30 Vakre DIY Håndverk for Valentinsdag

loslitt chic

Hjerteformede puter er en av de beste DIY-gaver du kan gjøre. Den er perfekt for din alltid søvnige partner eller pute samler vennen din.

Tis sesongen fylt med hjerter, søtsaker og roser

Etter ferien er en annen etterlengtet sesong kjærlighetssesongen; hjertets dag; Datoen vi alle så visste og feiret. Damer og herrer, Valentinsdag er rett rundt hjørnet.

Valentinsdag er det som de fleste par ser frem til annet enn hverandres fødselsdager og deres jubileum. Det er en annen dag når de kan føle seg mer vokal og åpen for deres kjærlighet til hverandre. Men denne dagen er ikke og burde ikke være for par alene. Folk uten forpliktelser eller er i en "komplisert" status kan også nyte Valentinsdag med venner og deres familie. Tross alt er det en dag for kjærlighet generelt.

Valentinsdag er også en av de øyeblikkene når du må knuse tankene dine åpne for uansett gaver du kan gi til din spesielle person eller til den ene personen du virkelig tar vare på mest, det være seg din mann eller kone, kjæreste eller kjæreste, din mor eller pappa eller kanskje din beste venn. Kjøpesentre og butikker er fylt med hverdagsartikler du kan gi dem. Men vi har alltid den lille stemmen som vanligvis lærer oss at det er mye bedre å gi noe du faktisk har jobbet hardt for. Sikker på at du kan planlegge noe virkelig romantisk og intimt. Du kan til og med bare slå veien for noe spontant. Likevel er det ikke noe mer spesielt enn noe du dedikerte din tid og innsats på. Akk! DIY eller Do It Yourself-prosjekter er alltid her for å hjelpe deg.

DIY-prosjektene

DIY gaver har alltid vært den beste typen gaver du kan gi til den du bryr deg om. Det er mer enn bare en ting eller en dekorasjon eller en daglig gjenstand. Den er laget av kjærlighet, helles med tålmodighet, håndteres forsiktig og fullføres av minner. Det er en personlig måte å si "Jeg elsker deg" eller "Takk" mer enn ord.

Du kan gjøre det alene eller sammen med venner og familie. Det er enkle DIY gaver som selv barn kan gjøre, men det er ganske viktig at det er voksen tilsyn. Det er vanligvis å sy og kutte i disse prosjektene, så bare vær sikker på at det er voksne som vil hjelpe dem på disse trinnene.

En tur ned på Memory Lane

Så hva er de beste fagene for disse gaver? Selvfølgelig er det alltid hjerte- og cupiddesign, men hva som kan gjøre din gave ekstra spesiell er de tingene som er spesielle for deg og personen som kommer til å motta din gave. Ta en tur ned minnevei og husk hvilke ting eller steder eller mat du kjenner vil få det til å smile og huske deg.

Disse prosjektene trenger ikke å være komplisert eller fancy. Du trenger ikke en grad i kunst og design bare for å lage et DIY-prosjekt for din spesielle person. Hvis du ikke er komfortabel med dine ferdigheter, se etter noe som er nærmere hva du kan gjøre. Hvis du er klar til å akseptere utfordringen, kan du våge deg ut til mer sofistikerte prosjekter.

To Little Lovers Sitting In A Tree” Decor

To Little Lovers Sitting In A Tree "Innredning

Denne kan trenge litt av din kunstneriske side. Ta en ubrukt ramme, og opprett et tre fra en side av partnerens favorittbok eller en kopi av deres favorittdikt. Du kan da knytte dine hjerteformede utskjæringer med begge navnene dine. Fest alt med lim hvis du vil.

Valentine Wine Bottle - Very easy, cute, simple V-Day decor

Denne er flott for dekorasjoner. Du kan finne en gammel vinflaske, kutte litt hjerter på håndflate og knytte dem på halsflasken med en streng. Enkel, men fylt med kjærlighet.

Valentine-hengende-Heart

Valentine-hengende-Heart

Denne må kanskje ha mer tid og krefter. Etter at du har laget en hjerteform, kan du henge den på hennes speil sammen med bilder av deg sammen. Å legge til et snev av rosa, røde og hvite godterier på klare godis krukker kan gjøre alt søtere.

Valentines day decorations

Valentinsdag dekorasjoner

Kan det være et passasje på deres favorittbok, en viktig dato, deres favorittblomst eller en påminnelse om kjærlighet; det ville være perfekt gave til Valentinsdag.

Valentines day door

Lag tre hjerter ut av klut, bomull eller papir, maler dem i rødt og kanskje dryss også noen røde glitter. Koble disse tre med et vakkert bånd og du har nå en dørdekorasjon som er perfekt for årstidens kjærlighet.

Valentine's Day Mantel

Å dekorere peisen din med disse fantastiske ting kan definitivt tjene deg en klem eller et kyss fra den spesielle personen.

