Olivia Munn, før og etter

Kanskje hun har'Jeg har ikke trukket en Zellweger, men Olivia Munn ser sikkert annerledes ut i det siste. 

Selv Olivia innrømmer det selv. I april fortalte den 36 år gamle skuespillerinne FASHION magazine: 

"Å være multi-etnisk" Jeg "halvkinesisk, halvvitt" gir et komplett sett av komplikasjoner som folk ikke engang tenker på når det gjelder å bli fotografert. Jeg har mer av et hvitt utseende på utsiden, men beinstrukturen min er veldig mye asiatisk. Jeg har høye kinnben og mindre øyne. Når du setter glimmer på innsiden av øynene mine, ser jeg umiddelbart øye på øynene. Hvis du legger for tungt på en øyenvippe på meg, ser det ut til at øynene mine er halvveis stengt.Når ansiktet endres på grunn av sminke, er det vanskelig å la folk vite at du ikke faktisk gjør kirurgi eller fyllstoffer& # X2026;" 

Før det hadde hun tatt til Instagram for å forklare endringene: 

Makeup, vekttap, panneforming, syre toning og, japanske poteter?!

Tror du at de kunne ta for seg Olivia's nye ansikt? La's ta en nærmere titt:

Olivia i 2006

Tilbake i 2006 var Olivia en pen, nyfødt 26-åring med fregner, leppeglans og løse bølger. Hun hadde et mye fyldigere ansikt da, men gjorde det ikke't vi alle? Legg også merke til de hette øynene.

Olivia i 2008

I 2008 var håret mye lengre, og hun begynte å leke med skimrende skyggetoner rundt øynene hennes (som nå er blitt hennes signatur). 

Olivia i 2009

Det følgende året tok stilen sin på en mye mer "Hollywood" -følelse. Derfor er den trendige siden bun, fluttery falske visker og burnished gull øyeskygge. Hennes ansikt virker litt slankere, men det's naturlig som du mister babyen din fett (hun var 29 her). Det kan også være belysning eller frisyre.

Olivia i 2010

Da kommer vi fram i 2010, og selv om Olivia's har en lignende frisyre til det siste skuddet, ser ansiktet sitt annerledes ut (rounder) igjen. Det kan være vinkelen, belysningen eller vektøkningen, men selv om du ser hodet til tåen, var hun på ingen måte overvektig her. Hennes øyne har fortsatt de store lokkene, med en naturlig panneform.

Olivia i 2011

Her kan du se hvordan Olivia vinkler ansiktet vekk fra kameraet, og det har en svært langvarig effekt. Hun ser mye mer bronse, med vinklede øyenbryn og kule lilla øyenskygge konsentrert under øynene. Hennes nederste leppe ser fullere ut, men det's på grunn av leppeforingen faking en skygge under underleppen. Alt i alt, très glam!

Olivia i 2012

Nå vi're i 2012, og jeg fortsatt don'T tror Olivia berørte ansiktet hennes. I dette sjeldne kameraet står posen, det'Det er tydelig at hun fortsatt har samme avrundede / pæreform. En ny bølgete lob, tyngre øye sminke og skarpere, fullere bryn gir henne et voksen utseende. Se også på undersiden av lips, igjen.

Olivia i 2013

Så begynte Olivia å vokse håret ut; Denne teksturerte midterlengestilen myker definitivt vinklene til hennes jawline. Hennes penner og pisker er sterkere enn noen gang før, noe som virkelig åpner øynene sine. Jeg tror fortsatt hun's au naturel her. 

Olivia i 2014

Dette 2014-skuddet, fra da Olivia var 34 år, er den siste "naturlige" en, etter min mening. Det lange, slanke, skinnende håret har en ansikts-slankende effekt, selv om hun's ler ikke så bredt her, noe som kan tegne seg for det smalere utseendet. 

Olivia i 2015

Legg merke til noe nytt? jeg tenker det's øynene sine'bli mer vidt åpen plutselig. Jeg lurer på om de mye tyngre browene var et forsøk på distraksjon. Hun ser også mer solbrent, med tyngre rødme. Etter dette gjorde vi det'Ikke se Olivia for en stund, til... 

