Rosie Huntington-Whiteley, ennen ja jälkeen

Rosie Huntington-Whiteley, 29, on ollut säännöllinen tällä verkkosivustolla's kuuluisa punainen matto raportteja monta vuotta. Mutta jos me'rehellinen, hänen piirteensä ovat aina ymmärtäneet minua vähän. 

Tietenkin, hän's upea& # x2014; tämä on itsestään selvää. Kuitenkin, minä'Usein ihmetteli hänen mehiläiskuidut huulet ja kaarevat posket. Onko mahdollista syntyä näiden kanssa? Tai olen vain epäilyttävä, koska injektionesteistä on tullut niin läsnä kaikkialla nyt? Kummassakin tapauksessa saatat muistaa, että hän kuvailee hänen yleistä tunnustansa "puuna", koska parempaa sanaa ei ole. Aivan varsin aito. 

Silti voit kuvitella yllätykseni, kun aloitin tänään's ennen ja jälkeen tutkimusta, ja huomasi, että hän näytti olevan QUITE erilainen. 

Antaa'Katso tarkemmin, ja minä'Voit antaa tuomarin...

Rosie vuonna 2002

Itse voisin't Etsi päivämäärä tähän valokuvaan. Mutta jos minun piti arvailla, minä'Rosie oli noin 15. Kuten näet, hänen luonnollinen hiusväri on brunette, ja hänellä oli hänen allekirjoituksensa täydet huulet jo silloin. Huomaa laajempi nenä. 

Rosie vuonna 2004

Tämä laukaus on yksi Rosie'kun hän oli vasta 17-vuotiaita. Don't vain rakastat Pouty suu ja pullea iho? (Siksi kiitotien mallit ovat aina teini-ikäisiä.) Kuitenkin, olisin't ovat tunnistaneet hänet perustuen täydellisempään kasvot, laajempi nenä, vaaleanruskeat hiukset ja pehmeä meikki. Toinen asia, jonka haluan huomauttaa, on hänen huulensa. Jos tämä olisi uusi kuva, minä'd kokonaan usko, että heidät ruiskutettiin, perustuen yläreunan kokoon ja kuoppaan. Mutta minä voin't usko hän'd saada huulipullot vuonna 2004, tuntemattomana mallina, ja kauan ennen kuin heistä tuli trendikäs. Se olisi äärimmäinen ... wouldn't it?

Rosie vuonna 2005

Tässä's toinen kiitoradalla. Hän oli niin henkeäsalpaava sitten! Rakastan tummempia hiusväriä hänen päällensä, se tekee hänestä huomattavasti nuoremman kuin vaalea. Jälleen meillä on mehiläisillä huulilla, jotka yhdessä hänen alkuperäinen nenä, sopivat hänen kasvonsa hyvin. Hänellä oli vielä vauvan rasvaa tällä hetkellä.

Rosie vuonna 2006

19-vuotiaana Rosie tuli Victoria'salainen malli. Olin niin yllättynyt nähdessäni tämän kastanjanruskean hiusväri, joka on ihastuttava hänelle (huolimatta tahmeista kihara-laajennuksista ... no, se oli 2006). Puhuminen tahmeasta, minä vakoilen valkoisen silmänräpäyksen alemmilla vesiviivoilla. Silti hän näyttää niin kauniilta. Hänen yläluutensa näyttää täällä ohuemmalta, mutta muistaa, hän venyttää hymyillen.

Rosie vuonna 2007

Seuraavana vuonna Rosie keventäisi hieman kullanruskeat hiukset ja hyväksyi ranta-aineiston, jota hän vielä paljastaa vielä tänäkin päivänä. (Jos vain hän voisi päästä takaisin tähän luonnolliseen näköiseen meikkiin raskaiden ripsien ja muotoilun sijasta!) Hänen yläluutensa jälleen kerran näyttää ohuemmalta, mutta hän pyrkii huulillaan.

Rosie vuonna 2008

Nyt me'uudelleen vuonna 2008, ja Rosie on 21. Katso mitä sileä räjäytys voi tehdä, että hämmästyttävä ruskeat hiukset väri! 100 prosenttia kannattaisi häntä palaamaan tähän kiiltävään sävyyn. Ota huomioon, kuinka hän's alkaa menettää vauvan rasvaa, ja ne posket alkavat pop. Tai ehkä hän oli Restylanen varhaisohjaaja?

Rosie vuonna 2009

Tämä kuva on hyödyllinen, koska saamme nähdä hänen alkuperäisen nosteensa eteenpäin. Luulen, että voimme luultavasti kaikki olla samaa mieltä siitä, että se näyttää laajemmalta kuin tämän päivän nenä. Tämä merkitsee myös hänen siirtymistään vaaleaksi. minä'En ole hullu näistä kohokohdista, eikä rakastan pimeää veistämistä hänen poskinsä alla. (Kuten aina sanon: "Mitä'väärässä rasvapinnalla, joka tapauksessa? ") Huulet yhtäkkiä näyttävät taas pulleilta...

Rosie vuonna 2010

Tämä vuoden 2010 laukaus on luultavasti suosikkikuvani koko joukosta. Hän näyttää olevan Victorian epitome's Secret malli, mitä on vaalea (mutta ei liian vaalea) hiukset, luonnolliset kulmat, flirty ripset ja täynnä värjätyt huulet. Uskon, että tämä oli hänen alkuperäinen nenänsä, mutta minä'm edelleen koukussa suhteessa muuttuviin huulten tilavuus. Jos katsot tarkkaan, sinä'Nähdään, että hänellä oli joitain pieniä aknen ongelmia sitten. Mallit ovat inhimillisiä!

