35 kreative DIY hjerte symboler

moderne rustic Christmas from Next UK

Et tre inspirert hjerteformet håndverk med kvist for å forme symbolet. Ledninger og tau brukes til å holde formen så vel som de intrikate og overlappende detaljene i hjertet.

Viser hva du virkelig føler med hjerter

Selv de tretteste stedene kan se veldig spennende ut når du har den riktige mengden fantasi og dedikasjon til å lage og ferdig håndverk. Når du pynter hjemme eller rom, er det viktig at du ikke er slave til det som kan sees med det blotte øye. Du ser et tomt rom og du tror at ingenting annet kan forbedre det med unntak av en tømrerreparasjon eller kjøpe noe stort og dyrt for å dekke opp "tomhet"

Når du er kreativ nok, kan du enkelt finne ting rundt huset eller noe du kan kjøpe billig og gjenskape det til et nydelig, snill kunstverk som kan lette opp hvilken type eller hus du er i.

Blant de mer populære designene er hjerteformer. Hjerter gir deg inntrykk av å vise kjærlighet, følelser, omsorg, kjærlighet og så mye mer. Hvis du ønsker å lage hjerte symboler for ditt hjem, rom eller til og med for spesielle anledninger som jubileer, valentiner og fødselsdager, så kan du gjøre det med en enkel gjør det selv hjerte symbol håndverk!

DIY hjerte symboler

Før du får alle materialene dine og unngå å kaste bort dem, bør du planlegge deg videre. Vet hvilken type hjerte symbol håndverk du ønsker å lage. Skal du ha papirhjerter? Hjerter laget av legos? Ønsker du å lage hjerteformet tre, lamper eller perler? Mulighetene er endeløse! Føl deg fri nok til å tenke til du når grensene for fantasien din.

Etter å ha bestemt hvilken type hjerteformet båt du skal gjøre, kan du prøve å studere hvordan du kan lage det på egen hånd. Det er noe personlig når du lager håndverk selv, og dette gjør ikke bare deg med kreative juicer, men det er også en fin måte å gå forbi. Du kan låne bøker fra din lokale bokhandel for å se på enkle måter å lage hjerteformede symboler, eller du kan også gå online og søke hundrevis av blogger som kan gi deg de instruksjonene du trenger.

Når du har dette ned, kan du gå videre og forberede materialene dine. Det anbefales at du bare bruker det du har i ditt hjem, men for noen spesielle stykker kan du også kjøpe dem og omhyggelig sette dem sammen for å lage hjertesymbolene. I andre tilfeller samler folk materialene de trenger over tid for å unngå å bruke to ganger mengden; for eksempel flaskehett eller tomme toalettruller.

Uansett hvilket håndverk du kanskje tenker på å gjøre, bare vær sikker på at du kan tilbringe en tilstrekkelig tid på det og gjøre en grundig mengde forskning før du starter. Du kan til og med lage fantastiske hjerte-symbol håndverk med familie og venner og slå håndverket prosjektet til et morsomt bonding øyeblikk. Ikke bare vil du gjøre stedet ditt pent og interessant, men du får også tilbringe dagen med dine kjære uten å måtte bruke så mye som å gå ut. Vær kreativ; få det beste av det du har.

Driftwood Heart

Et annet tre inspirert hjerteformet håndverk som ser veldig enkelt ut, men interessant. Det kan være en perfekt dekor for veggen eller kan til og med bli laget som ramme for bildene dine.

SIGØYNER DREAM Love Heart Wreath Peace Dream Catcher

Et innfødt inspirert hjerte symbol håndverk ved hjelp av tynne og tykke kvister for å danne et beskjeden hjerte. Tauene brukes til å holde kvistene sammen og hjertet er ytterligere utsmykket av flere fargerike snørebånd og blomster.

35 kreative DIY hjerte symboler

Ser veldig minimalistisk og ren ut, denne moderne møbler og hjerteinspirert lampe ser ganske enkelt fantastisk ut. Ordene Love You skåret over hjertet gir bare mer dybde til meningen som hjertesymbolet antyder.

