Anna Faris, før og etter

En ting du'jeg må respektere om Anna Faris er at hun eier plastikkirurgi og vel, hennes brystforstørrelse, i det minste. 

Hun fortalte New Yorker det "var ikke en karriere ting", det var en skilsmisse ting. " (Dette var i 2007, etter at hun splittet med Ben Indra.) Anna innrømmet også å få leppeinjeksjoner for hennes rolle i 'The House Bunny' i 2008. 

Så har hun holdt dem oppe eller gjort noen annen justeringer over nakken? Mange av dere har merket på hvordan "annerledes" Anna ser nå ut. Jeg presenterer deg hennes skjønnhetsevolusjon:

Anna i 2001

Vent & # x2014, hva? Anna var brunett? Hun var 24 her, og det gir henne en helt annen stemning. Dette brune håret er fortsatt mye mørkere enn hennes naturlige "mus" farge. Jeg foretrekker blondinen. 

Også fra 2001 er dette bildet fra Juicy Couture-serien på Chateau Marmont. HERREGUD. Først av alt, Juicy Couture. Husk da det var noe? For det andre så du Tori Spelling? Ah ... tidlig på 2000-tallet. 

Anna i 2002

I 2002, på premieren av Den hete damen, Anna hadde lettet håret til superblond. Legg også merke til de blekeblonde øyenbrynene. Tusen takk folkene er'Det gjør jeg ikke lenger. (Vel, bortsett fra Pat McGrath.) 

Anna i 2003

Her kan du gjenkjenne Anna ... men hun gjør det'Det ser ikke ut som Anna kjenner oss i dag. jeg tenker det's øyne, nese og munn. Hun var 26 her. 

Anna i 2006

Jeg fortsatt don'Jeg tror ikke noe har endret seg ennå Skummel film 4 premiere i 2006. Hun ser veldig naturlig ut her, som en super-fin jevn jente i stedet for en glammet opp kjendis. 

Anna i 2007

Du'Jeg merker Anna's brows ble mørkere i 2007. Er hennes lepper kanskje også større? Dette ville være omtrent den tiden hun filmet The House Bunny, så kanskje. 

Anna i 2008

Se hvordan det er'er det en fremgang med skjønnhetsdesign? Bedre hår, bedre sminke ... men jeg'Jeg lurer på om øynene hennes er litt annerledes her. I dette og de senere bildene virker de mer vidt åpne. 

Anna i 2009

På denne tiden var Anna 32 og offisielt en stjerne. Det kan være sminke, men øynene hennes ser mer våken her enn de tidligere bildene. Og det virker som at nesen hennes er litt mer raffinert nå. 

Anna i 2010 

Jeg tror på dette neste bildet, er den nye nesen enda tydeligere. Den's subtil, og den passer fortsatt til ansiktet hennes, men wow gjør det noen gang, va? Som jeg'Jeg har sagt det før, det er nummer en forfinning skuespillerne vanligvis gjør. Ganske utrolig hvordan en subtil form kan forvandle et ansikt. 

Anna i 2011

Samme, samme, og fortsatt ser bra ut, etter min mening. Hennes lepper ser ut til å ha slått seg, eller kanskje hun's bare i mellom injeksjon avtaler. 

Anna i 2012

Jeg føler at Anna kanskje'Jeg startet kinnfylleren på dette stadiet (hun var 35 her). Og du kan se der's tetthet begynner å danne seg rundt munnen hennes, sannsynligvis fra Botox? 

Anna i 2013

Fyllstoffene er enda mer tydelige i dette 2013-skuddet. Litt tunghendt der, doc! Kanskje de så bra da hun ikke var't ler, men her ser kinnene unaturlig ut og stikker ut fra ansiktet hennes. Bedre å bare ha et flatt ansikt, nei? 

Anna i 2014

Og nå kommer vi til bildet som gjorde oss alle gisp: "Hva har hun gjort ?!" For posten tror jeg fortsatt at Anna er slugten, selv her, men det er noe bizar som skjer med henne smil. Det ser ut som hun kan'Ikke ta uttrykk ordentlig. Min gjetning er Botox rundt munnen for å "løfte" hjørnene. Et problem når jobben din er skuespill.

Oppdatering: Anna i 2015

I dette bildet elsker jeg det mykere håret, og du kan se at hun ikke har det'T Botoxed bort vekkene rundt øynene hennes. 

Oppdatering: Anna i 2016

Her ser det ut til at hun har litt naturlig krølling mellom brynene, og på pannen "no Botox"!

Oppdatering: Anna i 2017

Wow, håret hennes har virkelig vokst! Jeg elsker smell og øyesminke. Det ser virkelig ut som hun's lette opp på injeksjonene. 

Konklusjon

Så Anna ser annerledes ut. Men hvis hun hadde en rhinoplastikk, gjør den ikke'Det ser ut til å være en siste ting. Det skjedde før hun ble kjent (noe som gjør henne ikke forskjellig fra praktisk talt alle andre i Hollywood). 

Jeg tror hun var veldig, veldig bra, og selv om hun var pen uten den, forbedret den hennes skjønnhet. Nesjobb er fortsatt litt "tabu", men jeg respekterer at hun åpent har innrømmet å få implantater og injeksjoner, som de fleste andre kjendiser ville nekte. 

Når det gjelder nålene ... ok, var det 2014-bildet litt overraskende. Jeg tror hun overdrev det, men Botox og fyllstoffer er bare midlertidige. Det virker som om hun's velger et mer naturlig utseende i disse dager. La meg høre hva du tenker!

Hvordan føler du om Anna's skjønnhetsutvikling?
Hvilke av disse ser er din favoritt?
Hva "skjønnhetsarbeid" tror du hun's hadde gjort?

Leave A Comment

43 + = 53