Vladimir Putin, før og etter

Tid for en liten fredag ​​moro: det's sochi utgaven av kjendis før og afters! Fordi det's nesten helgen, OL er i ferd med å vikle opp, og ingen i Canada får noe arbeid i ettermiddag, hva med hockeyspillet. Så vårt neste emne er 61 år gammel russisk president Vladimir Putin. La's kaller han Vlad. Min venn Jill varslet meg om de siste endringene i ansiktet hans, som ved nærmere inspeksjon er ganske galskap og alarmerende. La dette være en advarsel for alle menn der ute....

Den før

For å sparke ting, fant jeg dette gamle bildet av en teenage Putin ... mann, det ansiktsuttrykket startet ung.

Snakker om hvilke, dette er ganske kjempebra.

På et tidspunkt under hans regjering ble Putin tilsynelatende ansett som varmt:

Vel, se på de biceps, uansett. Dette skjedde også:

Selvfølgelig, å være politiker er nummer én årsak til aldring (så mye stress, så dårlig for huden). Etter hvert som årene gikk, begynte ansiktet hans å se slik ut au naturel:

Dette neste bildet er fra 2007. Legg merke til de hule kinnene, sagge huden og nedsunket under øyet. (Alt helt normalt BTW; mannen var 54 år gammel her.)

Jeg'm gir deg også en sideprofilvisning, slik at du kan sammenligne det med det som skjer noen få år senere.

Den etter

Det første tegn på at noe var feil var dette bildet av Vlad med en stor blåmerke og hevelse under øyet. Plastikkirurgi gått galt? Eller gjenoppretter han seg fra blepharoplasty?

Plutselig (og gjør deg klar for dette), ble han oppdaget med de mest oppblåste kinnene jeg noensinne har sett:

Dude. Disse selv slå ut Megan Fox's kinn fyllere, som jeg trodde var helt whacko. Ikke bare brukte han en gal, unødvendig mengde fyllstoffer, men det's sitter også i denne store horisontale massen. Der'Det er en tydelig og åpenbar drop-off i plumpness under øynene. Er det fordi de're faktisk kinnimplantater og ikke hyaluronsyre (som oppløses over tid)? Uansett, du'D tror at Russlands president kunne ha råd til et bedre dokument.

Her's andre freakish skudd:

Jeg finner hans nye "look" den mest skumle når han gjør det halve smilet. doesn'Han ser ut som en liten Buddha?

I dette skutt er ansiktet hans ikke'Ikke helt så puffy, men det er fortsatt raritet:

Nå vi'Jeg ser på en annen forside med et mer seriøst uttrykk. Legg merke til hvordan ansiktet hans ser alt frosset?

Og leppen hans gjør noe veldig rart. Jeg tror han's hadde Botox rundt munnen og helt sikkert rundt øynene / pannene og pannen. (Telltale Botox-tegn: "Spocking", det vil si den ene øyenbryn.) Når det gjelder den nedre halvdelen av ansiktet, kan det også være en kirurgisk prosedyre (en nakkestopp?), Da hans hud pleide å være mye dråper rundt munnen.

Sideprofilen er så dramatisk at den kan'ikke være injeksjoner alene:

Nå tror jeg det's tid for å dele denne bildemuren:

Methinks at noen bruker de samme skoheiser som Tom Cruise. Ikke det der's noe galt med det.

Bunnlinjen

Kan det være mer åpenbart? Vlad'Jeg har gjort noen store tinkering med ansiktet hans. Guy skilt bare sin kone til 30 år, så det gir alt fornuftig. Plastikkirurg David Hidalgo, som ble intervjuet av Vanity Fair, doesn't tvil på injiserbare fyllstoffer og Botox, men isn't sikker på plastikkirurgi:

Jeg har ikke sett noen god plastikkirurgi kommet ut av Russland. Mange jenter kommer over her med fryktelige ting vi må rette ut. [Også] Putin slår meg ikke som den typen fyr som vil la noen sette ham i dvale.

Vel, det forklarer det dårlige fillerarbeidet. Pro tips: Don'Jeg har ikke gjort noe i Russland.

I Daglig post, topp doc Michael Prager observert:

"Han har kanskje litt for mye arbeid for øynene fordi han har det vi kaller 'fisk øyne' eller 'døde øyne'."

De'selv spekulerer han's hadde en full ansiktsløftning. Ikke sikker på det! Personlig, jeg'Jeg har ikke noe problem med fyren som gjør små forbedringer ... det'Jeg har gått mye, altfor langt. Generelt tror jeg at menn må være veldig forsiktige med fyllstoffer og Botox, da de kan gi et merkelig, feminint utseende (hos kvinner, det's det motsatte). Jeg tror nakkeheisen, eller hva det var, virkelig forbedret profilen hans.

Si din mening

Tror du Vladimir Putin ser bedre før eller etter?

Hvilke prosedyrer tror du han hadde gjort?

Hvordan føler du om menn som bruker Botox og fyllstoffer?

Leave A Comment

5 + 5 =