40 Heklede Braids Frisyrer 2017

Heklede fletter er ikke et nytt utseende for svart hår, på noen måte, men det ser ut til at de vokser i popularitet. Dette er enda mer slik at flere og flere artister legger sine egne individuelle vendinger på utkikk etter å få det mer oppdatert og moderne.

Kjent av andre navn, for eksempel latch hook fletninger, er disse 40 heklet fletning frisyrene 2017 faktisk veldig enkle å gjøre, selv om du er en relativ nybegynner. Med så mange alternativer for å tilpasse og tilpasse det til hvordan du liker det, kan beskyttelsesstilen bare være den neste tingen på hår-oppgavelisten din. Og bare hvis du trengte litt inspirasjon, er det noen få serier som vi tror du virkelig vil elske:

1 - Fet og rød heklet fletninger frisyrer

For når du vil ha en titt som er fabelaktig som det er hardt, hva med å legge til litt farge i "gjøre"? Mens vi er på temaet for dette fantastiske utseendet, la oss få et kort øyeblikk for hvor utrolig hårtilbehøret ser her også. Perler til ledninger, det spiller ingen rolle hvordan du tilpasser dem, bare sørg for at du tilpasser dem slik at de rocker for deg.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 1

2 - Shoulder Length Crochet Braid Hairstyles

Jo lengre heklet flett, desto varmere blir det å bære dem. Hvis du rocker disse flettene om sommeren, vil all den varme bety en ting ... Frizz! Vi vet at du vil elske de lange låsene til å være om sommeren, men å holde ting kort eller festet tilbake, er den beste måten å få låsen til å vare lenger. Ellers vil den frizzen settes inn mye raskere, med eller uten et stort utvalg av utjevningsprodukter.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 12

3 - Big, Bronde & Beautiful Crochet Braid Hairstyles

Wow, dette er et fantastisk utseende, tror du ikke? Vil du være sterk nok til å rocke farger denne levende? Eller hekles flettet så stor? Det er tingen om disse flotte utvidelsene, det er så mange måter du kan krydre dem på, som vist i de vakre designene som vises på denne siden..

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 13

4 - Stramme Boho Curly Vibes

Når det gjelder vedlikehold, er hekleflettene en av de enkleste naturlige og beskyttende stilene å ta vare på. Det er noen regler du definitivt ikke kan ignorere, og en av de viktigste av disse er å sikre at du enten har et silke skjerf viklet rundt låsene dine før du går og legger deg om natten for å hindre at håret blir trukket og trukket , eller at du har en silke pute eller et dekk.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 14

5 - Heklet Braids Frisyrer 2017 med Bangs

Frizz er en av de verste ting å håndtere når du rocker disse fabelaktige heklehårene frisyrer 2017, men det er mange måter du kan beskytte mot å påvirke din frost. Vi har nevnt at du alltid skal rocke et silke skjerf eller putevar på kvelden for å unngå å gni og rive. Et annet triks du bør definitivt legge merke til er å bruke et beskyttende condition produkt for å holde alt i sjakk. Oiling og kondisjonering av cornrows er viktige, men trenger ikke å være kuppel så regelmessig som å ta vare på disse flyveveiene. Selv om du begynner med en stram vridning og løsner den ut over tid, forblir vedlikeholdet av stilen det samme. Derfor elsker så mange kvinner det.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 15

6 - Ivory Curl Crochet Braids

Du må sørge for at du kjøper hår fra en pålitelig og anerkjent kilde. Billigt hår vil ha et billig ferdig resultat, og hvis du betaler store penger for at noen skal tilbringe timer på håret, er det siste du vil ha for å se billig ut på slutten. Ikke alt hår er gjort det samme, selv når du ser på Kanekalon eller Marley hår. Billig hår betyr vanligvis et billig rot. Ikke bli offer for overpriset, høykvalitets hårforlengelser kjøpt over internett.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 21

