Gigi Hadid, før og etter | progressivenewsdaily.info

Gigi Hadid, før og etter

Med noen før og etter kan du tydelig se arbeidet kjendisen hadde gjort, og det's merkelig beroligende. Som for eksempel Dakota Johnson, Kendall Jenner, eller Bella Thorne. Ja, de var allerede født med mange genetiske fordeler, men en liten kirurgisk tweaking var det som forvandlet dem fra "søt jente naboen" til "Hollywood nydelig." 

Med Gigi Hadid, skjønner jeg det ikke't tror det's saken.

Noen av dere ba om en før og etter på den 21-årige supermodellen, da vi så'Jeg har allerede analysert sin lille søster Bella. Så jeg'Jeg har gjort undersøkelsen og skuret bildearkivet, men... 

Jeg tror virkelig Gigi var bare født feilfri.

Er du enig? Kom og ta en nærmere titt:

Gigi i 2012

Vårt første skudd er fra Gigi's tidlige modelleringsdager, da hun var bare 16 år gammel. God sorg, visste du noen tenåringer som så ut som dette igjen på videregående skole? Ikke mye har endret seg siden, bortsett fra at øyenbrynene var tynnere da. Som for nesen hennes'Det er vanligvis den ene funksjonen som blir slått ned, men vi skal se...

Senere i 2012 gjorde Gigi sitt første røde teppeutseende. Hun var blonder her, og var ikke't børste ut krøllebølger på dette punktet, men selv de styling valgene kan'Ikke ta bort fra hennes naturlige skjønnhet. Jeg tror at ansiktet hennes også hadde mer babyfett her.

Ved høsten 2012, Gigi's øyenbryn vokste pent ut, og jeg elsker bare dette strandete, teksturerte håret. (Gisele hvem?) Hun har fortsatt litt av et baby ansikt her, i alderen 17 år. 

Gigi i 2013

Nå vi're i 2013, og jeg'Jeg vil innrømme at dette bildet ga meg en pause med hensyn til nesen hennes. Var det bredere da, eller er det bare den lave vinkelen til kameraet? 

Gigi var 18 på dette punktet, og jeg tror dette er en av de vakreste frisyrene hun's noensinne slitt. Med nydelig sminke gir de lange bølgene og Boho-vridene henne en mye mykere utseende enn vi'er vant til å se i dag.

Gigi i 2014

Fortsatt 18 år gammel på dette bildet, hadde Gigi håret i en updo som viser ut sine perfekte, klumpete funksjoner. Jeg'Jeg er ikke gal på liner under bunnen av leppen, men alt annet er feilfritt.

Her, Gigi's 19, og det's morsomt hvordan hun ser mer ut som en typisk tenåring i dette uformelle skuddet. Hennes hår ser vekk ut, og kinnene blir fulle.

Dette var bildet jeg så da jeg først hørte om Gigi (hun'Jeg har nettopp landet hennes konsert med Maybelline). Kanskje det'Det er den klare strobing og kunstig tousled hår, men hun ser plutselig mer voksen opp. Er nesen mer knappaktig som før? 

Gigi i 2015

Nå vi're i 2015, året som Gigi helt blåste opp. I dette skutt var hun 20, og det's et uventet lyst leppemoment, og hun stikker vanligvis til nakenhet. Hun's har også falske vipper, og hennes hud er svært luminert. 

Dette er en av mine favoritt Gigi-utseende: Enkelt hår, glødende hud, matte nakenlepper og mørke vipper. Hennes forvandling til en supermodell i verdensklasse er ganske fullstendig.

Fra dette punktet begynte Gigi å eksperimentere med dristige skjønnhetserklæringer. Her, det's en faux bob (faktisk en halv parykk) med sin vanlige lysende naken sminke. Legg merke til hvor langt hennes brows har kommet siden 2012!

Gigi i 2016

I 2016 ble Gigi 21, med sin modelleringskarriere som ikke viste tegn på å bremse ned. I dette bildet er hennes hårfarge en litt mørkere blonde. Hvis du ser nøye ut, kan du se konturene av nesen hennes gjør det som synes å være en slankere form?

For dette arrangementet, Gigi donned clip-in bangs (selv om hun bare fikk dem til ekte nå, på Paris Fashion Week). Hennes sminke er tyngre også, med smudgy mørk liner og overdrakte lepper. Så du hva's skjer med nesen hennes? Konturene er øverst, mellom øynene hennes.

Her fikk Gigi eksperimentell med rød leppestift og en bouffant updo. Side ved side med sitt første modelleringsskudd fra 2012, ser nesen stort sett det samme ut. Hennes penner er bare tykkere, og overkanten har blitt re-formet med leppeforing.

Oppdatering: Gigi i 2017

I 2017 mørket Gigi håret et par nivåer til denne glatte mid-brown. Utrolig hvordan det gjør øynene hennes pop! 

Konklusjon

Bella Hadid kan've tweaked ansiktet med en nese jobb og leppe fyllstoffer, men jeg, for en, tror Gigi er au naturel

Visst, noen få ting har endret seg i forhold til fire år siden. Hun'Jeg er ikke en tenåring lenger, så hun mistet litt babyfett fra ansiktet hennes. Hun vokste også ut sine skjønne øyenbryn, stoppet å lette håret og begynte å ha på seg mye mer sminke. Sistnevnte teller for mye, bare å markere og konturere på en strategisk måte kan forandre formen på en funksjon (for eksempel å skape en slankere nese). Og Gigi har også vedtatt den nåværende trenden med å overlappe leppene, noe som gir dem et mer balansert, fyldigere utseende. Jeg'Jeg vil ta det dagen før leppeinjeksjoner!

Så dette ser ut til å være en av de sjeldne før og etter hvor jeg konkluderer med at nei, faget har faktisk ikke gjort noe arbeid. (I det minste gjør jeg det't tror det!) er du enig?

Hvordan føler du om Gigi's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 86 = 92

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map