Rosie vuonna 2011

Tämä 2011 -tapahtuma oli viimeinen hurraa Rosieille brunetteina. Muistan rakastan tätä kuvaa tuolloin, ja olen edelleen tekemässä nyt, hän näyttää upealta puoliksi takaisin hiukset, korvakorut ja tummennetut vesiväylät. siellä'Hän on vaivattomasti hänen näköjään, että hän näyttää menettäneen jonnekin matkan varrella. 

Rosie vuonna 2012

Se tapahtuu harvoin, mutta rakastan sitä, kun Rosie käyttää hiuksiaan, ehkä siksi, että tummat juuret näyttävät luonnollisemmilta kuin näkevät hänen vaaleita pituuksiaan. Tämä kuva vuodelta 2012 on erinomainen esimerkki tästä. Hänen ihonsa näyttää niin tuoreelta ja kevyesti meikkiä.

Rosie vuonna 2013

Vuonna 2013 Rosie oli 26, ja tämä oli, kun hän aloitti säännöllisen punaisen maton pyörimisen. Pidän siitä, että hän kokeili huippumuotoilua (punaista huulipunaa ja off-the-face kampausta), eroon "seksikäs" Victoria's Secret muotti. Hän alkoi tulla vääriä ripsiä tässä vaiheessa, vaikka minäkin'En ole varma, miksi hänen kulmat yhtäkkiä olivat laiha. Epäilen, että hänellä oli vähän työtä nenässään jo jonkin aikaa välillä 2010 ja täällä.

Rosie vuonna 2014

Ja niin, Rosie muuttui Hollywood-blondi. minä'olen laulanut siitä, että tämä muotoilu ei ole miellyttävää, löydän hänen faux tan liian tumman, hiukset liian vaaleat ja hänen savustetut silmänsä liian raskas. Minusta on vaikea uskoa, että hänen kasvonsa voi olla niin veistetty yön yli (hän ​​on vain 27 täällä). Voisi olla, että hän menetti painonsa elämällä LA elämäntapa. Se voisi olla hänen uuden rakkautensa muotoiluun. Tai se voisi olla Restylane hänen poskissaan.

Rosie vuonna 2015

Sitten Rosie leikkasi hiuksensa lamaan, mikä oli suuri parannus. Se auttaa vaaleita olemaan niin yleisiä. Nyt 28-vuotiaana hän näyttää koko aikuiselta. Jälleen uskon, että suuri osa tästä on raskaampi meikki, etenkin mutaiset posket. Hänen huulensa näyttää jälleen pienemmältä täällä.

Rosie vuonna 2016

Nyt me've saapui vuoteen 2016. Vaikka Rosie ei osoita merkkejä siitä, että hän luopuu ruiskutuksesta, hänen hiusväri on hieman luonnollisempi kuin edellisvuonna (mikä tekee hänestä pehmeämmältä / nuoremmalta). Olen ehdottomasti sitä mieltä, että hänen nenänsä kärki on puhdistettu ja hänen huulensa antavat minulle yhä tauon, vaikka hekin'normaalia suurempaa kokoa tässä, ehkä Restylane alkaa vain purkaa. 

Päivitys: Rosie vuonna 2017

Tässä's Rosie vuonna 2017, kun hän oli raskaana, joka selittää hänen SKIN! Se's täysin virheetön. Kyllä, hänen ominaisuutensa näyttävät silti hieman pullea, mutta me'Anna hänelle hyötyä epäilystä, sillä kaikki turvonnut sinut'odottaa.

Päivitys: Rosie vuonna 2018

Jopas jotakin. Nyt me'uudelleen vuonna 2018, ja näyttää siltä, ​​että Rosie sai ylimääräisen "erittäin avokätisen ylimääräisen" huulipunaansa! Hän luultavasti ei'(hän synnytti kesäkuussa 2017), mutta tämä näyttää todella liioiteltulta. Ehkä se's valaistus, mutta hänen ihollaan näyttää olevan näkyvämpiä huokosia.

johtopäätös

Rosie on hankala, isn't hän? Se'on mahdotonta sanoa varmasti, onko hänellä vai ei't tinkered hänen ominaisuuksia. Styling laskee niin paljon, ja mallina hän's jo kameleontti. Ehkä jos hän irrotti väärennetyn rusketuksen, muotoilun, väärennetyt ripset ja vaaleat hiusvärit, hän'd silti muistuttaa hänen tuoretta kasvonsa 2000-luvun puolivälin itsensä! Toinen asia, jota ei pitäisi't on diskontattu on laihtuminen ja liikunta, molemmat voivat tehdä kasvot näyttävät enemmän kulmikas.

Se sanoi, minä don't ajattele sitä's siitä, että joku, joka ansaitsee elantonsa ulkonäöstä, etsiisi kosmeettisia menettelytapoja, kuten huulten pistämistä. Kyllä, jopa teini-ikäisenä, yli kymmenen vuotta sitten. minä'm epäilyttävää, kuinka paljon he ovat've pahentunut ja deflatoitu vuosien varrella ja myös epätasaisuuden vuoksi.

Sen jälkeen se voi olla liukas kaltevuus muille injektoitaville, joten en olisi hämmästynyt, jos Rosie olisikin röyhtänyt Restylanen kanssa poskissaan. Hollywoodin piireissä 29 on luultavasti myöhäistä tällaiselle "ylläpidolle". Tietenkin, yksi asia minä'melkein varma, että hän teki, on hienosäätä nenänsä kärki, aivan kuten miltei joka toinen julkkis. Kerro minulle mitä ajattelet...

Kuinka tunne Rosie'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi?
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

86 + = 95