30+ ιδέες DIY ξύλου φέτα

ξύλο cake topper

Σε μια φέτα ξύλου μπορείτε να γράψετε σημαντική ημερομηνία για εσάς ή την εικόνα, ή να ονομάσετε και να κάνετε πραγματικό αριστούργημα.

Κέικ ξύλου

Κάτι που παρατήρησα τα τελευταία χρόνια είναι ότι σε έναν άνθρωπο υπάρχουν όλες οι σύγχρονες τεχνικές, αλλά όλο και περισσότερο επιστρέφει στη φύση. Στους σύγχρονους ανθρώπους είναι διαθέσιμα μια δέσμη νόστιμων φαγητών, αλλά προσπαθούν να τρώνε φαγητά που είναι βιολογικά, ρετιρέ σε τεράστια κτίρια, ωραία και άνετα διαμερίσματα, αλλά οι άνθρωποι τρέχουν μακριά από το θόρυβο και τη φασαρία που υπάρχει στην πόλη. Αν και έχουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές, πολυτελή αυτοκίνητα, αεροπλάνα, σπίτια, τηλεόραση, υπολογιστές, προσπαθούμε να περάσουμε πολύ περισσότερο χρόνο στη φύση. Ότι η ειρήνη που αισθανόμαστε όταν βρισκόμαστε στη φύση είναι απίστευτη και σε αυτή τη ζωή γεμάτη άγχος μοιάζουμε όλο και περισσότερο όταν περπατάμε στο πάρκο, στο περίπτερο, κοντά σε κάποια μεγάλη λίμνη ...

Τα δάση, οι θάλασσες και οι ωκεανοί, τα ζώα είναι όλα αυτά που μας γοητεύουν μόνο με την εμφάνισή της ως κάτι πολύτιμο στον πλανήτη μας, πρέπει να το κρατήσουμε. Πρέπει να αγωνιστούμε ότι δεν μολύνουμε το περιβάλλον μας, να μην σκοτώνουμε τα θαυμάσια ζώα χωρίς λόγο, επειδή είναι φίλοι μας και λίγα χρήματα μερικοί άνθρωποι παίρνουν ζώα σωμάτια δεν μπορούν να συγκριθούν με μια τεράστια απώλεια της ανθρωπότητας και το θάνατο των ζώων.

Οι άνθρωποι προσπαθούν στα σπίτια τους να χρησιμοποιούν φυσικά υλικά όπως το ξύλο. Οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν το ξύλο στο εσωτερικό ως μικρές λεπτομέρειες, αλλά και μεγάλα έπιπλα που κάνουν τα σπίτια που αποπνέουν ζεστασιά. Το ξύλο είναι η πιο κοινή επιλογή για διακόσμηση σπιτιών πολλών λάτρεις φυσικών υλικών. Το ξύλινο έπιπλο ζεσταίνει την ψυχή μας. Το ξύλο είναι ζεστό και φιλικό. Το ξύλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα δάπεδα, τις οροφές, την επένδυση στους τοίχους, αλλά και ως διαφορετικές διακοσμήσεις που θα εμπλουτίσουν το σπίτι μας.

Το ξύλο είναι ένα οικολογικό υλικό που μπορεί να σχεδιαστεί διαφορετικά, τα έπιπλα από ξύλο μπορούν να είναι σε κλασικό σχεδιασμό αλλά και σε μοντέρνο μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Αυτό το υλικό είναι πολύ εύκολο στη χρήση και είναι κατάλληλο για επεξεργασία. Ξύλινα δάπεδα και ξύλινες πόρτες σε μια σκοτεινότερη σκιά μπορεί να κάνει το σπίτι σας φαίνεται πιο ακριβό και πιο πολυτελές από ό, τι είναι. Οξιά, βελανιδιά και τέφρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το δάπεδο, η βελανιδιά είναι ένα στερεό και μια καλή επιλογή για την μπροστινή πόρτα. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα δάπεδα από ξύλο θα διατηρούνται εύκολα. Τα μεγάλα συμπαγή ξύλινα τραπέζια από δρυς, τέφρα, καρυδιά, κερασιά ή οξιά θα είναι θαυμάσια λεπτομέρεια στην τραπεζαρία σας και για μεγάλο χρονικό διάστημα σίγουρα θα κοσμούν το σπίτι σας.

