40 mørke røde hårfarge ideer

Rød er så varm hårfarge. De fleste kvinner som går rød er selvsikker, selvsikker og stilig. De ønsker å gi inntrykk. Det kan du også gjøre. Men du må ha modet til å gjøre en endring. Enten du har kort eller langt hår, er mørk rød en nyanse som vil få deg til å skille seg ut. Her er 40 fantastiske ideer om rød hårfarge som får folk til å slå seg rundt.

1.Dark rød med Burgundy nyanser

mørk rød-hår-farge-01

via Pinterest / therighthairstyles

Vi elsker bølgete, mørkrøde farger, spesielt på mellomlangt hår. De dramatiske endene og veldig fine, løse bølger gjør stilen elegant og stilig. Enkel, men sofistikert, og du kan bruke denne frisøren til enhver del som du velger å delta på. Når det kommer til frisyre, er det noen ganger mindre mer!

2. Wavy Short Bob

mørk rød-hår-farge-02

via Pinterest / glam radar

Bobs er i trenden denne sesongen. Men ikke alle bob vil trekke oppmerksomhet. Gjør en fargeendring for denne sesongen, og gå rød. Mørk rød er sensuell, og hvis du har en lang og veldefinert halslinje, ser håret enda bedre ut. Velg en asymmetrisk kontur for en mer dramatisk og interessant stil.

3. Fet asymmetrisk lang bob 

mørk rød-hår-farge-03

via Pinterest / total skjønnhet

Hvis du ikke er virkelig overbevist om å kutte håret ditt og gå veldig kort, kan en lengre bob være best. Mørk rød med et snev av burgunder er den beste fargen for høst / vinter. Nyansen vil øyeblikkelig få deg til å skille seg ut. Tenk deg selv omringet i snø og du får det vi mener. Hold ting enkelt og utfyll stilen med mørk rød leppestift for et mer definert, vamp-utseende.

4. Beach Waves & Red Highlights 

mørk rød-hår-farge-04

via Pinterest / dina costa

Velg en jevn kombinasjon av mørkebrune og røde høydepunkter for denne vinteren. Ombre-effekten vil se fabelaktig ut på krøllene dine. Frisuren er uanstrengt. Bølgene kan brukes på en fest eller daglig på kontoret. Vil du ikke gjøre inntrykk for ferien? Sikker på at du gjør det - gå varmt rødt!

5. Kobberbrune og røde hint 

mørk rød-hår-farge-05

via Pinterest / styleweekly

Kvinner som har grønne øyne, skal gå rødt, akkurat nå! Fargen vil øyeblikkelig gi øynene dine, og ansiktet ditt vil bli vakkert innrammet. Hvis du ikke er overbevist om at rødt er egnet for hudtonen din, prøv kobberrød i stedet. Det er mindre slående, og du vil føle deg mye mer behagelig. Du kan enkelt endre preferanser nedover veien.

6. Dar Red & Fuchsia Tips

mørk rød-hår-farge-06

via Pinterest / styleglam

Blandingen av mørk rød og fuchsia er enestående. Ved røttene kan det være lurt å bestemme seg for en mørkere nyanse. Du bør sikte på et profesjonelt utseende, ikke kitschy en. Ombre er fortsatt i høy etterspørsel, og blandingen av mørk rød på roten vil blande seg veldig jevnt med den jordiske fuchsia på røttene.

7. Lang mørk rød og rett frynse

mørk rød-hår-farge-07

via Pinterest / vpfashion

Mørk rød med et snev av coppery er en ideell hårfarge for kvinner med lett hudtone. Hvis ansiktet ditt tillater det, får du et smell eller en asymmetrisk frynse. Bortsett fra å gjøre et inntrykk, vil du se og føle deg fantastisk. Rød for vinteren er en ideell farge for kvinner som ønsker å skille seg ut fra mengden.

8. Fiery Red Long Wavy Hair

mørk rød-hår-farge-08

via Tumblr / imgonnamakeachange

Langt brennende hår og løse bølger er et utmerket valg for kvinner med lengre hår. Vi elsker måten disse elegante bølgene rammer ansiktet på. Fokuser på sminke for en bevegelse av originalitet, og alle øyne vil være på deg.

9. Mørk rød flettet bun

mørk rød-hår-farge-09

via Pinterest / karmen rosson

Flettet boller er utmerket for denne vintersesongen. Velg en mørk rød nyanse for låsene dine, og sett deg bort fra mengden. Din frisyre vil gi litt farge mot det all-hvite vinterlandskapet. Og den øverste bun vil utstråle en boho-chic allure som de fleste kvinner bare drømmer om.

