Angelina Jolie, ennen ja jälkeen

Työssäni katson paljon julkkiksia, lähikuva. Ja useimmat niistä ovat erittäin kauniita. Mutta niin usein, siellä'joka on kaltainen, mahtava kaunis. Niin kaunista, että ymmärrät täysin, miksi hän's kuuluisa "heck", hän oli BORN olla kuuluisa, jossa ainutlaatuinen järjestely kasvojen piirteitä.

Laitoin Angelina Jolie tähän luokkaan. Hän's ei ole yksi niistä "relatable" julkkiksia, kuten sanoa Amy Adams. Ajattelen Angea vanhana kouluna, kunnianhimoisena faneona; hän'En pidä sinusta tai minä ja hän tietää sen.

Mutta mitä halusin tietää, oliko hän aina näyttänyt näin? Kaivoin matkan, takaisin, ennen kuin hän oli äiti kuudesta lapsesta ennen Brad Pittia ja ennen Billy Bobia. 

Tässä's Angelina'joka ulottuu yli 20 vuoteen.

Angelina vuonna 1991

Antaa'n potkaista asioita pois laukauksella vuodesta 1991, jolloin Angelina oli vain 16-vuotias. Minä ajattelen sitä's välittömästi selväksi, että hän on syntynyt siunattu äärimmäisen kauneuden. Nämä silmät, nämä huulet (ja kuvasta peräisin oleva karisma) olivat aina siellä. Mielestäni, kuten useimpien julkkisten kohdalla, on tapahtunut joitain muutoksia nenäänsä, joten ota huomioon.

Angelina vuonna 1995

minä'Olen sisällyttänyt tämän yhden profiilikuvaan nenästä, joka näyttää tavalliselta nenältä, mutta mielestäni se muuttuu myöhemmin. Voit myös nähdä liian pikeilliset, kaarevat kulmat. Mitä ihmiset ajattelivat 1990-luvulla?

Angelina vuonna 1997

Selaus on kasvanut hieman, mutta mielestäni Angelina'n nenä näyttää erilaiselta. Voisin olla väärässä, mutta näyttää suoralta ja vähemmän pullolta. Se olisi järkevää, kun otetaan huomioon hänen kasvava maineensa. Minä ajattelen sitä'on turvallista sanoa tästä ja viimeisimmistä kuvista, että hänen huulensa ovat aina olleet erittäin suuria. Epäilen, että huulipuutteet olivat hyvin yleisiä ennen 2000-lukuja.

Angelina vuonna 1998

Hänellä on vielä '90-luvun pelottava / laiha selkä, mutta jopa he voivat't ottamaan pois hänen kauneutensa. Hän oli 23 täällä.

Angelina vuonna 2000

Kahden vuoden kuluttua, Angelina's näyttä täysin muuttunut! Näetkö, missä vampyyrin huhut alkoivat? Minusta tämä on todella outoa. Ei, että minä'm suosittelee pasty-white meikkiä ja luonnottomasti tummia hiuksia, mutta siistiä linjaa, jotain todella kaunista on jotain hyvin kaunista,.

Angelina vuonna 2001

Seuraavana vuonna hän oli paljon minimalistisempi. Tämä näyttää Angelina, jonka me tiedämme nyt (paitsi olematon selkä). Mielestäni tämä nenäni lävistys osoittaa hieman kärjen hienosäätöä.

Angelina vuonna 2002

OMG. Uskon, että nämä olivat Billy Bob Thornton -vuosia, joten Angelina palasi jälleen kerran pelottavalle vampyyrilleen. Mitä mitä tapahtuu hänen selkänsä kanssa?!

Angelina vuonna 2003

Odota. Tämä on sama henkilö? Keskustele täydellisestä 180! Ja tämä oli vain vuosi myöhemmin. 28-vuotiaana Angelina näennäisesti pudotti "pelottavan" persoonansa ja lähti tavallista kauniimpiin ilmeisiin. En't ajattelemme'olet nähnyt hänen pukeutumisensa blush! Se's harvinainen visiiri eri, lähestyttävämpi Angelina.

Angelina vuonna 2005

Tämän ensi-iltansa aikaan vuonna 2005 (ja hänen blossoming suhde Brad Pitt), Angelina oli löytänyt hänen kauneus niche. Tämä on Angelina, jonka tunnemme tänään. (Hän oli 30 täällä.) Kaikki hänen kauneutensa allekirjoitukset ovat läsnä: nude huulet, ei punastua ja siivekäs eyeliner. 

