25 DIY Halloween Ideat lapsille

DIY-halloween-ideoita-for-kids-10

Halloween et voi odottaa ilman makeisia, koska jos niin on, niin ehkä jotain temppua voi tapahtua. Tee joitain lempipommiasi (kakkuja), pistä ne suklaaseen, valkoinen tai musta, peitä ne oranssilla lasilla ... On paljon ideoita, anna tämän kuvan olla liikkeellepaneva voidakseen tehdä jotain vastaavaa.

Halloween on peräisin keltalaisesta mytologiasta ja se liittyy pakanallisiin tapoihin. Halloween-ihmiset juhlivat monissa maailman maissa, kuten Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa, Ruotsissa, Puerto Ricossa, Yhdysvalloissa ja eräissä Australiassa. Tämä on tärkeä päivä monien lasten elämässä. Sitä juhlitaan 31.10. Halloweenissa useimmat lapset ovat onnellisia, koska he käyttävät erilaisia ​​elokuvia, piirroksia, kirjoja sankareita. Halloween-lapset menevät ovelta ovelle naapurustossa saadakseen karkkia. Kun heidän naapurinsa avata oven, lapset sanovat "temppu tai kohtele", mikä tarkoittaa, että naapurit odottavat temppua, jos he eivät anna karkkia. Pohjois-Amerikassa tätä tapaa harjoitellaan 1800-luvulta lähtien. Milloin Halloween-ihmiset järjestävät maskeerauksia ja luo todellisia valaisimia kurpitsasta.

Oletko koskaan miettinyt, mistä tästä mukautetusta valaisimesta kurpitsaa tulee? No, siinä on tarina. Tarina on sidottu Jack O'Lanterniin. Hän oli nerokas ja hauras seppä. Kun paholainen petti hänet sanomalla, että hän antaisi sielun vastineeksi juomaan. Pahola muuttui kolikoksi, jonka Jackin pitäisi maksaa juoda. Kuitenkin Jack laittoi kolikonsa taskuun ristillä ja perkele otettiin kiinni. Paholainen ei voinut palata alkuperäiseen muotoonsa, ja vasta sen jälkeen, kun hän lupasi Jackia, joka ei etsiisi sieluaan seuraavien kymmenen vuoden aikana, tämä vapautettiin. Kymmenen vuoden kuluttua Jack rikkoi taas paholaisen kertomalla hänelle, että hän otti omenan sivulta. Paholainen nousi puuhun ja Jack toi taas ristin puulle ja perkele ei voinut tulla alas. Kun hän kuoli monien vuosien jälkeen, Jackia ei hyväksytty taivaaseen, koska hän oli epärehellinen ja syntinen, ja kun hän meni helvettiin helvetin oven eteen, seiso perkele. Paholainen ei saanut Jackia helvetissä jo antanut hänelle palan hiiltä ja lähetti takaisin pimeyteen. Jack oli veistetty hännän taskussaan ja asettanut hiilen siihen. Sittemmin Jack on synonyymi valehtelevasta sielusta, joka ei löydä paikaa, jossa se asettuu asumaan eikä ikuista vaeltelua.

Tämän loman sisäänkäynti on Irlanti. Siellä ihmisiä tämä loma juhlii ilotulitteilla ja tee hedelmäkakku amulettien kanssa. Jokainen sai pala hedelmäkakkua ja jokaisessa osassa on talisman. Jos saat rengas talismaniksi sinä vuonna, sinulla on romantiikkaa, rakastatte, jos saat kolikon, sinulla on rahaa ympäri vuoden ja jos saat rauhan kangasta, sinusta tulee huono.

Tapana on puhua Halloween kauhutarinoista. Hämähäkit, luurankoja, noita, lepakoita ovat olentoja, jotka liittyvät tähän lomaan. Lapsille tämä loma merkitsee paljon, lapsesi lentävät ja hymyilevät ensi vuonna. Aika lentää ja lapsemme ensi vuonna voi olla paljon vakavampi. Sinä et myöskään tule olemaan nuorempia kuin sinä olet tänään, joten vietä hetki heidän kanssaan, anna heille rakkautta ja huomiota ja omistakaa heille 31. lokakuuta niin, että he puhuvat tästä Halloweenista vuosia.

paperi-bag-halloween-haamuja-alus

Käyttämällä tavallisia pussit ulos varastosta voit tehdä näitä koristeita. Hämähäkit, lepakot, kurpitsavalaisimet, mustat kissat - kaikki ovat asioita ja olentoja, jotka liittyvät tähän yöun.

