Nicola Peltz, før og etter

I en kort periode i fjor var jeg seriøst engasjert med hvordan Nicola Peltz bar henne sminke. 

Vanligvis var det en kombinasjon av dramatisk (og alltid perfekt blandet) øyeskygge med feilfri hud, skyllet fra kinnene og myke, fargete lepper. 

Selv om hun's i hennes tidlige 20s, den 'Transformatorer: Alder av utryddelse' stjernen har allerede fått ansiktet hennes malt av liker som Kate Lee og Kara Yoshimoto Bua "# of the world"'s beste sminkeartister. Ikke rart at hun fikk min oppmerksomhet!

Men i Nicola's siste utseende, jeg'Jeg har lagt merke til en endring. Jeg'd beskriver ikke bare sminke hennes som mer "aggressiv", men jeg'D si det samme om ansiktsfunksjonene hennes, nemlig hennes nye lepper! 

Forsøk å verifisere om de var ekte førte meg ned ganske kaninhullet. Som det viser seg, har Nicola hatt en veldig dramatisk skjønnhetstransformasjon siden hun begynte å handle. Ta en titt:

Nicola i 2010

Selv om hun begynte å opptre som barn, var det ikke't til 15 år som Nicola begynte å delta på arrangementer og bli fotografert. Og min oh min! Jeg har aldri noensinne gjenkjent dette som den samme personen. Først av alt, hårfarge. Hun'Det er en naturlig brunette, men farger håret denne mørkere sjokoladebrunen, som ikke gjør det'Ikke gå med sine mye lettere øyenbryn (selv om de kunne'jeg har også blitt tonet). De mest overraskende egenskapene er selvsagt hennes bredere nese- og piggkakeform. 

Nicola i 2011

Her's et annet blikk på den opprinnelige Nicola, 16 år. Se hvor langt hennes sminke spill er kommet ?! Vi'Jeg ser henne aldri i disse fargerike farger eller tung rødme i 2016. Legg også merke til hennes hud. Den'er ikke dårlig her på noen måte, men det er noen støt og blemishes, mens i dag det's helt glatt og porselen. Igjen, haken hennes virker lengre og nesen hennes bredere.

Nicola i 2013

Nicola var ikke'T fotograferte i det hele tatt i 2012, men året etter, dukket opp med et helt nytt utseende. Hun's nydelig som en blonde, det virker virkelig med sin bleke hud. I tillegg er tilstanden til hennes hudfarget nå den ekstra litt mer perfekt (kanskje fra noen dermatologisk intervensjon, for eksempel spironolakton, Levulan-terapi, etc.). Makeup har også forbedret seg; bare se på de herlige, røykrike øynene! Jeg tror at nesen ser ut som den kunne'Jeg har blitt raffinert under hennes fravær fra kameraene. Men jeg tror dette kan fortsatt være den samme haken?

Nicola i 2014

I 2014 så Nicola igjen på en annen måte. Det kan være at hun gikk enda lettere, all-over blonde, som jeg ikke'Jeg tror det er så smigrende på henne. Eller kanskje det's sminke, som er den mest sofistikerte og nøytrale hun'er enda slitt. Eller ... kan forskjellen være en helt ny nese og kjeveform? Jeg ser definitivt en raffinement av spissen av nesen hennes, og haken hennes virker mykere, ikke så markant.

Nicola i 2015

Her's da jeg først begynte å legge merke til Nicola. De øynene er fascinerende! Hun var 20 år gammel her, og av denne tiden hadde han lagt seg på en signatur skjønnhetskunst. Få skuespillerinner noensinne oppnår dette nivået av sminke perfeksjon, og selv hennes hårfarge har forbedret nå, med naturlige mørke røtter som ser mer troverdige ved siden av huden hennes. Igjen kan du se den mer vinkelformede (i stedet for bulbous) spissen av nesen hennes, og ansiktet hennes ser ovalt ut i stedet for hjerteformet.

Nicola i 2016

Og det blir bare bedre og bedre. Jeg elsker denne sminke også, som er mykere enn forrige utseende, men ikke mindre imponerende med sin sømløse blanding og moderne fargepalett. Hennes blonde ser kanskje litt gul ut, men med et slikt ansikt, hvem's betaler oppmerksomhet? Hun's holder ansiktet i samme vinkel som 2013-skuddet, og det ser ut som om haken hennes er blitt forkortet.

Ingen steder's det utseende som inspirerte Nicola-undersøkelsen i utgangspunktet. Hellige lepper! Klart, som så mange unge skuespillerinner i Hollywood akkurat nå, har hun hoppet på injeksjonstoget. Den'Det er overraskende, fordi hun allerede hadde fulle lepper, og nå er den øverste superhullen og overdrevet. Men ... Jeg vil bli den første til å innrømme at jeg finner alt annet om dette virkelig vakkert, fra hennes mykere blonde farge til den ultra-delikate sminke. Og hennes hud! Det fortsetter å være umulig feilfritt.

Oppdatering: Nicola i 2017

Nå, Nicola's overleppe er enda større, faktisk det's vanskelig IKKE å legge merke til det, til tross for den veldig vakre sminke. Jeg gjør n'Jeg forstår ikke hvordan dette er et ønskelig utfall, når du bare kunne ha normale lepper? 

Oppdatering: Nicola i 2018

Og nå har ting tatt en enda fremmed sving. Borte er den forhøyede stylingen, erstattet av en faux solbrun, dårlig kontur, stramt blondt hår ... og de største, mest injiserte leppene jeg'jeg noensinne har sett på den røde løperen! Jeg antar når du'Jeg har forandret så mye om ansiktet ditt, du begynner å miste alt perspektiv. Dette er så ... Michael Jackson-ish!

Konklusjon

Som jeg sa, ville jeg ALDRI kunne identifisere brunetten til venstre som den yngre versjonen av blondinen til høyre. 

Men hårfargeendringene spiller bare en mindre rolle i denne dramatiske transformasjonen. Jeg tror virkelig at Nicola hadde en slags kjevearbeidskontakt, tror jeg at de kaller det? Som forandret hele balansen i ansiktet hennes.

Dessuten, det'Det er også tydelig at hun hadde nesen litt innsnevret og spissen reformet, akkurat nok til å kaste fokus på øynene og leppene i stedet. Hennes øyne ser enda lenger ut, nå. 

Endelig ser det ut til at hennes siste kosmetiske arbeid er øvre lipinjeksjoner. Med huden er dette utrolig perfekt, kan hun også stole på orale medisiner eller lasere for å holde det så glatt og flettfritt. Mens sminke er utrolig og bidrar til sin nye stjernekraft, kan du'Ikke få en hudfarge som dette fra et stift av fundament!

Uten tvil var hennes "makeover" en suksess, men jeg må lure på hvordan det føles å se så annerledes ut enn hvordan du vokste opp. Hva tror du?

Hvordan føler du om Nicola's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

34 − 29 =