Top 100 eniten romanttisia elokuvia vuosilta 2000 – 2013 (osa D)

Kuinka monta laulua olet kuullut rakkauden teemoilla? Liian monet tietävät, ja silti olette samaa mieltä siitä, että ihmiskunta varmasti vielä lisää. Samat rakkauden teemat toistuvat romaaneilla, tarinoilla ja runoilla sekä maalauksilla ja kyllä, elokuvilla. Rakkaus on universaali, ajaton kokemus, joka säilyy olemassa niin kauan kuin ihmiskunta tekee.

Samassa mielessä Hollywood on keksinyt lukemattomia elokuvia, jotka juhlivat romanttisen rakkauden kunniaa, mysteeriä ja tuskaa. Olemme selvittäneet Top 100 kaikkein romanttisimmista elokuvista vuosilta 2000 - 2013 (luonnollisesti ja anteeksi anteeksianto) meidän osioissamme A, B ja C. Tässä on kirsikka romanttisten elokuvien päälle!

24. Oopperan Phantom (2004)

phantom_of_the_opera_ver6

Cristine Daae on Pariisin oopperatalon kaunis nuori soopraani. Tuntematon häntä, häikäilemätöntä musikaalista nero Erik, jota kutsutaan Phantomiksi, on jo vuosien ajan herättänyt hänen äänensä. Hän on päättänyt houkutella hänet itselleen ja tehdä hänestä parranajon tähti. Raoul, Cristine lapsuuden ystävä, palaa ja hän löytää itsensä rakastuneeksi hänen kanssaan. Kuitenkin hän on myös revitty hänen tunteita myötätuntoa ja sääliä naamioitu Phantom, joka on turbulentteja, synkkä suunnitelmia pyöriessään hänen vinoon mielessä.

Heittää: Jennifer Gerard Butler, Emmy Rossum, Patrick Wilson, Miranda Richardson

Romanttinen tunnelma: Bewitching ja täysin kiehtova, varsinkin jos olet musikaali tuuletin!

IMdb Rating: 7.1 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana:  33%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = 44w6elsJr_I & w = 450 & h = 338]

 23. High Fidelity (2000)

High-Fidelity-juliste-1020344801

Musiikin geek Rob Gordon on polttanut hänen tyttöystävänsä Laura. Hänen huonoa tietoa naisista ei voi ymmärtää, miksi. Joten hän tutkii menneiden suhteidensa nähdäkseen, mikä on mennyt pieleen. Päivät menevät hänen kanssaan Championship Vinyl hänen tallentaa tallentaa. Ja kun hän taistelee voittaakseen Lauraa, hän aloittaa oman musiikkinumeronsa. Kun Laran isä, joka rakastaa häntä kuolee, Rob osallistuu hautajaisiin ja tajuaa, että hänellä voi olla kaikkialle rakastunut kitara.

Heittää: John Cusack, Iben Hjejle, Todd Louiso, Jack Black

Romanttinen tunnelma: Mahtavaa, hyvin totuudenmukaista ja hilpeää!

IMdb Rating: 7,5 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana:  92%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = q8DIm_47xPU & w = 450 & h = 338]

 22. Yksi päivä (2011)

Yhden päivän elokuva-juliste-luova-engaement-shoot-ideoita

Ensimmäisen kokouksen yön jälkeen Emma ja Dexter sopivat olevansa vain ystäviä. Ja he ovat tehneet yli 23 vuotta, tukevat ja kommunikoivat keskenään, vaikkakin Emma tuntee romanttisen kiinnityksen Dexteriin. Hän menee läpi joukon tyttöystäviä ja hänestä tulee kuuluisa tv-esiintyjä. Hän jakaa koomikkoa, jota ei todellakaan löydä hauska ja tulee kirjailijaksi. Ja kohtalokkaassa päivässä, he ymmärtävät, että he voivat olla vain paras ottelu toiselle ...

