Ellie Goulding, før og etter

Så mange ganger med før og etter vi, vi'har sett hvordan en liten mengde kosmetisk arbeid sier en subtil nyreforming eller noen få jabs av Restylane kan bringe ut det gode utseende som allerede var der. 

Men noen kjendiser vet bare ikke når de skal stoppe, og intervensjonene begynner å trekke fra i stedet for å forbedre sin naturlige skjønnhet. 

Dette er det jeg føler har skjedd med Ellie Goulding. 

Den 29 år gamle popstjernen's utseende har endret seg dramatisk i årene siden hennes breakout album ble utgitt i 2010. Hun har kanskje startet som en nyfødt indie rocker, men da hennes berømmelse steg, begynte hun å adoptere en glamorøs rød teppe stil som jeg kan't men sammenligne med Kardashians & # x2014; med funksjoner som skal matche.

La's ta en titt på hennes skjønnhetstransformasjon:

Ellie i 2010

Så dette var hva Ellie så ut som 23 år gammel. Freakin' bedårende! Hennes hud er helt skyllet og naturlig strålende, med definerte (ikke falske) pisker og myke penner. Ja, hun fargede allerede håret hennes på dette punktet, men blondinen er ikke't superlys og har en varme som flatterer hennes hudfarge. Så, selvfølgelig, er det au naturel, rosa-farget lepper. Hva var galt med disse søte leppene?!

Her's Ellie's sideprofil fra samme år. Ikke bare kan du se underkanten hun var på idrett på den tiden, men også (det jeg tror var) hennes opprinnelige nese. Hun hadde søt stil da da!

Ellie i 2011

Det følgende året holdt Ellie henne underkjøring, men flørt med en jevnere lysere, gråblond hårfarge. Jeg liker faktisk det med den kule rosa leppestiften og matchende rødme, ikke mange kan trekke disse nyansene av. Hennes brows er på den tynnere siden, men ser bra ut når den holdes myk som dette. Hun begynte å bruke tung svart liner og falske vipper på dette punktet.

Ellie i 2012

Her'er den samme frisyren, bare bølget og stykker. Ellie's hud ser fortsatt frisk og feilfri (hun var 25 her), og hennes sminke var på den lettere siden, bortsett fra liner og vipper. Dette var da hun begynte å fylle i pannen med en blyant som ser litt for varm ut. Jeg tror å fylle dem i faktisk trekker oppmerksomhet til deres skinniness, som jeg'Jeg var sikker på at det ikke var hensikten. Med bare en ren tonet leppebalsam, kan du virkelig se hennes naturlige leppestørrelse (som var bra!).

Ellie i 2013

I 2013 hadde Ellie vokst ut underskriften, sannsynligvis fått litt hjelp fra hårforlengelser. Den store tingen som ser annerledes ut her er nesen hennes, er det bare meg eller er det mer klemt og smalt? Du kan også se henne utvikle seg ut av "indie girl" sminke inn i en mer sofistikert palett og applikasjon: myke vipper, bronse-brun skygge og naken lepper. Til slutt, ta en titt på ørene her og i 2012, fordi jeg tror de kan ha endret seg innen 2015.

Ellie i 2014

Nå vi're i 2014, og Ellie er alle vokst opp! Borte er den edgy hårklipp og farge, erstattet av denne glamorøse, touslede blonde manen. Jeg tror også, ser på profilen hennes, at nesen hennes er rettere enn den var før. Sminken er den beste's har vært siden 2010, unntatt de trukket øyenbrynene. Jeg elsker den undervurderte skyggen og vippene, og hennes blanke utseende. Men snakker om lepper...

Plutselig, Ellie's pout har doblet i størrelse! Ja, jeg kan se at hun's har på seg leppeliner, men jeg gjør det ikke'Jeg tror det kan stå for den dramatiske inflasjonen av overkanten. Med den dristige rosa rødmen og tunge øyenvipper har hun et dukkeaktig utseende som jeg vil innrømme er ganske søtt (til tross for at jeg vanligvis ikke liker falske vipper). Hennes hår ser litt tørt ut, og hennes brows er fortsatt trukket på i uforklarlig avrundet form.

