25 Ystävänpäivä Heart Craft Ideat

mielitietty Hearts

Muodosta sydämen muoto mistä tahansa taipuisasta, mutta voimakkaasta materiaalista ja sitoudu lanka eri väreillä. Kierrä se tavalla, joka ei ole sotkuinen, jätä sitten pidempi johto, jotta voit joko ripustaa sen tai sitoa sen.

Lahjoitus ei ole ohi

Jos luulit, että lahjoitus on ohi, niin kun joulupäivä kulkee lähes yhtä nopeasti kuin vilkkuu, olet aivan väärin. Vaikka ei todellakaan ole tarpeen kuin joulu tai syntymäpäivät, Ystävänpäivä lahjat ovat myös levinnyt. Erityisesti tietysti, jos sinulla on sellainen henkilö, jonka haluat viettää päivän. Nämä lahjat eivät todellakaan olisi jännittäviä. Jotkut yksinkertaiset ja jopa käsintehdyt käsityöt näyttävät tavallisimmin Ystävänmaan paljon enemmän kuin lahjat, joita voit ostaa kaupoissa.

Koska se on V-päivä, sydämenmuotoiset lahjat ovat yleisimpiä. Se on rakkauden symboli ja se on päivä, jolloin me kaikki juhlimme rakkautta. Joten älä murtaudu päistäänsi; koska et voi antaa sydämesi pois kirjaimellisesti, käsin tehty sydän käsityöt tehdään rakkaudella olisi täydellinen lahja kenelle tahansa erityinen elämässäsi.

Henkilökohtaiset käsityöt ja Sweet Hugs

    Seuraavassa on muutamia, mitä tarvitset luomaan näitä henkilökohtaisia ​​käsitöitä:

  • Luovuus - uusia ja alkuperäisiä käsityökäsitteitä; tai yksinkertaisesti lisäämällä parannuksia tavanomaisiin käsityötapoihin.
  • Kärsivällisyys - koska jotkin näistä käsityötavoista saattavat kauemmin rakentaa. Ja joskus jotkut asiat eivät juuri tule helposti ensimmäistä kertaa.
  • Hyvät tinkering-taidot - sinun ei tarvitse olla taiteilija luoda käsityötaitoja, mutta kykenisi ainakin olemaan jotain lahjakkaita käsityötaitoissa, olisi etua, kun käsittelette monimutkaisia ​​käsityötaitoja. Muussa tapauksessa on paljon helpompaa hanketta, jota erityinen joku vielä arvostaa.
  • Aika - Viikonloput ovat hyviä. Sinulla olisi enemmän aikaa hemmotella itseäsi luomaan näitä käsitöitä. Tietenkin enemmän aikaa tarkoittaa, että voit ottaa asioita paljon hitaammin paljon parempaan tulokseen.

Henkilökohtaiset käsityöt pyrkivät vetämään enemmän sydänviivoja kuin tavalliset lahjat. Siellä on enemmän sentimentaalista arvoa. Tietäen, että olet viettänyt aikaa projektillesi ja sukeltaudu mukavimmasta vyöhykkeestään varmasti tekisit rakastettasi arvostamaan sinua ja lahjojasi enemmän. Plus, voit aina käyttää käsityösi suunnitteluna kauniimpiin kotiin.

Ylivoimaisesti kaikki, voit varmasti saada makeisimmat halata kyseisestä henkilöstä. Niin paljon sen arvoista, oikein?

romanttinen-lahja-kääre-ideoita-ystävänpäivä päivän lahja-yllätys

En tiedä, mitä tehdä vanhalla sydämenmuotoisella laatikolla? Ota pois käsityöläiset paperit (valitsemasi värit) ja leikkaa sitten eri leveyksien nauhat. Sitten rullaa nämä paperit ja liimaa ne yhteen.

mielitietty Card

Tässä on yksinkertainen taideteos, joka jopa lapsillasi voi tehdä. Älä unohda käyttää käyttämättömiä sanomalehtiä, aikakauslehtiä tai kirjoja, muuten kirja-rakastava kumppani ei pidä siitä, jos heidän suosikkikirjamateriaalinsa repeytyy.

Käsityönä-Valentinen päivän Decor

Tämä voisi olla ensimmäisen aluksen päivitys. Se vie enemmän aikaa ja luultavasti tarvitset käsityöliitäntöjä lankoja sijaan. Mutta lopputulos on varmasti hämmästyttävä.

