Kim Kardashian, før og etter

Elsker henne eller loathe henne, Kim Kardashian er et eksempel på hvor lenge noen kjendiser går til for å "forbedre" deres utseende.

Vi kan ikke alle enige om hvorvidt Scarlett Johansson hadde en nesjobb, eller om Blake Lively hadde øyelokkoperasjon, men ser på Kim der'Det er ingen tvil om at hun's gjennomgått kosmetisk forbedring. Flere ganger!

Den's bare et spørsmål om hva, hvor og når. La's ta en nærmere titt på hennes skjønnhetstransformasjon, skal vi?

Kim i 2006

I 2006 var Kim 26 og begynte å slå paparazzi-kretsen sammen med henne da-BFF Paris Hilton. Hun lærte fra det beste! Hennes hår og sminke er mye mer naturlig enn hun har på seg i dag. Men jeg tror at hun kanskje allerede har fått leppeinjeksjoner på dette tidspunktet.

Også fra 2006 er denne (så overraskende) pen og subtil. Legg merke til hennes hårfarge, som hadde mange babyhår, og ansiktsformen, som var avlang. Nesen hennes er allerede ganske liten, så jeg tror det's mulig at hun hadde en rhinoplasti gjort før dette!

Kim i 2007

Før naken leppestift og kontur ble Kim's underskrift, eksperimenterte hun med en "pin-up" makeup look med rød leppestift, rosa kinn, tung liner og et blomstret hår tilbehør. Så av merke! Denne typen ting var stor da (se: tidlig Katy Perry).

Kim i 2008

Nå fort frem til 2008. Noe er annerledes, men hva er det? Kanskje det's den unflattering, pasty sminke. Eller kanskje det's Restylane-plumped kinnene! (Selv om leppene hennes virker litt deflaterte her.) Hennes øyne virker mer våken, noe som kan oppnås ved å løfte brynene med Botox.

Kim i 2009

Hvis minnet tjener, var 2009 året som Kim's popularitet økte, og dette ble hennes signatur utseende. Langt, rett, mørkt hår; pute lepper; og spidery pisker. Nesen hennes ser også annerledes ut, men kan konturere.

Kim i 2010

Et år senere så Kim så ærlig ut som Jocelyn Wildenstein (a.c.a. "Catwoman")! Kinnene er det som gjør denne utseendet så ekstremt. De'Jeg har vært overfylt med Restylane til det punktet hvor øynene ser ut til å lukke opp. Haken hennes ser også pekere ut, men kanskje det's fordi kinnene kastet alt av balanse! Det ser ut til å være noen Botox involvert også, siden pannen hennes er super glatt og hun's sliter med å smile.

Kim i 2011

Heldigvis ble det roet ned i 2011 (Kim var 31 her). Men dette bildet viser hvor mye hårlinjen har endret seg. Den's blitt presset tilbake og er mer rett over, pluss alle babyhårene er borte. Dette er resultatet av laser hårfjerning. (Tilsynelatende det'er en gammel tid Hollywood hemmelig "stjerner har brukt det eller elektrolyse for å endre håret deres i flere tiår!)

Kim i 2012

Se hva jeg mener om hårlinjen hennes? Helt annerledes nå. Igjen kan vi se bevis på Restylane i Kim's kinn og lepper. Hun har også to forskjellige hudfinisher, pannen er naturlig, men resten av ansiktet hennes er lett og matt.

Denne ene slags minner meg om 2006 Kim, bortsett fra at kinnene hennes er så mye mer fremtredende nå! Jeg elsker den kortere hårlengden på henne, og hun gjør det'Ikke se så caked i sminke.

Oppdatering: Kim i 2013

I 2013 eksperimenterte Kim med blonde høydepunkter, som hun klarer å trekke av fordi hun holdt sitt rotteområde mørkt. De gamle Hollywood-bølgene og sminke er også en avgang for henne, og mer sofistikert enn noe hun's slitt før. Legg merke til hvor mye kinnene hennes bare ut når hun smiler!