Ellie i 2015

Dette må være min favoritt Ellie bilde av hele tiden. Hopping av håret i denne rette, svingete loben var det beste trekket, det ser så mye sunnere ut, og bidrar til å legge bredde til den lange ansiktsformen. Jeg elsker også sminke, som er en moderne oppdatering på hennes signatur, tung liner og bleke lepper. Legg merke til blitsen av grønt langs hennes øvre lash linjer! Browsene er mykere og ashier, og den myke, lyse, matte flekken på leppene sine viser Restylane.

Senere samme år var Ellie tilbake for å tegne på hennes penner og økte mer oppmerksomhet til sine plumped-up lepper med åpenbare leppe. Imidlertid liker jeg resten av sminke (inkludert de smakfulle øyenvippene), og hun trekker av de slicked-back røttene ganske bra. Visst, leppene er for mye, men hun ser fortsatt bra ut. Sammenlign og kontrast hennes ører med 2013-skuddet. Tror du at hun kanskje hadde dem festet tilbake? 

Ellie i 2016

Nå vi're i 2016, året gikk Ellie for langt. Plutselig har hun begynt å morph inn i et utvidet blondt medlem av Kardashian familien. Hennes glatte, stive, pussete lepper ser nystilt inn (og svært ubehagelig!), Og igjen ser jeg en rettere nese enn hun hadde tidligere. Jeg liker faktisk de fluttery piskene, myk skygge og über-rett hår.

Restylane-injeksjonene har gitt henne et and-ansiktsuttrykk, nei? Ellie's munn ser fortsatt unaturlig full, og de malte øyenbrynene er tilbake, selv om resten av sminken er god. Jeg'Jeg er ikke en fan av de tousled, '80s hår. Det ser friskere ut når hun har det glatt, med skarpe ender.

Oppdatering: Ellie i 2017

Bare da du trodde at leppene hennes ikke kunne'Ikke bli større, Ellie viser på den røde løperen som dette! Jeg gjør n't forstå ... kan hun til og med synge med en slik oppblåst munn?! 

Konklusjon

Basert på dette fotobeviset, jeg'Jeg er sikker på deg'Jeg er enig med meg at Ellie tydeligvis har tinkert med leppeinjeksjoner (og kan være fikk en nese jobb og øre-pinning kirurgi også). 

Det er greit, bortsett fra at hun prøvde å trekke en Kylie Jenner på oss. Da hun ble spurt om den voksende størrelsen på leppene hennes, tilskrev hun det til sminke:

"Jeg gjør n'Jeg vet ikke hva det er. Jeg hadde ikke'Jeg har ikke gjort noe for dem. Noen av vennene mine vil fortelle deg at jeg ikke'Jeg liker nåler, jeg don'jeg liker ikke leger's umulig for meg å ha noe gjort sånn. [Min makeup artist] Lisa gjør 3D-lepper, og det gjør at leppene dine ser massive ut. Du legger til som tre lag med lip liner. "

Riiiight. Kylie var ikke'Ikke være ærlig, og jeg gjør det'Jeg tror Ellie er heller ikke.

Saken er, hun har innrømmet i fortiden å føle seg usikker på utseendet hennes:

"På en gang fikk jeg all denne musikalske suksessen, men jeg var ikke'Ikke få alle de tingene som fulgte med det, som magasindeksler. Jeg var overbevist i lang tid jeg var ikke't estetisk tiltalende nok. Jeg ville vinkle ansiktet mitt for å skjule siden av nesen min, eller haken min. [Hun fortsatte med å si at hun endelig overviste hennes selvbildeproblemer, som viste sin verden rundt, og hennes oppfatning om seg selv.] Da stoppet jeg med å bry seg. Jeg slipper å gå. Sett en annen energi der ute & # x2014; så [magasinet dekker] alt begynte å skje. "

Jeg tror vi kan alle forholde seg til disse følelsene! Men i stedet for å "la dem gå," ser det ut til at Ellie DID og DOES fortsatt bryr seg, og har gått den kosmetiske intervensjonsruten, tross alt. 

Selvfølgelig, det's hennes valg, og hun kan gjøre det hun vil, selv om jeg ikke gjør det'Jeg tror ikke at hennes siste runde injeksjoner er smigrende i det hele tatt. Jeg kan bare'Ikke vær den eneste som føler seg litt skuffet over at enda en celeb's "self-love" melding var bare tomme ord! Dine tanker?

Hvordan føler du deg om Ellie's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

70 − 64 =