7 - Poppin 'Pink Heklet Braids

De fleste heklede flette frisyrer vil vare et sted i området fra fire til åtte uker, men jo mer du tar vare på det, jo lengre vil det vare. Sørg for at du vet hvordan du skal ta vare på frisyrer som disse før du har dem gjort. Det siste du vil ha, er at du ser ut til å falle fra hverandre fordi du ikke visste hvordan du skal ta vare på det riktig.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 22

8 - Faux Bob Crochet Braid Locs

For når du vil ha noe raskt og enkelt, og det ikke trenger mye ekstra styling og omveltning, er kortere, bob-lignende design et godt alternativ. Lengre lengde kommer med ekstra vekt, og dette kan ha en stressfremkallende effekt på ditt eget hår, så vel som din hodebunn. Kortere hår gir deg en pause for en stund, og lar deg også spare litt når det kommer til "gjør".

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 24

9 - Boksflettede heklefletter

En av de smarteste tingene du kan gjøre før du har heklet flettene installert, er å finne så mange bilder som du liker som mulig. Når du tar alle bildene dine til stylisten, vil de ha en veldig god ide om hva du gjør og ikke liker, og så er det en større sjanse for at du kommer ut av salongen med noe du egentlig elsker.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 25

Soeurc: hairmiracle._

10 - Krøllete, lange og flytende

La dine hekleflettene flyte gratis, lang og krøllete, akkurat som du kan se her, for en romantisk do 'som lett passer for enhver hendelse. Du kan enkelt kaste håret tilbake og festet til når det er for varmt å ha det ned slik, men med den rette kjole eller antrekk, tror vi dette håret ville være en morder for en glamorøs anledning.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 26

11 - Platin Ivory Crochet Braid Curls

Hvis du har tenkt på å prøve en dristig og ny farge lenge, men ikke ser ut til å fortelle frisøren at det du virkelig er noe lyst og funky, er det på tide å prøve. Utvidelser kan like lett tas ut som det kan installeres i utgangspunktet, og gir deg enklere måter å prøve de tingene du virkelig vil prøve. Hvis du virkelig ikke liker det, bare skift det opp for noe annet. Det er så enkelt som det.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 27

12 - Lilla Garn Heklet Fletninger

Garn er ofte ansett for å være den billigste versjonen av hekleflett, og det er også det beste alternativet for når du virkelig ikke har tid til de fine, fly-away hårene. Den syntetiske sminke betyr at du kan velge store og dristige farger, og når du har hatt alternativ, hvorfor ville du ikke ta det? Er det på tide å tenke utenfor boksen med det nye "gjør"?

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 29

13 - Bobbed Crochet Twists

Selvfølgelig, hvis du ikke har en anelse, kan du alltid spørre frisøren din hva de foreslår. De gjør dette for å leve, så de vet hva som skal fungere og hva som ikke vil. Du bør virkelig lytte til stylisten når de forteller deg deres mening om de nyeste tankene dine eller inspirasjonen.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 30

14 - En blits av rødt

Du må huske at lengre heklet fletninger hairstyles 2017 vil kreve flere hårpakker, og det er ofte feilen som mange kvinner gjør når de prøver disse nye stilene for første gang. Hvis du vil ha spesielt langt hår, er det mer enn sannsynlig at du vil være nødt til å kjøpe tre, fire eller fem pakker med hår. Ikke tro at to eller tre vil være nok. Kortere hår vil derimot kreve mindre av det. Vi vil alltid anbefale å kjøpe mer i stedet for mindre. Du vil ikke være halvveis gjennom den nye oppgaven din for å finne ut at du ikke har nok av ting til å fullføre det.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 31

15 - Søt på toppen Curly Faux Locs Crochet

Jo mer volum du vil ha i låsene dine, desto flere hårpakker trenger du å kjøpe. Noen utvidelser her og der vil legge til litt oomph, men ikke for mye. Hvis du vil ha en virkelig stor boost, er mer hår og mange hoppende krøller definitivt et godt utgangspunkt for å komme i gang.

