30 Kaunis DIY käsityöt Ystävänpäivä

nuhjuinen chic

Sydämen muotoiset tyynyt ovat yksi parhaista DIY-lahjoista, joita voit tehdä. Se on täydellinen aina uninen kumppani tai tyyny kerää ystävä.

"Tämä on kausi täynnä sydänjä, makeisia ja ruusuja

Loman jälkeen toinen odotettu kausi on rakkauden kausi; sydämen päivä; päivä, jolloin kaikki tiesimme ja juhlittiin. Hyvät kollegat, Ystävänpäivä on aivan nurkan takana.

Ystävänpäivä on se, mitä useimmat parit odottavat toisiaan vastaan ​​toistensa syntymäpäivät ja heidän vuosipäivänsä. Toinen päivä, jolloin he voivat tuntea enemmän laulua ja avoimuutta rakkaudestaan ​​toisilleen. Mutta tämä päivä ei ole ja ei pitäisi olla vain pariskunnille. Ihmiset, joilla ei ole sitoumuksia tai jotka ovat "monimutkaisissa" asioissa, voivat myös nauttia ystävänpäivä ystävien ja heidän perheidensä kanssa. Loppujen lopuksi on rakkauden päivä yleensä.

Ystävänpäivä on myös yksi niistä hetkistä, jolloin sinun täytyy murtaa mielesi avoimeksi kaikille lahjoille, joita voit antaa erityiselle henkilölle tai sille henkilölle, jota todella rakastat eniten; olla se aviomies tai vaimo, tyttöystävä tai poikaystävä, äitisi tai isäsi tai ehkä paras ystäväsi. Kauppakeskukset ja kaupat ovat täynnä päivittäisiä kohteita, joita voit antaa heille. Mutta meillä on aina niin pieni ääni, joka yleensä opettaa meille, että on paljon parempaa antaa jotain, josta todella työskentelitte kovasti. Toki voit suunnitella jotain todella romanttista ja intiimeä. Voit jopa vain osua tien spontaaniin. Silti ei ole mitään erityispiirteitä kuin jotain omistat aikaa ja vaivaa. Valitettavasti! DIY tai Do It Yourself -hankkeet ovat aina täällä auttamaan sinua.

DIY-hankkeet

DIY-lahjat ovat aina olleet parhaita lahjoja, joita voit antaa kenelle tahansa. Se on enemmän kuin pelkkä juttu tai koristelu tai jokapäiväinen esine. Se on tehty rakkaudella, kaatanut kärsivällisyyttä, hoidettu huolella ja valmiiksi muistoilla. Se on henkilökohtainen tapa sanoa "Rakastan sinua" tai "Kiitos" enemmän kuin sanoja.

Voit tehdä sen omalla tai yhdessä ystävien ja perheen kanssa. On olemassa yksinkertaisia ​​DIY lahjoja, jotka jopa lapset voisivat tehdä, mutta on melko tärkeää, että on aikuisten valvontaa. Näissä projekteissa on yleensä ompelu ja leikkaus, joten varmista, että on olemassa aikuisia, jotka auttavat heitä näissä vaiheissa.

Trip Down on Memory Lane

Joten mitkä ovat parhaimmat aiheet näistä lahjoista? Tietenkin on aina sydämen ja cupid-malleja, mutta mitä voi tehdä lahjasi erityisen erikoisiksi, ovat ne asiat, jotka ovat sinulle ja henkilöille, jotka saavat lahjanne. Kävele kävelyreitillä ja muistakaa, mitkä asiat tai paikat tai ruoka, jonka tiedät, tekevät siitä, että joku hymyilee ja muistaa sinut.

Näiden hankkeiden ei tarvitse olla monimutkaisia ​​tai hienoja. Sinun ei tarvitse taidetta taidetta ja muotoilua vain luoda DIY projekti oman erityinen joku. Jos et ole tyytyväinen taitojasi, etsi jotain, joka on lähempänä mitä voit tehdä. Jos olet valmis hyväksymään haasteen, voit päätyä entistä kehittyneempiin projekteihin.