3D Butterfly Wall Art in Rainbow Colors, Rainbow Theme Decor for Nursery Kid's Room, Modern Nursery Ar

Utrolig collage av papir sommerfugler dannet til en hjerteform. Kombinere regnbuens farger gir et inntrykk av frihet i kjærlighet og likestilling. Fjærene ser også ut som om de brister ut fra hjertet av seg til ytringsfriheten.

utrolig Genius DIY Ideas

Veldig kreativ og dobbelt formål. Dette hjerte symbolet håndverket sammenstiller utrolig sett et sett med sider fra en bok og legger dem sammen for å danne en hjerteformet mini bok. Det ser bedårende ut og har mye å tenke på.

beaded Wire Heart, Blue and Green Wire Wrapped Ornament

Et ganske genialt og kreativt hjerteformet håndverk. Varene er noe du lett kan finne i hjemmet ditt, for eksempel ledninger og perler. Du kan også improvisere ved å bruke billigere perler som du kan kjøpe fra butikker i nærheten.

DIY - Letter Canvas Tutorial using wood letters

Den minimalistiske og nesten futuristiske typografien spiller med skygger og ord stavet kjærlighet for å skape en illusjon av et hjerte. Mer typografi på lerret som uttrykker følelser av kjærlighet og hengivenhet. Ordene varierer fra kapital til små bokstaver for å understreke at følelsenes vekt er skrevet på den nesten usynlige bakgrunnen som holder dem sammen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et hjerte symbol håndverk ved hjelp av ledninger og andre materialer. De grå trådene varierer fra tynn til tykk størrelse har blitt sammenføyt for å danne et hjerte. For å fullføre effekten er et bånd bundet på toppen og en fugl står på toppen av en kvist med bær.

DIY Giant Geometric Wall Heart

Et hjerte symbol ved hjelp av origami kunst. Det er en sjarmerende og kunstnerisk måte å skape et hjertesymbol på og veldig lett å lære også. Du kan gjøre mer enn én på kort tid.

DIY Heart of Hope Dreamcatcher

Et hjerte symbol håndverk spiller langs et sirkulært skjelett og danner en hjerteform inne med garn og perler. Ytterligere design som skjell, blader og miniatyr hjerte figurer henger også under for effekt.

DIY heart

Treformede hjerter som har blitt arrangert og samlet sammen som vindklokkene. Det gir en veldig hjemmekoselig og enkel stemning perfekt for ditt hjem langs stranden hvor vinden kan danse med den.

DIY Puzzle Heart

Puslespill hjerteformet håndverk. Et lekende og interessant stykke som puslespillene overlapper hverandre for å danne lag av hjerteformer som er veldig unikt og herlig å se på.

Tre Heart

Et nydelig utseende tre hjerteformet symbol. Små små kroker er festet på øvre sider av trehjertet for at tauene skal passere gjennom og lett henge det på veggen eller døren. En fin gruppe blomster bundet sammen med et bånd er også lagt til effekt.

DIY string heart

Et hjerte laget av tråd. Ganske komplicert og krever en flott fantasi og tålmodighet til slutt. Resultatet er imidlertid fantastisk, og det gir en ny mening å gjenskape hjertesymbolet ved hjelp av unike materialer.

DIY Wine Cork Heart

Etter å ha drukket kan du også kaste vinflasken kork bort, men dette hjertesymbolet kan forandre tankene dine. Ved å bruke kurver og male dem med egnede farger, kan du ordne dem til å danne et hjerte symbol for å bruke til ditt hjem renoveringsprosjekter.

eee2926fe1aec600baedcbcf40c51759

Snakk om en utbrudd av farger. Denne krystall inspirerte hjerteform kunst håndverket er ganske enkelt fantastisk og fascinerende. Samle opp boksen med fargestifter og ordne dem til å danne en gradientfarge for fantastisk effekt.

hengende Rainbow Hearts - A Colorful Felt Decorative Garland

Sannsynligvis en av de mest enkle og vakre hjerteformene. Du kan bruke fargerik klut for å gjøre hjerteformene mer tiltalende og interessante å se på fra fjerne. Veldig enkel men kunstnerisk måte å gjøre hjerteformen på.

hengende Wire Lace Heart by Rebeccavintageliving on Etsy

Et elegant og intrikat hjerteformet håndverk. Sett på dine beste hekleferdigheter og prøv å danne en flott, elegant design i de hvite rammene mens du bruker favorittfarger.

