20 frisyrer for klumpete ansikter

Ikke alle av oss kan ha slanke, delikate ansikter og kinnben som skiller seg ut og definerer oss. Noen av oss er velsignet med litt rounder ansikter og fulle kinn som går opp når vi smiler. Hvis du er en av de utallige kvinnene med et rundt eller knett ansikt, så fortvil ikke. Hvis noe, bør du rope for glede. Personlig tror jeg at klumpete ansikter er mye mer attraktive enn slankere ansikter - det er noe om måten de tennes når de smiler og en cuteness om dem som ellers mister.

Mens ansikter som dette kan være en velsignelse, hvis du ikke vet hvordan du skal ha på deg håret med dem, kan de også være en forbannelse. Hvis du bærer håret ditt på feil måte, kan du ofte gjøre rundheten i ansiktet ditt litt for mye, slik at du ser sfærisk ut og skjuler din cuteness. Ikke ta panikk, jeg motsier meg ikke, og det er en dårlig ting å si at klumpete ansikter er dårlige - jeg tror fortsatt det motsatte - det er bare et tilfelle å vite hvordan du skal bruke håret ditt, hvilke lengder som passer deg og hvilke stiler du bør til slutt unngå . Med det i tankene, her er min ultimate liste over 20 frisyrer som passer rundt og knubbe ansikter ...

[Les også: Slik får du et slankere ansikt ]

1. Bland opp lagene dine

Blande Up Your Layers

En av de beste måtene å gjøre ditt klumpete ansikt ser fabelaktig ut og en litt mindre runde er å ramme den med ulike laglengder. Få stylisten til å legge til mange korte lag, mellomlag og lange lag for å gi deg en teksturert effekt. Dette vil ta fokus vekk fra ansiktet ditt og er bra fordi det er en stil du kan bære feilfritt om du har bølgete, krøllete eller rett hår.

2. Bob

Bob

Jeg elsker bare Bob-stilen, nemlig fordi det ser bra ut på kvinner i alle form ansikter når de endres litt. Hvis du har et rundt eller knett ansikt, prøv å få en haken lengde bob. Dette vil gi oppmerksomhet til kjevelinjen din og vil gjøre beinstrukturen din skille seg ut. Kurven på stilen, uansett om du har den bølget eller rett, vil ramme ansiktet ditt og gi det et nesten engelsittende utseende.

3. Endre Parting

Endring Your Parting

En klassisk midtseparasjon kan se bra ut, men de pleier å trekke oppmerksomheten mot kinnområdet, slik at kinnene dine ser fyldigere ut og rounder - ikke bra hvis du allerede har et rundt ansikt. For å bekjempe dette, eksperimentere med forskjellige partings for å se hvilken effekt de har på utseendet ditt. En sideskille ser alltid bra ut, men du kan også prøve å bære en zigzag avskjed for ekstra oomph.

4. krølle håret ditt

Curl Your Hair

Vi alle elsker rett hår, men jeg beklager å si for de av dere med et rundt eller knett ansikt, det er en stil som unngås best. Du tror kanskje at utseendet slims ned i ansiktet ditt, men i virkeligheten trekker det bare på dine runde kinn. Prøv å bære håret i løse bølger for å gi håret ditt volum, dette utseendet vil bidra til å slanke disse kinnene umiddelbart.

5. Feiende Bangs

feiing Bangs

Når du prøver å få ansiktet ditt til å se slankere, er jeg redd for at enkle knekter ikke vil kutte det. De vil ende opp med å hvile på kinnene dine og trekke for mye oppmerksomhet til dem. Spør stylisten om å gi deg noen sider som er feidet - dette vil bidra til å trekke oppmerksomheten mot øynene dine, markere dem og trekke oppmerksomhet vekk fra ansiktets runde.

6. Pixie Haircut

Pixie Haircut

Du tror sannsynligvis at jeg er gal, men stol på meg når jeg sier at pixie kutt kan være en velsignelse for kvinner med runde ansikter. Ja, du viser bort ditt problemområde, men hvorfor må det være en dårlig ting? Beskjærte kutt med godt plassert tapering vil se best ut på denne typen ansikt, men vær ikke redd for å spørre stylistens mening og eksperimentere. Noen ganger fremhever det du tror er feilene dine, kan du faktisk gjøre underverk.

7. Half Up Do

Halv Up Do

Hvis du ikke er klar til å vise full grad av rundheten i ansiktet ditt, hva med å gjøre en halv opp for å se hvordan du ser ut med dine runde kinn på showet først? Dette er en vakker stil, og hvis du forlater noen få tråder løs fra ditt oppe, er ansiktet ditt fremdeles et bilde litt. Du kan legge så mye eller så lite hår som du vil inn i din opp, så det er verdt å eksperimentere. Noen kvinner liker å ha mesteparten av håret sitt mens andre passer med å ha veldig lite opp, det er egentlig helt ned til personlig smak, for ikke å være redd for å prøve noen variasjoner av denne stilen.

8. lange lag

Lang Layers

Jeg nevnte tidligere om blandede lag, men jeg skjønner at variasjonen i stil ikke er for alle. Hvis du har langt hår og er stolt av det, kan du alltid få enkle lange lag kuttet i håret ditt. De trekker fortsatt oppmerksomhet vekk fra ansiktet ditt, samtidig som du lar deg virkelig få mest mulig ut av dine lekre låser. Hvis du er litt nervøs for denne stilen, så start med å ha bare noen få lag kuttet inn og gradvis bygge dem opp.

