30 Creative Pyyhe Origami DIYs

o-HOTEL-pyyhkeet-ART-KUVAT facebookissa

Tyylikäs näköinen elefantti pyyhe origami. Se on söpö pyyhekuvio, jota voit käyttää makuuhuoneessa hienoilla aksentilla silmille ja rungolle.

Tee oma söpö ja suloinen Creative Pyyhe Origami

Oletko koskaan käynyt hotelliksi etsimään luovasti muotoiltuja pyyhkeitä? He ovat todella hauskoja katsella ja saatat ihmetellä kuinka vaikeaa se voisi olla, jotta heidät luodaan. Joskus pyyhe origamis kutsutaan myös söpö taitettu pyyhe sekä hauska pyyhe taitto. On paljon tapoja, joilla voit taittaa pyyhkeitä ja ne eivät ole niin vaikeita kuin luulet niiden olevan.

Pyyhe Origami-5

Toinen söpö näköinen etana pyyhe origami. Tämä muotoilu käyttää kahta eri värillistä pyyhkeitä kehoon ja kuoreen. Lisänä on vaikutteita, kuten hattu, nauha ja silmät.

Suosituin luova pyyhe taittotekniikka on eläimen pyyhe taittuu. Ne ovat erittäin suosittuja vieraille hotelleissa ja miehistön aluksissa, ja ne voivat todella olla niin hauskoja tehdä ja katsoa.

Jos haluat tehdä omia luovia origami-pyyhkeitäsi, on paljon tutoriaaleja, joita voit hakea verkosta. Alla on muutamia hyödyllisiä vinkkejä, joita voit seurata aloittaaksesi oman origami-pyyhesi taitettavat veneet.

On hyvä aloittaa eläimen origami-pyyhe, koska sinulla on lukemattomia lisämallia, kun aloitat eläimestä toiselle.

Pyyhe Origami-4

Amazing näköinen pyyhe origami. Suunnittele pyyhkeesi todella luova ja hauska katsella.

Crab Pyyhe Origami

Aloita asettamalla puhdas käsipyyhe tasaiselle alustalle. Taita käsipyyhe pituussuuntaan, kunnes kansi saavuttaa pyyheosan keskiosan. Tämän jälkeen taita toinen puoli. Joten sinulla on kaksi taitetta pyyhe pituussuunnassa, jotka kohtaavat keskellä.

Toista taitokset samalla, kun jätät kolmannen osan pyyhkeen auki pohjasta. Pääset käsittelemään pyyhkeellä olevaa suppiloa. Ota avoin pää ja käännä sitä varovasti sisäänpäin.

Laita kätesi rullatun osan päähän, jotta se pysyy paikallaan, kun löydät rullan sivuilta kulmat. Vedä nämä kulmat kiertymässä liikkeessä, joka jäljittelee rapea muotoa rapujen kynsiä.

Kun olet varmistanut, että rapujen kynnet ovat täydellisessä kunnossa, aloita taittamalla toinen pyyhkeen pää, joka ei jää koskemattomaksi. Pidä osa taitettuna, jotta luo kuori kynsien taakse.

Jos olet noudattanut ohjeita teestä, löydät itsesi tuijottaaksesi suoraan omaan rapuusi origamiin. Ole luova ja voit lisätä silmät silmät päälle pyyhe kuoren alueella antaa origami todellinen söpö vaikutus.

Pesulappu Lollipops

Lollipop pyyhe origami. Jos sinulla on monivärinen pyyhe, tämä malli olisi täydellinen. Erittäin helppoa ja voit käyttää värikkäitä pyyhepapereita värimaailman luomiseen.

Cat Pyyhe Origami

Tässä opetusohjelmassa tarvitaan kaksi käsipyyhkeitä ja yksi kylpypyyhe. Tarvitset enemmän pyyhkeitä kuin rapu origami pyyhe ylhäältä. Aseta pyyhe tasaiselle alustalle ja aloita pyyhkäisyn sivut pituussuunnassa. Käännä sivut oikealle pyyhkeen keskelle.

