20 frisyrer for langt tynt hår

Hvis du har langt, tynt hår og du leter etter noen nye frisyrer for å prøve ut, er du på rett sted. Med vår 20 frisyrer for langt tynt hår, Du er bortskjemt for valg med noen av de hotteste kjendis frisyrene for langt, fint hår. Tynt hår kan være veldig allsidig, og med 20 forskjellige frisyrer å velge mellom, er vi sikre på at du vil finne en nydelig frisyre som passer din personlige stil.

1. Mila Kunis Frisyre: Nydelige lag

Svart svane Skuespillerinnen Mila Kunis ser nydelig ut med sine slanke, rette hårlag. Lag er spesielt smigrende for tynt hår, da de skaper en illusjon av tykkere, mer dynamiske låser. For et slank og polert utseende, lag bare endene på håret ditt og bruk det pokeret - rett og skinnende.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_01

 2. Reese Witherspoon Frisyre: Spissete, vinklede smørbrød

 Skuespillerinnen Reese Witherspoon ser feminin og flørtende ut med sine lange blonde tresses og spissete, vinklede smørbrød. Hvis håret ditt er spesielt fint, velger du smigrende vinkelslange over klumpete, smale slag - sistnevnte fungerer best med tykt hår og kan ikke se bra ut med tynnere hår.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_02

 3. Diane Kruger Frisyre: Ubehandlet sideponni

Den tyskfødte skuespillerinnen Diane Kruger ser nydelig ut med sin forvirrede, ubøyde sideponni. Hennes rotete blonde tresses skimmer forsiktig pannen, mykner vinklene på torget hennes. For å gjenskape Dianes utseende, del håret ditt litt utenfor sentrum og fest det i en lav og rotete hestehale. Polsk av ditt utseende ved å pakke en del av håret rundt slipset for å skjule det.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_03

 4. Isla Fisher Frisyre: Fiery, glossy bølger

Skuespillerinne Isla Fisher ser fantastisk ut med sine brennende, glatte hårbølger. Hennes hår har noen få subtile lag og mye volum for å skape illusjonen av tykke, saftige låser. For å gjenskape Isla sine nydelige bølger, vikle deler av håret løst rundt et tykt tønne krøllejern og bruk en rund børste for å lage myke, sexy bølger.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_04

 5. Kristen Stewart Frisyre: Beautiful bedhead 'do

Twilight sagaen skuespillerinnen Kristen Stewart holder hennes utseende enkelt og sexy med en rotete sengetøysklær. Selv om Kristen har ganske fint hår, pumpes denne stilen full av volum og tekstur som gjør håret til å se tykt og fullt av kropp. For å gjenskape Kristens vilde, gjør du litt volumfremmende mousse i fuktig hår og blåsørk. Hopp over børsting og eventuelle ekstra produkter, og omfavn hårets naturlige tekstur.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_05

6. Nicole Richie Frisyre: Sexy hodebånd og spissete smørbrød

 TV-personlighet Nicole Richie ser nydelig ut med sin sexy hodebånd og spissete sideband. Hennes fine, blonde hår er lagret for mer volum, og vi elsker de blanke stripene av karamell og platina som lyser opp hennes hudfarge. Hodebånd er en morsom og kreativ måte å oppdatere en enkel frisyre på, og det er mange forskjellige typer å velge mellom.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_06

 7. Taylor Swift Frisyre: Elegant lav hestehale

Country sanger Taylor Swift ser nydelig ut med sitt honningblonde hår trukket tilbake til en elegant lav hestehale. Du trenger ikke tykke tresses å trekke av en hestehale - bare velg stiler som passer din hårtype. Taylor holder henne ser frisk og enkel med ganske grønne øredobber og minimal sminke.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_07

 8. Emma Stone Frisyre: Middels lengde med langt smell

Skuespilleren Emma Stone ser slående ut med sine platinblonde låser og lange, smarte smør. Long bangs fremhever øynene og leppene dine, mens du pent innrammer den nedre halvdelen av ansiktet ditt. Stikkete knaster fungerer godt med fint hår, og de er mye lettere å vedlikeholde enn stumpe knekter.

