30+ Wonderful DIY Julkranser

jul-village-krans

Vakker julemiddagskranke. Dette er virkelig en veldig unik julkranse som du kan gjøre fordi du kan finne mer enn blader og blomster på den, men en hel miniatyr landsby.

Jullandskrans

Igjen er det jul! Det er denne tiden på året at mange mennesker har ventet på ikke bare fordi det er årets siste begivenhet, men fordi jul er en av de mest spesielle anledninger for alle rundt om i verden. Dette er også sesongen hvor så mange mennesker gleder seg til og er en av årets lengste ferier. Folk planlegger selv for juleferieaften i de tidlige delene av året, og de reserverer billetter for å reise tilbake til sine hjembyer eller å gå ut av landturen.

En av de mest populære julesymbolene

Julkranser er sannsynligvis et av de mest gjenkjennelige symbolene i julesesongen, og det er en veldig populær dekorasjon som brukes av noen og er tradisjonelt hengt ved døren. Kranser brukes som en innbydende dekorasjon, og de har til og med Advent-kolleger i kristen religion.

Før det ble det også hang på lampeposter i byene og så mange flere. Selv om kranser har blitt brukt før, har de fortsatt å overleve til nå i det moderne samfunn, og de kommer i forskjellige stiler og er også laget av forskjellige materialer for å bli mer holdbare.

Julesesongen er ikke fullstendig i dag hvis du ikke ser kranser som dekorerer dørene. Det som gjør det bedre er at kranser har hatt en lang historie bak dem som spenner over i mange forskjellige kulturer og i religion også. De er bare ikke dekorasjoner som du hender på dørene og veggen, og de har også en dypere betydning i dem.

Hva kransen symboliserer kulturelt

Tradisjonelt er i hedensk kultur kranser brukt til å feire Vinter Solstice som også er den korteste dagen gjennom året. For den hedenske kulturen er dette dødstidspunktet og også en gjenfødelsestid. Dette betyr at det går til slutt på de kortere dagene og gjenfødelsen av lengre dager gjennom hele året. Dermed blir eviggrønne kranser samlet for å sette pris på vårens ankomst. I andre land som Sverige er kranser også skapt, men med stearinlys som brukes til å symbolisere solen.

Ikke bare det, men kranser ble også brukt som et symbol på suksess i antikken. De ble ofte brukt som pannebånd på hodene av atleter som var seirende, og samtidig ble de også brukt som krone for ledere av det romerske imperiet og hang på dører for å symbolisere triumf. Som du kan se, har bruk av kranser for å betegne positive følelser vært tydelig selv fra lenge siden

Moderne symbolisering av kranser

Tradisjonen med bruk av kranser til jul og advent har blitt sendt ned selv til den nye generasjonen. Fra sirkelformen av kranser som symboliserer evigheten og har ingen begynnelse og slutt, kan dette også bety evig liv eller uendelighet. I dag er det ikke bare blader som brukes til å lage kranser, det er kommersielle kranser som er laget av plast for å skape den perfekte formen og vare lenger enn tradisjonelle kranser. Dette betyr at julkransene du har kjøpt i fjor, fortsatt kan brukes, spesielt når du sparer på dekorasjoner.

Den slags blad som du bruker til å lage julkransen, varierer også, hvis du går for det naturlige utseendet. Holly er den som representerer udødelighet mens ceder representerer styrke. I utgangspunktet er en julkranse spesielt et tegn på velkomst og også en måte å feire den kommende juleferien på. Julen representerer å gi, generøsitet, elske familien og samle kjære, noe som også betyr at hengende julkransene betyr at du anerkjenner de innbydende følelsene som julluften gir av.

Gjør dine egne julkranser

Hvis du ikke føler for å kjøpe kommersielle kranser, kan du alltid lage en til ditt hjem. Du trenger ikke å bekymre deg fordi det ikke er så vanskelig å lage din egen krans til jul. Det du må gjøre er å samle materialene som trengs for å lage en krans. Prøv å samle materialene på en beholder som er fylt med blomstertråd, lim og hansker for å holde hendene trygge når du bruker det varme limet til stykke ting sammen. Dette kan også hjelpe når du arbeider med varmt lim og limpistoler.

Bruk ledninger

Det er best å bruke rammer for kranser siden de er svært allsidige. De kommer også i forskjellige former, og de er holdbare nok til å stå som kranser. De er i stand til å håndtere blader og til og med sitrusfrukter og eviggrønne boughs. Du bør bruke en enkelt trådramme som er tynn og delikat, perfekt for en enkel krans, hvis du vil ha en frodig, ser krans så kan du bruke en dobbel trådramme.