10. Candy Apple Hair

mørk rød-hår-farge-10

via Pinterest / yanca alvim

Candy eple hår ser fabelaktig når parret med asymmetriske lag. Blandingen av mørk rød med brun ser best ut på kvinner med lett hudtone. Dekk pannen til sidestykker, og la ansiktet ditt bli et uttalelsesstykke. Bruk frisøren overalt, og legg krøller i enden for en ekstra touch av eleganse.

11. Mørkrød bob og asymmetrisk sider 

mørk rød-hår-farge-11

via Pinterest / Anthony Cormier

Bob er elegante, og kvinner som velger bobs er classier og mer stilige. På toppen av frisøren din, ved å gå mørk rød med lysere fargetoner. Legg til noen kirsebærfarger til blandingen, og nyt resultatet. Den rette bobben med en sideskille vil aldri gå ut av stil. Det fungerer vakkert på kvinner med alle typer ansikter.

12. Burgund-nyanse med sideskille

mørk rød-hår-farge-12

via Tumblr / dronninger være som

Vi vet ikke om deg, men vi elsker denne burgundy nyansen. Frisuren er veldig enkel. I utgangspunktet, hvis du har rett hår har du lykke til. Du trenger bare litt hårspray. Ellers kan du bruke et flatt jern for å få denne rene, originale allure.

13. Krøllete Rød

mørk rød-hår-farge-13

via hårkalk

Helt naturlig krøllete hår fungerer når du legger til en frekk personlighet til blandingen. Langt hår kan styles på mange måter. Men hvis du vil holde ting elegant og enkelt, anbefaler vi at du løser disse løse krøllene i sterk rød farge.

14. Mørke Røde Og Lilla Hues

mørk rød-hår-farge-14

via Pinterest / broke & chic

Hva synes du ikke om mørkrød med lilla nyanser, alt pakket inn i en fin A-line bob? Asymmetrien fungerer vakkert. Smooth-cut-ender, fine bølger på toppen, og en sideskille bør gjøre trikset. Bruk frisøren på daglig basis, og alle øyne vil være på deg, garantert.

15. Foxy Red & Elegant Low Bun

mørk rød-hår-farge-15

via Pinterest / Iris Udo

Skal du til bryllup helst snart? Denne foxy røde frisøren med lav bun og fin updo er fascinerende. Hårstrengen på sidene gir frisyren en ekstra berøring av glamour. Bruk den på en sosial begivenhet og par med en fin hvit kjole for å gjøre et langvarig inntrykk.

16. Asymmetrisk Bob & Side Parting

mørk rød-hår-farge-16

via Pinterest / marieclaire

Denne asymmetriske boben med lag på enden og en skrå avskjøring på den ene siden ser utrolig polert ut. Kvinner med fremtredende ansiktsfunksjoner vil elske det. Det er enkelt og rent, men samtidig slående. Du trenger ikke å lade håret ditt med noe tilbehør. Men det kan være en god ide å velge lange øredobber for en ekstra berøring.

17. Omvendt Rød Ombre

mørk rød-hår-farge-17

via Tumblr / letsbfriends

Ikke alle kvinner kan trekke av en omvendt ombre. Den gode nyheten, redheads kan gjøre det vakkert. Sjekk ut denne mørkerøde frisøren. Tipsene er mørkere, mens røttene er lettere. Veldig fin kombinasjon for dristige kvinner som vil forlate alle målløs.

18. Carmelbrun med mørke røde røtter

mørk rød-hår-farge-18

via hairstylezz

Carmelbrun er uten tvil en fascinerende hårfarge. Kombinert med overdimensjonerte krøller, er den endelige frisøren til kontoret fullført. Legg til litt mer hårspray for å redefinere de krøllene, og du er alt for en del. Uansett er den mørke røde kombinasjonsboksen med karamell fantastisk.

19. Deep Red & Long Waves

mørk rød-hår-farge-19

via Pinterest / watchoutladies

Til alle kvinner med langt hår - ikke vær redd for å leke med farge! Fiery rød er i stil, og hvis du har lange låser, kan du leke med nyanser. Legg til høydepunkter, krøller og en sideskille for et ekstra hint av stil og glam.

20. Dark Red & Middle Parting

mørk rød-hår-farge-20

via Pinterest / M Seager

Mørke øyenbryn og symmetriske ansiktsforhold er ideelle for middelseparti. Stilen er enkel, men likevel kompleks hvis du velger en imponerende frisør som lang bølget med mørke røde fargetoner.