9. Smarte ponytails

slank Ponytails

Igjen, hvorfor prøver du å gjemme deg bort ditt vakre, runde ansikt? Hvorfor ikke vise den og få mest mulig ut av kurvene dine? Smarte ponytails hjelper deg med å gjøre nettopp det. Å ha alt håret trukket tilbake av ansiktet ditt, hjelper til med å vise den sanne formen på ansiktet ditt. Det fremhever også kurven på nakken din, formen på haken din og gjør at folk ser riktig inn i øynene dine. Hvor er ulempen?

10. høye boller

Høy Buns

Vi alle elsker en vakker bolle, prøv ikke engang å fornekte det. For å øyeblikkelig få ansiktet ditt til å se lengre ut og derfor straks slankes ned, trekk håret til en høy bolle på toppen av hodet. Den ekstra høyden vil helt endre formen og utseendet på ansiktet ditt, og du kommer til å flaunere denne utrolig populære og sexy stilen også. Vinn, vinn!

11. Kort hår

Kort Hair

Jeg nevnte bob frisyren før, men jeg vil gjenta at hvor mange forskjellige korte frisyrer kan se på kvinner med runde ansikter. Glem den dumme myten om at de gjør ansiktet ditt ser på rounder - det er miles fra sant! De myker ansiktet ditt veldig godt og gjør det meste ut av dine svinete kinn. Jeg vil innrømme at korte stiler tar litt prøve og feil for å finne din perfekte lengde, så jeg anbefaler å få stylisten til å bare ta et lite hår av gangen til du er fornøyd med ditt nye utseende.

12. Chignons

chignons

Dette er et flott utseende for kvinner med runde ansikter. Selvfølgelig ser det også bra ut på kvinner med slanke ansikter, men det er ikke poenget. Trikset for å få det til å fungere på et rundt ansikt, er å la noen få tråder løsne rammen ditt ansikt og myke kinnene dine.

13. Mørk hestehale

Messy Ponytail

Hvis det ikke er stilig og slank, så prøv å bære en rotete hestehale i stedet. Det vil ha alle de samme effektene på ansiktet ditt og vil også gi hårets dybde og tekstur, og legg større oppmerksomhet på det, og dermed fremheve ditt runde ansikt mindre. Det er virkelig en prøveløsningstilstand - noen kvinner liker det virkelig rotete, andre, akkurat som noen få blåseslåser. Det er helt nede for deg!

14. Lange låser

Lang Locks

Å ha veldig langt hår gjør underverk for et rundt ansikt. Det bidrar til å forlenge og slanke ansiktets utseende og gir deg en kick ass-funksjon for folk å se på. Jeg elsker langt hår, det er et av de beste utseendet hvis du spør meg!

15. Classic Waves

Classic Waves

Vi har dekket krøller og nå er det på tide å fortelle deg hvorfor enkle, klassiske bølger er fantastiske for runde ansikter. I likhet med krøller, myker du utseendet på ansiktet ditt og gir håret ditt volum og tekstur, umiddelbart slanker ut ansiktet ditt. Du kan ha stramme bølger, løse bølger, halvt hår vinket eller alt av det. Det er flott å lage en uttalelse og tilpasse stilen din.

16. Slank og rett

slank And Straight

Ok, jeg vet, jeg vet, nå motsiger jeg meg selv, men stoler på meg når jeg sier at det ikke er en god grunn. Du var sannsynligvis ikke fornøyd med meg da jeg fortalte deg at rett hår ikke var bra for runde ansikter som er sant ... i en grad. Hvis du rett og slett ikke kan holde seg borte fra å ha saftige glatte lås, så prøv å legge litt elg av gel til håret ditt når du er ferdig med å style den til å rive den opp litt. Det matte, unkept utseendet med blikket glatt med ditt glatte hår, slik at du virkelig får det beste fra begge verdener.

17. Tilpass

accessorize

Hvis du vil trekke oppmerksomhet vekk fra formen på ansiktet ditt med minimal oppstyr, er et tilbehør det perfekte stedet å gjøre akkurat det. Bare velg en som går med antrekket ditt, slipp det i en voila! Ingen vil selv se på ansiktet ditt.

18. Side Braid

Side Braid

Jeg er en stor fan av sideflettet, for det meste på grunn av hvordan det totalt forvandler utseendet ditt. Det er flott fordi når det åpner ansiktet ditt, er det ganske nok å tegne de øynene slik at ingen vil bryr seg hvor rundt ansiktet ditt er.

19. Legg til høyde

Legg til Height

Pushing din pony hale eller halvt opp gjør skyward straks forlenge ansiktet ditt. Den ekstra høyden i håret ditt gjør at den blir fullere og tykkere mens du slanker ned ansiktet ditt. Dette er en enkel illusjon som gir gode resultater.

20. Tousled Hair

bustete Hair

Bare tousling håret ditt om det er lang, kort, bobbed eller skulderlengde er fab for slanking rundt runde ansikter. Bare legg til litt mousse eller gel og arbeid fingrene gjennom håret ditt. Du kan få håret ditt som mussed opp som du vil, så det er verdt å eksperimentere og finne ut hva som ser bra ut på deg.

Leave A Comment

7 + 2 =