Kaksi Little Lovers Sitting In A Tree” Decor

Kaksi Little Lovers istuu puussa "Décor

Tämä saattaa tarvita hieman taiteellasi. Käytä käyttämättömiä kehyksiä ja luo sitten puu kumppanin fave-kirjan sivulta tai kopiosta suosikki runosta. Voit sitoa sydämen muotoiset leikkaukset sekä nimesi kanssa. Varmista kaikki liimalla, jos haluat.

mielitietty Wine Bottle - Very easy, cute, simple V-Day decor

Tämä on hieno koristeet. Löydät vanhan viinipullon, leikkaa pieniä sydänjä käsityöpapereihin ja sitoa ne kaula-pullolla stringillä. Yksinkertainen mutta täynnä rakkautta.

Ystävänpäivän Hanging-Heart

Ystävänpäivän Hanging-Heart

Tämä saattaa tarvita enemmän aikaa ja vaivaa. Kun olet kehittänyt sydämen muodon, voit ripustaa sen peiliin rinnakkaisten kuviesi rinnalla. Lisäämällä ripaus vaaleanpunaisia, punaisia ​​ja valkoisia karkkeja selkeissä karkkipurkkeissa voi tehdä kaiken makeemmäksi.

ystävänpäivä day decorations

Ystävänpäiväkoristeet

Voiko se olla suosikkikirjansa, tärkeä päivämäärä, suosikki kukka tai muistutus rakkaudesta; se olisi täydellinen lahja Ystävänpäivä.

ystävänpäivä day door

Luo kolme sydäntä kangasta, puuvillaa tai paperia, maalata ne punaisella ja ehkä ripustaa joitakin punaisia ​​sävyjä. Yhdistä nämä kolme kauniilla nauhalla ja sinulla on nyt ovien koristelu, joka sopii rakkauden kaudelle.

mielitietty's Day Mantel

Sisustus takkisi näillä mahtavilla juttuja voisi varmasti ansaita halata tai suudelma siitä erityisestä joku.

ystävänpäivä Mantel

Pyöritä kaikki DIY-lahjat, jotka olet tehnyt vuosien varrella, kuten sydämen muotoinen tyyny, LOVE-seinärakenne ja koristepullot ja luo tämä suloinen tunnelma kotonasi.

ystävänpäivä päivän Mantel-sisustus-ideoita

Nämä yksinkertaiset sydämenmuotoiset koristeet voisivat välittää viestisi ja antaa juhlaisen tunnelman.

ystävänpäivä päivän Mantel-sisustus-ideoita-8

Hearts in reds ja pinks yhdessä samankaltaisia ​​karkkeja toimisi hyvin maljakko punaisia ​​tulppaaneja ja suosikki kasvi. Nämä sydänsilmukat voitaisiin tehdä käsityöpaperin avulla.

vuosikerta Valentine Decor

Tietenkin, Cupid ei saisi mennä tähän rakkaudenpäivään.

seppele and love letters

 seppele ja rakkauskirjeitä

Pyydä kaikkia niitä lähettämättömiä rakkauskirjeitä erityiseen jokuasi pulloon ja pitäkää sitä suunnitteluna ja lahjana yhdessä sydämen muotoisen seppeleen kanssa. He varmasti ennakoivat, milloin he voivat lukea rakkauskirjeesi.

6ef666920999710e8991999a2fb0e53a

Yllätä niitä täyttämällä eteinen sydämet, jotka roikkuvat katosta. Haluatko tehdä kaiken paremmin? Jokainen sydän voi sisältää syyt, joista he rakastavat!

30 Kaunis DIY käsityöt Ystävänpäivä

Ompele tai liimaa joukko pieniä punaisia ​​nappeja sydämen muodostamiseksi kankaalle. Lisää söpö keula ja sydänriipus, ja se näyttäisi viime kädessä hienoisimmalta Ystävänpäivä-mallilta, joka sopii elämänne rakkauteen.

luova valentine-decor-ideas

jos sinä tai kumppanisi rakastat luonnosta, tämä pala sopii sekä teille että sinulle. Löydät kaiken mitä tarvitset juuri puutarhassasi.

luova ulkona-Valentine-sisustus-ideoita

Tämä sydänseppis on täydellinen patioosi. Kuvittele, että vietät laadukasta aikaa kumppanin kanssa tällä kauniilla paikalla.

luova ulkona-Valentine-sisustus-ideoita-25

Joulu ei ole ainoa aika, jolla voit suunnitella kodin. Voit myös sisustaa kotisi ulkona Ystävänpäivän sisustuksessa.