Heittää: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Patricia Clarkson, Tom Mison

Romanttinen tunnelma: Joskus hauska, joskus turhauttavaa, joskus surullista

IMdb Rating: 6,8 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana:  36%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = uLUWHW5NxwI & w = 450 & h = 338]

 21. Tietoja ajasta (2013)

Noin ajan UK-Quad-juliste-585x443

Älä kysy miten tai miksi, mutta tässä on asia: 21 vuoden iässä Tim huomaa, että hän voi matkustaa ajallaan. Ja kun sinulla on tällainen etuoikeus palata aiemmin tekemään tulevaisuutesi mielesi mukaan, älä tuhoa sitä. Hän voi elvyttää hetken muistiin, kunnes se muuttuu täydelliseksi. Fantastinen, eikö? Tim kuitenkin tietää, että seurauksia ja uhrauksia on tehtävä.

Heittää: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Lydia Wilson

Romanttinen tunnelma: Laulut ja kyyneleet ... oikeilla aikajaksoilla!

IMdb Rating: 7,6 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 64%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = 7OIFdWk83no & w = 450 & h = 338]

 20. Tietoja pojasta (2002)

pojasta

Entä jos voisit elää mukavasti ilman työtä sormella? Elää tällaista elämää ja kuluttaa sen lukemalla pop-kulttuuria ja olemalla "matala". Tavoitteena mahdollisia naispartnereita, osallistuu yksinhuoltajien yksinään (SPAT) ja teeskentelee olevansa yksipuolisesti nostamaan poikaa, , MILF. Totuus kuitenkin löytyy Marcus, SPAT vanhemman lapsi. Tällä kertaa Will on kiinnostunut yhdestä äidistä ja antaa vastahakoisesti apua Marcusille kotimaisissa ja kouluongelmissaan pitääkseen salaisuutensa.

Heittää: Hugh Grant, Nicholas Hoult, Toni Collette ja Sharon Small

Romanttinen tunnelma: Lämmitin ja hauska

IMdb Rating: 7.1 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana:  93%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = XO4pbtwisBE & w = 450 & h = 338]

 19. Rakkaus ja koripallo (2000)

rakkaus and basketball

Monica ja Quincy tapasivat ensimmäisen kerran 11-vuotiaina. Hän huomasi kaikki poikit naapurustossa ja vaikka tämä aiheutti jännitystä aluksi, heistä tuli hyvin läheisiä ystäviä, koska heillä on yhteinen koripallon intohimo. Kun ne kukoilevat nuoriin aikuisuuteen ja pyrkivät olemaan pro-pelaajia, ystävyys kasvaa sähkökemiaksi ja syvemmälle tunne-elämästä.

Heittää: Sanaa Lathan, Omar Epps, Glenndon Chatman, Jess Willard

Romanttinen tunnelma: Uskomatonta koskettaa! Haluaisitko olla intohimoa ... ja kaveri, joka on bestfriend-turned-loveer.

IMdb Rating: 6,8 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana:  82%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = qgjlcpM6Chk & w = 450 & h = 338]

 18. The Spectacular Now (2013)

the-mahtava-nyt-officicial-juliste-banneri promo-juliste-19junho2013

Sutter ylpeilee elämästä "hetkessä". Hän on tyytyväinen päivä päivältä juomaan alkoholia - hänellä on auto, työ ja tyttöystävä ... kunnes hän menettää jälkimmäisen. Aimee, tyttö, joka tykkää lukea tieteiskirjallisuutta ja mangaa, löytää hänet humalaksi ja herättää hänet nurmikollaan. Heistä tulee ystäviä ja lopulta alkaa dating. Mutta Sutter ymmärtää, ettei hän ole hyvä Aimeen hyvinvointiin ja haluaa palata ajattomiin, humalaan nyt.

Heittää: Miles Teller, Shailene Woodley, Kyle Chandler, Jennifer Jason Leigh

Romanttinen tunnelma: Makea teenybopperillä ja ajattelemalla kypsällä tasolla

IMdb Rating: 7,7 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana:  91%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = XDTBLSkUmYk & w = 450 & h = 338]

 17. 40-vuotias Virgin (2005)

40_year_old_virgin_1

Andy tykkää kerätä toimintolukuja, pelata videopelejä, katsella Survivoria ja elää yksin. 40-vuotiaana hänen neitsyys on erittäin turvallinen. Mutta hänen työtoverinsa painostaa häntä muuttamaan hänen seksuaalista asemaaan ja Andy laskee päivämäärän Trishin kanssa. Andy lykkää ja siirtää potentiaalisia seksikkäisiä kohtaamisia hänen kanssaan jopa kaksikymmentä päivämääräänsä asti ... ja hänen mahdollisuutensa tavanomaiseen suhteeseen menee epävarmaksi.