40 Heklede Braids Frisyrer 2017

16 - Ansiktsrammede røde heklet høydepunkter

Hvis du vil ha bare ett produkt som er garantert å holde dine lyse og hoppende hekelvogner i sjakk, er sheasmør definitivt det. Selv om slankere, strakker og bølgende stiler faktisk kunne veies ned av en kraftig fuktighetsgivende krem, lever de stramme krøllene for tingene. Det er flott for hele kroppen din, ikke bare håret ditt.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 39

17 - Sassy Pixie Hekle Stil

Før du går på hodet for å få dine heklefletter installert, må du sørge for at du gjør alt du trenger å gjøre før du kommer dit. Dette vil ofte bety at håret ditt får en god vask for å være sikker på at ingen produktrester er igjen der. En dyp kondisjonering er viktig også. Husk at dette er siste gang du får sjansen til å gjøre dette i minst noen få uker.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 38

18 - Røde og tilbehørs heklebraketter

Hvis du har mulighet, vil en proteinmaske på håret ditt før du har noen form for beskyttende stil installert, være en veldig god idé. Du er i utgangspunktet fett opp håret med næringsstoffene det trenger før det går i dvalemodus for vinprodusenten. Den beskyttende stilen vil gjøre jobben sin for å beskytte over håret, men proteinbehandlingen vil fungere noe for å ta vare på håret fra dypt inne.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 32

19 - Søte og store krøller med høydepunkter

Du kan alltid legge til noen få peekaboo-farger i hekleflettene dine, enten det er blondt, blått, rosa, grønt eller hva du liker. Du kan alltid starte med noe ganske subtilt, noen få blinker her og der, jobber opp til flere og lysere nyanser når og når humøret ditt tillater det.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 28

20 - Kort og søt boksbrett

Vi anbefaler på det sterkeste at du bestiller deg en trøst med frisøren din før du tar noen hårhandlinger. Hva skjer hvis du ikke er komfortabel med personen du har blitt booket inn med? Hva om du er uenig med en viss stil av metode for å fikse håret ditt. Du vil ikke være fornøyd med utseendet hvis du ikke kan kommunisere det du vil ha riktig, og du vil ikke kunne gjøre dette med noen du ikke er fornøyd med.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 23

21 - Rike og varme S-formede bølger

Hvis du har en hard tid med flygende hår, og også finner ut at nesten ingen produkt virker for å glatte det ut, kan det være på tide å holde hårprodukter i kjøleskapet. Vi er så vant til å bruke forskjellige skjønnhetsprodukter før vi bruker dem på ansiktet eller håret, men du bør ikke gjøre dette med de produktene du har til hensikt å kontrollere din frizz og flyve med. I stedet bruker du en liten tannbørste for å ta produktet direkte fra karet eller potten, og så børste det lett over de områdene som trenger det.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 20

22 - Faux Bangs, Piled On Top

Med litt smart vridning og pinning, kan du enkelt gi deg selv faux bangs. Det er også tilfelle når du ikke har mye lengde på siden din, så stolt vist av dette fantastiske utseendet. Bare ha det hele på toppen, hold på plass med noen få pins, og du har et faux-bang-utseende som vil se deg gjennom dagen og natten, og også ta med komplimenter.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 19

23 - Curly Short Crop

For når du har fått nok av mange lengder, hva med å gå for en kort og krøllet avling, som oppnådd av disse sprø søte heklekrøllene. Med kort hår kan du leke med mye større tilbehør. Når du har på håret ditt mye, kan øredobber og andre ting bli overskygget og skjult av låsene dine. Når du har håret ditt kort, søtt og krøllet som dette, kan du legge til dine beste, blingiest øredobber og ha dem med stolthet.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 18

24 - Fransk Deep Crochet Curls

Når du prøver å gjøre overgangen til naturlig hår, vil hekleflettene alltid være din første og sikreste allierte. En rimelig stil som er lett å gjøre og kan være smart utformet og stylet på samme tid? Det er det mest realistiske beskyttende utseendet du vil få hendene på, og det er det som gjør dem til en vinner for så mange kvinner over hele verden. Hvis de er gode nok til Queen Bey, er de definitivt gode nok for oss.

