ut for mørkt.

Så, der har du det - den 50 Best Auburn Hair Color Ideas! Hvis du har blitt inspirert til å bli rød, velg en nyanse som passer til din unike hudfarge, og ta et bilde sammen til håret ditt. Din stylist vil kunne se nøyaktig skyggen du vil ha, og du vil forlate med den perfekte auburn hårfarge.

Bland hårfargen din til en ny sesong, en livsendring, eller bare for å feire din individualitet. Med disse auburn hårfarge ideer, kan du ikke gå galt.

Leave A Comment

59 − = 57