DIY Valentine Pop-Up Card

Kortit eivät koskaan mene tyyliltään. Se on jotain, mitä voit aina tehdä omasta, mutta ponnahdusikkuna haastaa luovuutesi entistä enemmän.

veneet-ideoita-ystävänpäivä päivän sydämet-koristeet-8

Ojenkaa säännöllinen liitutaulu päivälle. Voit leikata sydämen muodon vanhoista taulukoista, lisätä söpöjä reunuksia ja päiväsi kirjoitettua henkilökohtaista viestiäsi.

veneet-ideoita-ystävänpäivä päivän sydämet-koristeet-6

Jos sinulla on kynttilänvalmistus, nyt olisi paras aika luoda jotain, joka valaisee Ystävänpäiväsi. Tuoksukynttilät ja ruusunlehdet tekisivät kaiken romanttisemmaksi. Kodikas päivälliselle?

suklaa-jälkiruoka-yllätys-for-your-rakkaansa-helposti ystävänpäivä päivän lahja-ideaas

suklaa jälkiruoka yllätys rakkaitasi varten helppo ystävänpäivä lahjaideasta

Mikään ei voita makeaa lahjaa, joten miten sydämenmuotoisesta suklaajälkiruokasta voit yllättää rakastettasi?

ystävänpäivä päivän yllätys-for-häntä

Tee oma sydämesi kaava. Nurmikko on sinun kangas. Nauttia!

Ystävänpäivä päivän Mantel

Tässä on yksinkertainen asia tehdä maljakko, joitakin oksia ja söpö pikku sydämen leikkauksia. Se on hyvä projekti pienille lapsille.

ystävänpäivä päivän ideoita-for-hänen

Tuo sydämenmuotoiset kynttilät ja aseta se neliölevyyn, jossa on erilaisia ​​koristeita, joista voi ajatella. Varmista, että se ei pala helposti tai lainkaan. Se voi luoda tunnelman romanttiselle päivälliselle.

Ystävänpäivä päivän Ideat

Kudosytimet eivät ole enää turhia. Luo vähän nukkeja, jotka tuovat viestisi rakkaaseen. Se on jotain, jotta mielikuvituksesi ja luovuuttasi liikkuisivat.

ystävänpäivä päivän DIY-ideoita-home-yllätys-Moos-ice-sydän-marjat

ystävänpäivä diy ideoita kotiin yllätys moos iced heart marries

Mitä voit todennäköisesti tehdä jäällä? Suunnittele se marjoilla ja eräillä koristeluilla kuin nilkkakoruilla ennen sen jäädyttämistä. Olisi paljon parempi tehdä sydämenmuotoinen jään täydelliselle Ystävänmaan veneelle.

ystävänpäivä päivän sisustus-ideoita-home-table-puna-gerbera-doilies-purkit

Voit kääntää käyttämättömät lasit söpöihin maljakoihin. Se on helppo suunnitella myös niin, että lapset voivat liittyä hauskanpitoon.

ystävänpäivä päivän sisustus-ideoita-home-lasipullot-ruusut vintage-kauneus

Kauneuden ja pedon fani? Kaada vettä lasipulloihin ja aseta yksi ruukun varsi varovasti. Ruusut, jotka eivät vielä ole kukin, voivat tehdä kuvan täydellisiksi.

ystävänpäivä päivän sisustus-ideoita-home-kyntteliköt-pyykkipojat-huopa-sydämet

Ajattele vanhanaikainen lasi kynttilät ovat liian tylsää erityistä illallista? Näin se näyttää kiinnostavalta ja hauskemmalta. Ja mitä tarvitset? Sydänsilmukat ja pyykkipojat!

ystävänpäivä day ideas, I love you, a4 print, girlfriend gift, wife present, Inspirational quotes

Onko sinulla kalligrafia tai ehkä lahjakkuus kalligrafiaa? Kirjoita oma viesti ja piirrä se vain. Se merkitsisi enemmän kuin lausuntoja, joita näet tietyissä kaupoissa.

ystävänpäivä day crafts for kid

Tämä voisi olla suuri projekti lapsille siellä. Piirrä kädet ja luo kaksi leikkausta, jotka toimisivat peitteenä. Sitten saat viestin samalla tavalla kuin ainutlaatuinen kortti.

Valentine päivän-aamiainen-ideoita-Kids

Paahtoleipä ja hyytelö ovat hyviä aamiaiseksi. Mutta tämä aamiainen-idea on paljon suurempi ja herkullinen jakaa perheen kanssa.

Valentine's päivän Pop-Up-paperi-kortit

Ystävänpäivä Pop Up Paperi-kortit

Tässä on toinen projekti paperipoppauskortille, jonka sinä ja lapsesi voisivat tehdä. Ohjaa lapsesi käyttäessäsi teräviä esineitä ja liimaa.

ILoveYoubyPaigeEvans

Olisi hienoa tarjota lahja jollekin, että he todella nauttivat. Tämä on yksi sellaisista lahjoista, jotka voivat olla pelkästään koristeita, mutta jotka varmasti hyväksytään innostuneesti.

hertta

Luo sydämen kattokruunu, joka on valmistettu käsityöpaperista, aikakauslehdistä ja kielistä.

Söpö animal hug - Valentine's Day craft idea

Voit yksinkertaisesti antaa suklaata rakastetulle tai luoda näitä söpöjä eläinten leikkauksia, jotka voivat antaa ne suklaat puolestasi. Lapset ja lapset sydämessä todella nauttivat näistä.

rajat ommeltu-sydän-merkki

Tuo ristipisto korkeammalle tasolle; käytä seinää tai pahvia (iso) ja lankaa. Se on ainutlaatuinen ja jopa hauska tehdä.

Leave A Comment

52 − = 48