21. Medium-lengde Bob 

mørk rød-hår-farge-21

via Pinterest / multicolors.tumblr

Gå fullpunk for denne vintersesongen med denne kule mørkerøde boben med accent av burgunder. Par din frisyre med røde leppestift og smokey øyne, og voila! Du er alt for en morderstil som alle vil misunne.

22. Dark Red Waves & Aubergine Hues

mørk rød-hår-farge-22

via Pinterest / indulgy

Nok en gang vil kvinner med blek hudfarge glede seg over denne nyansen. Det er elegant, slående og lett å gå. Hold stylingen til et minimum og velg et mellomlangt hår med svært lyse høydepunkter på tipsene.

23. Black & Red Ombre

mørk rød-hår-farge-23

via websta.me/rachelgeorgiana

Vi elsker ombre hår, ikke sant? Hvis du ikke er 100% sikker, rød er fargen din, gå for en ombre stil. La røttene være mørke, og velg brennende rødt fra midten ned. Strukturelle bølger, vakkert kammet, gir stilen din et ekstra preg av glam og boho-chic stemning.

24. Vintage-inspirerte mørke røde bølger

mørk rød-hår-farge-24

via theberry.com

70-tallet inspirert frisyre, slått på en side, kammet og bølget er fabelaktig. Det fungerer på kontoret, på en fest, hvor som helst. Når det gjelder fargen, er auberginen og den røde blandingen til å dø for. Vi elsker den sidede delen. Det gir frisøren en sunn, enkel effekt med en romantisk vri.

25. Dark Red Roots & Light Ends

mørk rød-hår-farge-25

via Instagram / oliviabryson

Gå lys på ditt røde hår, men ikke gå overbord. Hold ting interessant med denne ombre combo. Mørk rød på røttene med coppery endene ser fantastisk ut på mellomlangt hår. Bruk den løs og hold den ordentlig omhyggelig for å sikre at fargen ikke falmer bort.

26. Fersk mørk rød og høydepunkter 

mørk rød-hår-farge-26

via Pinterest / trends2wear

Det er noe spesielt med mørkt rødt hår med brune røtter som lokker. Fargerne er perfekt spredt over hele overflaten, og danner dermed et kompakt utseende som bare er guddommelig. Denne sesongen handler om løse frisyrer uten komplisert fletting. Vi elsker enkelheten i denne stilen. Elegant og inspirerende!

27. Short Hairdo & Barberte sider 

mørk rød-hår-farge-27

via Pinterest / moderne salong

Dette flotte Gatsby-inspirerte utseendet er en perfekt frisyre til nyttårsaften. Det er sofistikert, avantgarde og elegant. Hva mer kan du ønske deg? Våg å gjøre en dramatisk forandring, og gå mørk rød med mohawk. De vakre krøllene foran og på sidene vil utstråle enda mer sensualitet, så hva venter du på? Hold deg i tone, og kle deg også. Velg en vintage-inspirert garderobe og topp med det mest slående tilbehør for å gjøre et minneverdig inntrykk.

28. Mørk rød og kobberfarger 

mørk rød-hår-farge-28

via Pinterest / facetoner

Kobbertoner ser best ut på kvinner med rødt hår. Det er den tiden på året å bytte frisyre, så hvis du ikke vil ha noe for dramatisk, bør denne elegante kombinasjonsboksen gjøre trikset. Hold det enkelt og velg lag på forsiden. På denne måten blir ansiktet ditt vakkert innrammet, og funksjonene dine vil bli fremhevet. Ingenting slår kobberhår, og uansett hvor enkelt frisøren er, vil fargen fortsatt gripe all oppmerksomhet.

29. Kort mørk rød Pixie Hairdo

mørk rød-hår-farge-29

via Pinterest / Bonnie Angus

Det er nesten 2017, og det er på tide å gjøre en endring! Ville du ikke være enig? Hva med en mørk rød elv med rakede sider? Gå punk denne vinteren og tvang alle til å fokusere på ansiktet ditt. Men hvis du ikke har fremtredende kinnben, vil du kanskje unngå en så dramatisk kutt. Kvinner med kort hår kan se best ut. Alt du trenger å gjøre er å tørke den forandringen.

30. Røde løse krøller og Auburn-tips

mørk rød-hår-farge-30

via Pinterest / Jessica Turner

Perfekte krøller er hver kvindes drøm! Løs og lett, du kan bære frisøren på kontoret, men også på en hvilken som helst sosial begivenhet. Når du blir kledd, unngå svart. Velg noe lettere for å få hårets farge til å skille seg ut.