Du kan da feste en blomstertråd på en padle mot tverrstangen på dobbelttråden. Du kan også bruke en edel gran eller andre eviggrønne stiklinger for dobbeltkronen.

Legge til grønne

Bare sett en liten gruppe grønt på ledningen du har dannet. Vik ledningen rundt stilkene rundt tre ganger. ikke bare kut ledningen, bare legg til en annen pakke da den overlapper den forrige. Fest dem rundt stilkene og fortsett med bunten til du kommer tilbake til det punktet du har startet.

Fest enden av ledningen med en knute og ta den i form som du har formet. Hvis hele skjemaet er dekket, kan du koble av ledningen og legge igjen noen få tommer på enden før du kutter den. Hvis du vil ha en henger på kransen, for enden av ledningen inn i en løkkeform og vri den rundt.

Legge til utsmykninger

Når kanten av kransen er ferdig og bladene er på plass, er det på tide å legge til pynt på kransen. Den slags utsmykninger du legger til, vil avhenge av temaet til kransen. Du kan fylle den med bjeller eller med bånd. Du kan til og med legge til små dekorasjoner som julemannen og hans rensdyr. Du kan til og med legge til små gavedekorasjoner på kransen for å få det til å bli mer julemesset. I andre tilfeller legger folk også blomster og til og med en misteltein

Fullfører julkransen

Uansett hva julkransen vil være, er det viktig at det representerer din følelse for juletiden. Du kan også bruke dette som et middel til å knytte sammen med familien ved å lage julkranser og samtidig dekorere juletreet og hele huset for å gjøre det mer innbydende.

DIY-peppermynte-krans

Yummy jenter candy cane jul kranse. En veldig kreativ og moderne julkranse som består av skiver av godterier. Kransen ser levende og lys ut som gjør det veldig unikt fra vanlige julkranser der ute.

krans-ut-av-vin-korker

Flott likt tre krans. Konstruksjonens oppfinnsomhet skiller seg rett og slett ut som treffekten gjør kransen enda mer innbydende og kunstnerisk.

saftig-krans-for-the-hellig

Grønn inspirert julkrans. De frodige, grønne farger på kransen gir den en veldig frisk stemning som du bare ville elske å se på den. Blomstene og de røde bærene legger også til som preg på designen.

Sukkulent krans for ferien

lett-å-lage-jul-bånd-krans

Veldig pent båndtema julkrans. Når det kommer til jul, er du alltid innpakning av gaver, og du kan bruke de ekstra båndene til å lage en veldig unik krans uten å måtte annet enn andre materialer.

Lett å lage julebåndkrans

musikk-krans-for-jul-med-rød-og-grønt-blomster

Vakker musikalsk ark inspirert julkranse. Kransen består av musikalske ark og farget papir designet for å se ut som en rose. Det ser enkelt ut og er likevel veldig meningsfylt.

Musikk krans til jul med røde og grønne blomster

familie-foto-krans

Stående tema Julkranse. Når du vil verdsette din familie denne julen, kan du alltid erstatte det vanlige grønt på julkranser av bilder av din familie og kjære.

Familiefot kranse

frosk-tape-blad-krans

Frog tape blad dekorert jul krans. Det er en veldig søt og kreativ julkrans som du kutter ut små blader for å danne kransen selv. Når de kombineres sammen, ser det ut som en realistisk kranse fylt med friske blader.

Frosk tape blad kranse

drue-vintreet-krans-snømann

Snømann inspirert julkrans. Når du lager kranser, betyr det ikke at du bare kan bruke en drue vinranken. Du kan være kreativ og danne tre løkker for å fullføre en snømann og legge til aksent på den som hatten og skjerfet.

Grape Vine Wreath Snowman

jingle-bell-krans

Bånd og klokke inspirert julkrans. Kransen er sløyfet med rødt bånd for å symbolisere jul og klokkene henger i midten for å skape tinkling lyder når du åpner inngangsdøren.

Jingle bell krans

nøtter-naturlig-krans

Stjerneformede julkranser. Hvis du vil være annerledes med julkransen, kan du designe dem i denne formen og fylle den med kastanjer inni og innramme dem med grønne blader for å utfylle kastanjene.

pom-pom-snømann-vinter-krans

Veldig søt pompom snømann inspirert julkranse. Du kan prøve denne flotte, flotte designen og samle sammen miniatyr snømenn og danne dem i en løkke for å skape en innbydende vinterkran.

 Pom Pom Snømann Vinterkrans

PVC-rør-krans

Nydelig julekrans med PVC-rør og julekuler. Julballer er ikke bare hengt på trær, da du også kan henge dem i julkranser nå i godt kuttede PVC-rør.

