30 Gorgeous Strawberry Blonde Hårfarger

Denne sommersesongen jordbær blonde er i trend. Hårfargene har en varm rødaktig allure, og det ser ekstremt raffinert ut når det er riktig utformet. Det er mange variasjoner du kan vurdere, og de fleste kvinner setter stor pris på at denne hårfargen er så allsidig. Berømte kjendiser som Amy Adams, Sienna Miller, Nicole Kidman og Isla Fisher er glad i jordbær blonde høydepunkter. Det er mange toner du kan prøve. Eksperiment med farge og finn den som best komplimenterer med hud, ansikt og frisyre. Her er 30 flotte jordbær nyanser du kan prøve å se fabelaktig for den varme sesongen.

1. Rosie Huntington Whiteley Jordbær Blond Hårfarge: Rose Gull

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_01

Rose gull er en utmerket farge for sommeren. Paret med en lys blond, vil kombinasjonsboksen øyeblikkelig ta tak i oppmerksomheten. Hvis du har en vakker beinstruktur som Rosie Huntington, ville en middelseparti fungere perfekt med stilen. Velg løse lag, og du vil ha de mest elegante og forfriskende rosengulllåsen.

2. Jessica Chastain Jordbær Blond Hårfarge: Bølgete Krøller

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_02

Klassiske havfruebølger er et utmerket valg hvis du har langhårig hår og du vil gjøre en endring uten å kutte den. Tenk på en varm blond farge med rødaktige fargetoner for en ekstra effekt av glamour, og ha håret krøllet opp på den ene siden. Stilen er elegant og fasjonabel, perfekt for varme sommerdager.

3. Emma Stone Jordbær Blond Hårfarge: Kobber Blond

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_03Rødbronse er en så fristende hårfarge. Det er en beroligende blanding mellom blonde høydepunkter og rødt; sluttresultatet er en virkelig glamorøs nyanse som vil se perfekt ut med en løs frisyre. Sjarmerende bølger er gode for stranden. De ser lett og veldig grasiøs ut. Koble frisyren med en naken sminke og en lang, flytende kjole, og du vil være klar til å slå på stranden.

4. Nicole Kidman Jordbær Blond Hårfarge: Peachy Blonde

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_04

Krøllet hår kan lett farget i rødaktig farge, og sørger for at du beholder dimensjonen i dine låser. Det er viktig å ha en skulderlengde som komplimenterer ansiktets størrelse og form. Hold de blonde høydepunktene, men sørg for at endene er lettere. Fargekombinasjonen vil ha stor innvirkning, for ikke å nevne at bouncykrøllene mest sannsynlig vil slå alles hoder rundt.

5. Blake Lively Strawberry Blond Hårfarge: Honning Blonde

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_05

Disse utrolige tonene av honningblonde med hint av jordbær utstråler klarhet og utstråling. Frisuren er vakkert lagret og pakker lettere toner på røttene for å legge til dybde og fylde til fargen. For å få dine låser til å bli elegante, kan du velge noen bølger foran.

6. Molly Gardner Strawberry Blondt hår: Skulderlengde Bob med krøllete ender

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_06

Bedriftskvinnene som er litt mer konservative, vil elske denne super søte jordbærharen farge og stil. Ta mer tekstur til skulderområdet og ha håret trimmet i endene. Velg en lang bob med en middelseparti og få tipsene krøllete. Ekstremt diskret og feminin, vil denne jordbærblondinen ikke passere ubemerket og alle på kontoret vil legge merke til den hyggelige forandringen.

7. Julia Roberts Jordbær Blondt hår: Løse krøller med midtparting

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_07

Denne stilen går veldig bra på kvinner med lengre hår. Den slanke kuttet er stilig og elegant, og ansiktsrammen lagrer eventuelle eksisterende feil som ansiktet ditt kan ha. Videre gjør middelsepartiet stilen fullere og mye mer sofistikert. Men hvis du har et fritt ansikt, vil du kanskje vurdere en sidedel, og ikke en midtdel. Strawberry blonde kamper med mørkere, kremaktig blonde også, selv om sluttresultatet kan være blek rødaktig med søte, jordbær lag.