Sinulla on sitten yksi pyyhe kahdella telalla pituussuunnassa. Nosta telojen toista päätä ja tasapainottakaa sen päähän. Tämä on kissan jalat, jotka jäljittelevät venytystä seisomaan asentoonsa.

Tällä kertaa ota käsipyyhesi ja käännä se puoleen. Sitten taita sivulle vinossa toiselle puolelle ja jätetään kolmasosa käsipyyhkeestä koskemattomana. Se on sama kuin silloin, kun olet tekemässä origami-venettä, jossa taitat paperin kolmioksi jättäen pienen suorakulmaisen osan.

Laita etusormi tekemäsi kolmion päähän ja aloita sitten oikean sivun vinoutuminen niin kauan, kunnes se on keskellä. Käännä sitten kätesi ja siirrä vasenta puolta tällä kertaa vinosti kohti keskustaa. Pääset kartiomainen pyyhe.

Aseta kartion muotoinen käsipyyhe kahden rullan välissä, joita olet rullattu ensimmäisinä askeleina. Aseta se pyyhkäisylinterien päätyosaan, jossa venytyskissa on jalat.

Ota toinen pyyhesi ja käännä se puoleen. Taita pyyhkeen avoin pää noin ¾: n yläpuolella käsipyyhesi päälle. Käännä pyyhe päälle ja taita loput ¼ osa. Tämän jälkeen käännä pyyhe takaisin.

Vedä sitten kulma ja tee kolmion muoto molemmilta puolilta. Sen pitäisi näyttää siltä, ​​että käsien pyyhkäisyn molemmilta puolilta kääntyvät korvat. Käynnistä vasemmalle taitettu puoli keskelle ja tee sama asia toisella puolella. Käännä tämä päälle ja laita se aikaisemmin valmistetun kissan rungolle.

Tee pieniä korjauksia tarvittaessa. Lisää lelu silmät ja viikset, jos sinusta tuntuu. Suunnittele ympäristö niin kuin pidät siitä.

Harjoitella!

Nämä ovat vain kaksi esimerkkiä eläinten origami-pyyhkeistä, joita voit kokeilla itsellesi. Kuten aina, käytäntö on täydellinen. Kokeile niin paljon tyylejä kuin haluat, koska tämä auttaa sinua käyttämään ja hioa taitojasi origami-päätöksenteossa. Ei vain tulokset ovat erittäin miellyttäviä, mutta ne ovat myös hauskaa tehdä,

pyyhe origami-1

Ihana näköinen etana pyyhe origami. Pieni mutta pehmeä ja näet kuinka pyyhe rullaa siististi kuoren kuvan.

japanilainen Towel Art

Bunny origami pyyhe. Näet söpöt pupu korvat popping ulos pään yläpuolella sekä ikoninen pupu hampaita edessä.

Pyyhe Origami-6

Söpö näköinen pyyhe origami ravintoloita. Nämä söpöjä ihmisen kaltaisia ​​pyyhe origami-malleja on lisätty mustilla helmeillä silmille ja punaisille huulille mielenkiintoisempaan ilmeeseen.

Kylpy towels folded to look like swans

Joutsen inspiroinut pyyhe origami. Täydellinen makuuhuone, koska se näyttää tyylikkyyden ja luokan. Tämä on hienoa työskennellä, kun sinulla on laaja pyyhe suunnitteluun.

cool-dude-pyyhe-taitto

Hauska ja viihdyttävä ihmisen muotoinen pyyhe origami muotoilu. Tämä on hyvä tapa tarjota huumoria suunnittelussa ja sävyt lisäävät comedic-vaikutusta.

söpö towels

Vauvan elefantti pyyhe origami malleja. Sarja söpöjä ja suloisia vauvan elefanttipyyhkeitä voi vain tehdä päiväsi vieläkin paremmaksi.

Söpö way to fold towels

Suloinen baby bird pyyhe origami sängyssä. Käyttämällä kahta eri värillistä pyyhkeitä, voit luoda söpöjä pieniä linnunlautuja pukkaa niitä söpöissä pienissä pyyheliinoissa.