Valentines Mantel

Rund opp alle DIY gaver du har gjort gjennom årene som din hjerteformede pute, LOVE veggdesign og dekorative flasker og skape denne søte stemningen i hjemmet ditt..

valentines-dag-Mantel-dekor-ideer

Denne enkle hjerteformede beskjæringen kan videresende meldingen og gi en festlig stemning.

valentines-dag-Mantel-dekor-ideer-8

Hjerter i røde og pinks sammen med godteri med samme farge ville fungere godt med en vase av røde tulipaner og favorittanlegget ditt. Disse hjerteutklippene kan gjøres ved bruk av håndflatepapir.

Årgang Valentine Decor

Selvfølgelig bør Cupid ikke være borte på denne kjærlighetsdagen.

krans and love letters

 krans og kjærlighetsbrev

Ha alle de usendte kjærlighetsbrevene til din spesielle person i en flaske og ha den som et design og en gave sammen med din hjerteformede krans. De ville sikkert forutse det øyeblikket de kan lese kjærlighetsbrevene dine.

6ef666920999710e8991999a2fb0e53a

Overrask dem ved å fylle ut hallen med hjerter som henger fra taket. Vil du gjøre alt bedre? Hvert hjerte kan inneholde grunnene til at du elsker dem!

EN Pretty Little Button Heart Canvas

Sy eller lim en haug med små røde knapper for å danne et hjerte på et stykke lerret. Legg til en søt bue og hjerte anheng, og det ville til slutt ligne den søteste Valentinsdag design som passer for kjærligheten til livet ditt.

kreativ valentine-decor-ideas

hvis du eller din partner er ganske glad i naturen, er dette stykket perfekt for dere begge. Du kan finne alt du trenger rett i hagen din.

kreativ-utendørs-valentine-dekor-ideer

Denne hjertekransen er perfekt for terrassen din. Tenk deg å bruke litt kvalitetstid med partneren din på dette vakre stedet.

kreative-utendørs-valentine-dekor-ideer-25

Julen er ikke den eneste gangen du kan designe ditt hjem. Du kan også dekorere hjemmet ditt med disse utendørs Valentins dekor.

Amors Arrow Valentine’s Day Wreath

Cupid Arrow Valentine's Day Wreath

Med hjelp av garn eller håndverkstrenger, kan du lage denne fantastiske Cupidens Arrow and Heart kranse.

DIY table decoration idea for valentine themed fundraiser. Perfectly simple.

Hvis du har litt kunnskap om strikking, kan du lage disse søte, små hjerter som du kan henge på en vas med kvister du har funnet på gården din.

DIY Valentine Hearts

Du kan omsmykke noen gamle hjerteformede bokser, stable og lim dem sammen for å lage denne flotte designen for ditt hjem.

Fabelaktig Valentine's Day Crafts

Du kan kjøpe noen røde, rosa og hvite småstein på noen håndverksbutikker. Du kan deretter helles dem på en gjennomsiktig vase og deretter legge til noen matchende tulipaner. Sannsynligvis den største buketten du kan få.

Foxy-Valentinsdag dekorasjoner-for-the-home

Har noen strengede hjerteutklipp, lag noen flagg med meldingen, og bake de mest delikate cupcakes. Din spesielle noen vil helt sikkert aldri si "Nei".

flott Valentine's Day with the whole family - decor

stor Valentinsdag med hele familien - innredning

Denne er perfekt for hele familien. Det er trykkerier som henvender seg til utskrift på krus og tallerkener med din egen beskjed og design.

Hjerte Wreath Idea

Lei av de båndets hjertekranser? Vel, du kan lage din egen med denne unike ideen.

hjerte-dekorasjoner-for-valentines-dag

Du kan enten lage disse hjerteformede puter eller bare lage hjerteformede desserter. Begge er utrolig fine.

Gjøre a wall of paper hearts. Template for download included

Denne er ganske enklere å lage, men bare vakker. Kutte ut forskjellige størrelser av hjerter og lim den delvis i midten slik at det ville stikke. Deretter plasserer du det strategisk på veggen din, avhengig av hvilket design du vil ha.

SONY DSC

SONY DSC

Vil du gi noe til en bokelsker? Disse papirkjertene er enkle å lage og fungerer som en nydelig design.

Ganske Valentine's Day Mantel

Pretty Valentine's Day Mantel 

Du kan stykke dette flotte kunstverket sammen med klutstykkene du ikke lenger bruker. Klipp ut noen hjerteformer fra disse klutene og noen striper og plasser dem på en håndflate, alternativt eller avhengig av ønsket design.

romantiske-bord-dekor-varianter-for-the-beste-valentines-dag

Å utøve litt innsats på spisebordet annet enn å lagre din familie eller partners favorittmål kan være mye bedre. Ha et fantastisk midtpunkt med disse røde småstenene og rød blomst, en L-O-V-E-design og meldinger på et hjerteutklipp.

shabby Chic heart

Denne hjerteformede innredningen gir en vintage elegant atmosfære som er spesielt bra for folk med den smaken i kunst og mote.

valentine-dagen-home-dekor-forbløffende-ideer-fantastiske-valentines-dag-hjem-dekorere-ide

Å ha riktig design for Valentinsdag er viktig. Deretter kan du ta deg tid til å dekorere hjemmet ditt eller spisebordet. Dette er perfekt å gjøre med barna.

Leave A Comment

− 1 = 2