8. Jordbær Blondt Hår: To-Tonet Med Lang Bangs 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_08

Snarere enn å velge ombre-hår, ta en sjanse og spill med to forskjellige fargetoner. Legg den lettere tonen på toppen og lagre den mørkere for tipsene. Blend blond og rød helt og sluttresultatet vil være den mest interessante kombinasjonen av jordbærblonde med karamellender.

9. Jordbær Blondt Hår: Layered Låser med Lette Jordbær Slutter

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_09

Strawberry blonde høydepunkter går veldig bra med en varm blond hårfarge. Vis ut en allsidig stil og se på en sidekant. Hold kuttet tradisjonelt og flørtende, og du vil ha vakre låser perfekt for enhver anledning. En feiende sidekant er ideell hvis du har et rundt ansikt; stilen passer perfekt til huden, og den bør være paret med en slank kattøye for en ekstra effekt.

10. Michelle Williams Strawberry Blondt hår: Kort bob med sidet frynse

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_10

Tenk på en haklengde bob og gjør ansiktet ditt mer strukturelt. Tenk på ansiktsramming av jordbærlag, og du vil ha den mest romantiske franskinspirerte klippen. Denne frisyren er perfekt for kvinner med hjerteformede ansikter fordi det fremhever dine beste egenskaper (kinnben, øyenbryn eller øyne) mens du skjuler små ufullkommenheter. En hakket kutt kan være akkurat det du trenger for denne sommeren.

11. Heather Graham Strawberry Blondt hår: Middels lengde med midtparting 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_11

Bølget markert blonde er den nyeste trenden for sommeren. Stil det uten å slite for mye, og velg en side eller midtdel for å gi den en ekstra luft av kulde. La frisøren puste og la det være rotete og elegante. Tenk på flere jordbærblonde nyanser bare for å gjøre stilen frisk og klar for stranden.

12. Strawberry Blonge Hair: Short Layered Bob

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_12

Når det er blandet med en sidekant, kan rødt hår ha den mest effektive effekten. Utseendet ser ut til å være moderne på utseendet på grunn av den bølgete effekten, men den har også en vintage allure takket være det romantiske og forførende smellet. Ekstremt edgy og avantgarde, Denne stilen er sofistikert, men med en søt, frekk side. Mange kvinner kan rocke det røde håret, men det spretter virkelig når du har porselenhud.

13. Rachel McAdams Strawberry Blondt hår: Lett jordbær med rødlige høydepunkter 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_13

Super langt hår bør være verdsatt og brydde seg om. Løse krøller er så trendy og stilige, men for et bohemsk, romantisk utseende bør du helt endre fargen. Hold platina blond og vurder rødlige toner i enden. Den endelige fargen vil være en jordbærblonde ombre som umiddelbart vil trekke folks oppmerksomhet og vil få deg til å føle deg sexy.

14. Deborah Ann Woll Jordbær Blondt Hår: Mørk Blond og Rødbrun 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_14

Kvinner med mørkt blondt hår bør definitivt vurdere jordbær høydepunkter. Stilen er en god kamp hvis du har lange låser fordi den legger til flyt og kontinuitet i ansiktet mens du forlenger den og gjør at du ser høyere ut. Opt for naturlige bølger og sørg for at jordbær høydepunktene er virkelig slående. På denne måten blir din mørkeblond til karamell, og frisyren vil se mer elegant ut enn noen gang før.

15. Scarlet Johansson Jordbær Blondt hår: Raffinert Beige 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_15

Mørkere, røde røtter blandet med karamellblond vil hjelpe deg til å se upåklagelig for sommeren. Fargerne smelter vakkert og de fungerer veldig bra med løse, buede lag. Frisuren er subtil og diskret, og den kan brukes på mange måter. For eksempel kan du velge en romantisk sideskille for å gi håret en moderne, frisk allure.