Norsu

Toinen ota söpö elefantti pyyhe origami. Tämä pieni mutta hyvin yksityiskohtainen muotoilu käyttää mustia nappien silmät ja pyyhekuvan muotoilun loppuun.

hummeri towel fold

Lobster pyyhe origami design. Tunne vähän tyyntynyttä? Pidä hauskaa tekemällä tämä hummeri-teemalla pyyhekuvio, jossa on mustat googly-silmät.

olded towels rose pedals

Ihanan suunniteltu joutsen-teemalla pyyhe origami. Suuri häät tai vuosipäivät. Voit yllättyä rakkaitasi kanssa tämän upean muotoilun ja ruskean ruusun terälehtien sprinkles.

Pingviini Towel Animal

Erittäin söpö animalpyyhe origami-muoto. Näissä eläinmalleissa on hienoa, että voit käyttää niitä lähes kaikissa tilanteissa.

jonkin verran cool hotel towel folding

Korin ja lautasliinan pyyhe origami muotoilu. Erittäin luova ja hauska muotoilu, jossa voit sijoittaa teeman kahden työskentelevän pyyhkeen välillä.

Pyyhe Animal

Upea näköinen eläin origami muotoilu. Origami-suunnittelun avulla voit sijoittaa ne millään tavoin ja sijoittaa aksentteja, kuten aurinkolasit ja paperit.

Pyyhe Animals

Dove teemalla pyyhe origami. Uimat ovat täydellisiä teemoja valkoisiin pyyhekuviin, koska ne kuvasivat rauhaa ja rakkautta.

pyyhe cake

Melko värikäs ja vakuuttava kakku pyyhe origami. Voit käyttää kahta pyyheä tähän malliin ja lisätä lisää aksentteja, kuten nauhoja ja kukkia.

pyyhe folding art

Tyylikäs joutsenet-teemalla pyyhe origami. Voit käyttää kahta pyyheä tähän muotoiluun ja luoda pitkä virtaava vaikutus joutsen takamaan.

pyyhe folding art-3

Ihastuttava näköinen vauva elefantti pyyhe origami. Suunnittelu tekee siitä niin huggable ja erittäin söpö.

pyyhe folding art-4

Monkey pyyhe origami muotoilu. Melko typerä ja hauska pyyhekuvio, jonka voit varmasti leikkiä.

Pyyhe origami penguin

Härkäpukuinen origami-pyyhekuvio. Jos haluat tehdä mielenkiintoisen näköisen pyyhe origami, niin tämä on mitä sinun pitäisi mennä.

Pyyhe Origami-7

Söpö vauva nukke pyyhe origami. Nuken muotoinen muotoilu näyttää siltä, ​​että hänellä on huppu ja mekko, ja siinä on vaaleanpunaisia ​​kukkia.

d72e6931399513a19677fb39cc17271a

Suloinen kudos ja seisova hymyilevä kasvot. Lisäkukkia ja silmän aksentti on lisätty, jotta pyyhekuvio näyttää mielenkiintoisemmalta.

Pyyhe Origami-3

Söpö elefantti pyyhe origami. Käyttämällä kukkia ja terälehtiä elefantin silmät tekevät kauniin korostuksen ja tekevät myös elefanttien erottuvan.

Pyyhe Origami-8

Toinen söpö eläimellinen pyyhe origami muotoilu. Silmät lisätään päähän ilmaista tunne ja tunne, jonka pyyhe muotoilee.

towell Art

Ihana näköinen kukka pyyhe origami. Lisäkukkia ripotellaan sitten pyyhekuvioon, jotta se näyttäisi makealta ja koristeltuna.

Pyyhe Origami-9

Cool etsivät alligaattori pyyhe origami. Tämä osapuoli rakastava alligaattori on melko hauska katsella ja lisäämällä aurinkolasit ja pallo tekee origami vieläkin kiehtovaa.

Pyyhe-taitto by Nobaur

Tyytymätön ja söpö näköinen eläin origami pyyhe. Hauskat sarjakuvaiset silmät auttavat tekemään eläinsuunnittelusta vieläkin ihastuttavamman ja hauskan. Tämä suloinen ja kiehtova origami on varmasti hauska luoda.

Leave A Comment

37 − = 33