Hjerte flow in the melody– DIY Wall Decor

Hvem sier papirhjerter er ikke ment å være for alltid? Dette settet av hvite papirhjerter med et standby rødt hjerte i midten betegner en dypere mening med kjærlighet samtidig som illusjonen av å flyte fra veggen.

Hjerte lamp with rope lights and pallet

Julelys arrangert for å lage en hjerteform. Perfekt for ferien eller til og med under valentines. Bare i tide for å gi gnist til den kjærligheten.

Hjerte paper cut

Et nydelig og intrikat hjerteformet kutt ut med flere detaljer inni. Du kan se blomster, bregner og løv adorning den ganske ren og hvite helheten av formen.

hjerte wreath

En hjerteformet kranse som er perfekt til å pryde prinsessen din på hodet med. De hvite blomstene går bra med det overordnede rene utseendet på kronen, så vel som den kunstneriske rotete oppstillingen av bladene og vinrankene.

Lille white

Et annet hjerte krans minus blomstene og inkorporerer flere av vinrankene og små kvistene for å danne hjerteformen. Kranens ganske falske farge gir den et vinter-ish utseende.

Kjærlighet the hollowed out pieces of log for candle holders

Søt ser hule stykker av logger med hjerteformede utskjæringer på sidene. Perfekt som lysestaker og gir et pent hjerteformet lys langt unna.

Papir Heart

Har du noen gang lurt på hva du bør gjøre med dine gamle bøker? Kast dem bort kan vise seg å være sløsing, så hvorfor ikke ordne dem til hjerteformet håndverk som dette? Perfekt og enkelt, veldig lett å gjøre også.

Papir hearts.

Rødt farget papir for hjerter. Som du ser, får hjerter til å virke 3D som fra veggen er en veldig enkel oppgave. Ordne dem på veggen din som om de flyter i luften eller brister fra et sted.

string art heart

Flere kunstneriske hjerteformede symboler ved hjelp av papir. Det hvite stykke papir har blitt brettet og satt sammen for å se ut som om det endeløst skaper en hjerteslag.

turkis bedroom with heart shaped headboard made out of picture frames

Hjerteformede fotorammer. Ganske enkelt å gjøre, men sluttresultatet er rett og slett flott. Ordne dine monokrome eller til og med sepia-inspirerte fotografier, plasser dem i rammer og enkelt ordne dem til å danne et hjertesymbol.

Kvist heart

En enkel, men gammel, gammel hjerteformet vilje laget av kvist og en plante. Det ser eterisk ut, og det som er best er at du kan finne materialene som brukes i din egen bakgård gratis.

VALENTINE WREATH, Door Wreaths - You Have My Heart - Personalized Decor

En massiv og innbydende dørkrans arrangert for å danne et hjerte symbol. Bærene og hjerteformet hvitt papir som stikker ut av kvistene, er rett og slett perfekt for Valentine-anledningen.

Valentines Day

Et søtt, blikkende hjerte laget av hjerter. Du kan bruke vanlige hvite papirutskåringer for dette hjerte-symbolet og enkelt ordne dem til å danne et hjerte på en kontrastfylt bakgrunn.

hvit rustic Christmas from Next UK

Himmelske hvite kvister arrangeres for å danne et hjerte. En flott utendørs krans for ditt hjemland, og det ser ganske innbydende ut. Det ser slank, rent og mest av alt enkelt, men iøynefallende.

Vin Cork Heart Wall Decor - Two Intertwined Hearts - Wedding, Anniversary

Mer fra korker! Korkene har blitt arrangert for å danne hjerter som samles sammen med hverandre. Ganske kunstnerisk og interessant å se på.

Vin Cork Red Heart Wall Hanging

En gruppe av rødt tippede kurver som danner et valentinsk hjerte. Skal opp disse korkene på veggen, da de danner et stort eller lite hjerte akkurat i tide til Valentine-fest.

Metalltråd and Stone Heart

Ordet steinhjertet har fått en ny mening; en mye bedre en. Du kan gjøre dette ved hjelp av en lukket hjerte ramme som er laget av ledninger, slik at du kan holde steinene inni, mens du lett danner formen.

Leave A Comment

+ 56 = 59