Olivia i 2016

Det første beviset jeg kunne finne av Olivia's nye utseende var dette bildet fra tidlig på året. Jeg mener ... wow! Jeg gjør n't tvil hun mistet vektfilming 'X menn', men hennes kjeve er tydelig veldig annerledes. Også hennes lepper er de mye fyldigere! "Og hennes hud" hvor er fregner? Jeg kan se hva hun snakket om med hensyn til hennes brows; Jeg er enig i at den mykere, strakkere formen er mer smigrende.

Det var imidlertid ikke't til Olivia gikk ut på Oscarene som folk virkelig tok merke til. Igjen, hennes kjevelinje er mye smalere og avrundet, øynene hennes er mer åpne, og leppene hennes er umiskjennelig fullere. Jeg'Jeg er lei meg, hun ble kvitt sine freckler! 

Morsomt hvordan Olivia pleide å alltid vise tennene sine, men har nå byttet til lukket munn smiler. Fregner ser ut som de'Jeg kommer tilbake litt, kanskje fordi den's sommertid? Jeg kan bare'Jeg kommer ikke over hvordan hun gikk fra en rund / pære ansiktsform til en fullverdig oval!

Oppdatering: Olivia i 2017

Ok, freglene er tilbake! Olivia ser supersommelig her, med frisk hud, lys leppestift og en topp knute. Øynene hennes ser mer åpne igjen, og jeg tenker der's fyllstoffer i overleppen (som den's ujevn).

Oppdatering: Olivia i 2018

Nå ser Olivia seg mer glamorøs enn noensinne. Hun's 37 på dette punktet, og jeg liker virkelig hvordan hun's ringte opp sminke og har på seg håret superlange. I dette bildet kan vi definitivt se fyllstoffet injisert i overkanten. Også, et av øynene hennes ser ut til å være hengende litt ... som noen ganger skjer med Botox!

Konklusjon

Jeg gjør n'Jeg vet ikke om deg, men jeg tror Olivia protesterer for mye. Hun sier at hun har mistet vekten, endret øyenbrynformen, startet syre toning og spiste disse hyaluronsyrepoteter. Fint. Jeg tror henne. Og som noen som rapporterer om kjendis skjønnhet, kan jeg sette pris på de transformative effektene av sminke bedre enn de fleste. Men fortsatt & # x2014; jeg mistenker at hun's unnlate viktig informasjon som egentlig står for hennes nye utseende!

Her's min teori. Jeg tror at hennes første prosedyre var en slags øyeløft, som kan gjøres via blepheropasty eller til og med ved å løfte brynene med Botox. Siden sistnevnte ville slite seg med tiden, kan det hende at årsaken til hvorfor hennes penner ser høyere ut i noen av bildene. 

Jeg tror også hun hadde sannsynligvis Botox-injeksjoner i hennes kjeve for å svekke hennes masseter (tygge) muskler. Dette er hva Bethenny Frankel nylig innrømmet til, og sannsynligvis renee Zellweger hadde det gjort også. 

Som for hennes lepper, kan jeg det'ikke se hvordan det's ikke Restylane fyllstoff. Hennes fregner, det's mulig hun bleknet med glykolsyre og salisylsyre i Proactiv + Mark Correcting Pads (som hun er talsmann for). Men når du har budsjettet for laser resurfacing prosedyrer, det virker litt mer sannsynlig, nei?

Overraskende, den ene tingen jeg'Jeg er ganske sikker på at hun ikke gjorde det'Det er ikke å få en nesejobb, i motsetning til 99 prosent av Hollywood. Så jeg antar det's det! Jeg tror bare det ville'Jeg har vært bedre hvis hun'd enten a) sa ingenting om hennes nye utseende, eller b) eide hennes kosmetiske prosedyrer, i stedet for å gi oss halv sannheter og presse hudpleiefirmaet hun's betalt for å fremme. Fortell meg...

Hvordan føler du deg om Olivia's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt? 
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

52 − = 47