Oppdatering: Kim i 2014

I 2014 kom Kim tilbake til svart hår og de vanlige over-the-top-lashene, pluss et under-øyeområde som ser veldig "bakte" ut. Hennes overleppe er mer fylt igjen, og hennes kinnkonturer ser veldig unaturlig ut.

Oppdatering: Kim i 2015

Kim's største håreksperiment hittil var denne platinblonde som hun prøvde i 2015. Ikke hennes beste farge, er det? Den tykke, ferske grunnen gjør det ikke't hjelper heller! Og hun's har så mange fyllstoffer i ansiktet, hun har den "katten" ser igjen. Spissen av nesen hennes ser også mer uthugget ut.

Oppdatering: Kim i 2016

Klokken 36 gikk Kim tilbake til et mer naturlig utseende, med sin egen hårfarge og mindre sminke. Den's morsomme og kinnene ser ut som de've deflater litt, men leppene hennes er like store som noen gang! Høydepunktet nede og på spissen av nesen gir det et "ski hopp" utseende.

Oppdatering: Kim i 2017

De naturlige vibber fortsatte i 2017. Jeg må si, dette er det beste jeg'Jeg har sett Kim se på mange år! Hun har en spraybrun, men det er ikke'T mye sminke, bortsett fra hennes favorittvisker og pinky-nøgne lepper. Jeg elsker også denne rette, stumpe loben (sannsynligvis en parykk). Men best av alt, har hun lettet opp på injeksjonene!

Akk, det gjorde det ikke't sist! Kim viste seg til New York Fashion Week med en ny sølv nyanse for håret, og tydeligvis forbedret ansiktsegenskaper. Tilsynelatende er dette hennes virkelige hår, men jeg tror hun kan også ha utvidelser i. 

Konklusjon

Ingen kan hevde at Kim hasn'Jeg hadde jobbet selv, selv Kim selv!

Hun innrømmer å bruke injeksjonsutstyr. "Alle tror alltid jeg'Jeg hadde nesen min gjort eller leppene mine ferdig eller bare noe i ansiktet mitt som foruten Botox, noe som ikke er for meg't plastikkirurgi, "fortalte hun Harper's Baazar i 2012. 

Hun er også åpen om lasering av hårlinjen. "Jeg lasert babyhårene mine for mange år siden, fordi pannen min hadde alle disse små babyhårene, og jeg ville alltid bryte ut på grunn av dem," # x201D; hun har skrevet på hennes nettside.

Den's åpenbare kim gjør også stor bruk av lash extensions, parykker, hårfarge og mye sminke. Hun sier de siste regnskapene for den forandrede formen på nesen hennes. "Folk sier alltid jeg'Jeg hadde en nesjobb og de'Jeg skal bruke før og etter bilder, men bildet etterpå er virkelig tatt før, "fortalte hun ABC News." Det's så morsomt, det avhenger bare av hvordan nesen din er konturert. Min nese i min største usikkerhet. Legen viste meg hvordan det ville se ut. Og det gjorde det bare ikke't & # x2014; jeg ville ikke'ikke se det samme. "

Det var tilbake i 2010, men hun har kanskje endret seg siden. "Jeg tror hun kan ha gått under kniven for ennese jobb, tynner ut og rette nesen, noe som gjør den ser mer glamorøs ut, "sa Dr. Anthony Youn Radar Online.

"Jeg tror hun's har gjennomgått Botox-injeksjoner for å glatte rynkene i pannen og hennes rynket linjer, "tilføyer han." Selv om jeg tviler på henne's hadde en kirurgisk panneheis, hun ser ut som hun's hadde en Botox panneheis, hvor Botox injiseres i et mønster for å heve og bøye pannen. Hennes lepper ser ut til å ha blitt plumped med fyllstoffer. "

Alt legger opp til en titt som's mer plast enn noensinne!

Hvordan føler du deg om Kim's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

55 − 45 =