31. Gorgeous lag og side frynser

mørk rød-hår-farge-31

via Flickr / Kylie Parks

Vi har ikke sett lagdelte frisyrer om en stund. Men dette betyr ikke at de ikke er i trend lenger. Det er viktig å se en stylist først for å sikre at ansiktet ditt samsvarer med lag. Når det gjelder den sidete kanten, er det trygt å si det fungerer vakkert på alle redheads. Kvinner med veldig lys hudton og mørke øyne vil øyeblikkelig skille seg ut hvis de velger å gå rødt!

32. Lang bølgete og mellomkant

mørk rød-hår-farge-32

via Pinterest / Venturelli

Denne mørke røde med et snev av brunt fungerer vakkert på en hvit kjole. Kvinner med dype brune øyne anbefales på det sterkeste å få denne stilen. Sørg imidlertid for at ansiktet ditt passer for den frynsene med middelseparti.

33. Messy Chic Dark Red & Highlights 

mørk rød-hår-farge-33

via gurl.com

Nok en gang imponerer de rotete frisørene med den opprinnelige appellen. Ombre-effekten fra mørk rød til lysrød er fantastisk. Hvis du er en rebell og du liker å "rote" rundt, vil denne frisyre ideen passe perfekt.

34. Lang frisyre og bouncy bølger

mørk rød-hår-farge-34

via Pinterest / Nicole Jackson 

For den ultimate sexy frisyren, er bouncy bølger det beste. Og hvis de kommer i en mørk rød farge, er det enda bedre. Denne frisøren er perfekt for kvinner med loghår. Styling er enkelt, og alt du trenger er litt hårspray og et flatt jern for å gjøre deg selv den mykeste løskrøllen.

35. Mørk Rett Rødt Hår Og Rett Bangs

mørk rød-hår-farge-35

via Tumblr / kpop-frisyrer

Kvinner som ønsker å kaste et par år av sitt fysiske utseende, skal gå mørk rød og få smekk. En rett fryns gjør at du ser yngre, friskere ut og mye mer moderne. Den er perfekt for damer som har rett hår fordi det er lettere å style.

36. Bouncy Rød og Lys Høydepunkter  

mørk rød-hår-farge-36

via Tumblr / aguysmind

Vi elsker måten høydepunktene ser på rødt hår. Ansiktet ditt er øyeblikkelig opplyst, og ansiktsfunksjonene dine vil skille seg ut vakkert. Velg den enkleste frisyren og en smoky øye sminke. Det endelige resultatet blir et elegant utseende som utmerker friskhet og originalitet.

37. Mørk hestehale

mørk rød-hår-farge-37

via Tumblr / feelgoodery

Messy ponytails er den kuleste trenden av sesongen. Nå er det på tide å gjøre inntrykk og wow alle rundt deg med en frisyre som er elegant, elegant og avantgarde. Gå ut av din komfortsone for en gang, og la denne mørke røde frisyren diktere din personlighet.

38. Boho-Chic Wavy Bob 

mørk rød-hår-farge-38

via Tumblr / dailylilicollins

Pin-up frisyrer med et snev av vintage arbeid fantastisk på redheads. Hvis du er glad i utsagnsutstyr og gammeldags hårtilbehør, passer denne frisøren perfekt til din personlighet.

39. Frizzy Red

mørk rød-hår-farge-39

via Pinterest / listal.com

Hei der, herlig krusete hår! Bouncykrøller er de beste når du har veldefinerte ansiktsegenskaper. Bruk hårspray for litt mer definisjon i de krøllene, og det endelige resultatet med wow alle rundt deg.

40. Redhead & Fishtail

mørk rød-hår-farge-40

via Pinterest / Mary Arce

Enkel, men likevel elegant, denne frie sidet fiskestikken gir frisøren en hippie glamorøs allure. Gå for en sidedepartier for en ekstra touch av originalitet, og la dine naturlige øyenbryn og kinnben ramme resten av ansiktet ditt.

Redheads er varme, det er ingen tvil om det. Denne vintersesongen er mørk rød i stor etterspørsel. Alle frisyrer er slående, så du kan egentlig ikke rote det opp. Bland det med aubergine nyanser, lys kobber, blomme og lilla, og sørg for å bestemme seg for en frisyre som utfyller ansiktet ditt vakkert. Enten det er en kort piksel eller en lang bølgete stil, vil mørk rød øyeblikkelig få deg til å skille seg ut. Hvilke av de 40 ideene vi har presentert, elsker dere mest?

Leave A Comment

+ 20 = 26