15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

Paranormaalit elokuvat ovat jo hauskaa katsella. Nämä elokuvat ovat entistä puhtaampia, koska niiden tosiseikat perustuvat. Sen sijaan, että kirjoitettaisiin vain pelottava haamu tai demon, nämä tarinat perustuvat todellisiin tarinoihin. Vaikka haaveellinen ilmestys ei todellisuudessa olisikaan todellinen, ihmiset, jotka kokivat näitä outoja tapahtumia, uskoivat olevansa. Jos olet valmis pelkäämään mielesi ulkopuolelle, tutustu näihin 15 paranormaaliin elokuvaan, jotka perustuvat todellisiin tarinoihin. Suosittelemme, että katsot niitä ystäväsi kanssa. Jos olet varsin rohkea, voit yrittää katsoa niitä pimeässä, kuutamattomassa yössä.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

1. Helvetistä

Jack the Ripper oli ja on yksi tunnetuimmista sarjamurhaajista historiassa. Osa tästä johtuu siitä, että kukaan ei koskaan oikeasti tajunnut, kuka hän oli. Jack the Ripper oli nimitys, joka annettiin miehelle, joka oli vastuussa tappamisesta ja mutilanteista naisista 1880-luvulla Lontoossa. Kuten monet sarjamurhaajat, hän pyrki keskittymään helpoimmille uhreille, kuten prostituoiduille. Jotkut ihmiset spekuloivat, että hän olisi ollut lääkäri, ja teorioilla on runsaasti kuka voisi olla Jack the Ripper. Tänään emme vielä tiedä hänen todellista identiteettiään.

Vaikka hänen tarinansa voi olla jo pitkään kadonnut, ihmiset ovat edelleen kiehtoneet sen. Ei yllättävää, Hollywood päätti ottaa vuoronsa kertomalla tämän tarinan. Jos haluat olla kauhuissaan, tämä on hyvä paranormaali elokuva, joka perustuu todelliseen tarinaan.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

2. Amityvillen kauhu

Tämä on yksi kuuluisimmista aave-tarinoista, jotka osuvat hopeiseen näyttöön. Decades ago, DeFeo perhe asui talossa itärannikolla. Ennen kauheita, outoja asioita alkoi tapahtua. Jotkut ihmiset ajattelevat, että vihamieliset alkoholit nousivat Native American hautausmaasta talon alla. Riippumatta, DeFeo-perhe löydettiin murhasta yksi perheenjäsenistä.

Myöhemmin Lutzin perhe osti talon. Traagisten murhien vuoksi he pystyivät saamaan paljon aikaan. Perheen jäsenet alkoivat kokea parittomia tapahtumia ja selittämättömiä, pelottavia tapahtumia. Kun he ymmärtävät, kuinka vaaralliset paranormaaliset voimat olivat talossa, he pakenivat paikalle ja eivät koskaan tulleet takaisin. He päättivät kirjoittaa kirjan pelottavista tapahtumista, jotka lopulta muuttuivat elokuvaksi. Elokuvassa on vanhempi ja nykyaikaisempi versio. Vaikka osa elokuvan osista on liioiteltuja, toiset ovat täysin todellisia.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

3. Mothmanin profetiat

Yllätys! Tämä paranormaali elokuva perustuu todelliseen tarinaan. Vuodesta 1966 vuoteen 1967 muutamat ihmiset Point Pleasantissa, Länsi-Virginiassa, ilmoittivat näkevänsä suuren, lepakotavan olon. Jotkut sanoivat, että he näkivät, että se lentähti tai lepytteli Silver-sillalla repeytyneenä. Lopulta se silta romahti ruuhka-aikana ja kuoli 46 ihmistä. Sillan romahtamisen jälkeen Mothmania ei koskaan nähty enää.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