Heittää: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, romani Malco

Romanttinen tunnelma: Jos voit ajatella parempaa sanaa hauska tai hilpeä, se on se!

IMdb Rating: 7,2 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 85%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = hysIlCVLejk & w = 450 & h = 338]

 16. Vallankumouksellinen tie (2008)

revolutionary_road_poster

Frank Wheeler ja huhtikuu tapaavat juhliin. Hän oli mielenkiintoinen, hän oli viehättävä. He menivät naimisiin. Kiirehtivä esikaupunkien kotona hän omistaa itsensä elämän kotitalouksille, kun hän kestää työtä, jota hän pitää harvaan. Tyytymättömyys vähitellen kaventaa suhdetta, ja Frank ja April eivät ole varma, jos he voivat silti pysyä ja rakastaa toisiaan.

Heittää: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Christopher Fitzgerald ja Jonathan Roumie

Romanttinen tunnelma: Tuskallisesti rehellinen ja realistinen!

IMdb Rating: 7,3 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 68%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = bpra9OEw6nQ & w = 450 & h = 338]

 15. Moulin Rouge (2001)

moulin_rouge_ver7

Moulin Rouge on vain yksi sääntö: ei koskaan rakastu. Mutta tällaiset säännöt ovat niin houkuttelevia murtamaan, varsinkin jos kohtaat komea, näytelmäkirjailija ja kaveri. Tällainen tapaus oli Satine, huippu-viihdyttäjä ja courtesan, jonka voittaja on kirjoittanut Christian. Mutta hänelle "lupasi" Monrothin herttua, joka ei koskaan anna kenenkään keksiä Satinea, jos hän ei olisi koskaan saanut häntä.

Heittää: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Jim Broadbent

Romanttinen tunnelma: Hauskaa, luullista makeutta ja ... traagista.

IMdb Rating: 7,6 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana:  76%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = lLy3q4YyxN8 & w = 450 & h = 338]

 14. Juno (2007)

Juno-poster2-iso

Juno, korkea-asteen kouluttaja, löytää itsensä kyllästynyt pitkäaikainen ystäväsi Paulie Bleeker. Vaikka Paulie on rakastanut häntä aina kun hän kehittää kypsät munasolut, hän tuntuu romanttiselta välinpitämättömäksi häntä kohtaan. Aluksi harkitsemalla aborttia, Juno löytää lupaavat vanhemmat, Lorings, sanomalehdestä. Kun hän jatkaa raskauden yhdeksän kuukauden aikana, Loringin avioliitto hajoaa ... ja hänellä saattaa olla Paulie'ssa tuntemattomia tunteita.

Heittää: Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner, Jason Bateman

Romanttinen tunnelma: Witty, witty, olemme maininneet silmät vielä?

IMdb Rating: 7,6 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana:  94%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = K0SKf0K3bxg & w = 450 & h = 338]

 13. Vettä norsuille (2011)

water_for_elephants

93-vuotias Jacob Jankowski muistelee menneisyyttään. Vanhempiensa kuoleman jälkeen auto-onnettomuudessa silloinen nuori Jakob ottaa sirkusjunan. Hänen eläinlääketieteelliseen koulutukseensa saivat liittyä miehistöön ja huolehtia eläimistä. Hän putoaa tähtihävittäjälle Marlena, joka huolehtii hevosista syvästi. Mutta keskikokoinen, iso pomo elokuussa seisoo tavalla ... koska hän on hänen laillisen aviomiehensä.

Heittää: Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz, Paul Schneider

Romanttinen tunnelma: Draama ja voimakas!

IMdb Rating: 6,9 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 60%

perävaunu:[Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = _6b2XhXkPpg & w = 450 & h = 338]

 12. Brokeback Mountain (2005)

brokeback_mountain_xlg

Ennis ja Jack, kaksi näennäisesti tavanomaista cowboyta, palkataan lammaslampaan kesän aikana. Jackin seksuaalisessa etenemisessä, jota Ennis on epäröin syyllistynyt, on humalassa. Ajatusta tapahtumasta sovittiin syvemmälle tunnepitoisuudelle. Ennis ja Jack menevät lopulta naimisiin eri ihmisille - naisille ja aloittavat omat perheensä, mutta heidän yhteinen jakautumistansa haaveilee niitä ikuisesti.