16. Connie Britton Jordbær Blond Hår: Jordbær Ombre 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_16

Vi kan ikke få nok av hombre spesielt når det kommer til jordbær nyanse. Hvis du har vakre lange låser, passer denne stilen perfekt til deg. Lange lag kan passe alle typer ansikter, slik at avskjedningen blir feid og ikke gjort i midten. Løse og bouncy, flat lange låser vil lette hele utseendet ditt.

17. Strawberry Blond Hair: Reddish Ends

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_17

La din indre punk rocker skinne gjennom og vurdere å farge endene dine i en rødaktig farge. Blandingen av sterk rød med lettere kobber nyanser vil øyeblikkelig trekke oppmerksomheten mot ansiktet. For en mer fremtredende effekt, kan du også velge en skyllet leppestiftfarge. Kombinasjonen vil gjøre din frisyre virke frekk, morsom og veldig elegant.

18. Christina Hendricks Strawberry Blondt hår: Bouncy Waves 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_18

Kvinner med veldig lys hud skal omfavne den blanke blanke lyset av jordbær. Fargen er utrolig romantisk, og det vil virkelig gi ut dine delikate ansiktsfunksjoner. Hvis du har blå øyne for eksempel, vil denne lysblonde med jordbærhintene få dem til å virke enda blåere.

19. Leslie Mann Strawberry Blondt hår: Rett med sideskille 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_19

Vi kan ikke få nok av hombre spesielt når det kommer til jordbær nyanse. Hvis du har vakre lange låser, passer denne stilen perfekt til deg. Lange lag kan passe alle typer ansikter, slik at avskjedningen blir feid og ikke gjort i midten. Løse og bouncy, flat lange låser vil lette hele utseendet ditt.

20. Jessica Chastain Strawberry Blondt hår: Cool Toned 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_20

Jordbærblond kan være en så fristende hårfarge når den er farget riktig. Velg en kulere tone på røttene og sterkere i endene. Resultatet vil være en lett jordbær ombre med varme honning nyanser du vil absolutt elske. Stilen er flott for kvinner med lange, bølgete låser, men det kan også fungere med kortere hårklipp. For litt mer originalitet kan du velge mellom- eller sideskille.

21. Debbie Ryan Strawberry Blond Hår: Mandarin og Pastellfarger 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_21

Denne sommersesongen får det klassiske blonde håret en komplett makeover. Legg tangerine og pastell jordbær høydepunkter for å gjøre det virke frisk og klar for stranden. Tenk på flere flytende krøller og kanskje en lagdelt frynse for et ekstra originalitet. Enten du har kort eller langt hår, vil denne fargekombinasjonen definitivt gjøre deg trygg og sexy.

22. Evan Rachel Wood Strawberry Blond Hår: Kremaktig Blonde 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_22

Den ideelle hårfarge er nøytral. For at ditt blonde hår skal vises naturlig utseende, kan du vurdere en kremaktig nyanse med jordbærendenser. Sammen gir disse fargene harmoni, og du vil kunne stil det uansett. Ha håret delt i to, og skape en perfekt midtparting for å få stilen til å virke elegant og romantisk.

23. Strawberry Blonde Hår: Middels Lengde med Side Swept Fringe

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_23

Intense jordbærblonde er nesten rød; Fargen har imidlertid ikke mistet sine varme blonde hint på røttene. Stilen er ideell for en klassisk fest eller en formell begivenhet, men også for stranden. Feie din frynse og bruk litt mus for å lage hoppende, løse lag på baksiden. Denne hårfarge fungerer veldig bra hos kvinner med blek hud; men det kan også fungere på mørkere hudtoner, slik at du ser på en veldig intens jordbær nyanse.