4. Audrey Rose

Tämä on yksi vanhimmista elokuvista luettelossa. Se on keskittynyt rakastavaan perheeseen. Tyttären uskotaan olevan hallussaan aave, joka kutsuu itseään Audrey Rose. Tämä tarina perustui Frank DeFelittan kirjoittamaan kirjaan.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

5. Shadow People

Tämä tarina koskee vain odottamatonta, selittämätöntä ilmiötä, joka alkoi 1970-luvulla. Tutkijat tarkastelivat tapahtumaa nimeltä Äkillinen selittämätön yöllinen kuoleman oireyhtymä. Periaatteessa ihmiset nukkumasivat terveinä, mutta eivät koskaan herääneet. Tutkijat eivät voineet selvittää miksi he kuolivat, joten jotkut ihmiset kehittivät teorian, että siellä oli varjo ihmisiä, jotka tappoivat muita ihmisiä, kun he nukkuivat.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

6. Emily Rosein eksorcismi

1970-luvulla Anneliese Michel oli 17-vuotias opiskelija, jonka uskottiin olevan demonin omistuksessa. Tämä tarina perustuu hänen todellisiin kokemuksiinsa. Elokuvassa käsitellään huolimatonta murhaajaa Emily Rosein kuolemasta. Vaikka tapaus liikkuu pitkin, katsoja saa täynnä takaisin tarinan. Katsomme Emily Rosea slip into hulluutta ja nähdä nauhoja, jotka kirjattiin, kun yritettiin eksorgaattia.

Kaikki elokuvan tapahtumat on mallinnettu sen jälkeen, mitä Anneliese Michelille tapahtui tosielämässä. Useimmat ihmiset uskovat, että Emily oli vain henkisesti sairaita. Uskonnollisen hysteriikan, väärinkäytösten ja laiminlyöntien yhdistelmä johti hänen kuolemaansa. Joko niin, elokuvan perusteella hän on pelätty.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

7. Kova Candy

Tämä elokuva antaa sinulle uuden käsityksen siitä, miten ihmiset toimivat. Se ei ole perinteisesti pelottavaa, vaikka se on hieman huolestuttava. Elokuva perustuu japanilaisten tyttöjen todellista tarinaa, joka houkuttelee liikemiehiä syrjäisiksi alueiksi, joilla heitä lyövät, kiduttavat ja heiluttavat heitä. Yksi tarinoista kauhistuttavimmista asioista on, kuinka tavalliset ja makeat tytöt näyttävät. Et koskaan usko, että he voisivat olla niin kauheita.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

8. Shining

Shining saattaa olla Hollywoodin osuma, mutta se perustui todelliseen paikkaan. Todellinen hotelli kutsuttiin Stanley-hotelliksi ja se sijaitsi Estes Parkissa, Coloradossa. Vuosien ajan ihmiset kertovat paremmasta, paranormaalista toiminnasta hotellissa. Useimmat outoja tapahtumia tapahtui tanssisaliossa. Hotellin työntekijät kuulevat tanssia, keskusteluja ja kovaa musiikkia. Kun he lähtivät tutkimaan, siellä ei olisi ketään, eikä mitään kummallista ääntä.

Ihmiset ilmoittivat, että piano soi parittomissa tunteissa. Jotkut jopa ilmoittivat, että he näkivät aavemaisia ​​ilmiöitä. Kun Stephen King vieraili hotellissa vaimonsa kanssa, hän päätti kirjoittaa kirjan, joka perustui siihen.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

9. Amerikkalainen Haunting

Elokuvan markkinoijien mukaan tämä oli amerikkalaisen historian ainoa tapa, joka kuoli hengessä. Se tapahtui 1800-luvulla, ja tapahtuma tunnettiin nimellä Bell Witch Hauntings. Kauan sitten Bell-perhe asui pienessä kaupungissa Tennesseessä. Yhtäkkiä he alkoivat kuulla koputtaa ja naarmuttaa seinille. Ennen kauan aktiviteetti alkoi kasvaa väkivaltaiseksi. Bellin nuorin tytär tuntuisi löyhältä tai osumasta selittämätöntä voimaa, ja todelliset mustelmat kehittyisivät. Muut perheenjäsenet tunsivat hiuksensa vetäytyvän ja saisivat potkia.