Heittää: Jake Gyllenhaal, Heath Ledger, Michelle Williams, Randy Quaid

Romanttinen tunnelma: Houkutteleva ottamaan toista rakkautta

IMdb Rating: 7,6 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 87%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = -xuugq7fito & w = 450 & h = 338]

 11. Vicky Cristina Barcelona (2008)

vicky_cristina_barcelona_ver2

Vicky ja Cristina oleskelevat kesällä Barcelonassa. Entinen on perinteinen ja jälkimmäinen on spontaani ja liberaali. Eroista huolimatta molemmat ovat houkutelleet samalle miehelle: taiteilija Juan Antonio, joka puolestaan ​​on kiinnostunut heistä molemmista. Jos asiat eivät ole vielä monimutkaisia, Maria Elena, Juanin neuroottinen entinen vaimo palaa.

Heittää: Rebecca Hall, Scarlett Johansson, Javier Bardem, Christopher Evan Welch

Romanttinen tunnelma: Ehkä hieman neuroottinen? Mutta varma jännitys!

IMdb Rating: 7.1 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 82%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = 39PuFOTjtk8 & w = 450 & h = 338]

 10. Kuinka menettää kaveri 10 päivässä (2003)

howtoloseaguyin10days

Andie Anderson on "Kuinka" tyttö posh -lehdessä maltti. Jos hän voi löytää loistavan artikkelin, hän voi vapaasti kirjoittaa asioista, jotka todella kiinnostavat häntä: uskontoa, politiikkaa ja taloutta. Hänen ystävänsä äskettäisen hajoamisen jälkeen hän aikoo tavata kaveri ja ajaa hänet pois käyttäen "klassisia virheitä, joita naiset tekevät." Samalla Ben Barry lupautuu johtamaan uuden timanttiyrityksen mainontaa, jos hän onnistuu panoksellaan: "Tehdä jotain naista rakastumaan" hänen kanssaan. Benin kilpailevat työtoverit asettivat heidät ylös ja tulos on hilpeä oppositio salaisista aikeista ja tunteista.

Heittää: Kate Hudson, Matthew McConaughey, Adam Goldberg

Romanttinen tunnelma: Loistavasti hilpeä!

IMdb Rating: 6,2 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 42%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = 0ZI67ux7aJY & w = 450 & h = 338]

 9. Ennen auringonlaskua (2004)

b06763kipq2

Yhdeksän vuotta sitten Wienissä kaksi vierailijaa Jesse ja Celine viettävät yön yhdessä ja osittain ennen auringonnousua. Täällä he tapaavat jälleen Jessen kirjojen kiertueella Pariisissa. Näyttää siltä, ​​että kyseinen yö on paljon eloisampaa kuin kuluneet vuodet. Molemmat paljastavat nykyiset suhteensa ja heidän tyytymättömyytensä elämäänsä. Jesse on lähtenyt ennen auringonlaskua, heidän keskustelunsa iltapäivällä syventää sitä, mikä voisi olla rakkautta.

Heittää: Ethan Hawke, Julie Delpy, Vernon Dobtcheff, Louise Lemoine Torres

Romanttinen tunnelma: Saharoittain makea ja haaveileva!

IMdb Rating: 8/10

Rotten Tomatoes Arvosana: 95%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = XvFosXeqmDg & w = 450 & h = 338]

 8. Lost in Translation (2003)

lost_in_translation_ver2

Charlotte on äskettäin avioliiton uusi college grad, jonka valokuvaaja aviomies kiinnostaa enemmän hänen mallejaan. Bob on ikääntyvä elokuva-tähti, joka kokee keskivaiheen kriisiä ja murentavaa avioliittoa. Being both strangers in Tokio, he muodostavat ystävyyden kokouksessaan. He lähtevät kohti seikkailua ja saada "katoamassa käännös" japanilaisen kulttuurin ja heidän erilaisen sukupolvensa kanssa.