40 Heklede Braids Frisyrer 2017

25 - Lilla Heklet Fletninger

Hvordan føler du om lilla? Det er et dristig og modig utseende, men en som vi mest definitivt elsker. Hvis du føler for å gjøre en veldig stor og drastisk endring, er en dristig ny farge definitivt en fin måte å gjøre det på. Du må også huske at du ikke trenger å gå gjennom bleking-, lightening- og fargebehandlinger når du legger til utvidelser i blandingen. Det er ikke skadelig på ditt eget naturlige hår, fordi det ikke er ditt eget naturlige hår.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 16

26 - Stor & Twisted

Er du i en hårrør? Heklede fletter er en perfekt stil å ha som en stil, eller til og med som en midtveisstil. Mens du bestemmer deg for hva slags stil du vil se, vil installering av disse gi deg lengden som kan klippes senere, og også utformes til en rekke vri og vendte måter. For når du ikke vet hva du skal gjøre med låsene dine, er heklet fletninger et fornuftig valg som du enkelt kan jazz opp.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 11

27 - Utvalgt og trukket høyt

Heklet flettene kommer faktisk i en rekke formater og stiler og refererer generelt til noe hår som er installert ved hjelp av denne cornrow og hooked-through prosessen. Hvis du planlegger å bruke dette selv hjemme, kan det være verdt å se på de som allerede er forhåndsbestemt med stilen på plass, for eksempel vendinger. Hvis du har det vanskelig å finne ut hvor du skal begynne, ta en titt gjennom Youtube. Det er så mange videoer å se på, alt fra installasjonsveiledninger for å designe hvordan er det, og de er definitivt et flott sted å starte i verden med beskyttende og naturlige stilarter.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 10

28 - Tribal Space Buns

Noen hairstylists har referert til heklet fletninger som hver jentes drøm frisyre, og når du tenker på det, er det noen sanne å bakke på utsagnet. I tillegg til å være en flott beskyttende stil, er det enkelt å sette inn, ta vare på og motta en hel del komplimenter. Hva mer kan du ønske deg fra din??

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 34

29 - Kjærlig Twisted Crochet Braids Hairstyles

Heklet fletninger er så populære fordi de ser naturlig ut. Med den rette hårkvaliteten ser disse flettene ikke ut som utvidelser i det hele tatt, spesielt når de er ferdige på den rette måten, av noen som vet hva de gjør. Dette er ikke en jobb for amatørene, med mindre du vil at det skal se ut som det er gjort av en amatør. Tenk på bekostning som en investering.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 9

30 - Silvery-Grey Heklet Fabulousness

Jo bedre kvaliteten på hårforlengelsene dine desto bedre ser det ut på slutten. Du får virkelig det du betaler for i skjønnhetsverdenen, og selv om dyrere ikke alltid betyr bedre, følger den høyere prislappen ofte med høyere kvalitet på håret. Du kan få menneskehår, syntetisk hår og mer, og den du bestemmer deg, må utarbeides med hensyn til ditt budsjett og dine preferanser..

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 35

31 - Adorable Crochet Updo

Det er så mange forskjellige stiler og typer hår å gå for at det faktisk kan virke ganske skremmende å komme i gang med alt. Å ta en titt på internett og ta i bruk alle de tilgjengelige stilene er et godt sted å starte, men fora og andre steder vil også gi deg relativt ærlige fordeler og ulemper for alle. Derfra kan du lage ditt eget sinn. Bare husk - det som fungerer for din venn, fungerer kanskje ikke for deg, og omvendt.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 36

32 - Over til sideheklet fletninger

Du har flere valg enn noensinne når det gjelder å plukke en unik heklet flette frisyre, men vi vil definitivt anbefale å se deg på internett for å finne den riktige typen utseende. Når du har så mange alternativer åpen for deg, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Hvis du tar noen bilder av det slags ser du virkelig liker stylisten din, får de en mye bedre ide om hva slags ferdig utseende du skal gi deg. De to av dere må kommunisere med hverandre veldig bra for å sikre det ferdige resultatområdet som dere begge er fornøyd med.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 8