Viime kädessä John Bell tuli äärimmäisen sairaaksi ja kuoli myrkkypullon vieressä. Tähän päivään on olemassa monia teorioita siitä, miksi tämä tapahtui perheelle, ja amerikkalainen haunting valitsee vain yhden heistä.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

10. Hallussapito

Tässä elokuvassa parittomat tapahtumat perustuvat dibbuk-laatikkoon. Tämä laatikko on sanottu olevan juutalainen viinikaappi, joka ajetaan. Se huutokaupattiin eBay: ssä 280 dollaria ja sai luettelon hauntumista. Ostajan mukaan dibbuk johti pelottaviin työntekijöihin ja rikki lasiin. Oletettavasti se jopa aiheutti äitinsä aivohalvauksen. Varsinainen elokuva seuraa erilainen juoni ja nuori tyttö tulee hallussa laatikon sijaan todellinen tarina.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

11. Texas Chain Saw Massacre

Tämä tarina pyörii noin kahdesta sisaruksesta, jotka kuulevat, että heidän isoisänsä hauta on vandalisoinut. He lähtevät ystävien kanssa näkemään, mitä tapahtui. Kun he pääsevät perheen vanhaan maalaistaloon, he joutuvat joukkoon murhattuja hoodlumeja ja syrjäytyneitä. Ryhmä joutuu näiden kannibalssien uhreiksi. Vaikka paljon tarinaa ei todellakaan ole totta, sitä markkinoitiin todellisen tarinan houkuttelemiseksi lisää katsojia. Jotkut todelliset hahmot ovat innoittaneet todellisia ihmisiä, kuten esimerkiksi todellinen murhaaja, Ed Gein.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

12. Poissaoleva

Tämä on toinen elokuva, joka perustuu Ed Gein. Hän oli sarjamurhaaja, jota nosti erittäin uskonnollinen äiti. Hänen takia hän päätyi vihaa naisia ​​kohtaan. Hän aloitti kaivaamalla naisia ​​käyttämään koristeina. Kun hän oli kyllästynyt siihen, hän alkoi tappaa naisia. Tämä elokuva on pahempi, eikä se ole jotain, jota sinun pitäisi katsoa täydellä vatsalla.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

13. Dahmer

Jeffrey Dahmer oli toinen todellinen sarjamurhaaja. Hän lopetti tappamisen jopa 20 miestä ja murskasi hänet. Hän säilytti ruumiinosat pakastimeen ennen kuin aloitti nekrofiliaa ja kannibalismia. Pelottava osa oli, että hänet hallittiin terveeksi sen jälkeen, kun hänet oli pyydetty. Viime kädessä hän syytti hänen häiritseviä toimia vanhempiensa eroon.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

14. Haunting in Connecticut

Tämä elokuva seuraa perhettä, jolla on henkisesti sairas poika. He siirtyvät uuteen kotiin antamaan pojalleen uuden alun. Myöhemmin he oppivat, että talo oli aiemmin kuolema. Aaveet palaavat kummittelemaan omistajia, ja se perustuu todelliseen perheeseen, joka koki häiritseviä tapahtumia siirtyessään entiseen hautajaisiin.

15 Paranormal Elokuvat perustuu True Stories

15. Zodiac Killer

Tämä sarjamurhaaja oli surullista 1960- ja 1970-luvuilla. Hän tappoi lukuisia ihmisiä, ja hänellä oli rohkeus kiipyä lehdistölle siitä. Hän oli ylpeä rikoksistaan ​​ja halunnut kiinnittää huomiota. Tämä elokuva tekee murhista vieläkin kauhistuttavampaa, varsinkin kun pohditaan sitä, että hän pääsi pois sen kanssa.

Leave A Comment

22 − 13 =