24. Strawberry Blonde Hair: Pearly Jordbær med krøller 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_24

Ved å bruke en glansforsterker for å legge til en pearly finish til din jordbærblond, vil låsene virke sunne og naturlig. Skinnende hår utstråler overdådighet, og det gjør det ser verdifullt ut. Duften er veldig delikat og den 3D-effekten som opprettes, vil sikkert slå noen hoder rundt.

25. Sienna Miller Strawberry Blondt hår: Straight Blonde med sided Bangs 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_25

Fet og utrolig stilig, den lyse jordbær passer rett hår vakkert. Frisuren fungerer veldig bra med kvinner med porselenhud og blå / grønne øyne. Bruk låsene dine rett, og sett på et lagdelt smell eller i det minste en sidedel for en ekstra effekt av originalitet. Bright jordbær er en utmerket nyanse for sommeren; det ser friskt ut og vil øyeblikkelig bringe din livlige personlighet til livs.

26. Strawberry Blonde Hair: Middle Parting med Curled Pastels 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_26

Pastellrosa er uten tvil en slående hårfarge som bare kan oppnås hvis din nåværende farge allerede er lys blond. Sluttresultatet er en fantastisk rosefargetone som øyeblikkelig vil få tak i folks oppmerksomhet. Forførende og søt, denne fargen går veldig bra med en sidebang, og er ideell for kvinner med større panner eller med lengre, mer fremtredende ansiktsformer.

27. Strawberry Blonde Hair: Straight Fringe With Curled Sides

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_27

Strawberry blonde er en så romantisk hårfarge som passer perfekt med middelslang hår. Velg en sideskille og ha den krøllet. Tenk på noen mer rødlige høydepunkter, og du vil ha en perfekt frisyre for et cocktailparty. Siden vi snakker om en sexy vintagelignende stil, bør du vurdere uttalelse øredobber for å forlenge ansiktet og skape balanse. De flørtende krøllene legger til bevegelse og den fristende fargemixen vil gjøre hele stilen din stående over mengden.

28. Emma Stone Jordbær Blondt Hår: Omvendt Ombre med Bangs 

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_28

Ditch høydepunktene og vurdere en rett, medium lengde bob med to toner rød blandet med klassisk blondine. Den omvendte hombre er dristig og utrolig fristende til øyet. I utgangspunktet begynner fading fra enden til røttene; sørg for at passeringen fra virkelig mørk jordbær til blonde ikke er for plutselig skjønt.

29. Julia Roberts Jordbær Blondt hår: Krøller med midtparting

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_29

Denne ekstravagante frisyren er utmerket på et bryllup eller megaparti fordi det er veldig kreativt og iøynefallende. Stilen kommer med en stor dose krøller som vil sette deg midt i oppmerksomheten. Kvinner med grønne eller blå øyne bør dra nytte av; kobberblonde med krøller er veien å gå hvis du går på en varm dato i kveld. Den kobber nyanse går virkelig med en solbrun hud også; de gylne undertonene vil virkelig gjøre hele antrekket ditt skiller seg ut.

30. Bake Lively Strawberry Blonde Hair: Long Curls med Side Swept Bangs

Gorgeous_strawberry_blonde_hair_colors_30

Denne ideen om en jordbærblonde er både fargerik og genial. Regnbueffekten oppnås ved å blande gylden blond ved røttene med jordbærblonde i midten, og igjen gyldne nyanser i enden. Sluttresultatet kan være litt uvanlig, men hvis du er en dristig kvinne med mye fantasi, vil denne fargen vakkert komplimentere din personlighet.

Side feide bangs er så sexy; de omdanner øyeblikkelig en kjedelig kutt i en elegant frisyre. For litt tilsatt volum bør du vurdere hele bølgene i fronten; tunge lag har kraften til å skape en fjæret effekt som fyller en titt og gjør det virker stadig mer dramatisk. Hvis låsene dine er lyse blonde, bør du vurdere å legge til jordbær høydepunkter, bare for å krydre ting opp litt.

Leave A Comment

− 6 = 2