Heittää: Bill Murray, Scarlett Johansson, Giovanni Ribisi, Anna Faris

Romanttinen tunnelma: Hauska ja hauska ja upea fantastinen!

IMdb Rating: 7,8 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 95%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = sU0oZsqeG_s & w = 450 & h = 338]

 7. 500 kesäpäivää

500_days_of_summer_poster_by_leknives-d37na76

Tom muistelee 500-päivän suhdettaan hänen pääsihteeristönsä Summer Finnin kanssa. Ne kasvavat lähelle ja huolimatta Summerin lauluosastosta, jonka mukaan hän ei "usko oikeaan rakkauteen" eikä halua poikaystävää, he lopulta tapahtuvat yhdessä ja tulevat pariiseksi. Kesä päättyy kuitenkin suhdetta, ja Tom upposi masennukseen. Kun hän vakiintuu ja täyttää kesän, hän on jo mukana.

Heittää: Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt, Geoffrey Arend, Chloë Grace Moretz

Romanttinen tunnelma: Hauska, hieman katkera, vähän valaiseva ... riippuu siitä, miten näet sen.

IMdb Rating: 7,8 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 87%

perävaunu:[Youtube = http://www.youtube.com/watch?v=PsD0NpFSADM&w=450&h=338]

 6. sovitus (2007)

sovitus (1)Cecilia Tallis ja heidän palvelijansa poikansa Robbie Turner jakavat molemminpuolisen vetovoiman. Yhden yön aikana he jakavat intiimin teoksen, johon todistavat Briony, nuorempi Tallis, jolla on lapsuuden murskata Robbiea. Kullankäynnin korkeudessa Briony osoittaa Robbiea hyökkääjänä ja hänet lähetettiin vankilaan. Monta vuotta myöhemmin, liittyminen armeijaan on ainoa tapa, jolla hän voi saavuttaa vapauden ja olla uudelleen Cecilian kanssa. Sittemmin kasvanut Briony haastetaan hänen vaikutuksensa seurauksiin.

Heittää: Keira Knightley, James McAvoy, Brenda Blethyn, Saoirse Ronan

Romanttinen tunnelma: Haluat halata halautua rauhallisessa kulmassa ...

IMdb Rating: 7,7 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 83%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = rkVQwwPrr4c & w = 450 & h = 338]

 5. Walk to Remember (2002)

1769219-a_walk_to_remember_poster

Landon Carter on viileä, suosittu lapsi ja kaveri, jolla ei ole lähitulevaisuudessa tavoitteita. Kun heidän huijaansa luokkakaveriin meni vikaan, Landon tuomittiin liittymään erilaisiin koulutoimiin, kuten liittyäkseen draamaklubiin ja opettamaan muita opiskelijoita. Tämän takia hän kohtaa hiljaisen ja kirjanpitävän Jamie Sullivanin. Aluksi häpeä nähdään hänen kanssaan, mutta kun hän tuntee syvemmän, alkaa julkisesti mennä hänen kanssaan. Landon rakastuu ... mutta Jamie on salassa vielä kerrottavaa.

Heittää: Mandy Moore, Shane West, Peter Coyote, Daryl Hannah

Romanttinen tunnelma: Kudokset eivät riitä. Valmista juttu leluja ja gallona suklaajäätelöä.

IMdb Rating: 7,2 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 27%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = V96uhfQ0x9A & w = 450 & h = 338]

 4. Notebook

936full-the-notebook-juliste

Paikallinen poika Noah saa lyödä kauniin tytön nimeltä Allie. Näyttää siltä, ​​että hän vain vierailee kesällä ja on rikkaan perheen perijä. Silti heillä on edelleen hauska ja suloinen rakkaussuhde, joka leikattiin lyhyeksi, kun Allyn vanhemmat oppivat siitä. Niille Noah ei ole muuta kuin "roskakori" ja heidän tunteensa eivät ole eroja, koska he ovat vain nuoria ja kypsymättömiä. Noah ja Allie jatkavat elämäänsä erossa. Monta vuotta myöhemmin, Noo ostaa ja rakentaa vanhan kartanon, hän ja Allie viettivät yön tämän kohtalokkaan kesän aikana. Liittynyt Allie uudelleen ja kaksi kohtaavat vanhan, mutta umpimähkäisen, syvän rakkauden tunteensa.