Amorin Arrow Valentine’s Day Wreath

Cupid's Arrow Ystävänpäivä-seppele

lanka- tai käsityönauhojen avulla voit tehdä tämän upean Cupidin Nuolen ja Sydänseppeleen.

DIY table decoration idea for valentine themed fundraiser. Perfectly simple.

Jos sinulla on jonkin verran tietoa neuloksesta, voit tehdä näistä söpöistä pienistä sydämistä, joita voit ripustaa pihallasi löytyneiden oksojen maljalla.

DIY Valentine Hearts

Voit maalata vanhoja sydämenmuotoisia laatikoita, pinota ja liimaa ne yhteen luomalla tämä loistava muotoilu kotiisi.

satumainen Valentine's Day Crafts

Voit ostaa joitakin punaisia, vaaleanpunaisia ​​ja valkoisia kiviä joissakin käsityöliikkeissä. Voit sitten kaataa ne läpinäkyvään maljakkoosi ja lisää sitten vastaavia tulppaaneja. Luultavasti suurin tuoksu, jonka saat.

Foxy-Valentine-koristeet-for-the-home

Jotkut lyijykynät, luo lippuja viestillesi ja sitten leipoa herkullisimmat cupcakes. Sinun erityinen joku ei todellakaan sano koskaan "Ei".

loistava Valentine's Day with the whole family - decor

suuri Ystävänpäivä koko perheen kanssa - sisustus

Tämä on täydellinen koko perheelle. On olemassa painomyymälöitä, jotka sopivat painamiseen mukiloihin ja levyihin omalla sanomallasi ja malleillasi.

sydän Wreath Idea

Kyllästynyt näistä nauha-sydämen seppeleistä? No voit tehdä omasi tämän ainutlaatuisen idean avulla.

sydämenmuotoinen koristeet-for-ystävänpäivä päivän

Voit joko tehdä nämä sydämenmuotoiset tyynyt tai tehdä vain sydämenmuotoiset jälkiruoat. Molemmat ovat uskomattoman hienoja.

Tehdä a wall of paper hearts. Template for download included

Tämä on melko helppo tehdä, mutta yksinkertaisesti kaunis. Leikkaa eri kokoiset sydämet ja liimaa se osittain keskelle niin että se pop. Sitten aseta se strategisesti seinälle riippuen siitä, mitä muotoilua haluat.

SONY DSC

SONY DSC

Haluatko antaa jotain kirjan rakastajalle? Nämä paperin sydänsirvit ovat helppoja tehdä ja ne toimivat ihanaa muotoiluna.

Nätti Valentine's Day Mantel

Kaunis ystävänpäivä manteli 

Voit palauttaa tämän ihanan taideteoksen yhdessä sellaisten vaatekappaleiden kanssa, joita et enää käytä. Leikkaa joitain sydämen muotoja näistä liinoista ja nauhoista ja aseta ne veneen merkkijonoon vuorotellen tai haluamasi mallin mukaan.

romanttinen pöydän-sisustus-variantteja-for-the-best-ystävänpäivä päivän

Ponnisteluja ruokapöydässä, paitsi ruoanlaitto perheesi tai kumppanin suosikki ateria voi olla paljon parempi. Hämmästyttävä keskikappale näillä punaisilla kivi- ja punaisilla kukilla, L-O-V-E-muotoilla ja viesteillä sydämen katkaisussa.

Nuhjuinen Chic heart

Tämä sydämen muotoinen sisustus antaa vintage-tyylisen vireen, joka on erityisen hyvä ihmisille, joilla on tuoksu taiteessa ja muotissa.

Valentine päivän koti-sisustus-ällistyttävää-ideoita-ihana-ystävänpäivä päivän koti-sisustus-ide

Oikeiden mallien tekeminen Ystävänpäiväksi on tärkeä. Sitten voit viettää aikaa koristellessasi kotisi tai ruokapöydän. Tämä on täydellinen tekemistä lasten kanssa.

Leave A Comment

54 − 47 =