Σκανδιναβικός τρόπος διακόσμησης σπιτιών ξύλου δίνει ιδιαίτερη σημασία. Χρησιμοποιούν ξύλο από το δάπεδο μέχρι το ανώτατο όριο και απέναντι στους Αμερικανούς και τους νότιους Ευρωπαίους, λατρεύουν το δέντρο στα σπίτια τους για να χρωματίζουν τους τόνους του φωτός, κυρίως σε λευκό, ακόμα και όταν πρόκειται για δάπεδα. Οι Σκανδιναβοί δίνουν μεγάλη προσοχή στα φυσικά υλικά και σε ένα μεγάλο μέρος του φωτός στα σπίτια, οπότε αν σας αρέσει αυτό το στυλ, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση στο σπίτι σας.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν δείτε μερικές ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού σας με μικρές λεπτομέρειες από φέτες ξύλου. Ελπίζω να απολαύσετε και ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσα ιδέα για εσάς!

ξύλο cake topper

Σε μια φέτα ξύλου μπορείτε να γράψετε σημαντική ημερομηνία για εσάς ή την εικόνα, ή να ονομάσετε και να κάνετε πραγματικό αριστούργημα.

Κέικ ξύλου

diy planter of a fallen tree piece

Αν έχετε μικρό κοίλο ξύλο, μπορείτε να αποκτήσετε ένα μοναδικό βάζο ή κατσαρόλα για τα αγαπημένα σας λουλούδια. Αφήστε αυτή την εικόνα να χρησιμεύσει ως ιδέα για το δικό σας μοναδικό δοχείο.

DIY Planter ενός κομμένου δέντρου κομμάτι

Διακοσμημένα-ξύλινα-χριστουγεννιάτικα στολίδια

Στις φέτες ξύλου μπορείτε να γράψετε ή να σχεδιάσετε κάτι σημαντικό για σας και να αποκτήσετε μεγάλη διακόσμηση. Στην κορυφή της φέτας ξύλο δέστε ένα νήμα σε κόκκινο χρώμα και θα πάρετε ωραίο στολίδι.

DIY κομμένα ξύλινα στολίδια Χριστουγέννων

ξύλινο ρολόι σημύδας-δάσος

Απλό ρολόι τοίχου μπορείτε να διακοσμήσετε με φέτες ξύλου και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό ρολόι που θυμίζει την αγνότητα της φύσης.

diy-upcyclled-ξύλο-στρογγυλό-φωτογραφία-πλαίσιο

Φέτες από ξύλο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διακόσμηση πλαισίου εικόνων. Αν είστε υποστηρικτής της χρήσης φυσικών υλικών, αυτή είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Κάντε DIY κυκλική ξύλινη στρογγυλή κορνίζα φωτογραφιών

diy-ξύλο-φέτα-ρολόι

Μια ακόμη ιδέα για τη χρήση φέτας ξύλου για το ρολόι τοίχου. Εδώ η φέτα από ξύλο δεν χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση του απλού ρολογιού. Το ρολόι είναι κατασκευασμένο σε ξύλινη φέτα.

DIY Ξύλινο Ρολόι Slice

diy-ξύλο-φέτα-1

Η κατσαρόλα που φρουρείτε στο σπίτι ή μπροστά μπορεί να διακοσμηθεί με αυτόν τον τρόπο. Μπορείτε να ξαναγεμίζετε φέτες ξύλου της κατσαρόλας σας, ώστε να διαρκούν περισσότερο.