Heittää: Gena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams ja Ryan Gosling

Romanttinen tunnelma: Tähdet ylittävät rakastajat kaikenlaista vastaan ​​... aaahhh, tällainen runoutta aiheuttava romantiikka!

IMdb Rating: 7,9 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 52%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = S3G3fILPQAU & w = 450 & h = 338]

 2. Wall E (2008)

wall_e_ver11

Tervetuloa asumattomaan maailmaan, jossa on kaikki ihmisen teknologian sivutuotteet. Ainoa "järkevä" olento jäljellä on robotti nimeltään Wall E, joka näytti kehittäneen ainutlaatuisen tunteen tunnetta. Hänen rauhallinen, vaikka yksinäinen olemassaolo muuttuu naispuolisena robottina, EVE, on otettu käyttöön etsimään elämää uudelleen maan päällä. Aluksi kylmä ja vihamielinen, EVE pehmentää Wall E: n kömpelöitä. Aivan kuten onkin epätodennäköistä, mutta varmaa, että kaksi robottia palauttavat ihmiskunnan maan päällä, joten se on etsimässä makea romantiikka animoituun elokuvaan, jossa on muita kuin inhimillisiä merkkejä.

Heittää: Ben Burtt, Elissa Knight, Jeff Garlin, Fred Willard

Romanttinen tunnelma: Nauraa ja hymyilee täällä ja siellä! Sähköiset (punoitetut) kemialliset kipinät kaikkialle!

IMdb Rating: 8,4 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 96%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = alIq_wG9FNk & w = 450 & h = 338]

 2. Titanic 3D (2007)

Titanic-3d-juliste

Ensimmäinen julkaisu vuonna 1997, Titanicin tarina ikuisesta rakkaudesta osoittautuu ajattomaksi, että se on palautettava hopeaketjuun kymmenen vuoden kuluttua. Rose on järkyttynyt siitä, että hänen äitinsä pakotetaan naimisiin 30-vuotiaan, varakkaan Calin kanssa sosiaalisen aseman säilyttämiseksi. Kun hän yrittää hypätä aluksesta, Jack, huono taiteilija, tulee pelastukseen. Ystävyys, jonka he löysivät, oli tarpeeksi häpeällistä johtuen heidän erilaisesta sosiaalisesta asemastaan. Myöhemmin, hänen ilkeä, huoleton ilma ja hänen avoimuus ja viehätys, he rakastavat niin aidosti ja syvästi aluksella laiva, joka oli halunnut uppoamaan.

Heittää: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates

Romanttinen tunnelma: Toe-curling ja silmänräpäys!

IMdb Rating: 7,6 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 88%

perävaunu: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = Aaj1M5wDigg & w = 450 & h = 338]

 1. Äärettömän mielen ikuinen auringonpaiste (2004)

eternalsunshine2_1024 (1)

Ei kieltäydy silmiinpistävistä eroista Clementinin ja Joelin välillä. Hän on innostunut ja vapaana, hänet vetäytyy ja rento. Silti niiden keskinäistä keskinäistä vetovoimaa ei voida sivuuttaa, kun he kohtaavat junassa. On kuitenkin selvää, että molemmat ovat entisiä rakastajia, joiden muistoja poistettiin huonon hajoamisen jälkeen. Molemmat ovat järkyttyneitä, mutta Joel vaatii heitä yrittämään uudelleen. Clementine epäröi. Loppujen lopuksi asiat saattavat vielä loppua samalla tavalla.

Heittää: Jim Carrey, Kate Winslet, Tom Wilkinson, Gerry Robert Byrne

Romanttinen tunnelma: Hilarious, loistava ja erinomainen kaiken!

IMdb Rating: 8,4 / 10

Rotten Tomatoes Arvosana: 93%

perävaunu:  [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = 1GiLxkDK8sI & w = 450 & h = 338]

Aivan yhtä varma kuin aurinko paistaa ja ihmiset maata maan päälle, rakkaus tulee sinulle (kyllä, se!) Ja suurelle näytölle! Kymmenen vuoden kuluttua, kuka tietää, meillä on toinen fantabulous luettelo ... toivottavasti innoittamana jokaisen henkilökohtaisen rakkaustarinaamme!

Leave A Comment

− 1 = 2