NY YORK, NY - MARCH 09: Emma Stone at

 9. Ashley Greene Frisyre: Dramatiske lag

Twilight sagaen skuespilleren Ashley Greene bærer sine rike sjokoladebrune låser løs med dramatiske lag. Lag er smigrende for alle ansiktsform og hårtype, forutsatt at du velger riktig lengde. Ashley bergarter tre forskjellige lag som gir henne tynt hår tilsatt volum. Prøv å holde ditt korteste lag under hakenivå for nydelige ansiktsrammer.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_09

 10. Jennifer Aniston Frisyre: Middels lengde med fjærede ender

Romantisk komedie skuespiller Jennifer Aniston ser nydelig ut med hennes signatur medium lengde blonde 'do. Endene på hennes fine hår har blitt fjæret (kuttet slik at endene er myke) for et mykt og romantisk utseende. Ta inspirasjon fra Jen og legg til noen høydepunkter til mørkt blondt hår for å lyse opp din hudfarge.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_10

 11. Blake Lively Frisyre: Løse, voluminøse bølger

Gossip Girl skuespillerinnen Blake Lively har spikret jentene i nabohuset med sine løse, voluminøse blonde bølger. For å gjenskape Blakes bekymringsløse utseende, trenger du en flott utblåsing. Etter vask må du dele håret i seksjoner og tørke hver seksjon separat. Bruk en rund børste for ekstra volum, og du er god å gå!

20 frisyrer for langt tynt hår

 12. Bella Thorne Frisyre: Long auburn låser

Teenages skuespiller og modell Bella Thorne ser strålende ut med sine lange auburn låser. Bella får det meste ut av sitt fine hår med lag, stramt smell og rikelig med glans. For å få Bella's super rette låser, investere i en høy kvalitet hårretting og et godt varmebeskyttelsesserum for å unngå skade.

20 frisyrer for langt tynt hår

 13. Kirsten Dunst Frisyre: Sommerlag

Skuespillerinnen Kirsten Dunst ser nydelig ut med sine myke, sommerlige hårlag. Vi elsker absolutt hennes hårfarge - de lyse platinblonde høydepunktene og subtile honningblonde lavlys gir håret ekstra dybde, noe som gjør det fantastisk levende.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_13

 14. Kate Hudson Frisyre: Long, beachy bølger

Skuespillerinnen Kate Hudson stenker hennes signatur lange, beachy bølger av blondt hår med et gullkjede og minimal sminke. Hennes hår har blitt kuttet i subtile lag med fjærede ender, og skaper meget myke og romantiske bølger. Kate sport noen få karamell høydepunkter i hennes blonde hår som gir det en interessant touch.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_14

 15. Kate Bosworth Frisyre: Midtparted, glatt tresses

Amerikansk skuespiller og modell Kate Bosworth ser vakker ut med sine glatte, mellomstore tresses. Kates midtparti deler håret i to perfekt symmetriske seksjoner som pent rammer ansiktet hennes. Vi elsker hvor glatt og berørt håret ser ut - uten tvil resultatet av et fantastisk anti-frizz serum.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_15

 16. Ashley Olsen Frisyre: Voluminøse blonde låser

Skuespillerinne og fashionista Ashley Olsen (tvilsøster til Mary-Kate Olsen) holder frisøren enkel med voluminøse blonde låser. Hun utøver en stor bølge i håret hennes som trekker oppmerksomheten mot øynene og munnen, og ansiktet hennes er mykt innrammet av flygende hår.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_16

 17. Ashlee Simpson Frisyre: Lang og rett med sidekant

Sanger Ashlee Simpson bærer sitt lange røde hår rett med en subtil sidekant. Hun sporter en rekke glatte, edgy lag og haklengte hårstykker som rammer hennes ansikt.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_17

 18. Hilary Duff Frisyre: Fet bouffant

Skuespillerinne og sanger-sangskriver Hilary Duff ser selvsikker og sexy ut med håret i en dristig bouffant (en frisyre med en boblekant og resten løs). For å gjenskape dette utseendet, retter håret på kronen før du sikrer det på toppen av hodet ditt med en hårnål. Lett!

20 Hairstyles for Long Thin Hair_18

 19. Claire Danes Frisyre: Sexy sidekant

Homeland skuespiller Claire Danes ser nydelig ut med håret løs og feid inn i en sexy sidekant. Sidekanten er flatterende for alle ansiktsformer, da det skaper en illusjon av et lengre og mer ovalt ansikt. Avslutt dette utseendet med skinnende øyenskygge, mørke vipper og nakenlepper for ekstra innvirkning.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_19

 20. Kaley Cuoco Frisyre: Bølger, lag og høydepunkter

Big Bang teorien skuespillerinnen Kaley Cuoco ser fantastisk ut med hennes perfekte hårklipp og slående, mørke øyesminke. Hun har funnet den vinnende formelen for en flott frisyre: 1. Massevis av ansiktsrammer, 2. Bølger for ekstra kropp, og 3. Hårfarge som utfyller hennes hudtone. Med disse elementene kan du rett og slett ikke gå galt!

20 frisyrer for langt tynt hår

Så der har du det - 20 frisyrer for langt tynt hår! Vi håper du har funnet noen ideer til din neste frisyre, og at du er spent på å prøve noe nytt.

Leave A Comment

96 − = 87