Angelina vuonna 2006

minä'Olen ottanut tämän seuraavan kuvan, jotta voit tarkastella hänen profiiliaan. Minä ajattelen sitä's erilainen nenä vuoden 1995 laukaukseen. Jopa puolelta, hän's ottaa-your-breath-away eräänlainen upea.

Angelina vuonna 2010

Angeella on nyt otsatukka ja punertava hiusväri. En't tiedä, onko se's meikki tai hänen iho että's parani verrattuna vuoden 2001 laukaukseen, mutta wow. Hän's kasvava upeampi ajan! Huomaa, että hänen nenänsä on nyt varsin kulmikas. Tiedän kasvot muuttuvat ikään, mutta en't ajattelevat, että kärki nenä voisi luonnollisesti morph kuten tämä.

Angelina vuonna 2012

Mielestäni olin kommentoinut tuolloin, että Angelina's iho oli hieman harmaata tässä tapahtumassa. Mutta vieläkin, hän's todennäköisesti kaikkein silmiinpistävä nainen minä'olen koskaan nähnyt. Hän harvoin valitsee punaisen huulipunan, ja minä haluan't tiedä miksi, koska se parantaa hänen uskomattomia geneettisiä siunauksia. (Ei ole mitään keinoa, että ruiskutetut huulet voisivat näyttää hyvältä.) Vertaile taas nenää miten se katsoi 16. Niitä're eri, kyllä?

Angelina vuonna 2013

Minulle hän on kaikkein kaunein täällä. Pehmeät hiukset, suuret kulmat ja tuskin meikkejä, mutta silti hän näyttää uskomattomalta. Luulenko hän'oliko muuta työtä tehty? Lisäksi nenän työ, minä'arvelen hieman Botoxia kulmien välissä. Mutta hän'Hän jätti luonnolliset rypyt silmänsä ympärille, ja minä tahdon't ajatella, että hän on asettanut minulle mitään poskiaan, joten tulos on hyvin, hyvin luonnollinen.

Päivitys: Angelina vuonna 2014

Juuri kun luulet, että hän voi't saada enemmän upeita ... meillä on tämä klassisen glam look. Savuiset varjot pelaavat hänen mantelimuotoisia silmiäan, kun taas loistava kiilto parantaa hänen (nyt hyvin trendikkäitä) täysiä huulia.

Päivitys: Angelina vuonna 2015

Vuonna 2015 Angelina syvensi hiuksiaan tähän rikkaan, kiiltävän, lähes mustan sävyyn. Se muistuttaa minua nuoresta Priscilla Presley -tapahtumasta, miten silmät näkyvät ja iho näyttää kermanvärisemmältä. Hän oli 40 täällä, ja minä näen jonkin verran luonnollista äänenvoimakkuutta silmien alla, mutta ei ruiskutusta ... vielä!

Päivitys: Angelina vuonna 2017

Whoa, tämä kuuma vaaleanpunainen huulipuna on lähtö Angeelle! Pidän siitä. Hän'pitää hiukset pimeänä; Luulen, että vaaleanruskea olisi hieman pehmeämpi. Mutta kaiken kaikkiaan hän näyttää ikääntyvän hyvin luonnollisesti.

johtopäätös

Niin, Angelina syntyi tällä tavalla? 

Tohtori Jeffrey Rawnsley, Los Angeles plastiikkakirurgi, ei't ajattelevat niin.

"Kulttuurimme muitakin ihmisiä edustavat ikonikas kauneutta, ja Angelina Jolie on luultavasti huipulla. Kuten aina sanon, 'On parempi olla suuria geenejä kuin loistava plastiikkakirurgi.' Angelina Jolie oli molemmat. Vaikka hän on ikoni kauneus tänään, hän ei ollut aina niin. Hänellä oli melkein kaikki tähdet linssit, lukuun ottamatta hänen boxy, liian näkyvä nenän kärki. Rhinoplastinen Angelina Jolie liittyi pienentää kärki rustoja, jotka tekivät kärjen pienempi, tarkempi ja kompakti. Vielä tärkeämpää on, että hänen uuden kärjensa ei enää häiritse visuaalisen viivan virtausta otsastaan ​​alas hänen nenäänsä. "

Luulen, että hän sanoi kaiken. Vaikka mielestäni Angelina on ja oli hieno kauneus, jopa teini-ikäisenä, nenän hienostuneisuus vie sen super-tähtien tasolle. 

Miten sinusta tuntuu Angelina'n kauneuden kehityksestä?
Kumpi näistä on suosikkisi?
Mitä "kauneustyötä" pidät hänestä's oli tehnyt?

Leave A Comment

6 + 2 =