Lähde

DIY-halloween-ideoita-for-kids-11

Tee samanlainen paneeli ilmapallojen ja värillisen paperin avulla lapsillesi. Pumpkins sitoutuu tähän lomaan, talon edessä laittaa oikea kurpitsavalaisin ja talon edessä laittaa samanlainen jäljitelmä. Lapset ovat tyytyväisiä. Tietenkin, tee tämä yhdessä lasten kanssa!

DIY-halloween-ideoita-for-kids-12

Ilman hämähäkkiä on mahdotonta kuvitella tämän loman!

DIY-halloween-ideoita-for-kids-13

Tätä koristelua varten tarvitaan tavallinen purkki, koristeet, kuten silmät, oranssit nauhat ja musta. Oranssi ja musta ovat tämän loman värejä, joten koristele talosi ja puutarhasi näissä sävyissä.

DIY-halloween-ideoita-for-kids-5

Jos pidät tästä koristeesta, seuraa vain ohjeita kuvasta, jota et voi kaipaa.

Lähde

DIY-halloween-ideoita-for-kids-14

Anna karkkia olla kuin eräitä hirviöitä, kun kaikki muu on tuossa pelotunnossa, tässä on idea jälkiruokasta!

DIY-halloween-ideoita-for-kids-15

Paperi, värikynät, painikkeet, ei voi olla helpompaa!

DIY-halloween-ideoita-for-kids-17

House of kauhu ja kauhu tarinoita on oltava tämän loman. Teet tällaisen talon kauhut kuin talon kauhut edellisessä kuvassa.

DIY-halloween-ideoita-for-kids-18

Tarrojen tai maalin avulla, joita voit ostaa, voit koristella lasillesi vieraille.

DIY-halloween-ideoita-for-kids-19

Mielenkiintoisesti koristellut makeiset, kuiva puu ja pöytäliinat luurangoilla ...

DIY-halloween-ideoita-for-kids-20

Me kaikki rakastamme muffineja. Valmista ne lomalle ja koristele se 31.10!

hauskaa halloween osapuolen printables tahon ideoita

Sweet pöydän lapset rakastavat. Valmista ne jotkut samanlaiset kuin tässä kuvassa. On kakku, muffinit, maapähkinä ja muut välipaloja, mehuja ...

mansikka-tonttu-vartaat-6

Yksinkertaiset evästeet, pähkinät, siemenet, hasselpähkinät, kuivatut hedelmät, kauhun päivän hengessä.

Lähde

helppokäyttöisen-Halloween-käsityö-for-kids-to-make

Tarrat, kuten kissat, kurpitsa, pöllöt, huoneen koristelemiseksi, pöydät, ikkunat, ovat erinomainen valinta. Voit myös ostaa tai tehdä naamiot kasvot, olet lapset ovat innoissaan.

Thanksgiving-kalkkuna-juusto-pallo

250 grammaa keksejä, 150 grammaa saksanpähkinöitä, 150 grammaa margariinia, 150 grammaa jauhettua sokeria, 1-2 banaania. Kaikki ainesosat yhdistyvät ja tekevät helmiä tai tekevät agenttiä ja yhtä suurta palloa kuin tämä ja koristele sitä samalla tavoin keksejä ja leivonnaisia.

DIY-halloween-ideoita-for-kids-1

Juustokakut ja muffinit ...

DIY-halloween-ideoita-for-kids-7

Toinen ajatus makealle pöydälle.

DIY-halloween-ideoita-for-kids-8

Mustavalkoinen-oranssi koristelu. Musta pöytäliina, purkit, joissa mustat kannet täynnä kuivia hedelmiä, joihin kiinnitämme ilmapalloja täynnä heliumia.

DIY-halloween-ideoita-for-kids-16

Pelottavat lamput, fleekit ja kallot, hyvä yritys ja kumppanuus voivat alkaa.

Oreo-silmäpareja-halloween-treat-DIY

Kyllä, tämä voi syödä. Keksi kermavaahtoa, hyytelöä ja suklaakakua.

Lähde

DIY-halloween-ideoita-for-kids-2

Lähes kaikissa myymälöissä, jotka myyvät keittoastioita, löydät tämän evästeiden mallin (muodot).

DIY-halloween-ideoita-for-kids-3

Kotitekoisia suklaata ja vähän mielikuvitusta. Tässä on tulos!

DIY-halloween-ideoita-for-kids-4

Mansikat kermavaahdossa tai kastettu valkoinen suklaa. Pikku makea suklaamme sin ...

DIY-halloween-ideoita-for-kids-9

Ja tietenkin - munkkeja. Myös lyöntiä. Voit valita, haluatko lyödä alkoholia tai ilman alkoholia.

Leave A Comment

56 + = 65