33 - Honey over Brown Crochet Braids Hairstyles 2017

I motsetning til andre hår styling som ofte krever mange produkter og oppvarmede styling verktøy for å legge til volum, kan hekleflettene legge til volum umiddelbart, som om det er magisk. Jo flere pakker med hår du legger til, og jo flere krøller du legger til, jo større blir håret ditt. Du må også huske at strammere krøller ofte betyr en kortere og mer "puffy" stil, noe du må ta hensyn til.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 40

Kilde: stephdahairqueen

34 - Perfekt Preened Bun på toppen

Leter du etter et voldsomt utseende som skriker "ingen tull"? Hva med dette stablet høye utseendet? Den har en holdning, vil ta deg bare blotte øyeblikk først i morgen, og får deg til å legge merke til for alle de riktige grunnene gjennom resten av dagen. Hva mer kan du muligens ønske?

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 37

35 - Sassy & Fun Heklet Braid Hairstyles 2017

Det var på nittitallet at hekleflettene først begynte å bli populære, men som med mange hårfjerninger, kommer det tilbake med hevn. Den gode tingen om de nyere typer heklet fletninger er at de er mer realistiske. De er også mye enklere å installere og jobbe med. Bare et par timer nå med hår stylist, og for resten av tiden du har på seg, vil håret ditt være klart på kort tid.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 7

36 - Senegalese Twist Crochet Braids

En av de mest fantastiske tingene om disse heklet fletninger hairstyles 2017, er selvfølgelig det faktum at det kan gi deg mye lengre låser umiddelbart. Hvis du har kortere hår enn du vil, gir flettene deg mulighet til å legge til noen få inches, som om du er i magi, uten å måtte forårsake alvorlig skade på håret ditt. Hvis du kan spare tid for å få dette fantastiske blikket installert, vil du le hele veien til Instagram-siden din. Du vet at et skudd som dette ville gjøre det perfekte nye profilbildet.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 6

37 - Kinky & Curly Crochet Braids

Vi har allerede nevnt at hekleflettene gir deg en beskyttende stil som ser bra ut, men visste du også at stilen til flettet også gir deg mange måter å få eksperimentelle og oppfinnsomme på? Du kan legge til et bredt spekter av endringer i blandingen, for eksempel teksturer, lengder, farger og mer, og du kan gjøre alle disse tingene uten å legge for mye stress eller skade på dine egne naturlige låser.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 5

38 - lange og nydelige heklefletter

En av de enkleste måtene å installere disse heklehårene på frisyrer 2017 er å først flette ditt naturlige hår i cornrows. Når forlengelsene er klare til å gå inn, presset en krok håret gjennom i en looping stil, derav navnet "latch hook braids", noe som gir deg en stil som er like fabelaktig som den er sømløs, og det er ingen sterke eller farlige klebemidler å bekymre seg om. Det er den perfekte tingen å gi ditt eget hår en god pause en stund.

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 4

39 - Hovede Wrapped Heklet Fletninger

For de dagene du ikke har lyst til å gi håret alt du har, legger du til et hårpakke med et vakkert skjerf og kaller det en dag. Når du har mestret kunsten å innpakke håret ditt i disse søte og faktisk veldig enkle stilene, vil frisyren ta opp nesten null tid ut av dagen. når du er opptatt, og de fleste av oss er, kan de ekstra minuttene brukes til å fange opp skjønnhets søvn, eller sørge for at brynene dine er super fleeky!

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 3

40 - Zig-Zag Parting Crochet Braids

Hvilken bedre måte å sette ditt eget frimærke på disse flotte hekleformene enn ved å legge til en kul avskjed. Denne zigzag-avskjermingen er for eksempel super enkel å installere, og selv om den røde er fabelaktig, kan du til og med erstatte den med hvilken som helst farge du likte. Hvis du føler deg blå, legg litt blå. Hva med blonde? Føler høydepunktene stemningen? Det er uendelige muligheter, og vi kan ikke vente å se hva du kommer med!

40 Crochet Braids Hairstyles 2017 2

* Alle bilder hentet fra Instagram med mindre annet er angitt. 

Leave A Comment

− 4 = 2