PVC-rørkrans

oransje og gul-bær-krans

Oransje og Gul Berrykrans

Oransje og gul bær tema Julkrans. De varme og innbydende fargene på bærene gir liv til kransen og gjør det ser veldig flott og innbydende ut.

chevron-burlap-jul-krans

Et annet søtt og varmt bånd inspirert julkranse. Denne kombinasjonen ser veldig søt ut og passer bare til en hvilken som helst jule-temainnredning du har hjemme.

Chevron Burlap Julkrans

seasons-hilsener-krans

Flott julekrans i sølv og gullfargekombinasjon. De naturlige fargene på denne kransen blander seg godt sammen, slik at det ser behagelig ut i øynene og perfekt for omtrent enhver hjemmeinnredning.

grafikk-fe-ark-musikk-krans

Vakker grafikk og musikalsk ark Julkrans. Det ser veldig enkelt ut, men når du ser på designen er det veldig unikt. Hvis du elsker eventyr og musikk, vil du definitivt elske dette konseptet.

Grafikk-fairy-musikk kranse

fargerik-crayon-krans

Crayon Julkranse. Dette er en av de mest unike og morsomme ser kransene. Det hjelper å benytte seg av en rekke farger og samtidig sparer du fra å kjøpe andre dyre materialer til kransen fordi du nå kan bruke dine gamle fargestifter.

Fargerik krittkronkran

kirsebær-vinter-krans

Pine cone og kirsebær inspirert julkrans. Dette er en av de perfekte kombinasjonene når det gjelder julkranser på grunn av hvordan fargene og materialene passer godt sammen.

Kirsebær Vinterkrans

sølv-jingle-bell-krans

Sølvklokker Julkranser. Kransen ser veldig frisk og elegant ut med sølv og hvit fargekombinasjon, og de lyse røde båndet aksenter hjelper bare med å gjøre kransen skiller seg ut.

Sølv Jingle Bell Wreath

snøball-krans

Flott utseende hvite Styrofoam baller som en julkranse. Den rene hvite fargen på kransen bidrar til å symbolisere designens ekte renhet. En rød ribbon aksent er lagt på toppen for å få det til å se enda bedre ut.

Stripet papir halmkranse

stripet-papir-strå-krans

Utrolig stripet papirstrå Julkrans. Den røde og hvite fargekombinasjonen er perfekt for julesesongen, og formen på papirstrået passer også godt sammen med kransens form.

Stripet papir halmkranse

toalett-roll-krans

Toalettrull inspirert julkranse. Hvis du ikke vil bruke så mye når du er på julebudsjettet, kan du alltid bruke de tingene som finnes i ditt hjem som toalettpapirruller. Dette er økonomisk, og du kan spare mer for å kjøpe gaver til dine kjære.

Toalettrullekrans

vin-kork-jul-krans

Kreativ julekrans med enkle materialer. Alt du trenger er små materialer som du kan finne hjemme, enkle touch-ups og kombinasjon av dekorasjoner kan ganske enkelt gjøre ethvert design skiller seg ut.

Jullandskrans

a-jul-ornament-krans-med-en-tråds-hengeren

Julkrans laget av julepynt. Du henger ikke bare julepynt på juletrær fordi du også kan bruke dem til å lage din egen unike versjon av kranser.

Jul ornament kranse med wire ledning

en-lett-DIY-konglen-krans

Vakker furu kegle Julkranse. Benytt deg av overflod av furuskegler i julesesongen og gjør dem til vakre kranser akkurat slik.

Enkel DIY pinecone kranse

candy-cane-krans

Lekkert utseende candy cane jul krans. Det er en veldig enkel design av candy canes gruppert sammen med en snøfnugg i midten. Det ser perfekt ut med symmetri alene.

kortholder

Veldig kreativ kortholder julkranse. Du kan gjøre bruk av kortinnehavere og danne dem til morsomme julekranser for huset ditt. De er enkle å finne og veldig enkle å lage i krans.

Kortholder

julekrans

Vakker hvit og rød julkranse. Denne enkle, men fabelaktige kransedesignen er perfekt for bare et hus hvor du kan henge og beundre det.

Julkrans

kreativ-jul-krans

Festlig julekrans i grønn og gullfargekombinasjon. Det frodige grøntet legges til kransen og gylne bånd gjør det ser majestetisk og elegant ut.

DIY-dekorasjon-ideer-hjelp-vin-kork

Vakker kork julkranse. Ikke kast bort vinkorkene dine og bruk dem med denne fantastiske julkranse ideen.

DIY Dekorasjonsideer med vinkork

DIY-ornament-krans

Fantastisk julkranse fylt med ornamenter. Julkransen er da formet med et belte som indikerer beltet til Santa Clause, som er en fantastisk aksent for designet.

DIY: Ornament Krans

Leave A Comment

38 − = 36