DIY Φέτα Ξύλου

ξύλο εκτύπωσης

Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για τους ερωτευμένους. Με ένα μικρό κόκκινο νήμα μπορείτε να κάνετε αυτό το υπέροχο δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Οικοδομήστε ξύλο

εγχάρακτες-νιφάδες χιονιού-στολίδια-σε-σημύδα

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά βρίσκονται μπροστά στις πόρτες μας. Εδώ είναι η ιδέα πώς να κάνετε πρωτότυπα διακοσμητικά της Πρωτοχρονιάς για τα Χριστούγεννα τρία.

μικρές-cuties-είναι-made-από-σφενδάμι-ξύλο-φέτες-που-είναι-cut-by-hand

Αυτά τα απαλά χρώματα του νήματος είναι εξαιρετική επιλογή για διακόσμηση. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείται για διακόσμηση ξύλινων φετών.

mini-ξύλο-φέτα-γαλαξία-τέχνη

Η δημιουργική καλλιτέχνης χρησιμοποίησε τα χρώματα εδώ και ζωγράφισε την εικόνα της νύχτας, τον ουρανό γεμάτο αστέρια και κορώνα δέντρων.

μοντέρνο τοίχο-ξύλο-τέχνη-στρογγυλό-ξύλο-τοίχο-ξύλο-διακόσμηση

Αντί της φωτογραφίας ή της φωτογραφίας μπορείτε να κάνετε αυτό το είδος διακόσμησης για τον τοίχο σας. Το ξύλο είναι απλό για επεξεργασία, γι 'αυτό είναι μια κοινή επιλογή των καλλιτεχνών. Εκτός από όλα αυτά, δίνει ζεστασιά στο σπίτι και σύνδεση με τη φύση.

κολοκύθα-προσωπικότητα

Για το επόμενο Halloween μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φέτες ξύλου και να τις χρωματίσετε ως κολοκύθες. Θα είναι αποτελεσματική λεπτομέρεια για αυτές τις σημαντικές διακοπές. Είστε παιδιά θα είναι πολύ ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι, πιστέψτε με!

 Προσωπικότητα κολοκύθας

φέτες κολοκύθας-ξύλο-ευτυχισμένη πτώση

Το καλοκαίρι έχει φύγει και η πτώση είναι εδώ, αλλά δεν χρειάζεται να είναι σκοτεινή. Μπορείτε να χρωματίσετε αυτή την πτώση σε όμορφο πορτοκαλί χρώμα που εκτός από το πορτοκαλί θυμίζει πτώση. Κίτρινο και πορτοκαλί είναι τα χρώματα των πεσμένων φύλλων ...

 Κολοκύθες κολοκύθας - Ευτυχισμένη πτώση

στρογγυλό τικ-ξύλο-φέτα-καθρέφτη

Φυσική εμφάνιση χωρίς πολλά make up είναι μοντέρνα εδώ και χρόνια. Εδώ είναι μια ιδέα και για τον καθρέφτη σας πώς να φαίνονται φυσικά, με λίγη προσπάθεια, κόλλα και φέτες ξύλου σε διαφορετικές διαστάσεις μπορείτε να φτιάξετε από το παλιό - νέο καθρέφτη.

Στρογγυλό καθρέφτη φέτας από ξύλο τικ

έπιπλα από ρουστίκ-σημύδας

Αυτό είναι πάντα μοντέρνο σχεδιασμό, ωραίο τραπέζι για τον κήπο σας από ξυλόγλυπτο ξύλο. Αυτό το φυσικό χρώμα ξύλου και ξυλόγλυπτα είναι πάντα ενδιαφέρον και μεγάλη λεπτομέρεια σε κάθε σπίτι.

ρουστίκ-ζωγραφισμένα στο χέρι-δάση-πλάσματα-στολίδια

Απαγορεύουν τις οδηγίες από την εικόνα και κάνουν αυτό το είδος διακόσμησης για το σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε φέτες ξύλου και ζωγραφίστε πάνω τους ό, τι θέλετε.

ρουστίκ-μωσαϊκό-δέντρο-φέτα-τοίχο-art-τζάκι-mantel-διακόσμηση

Αυτό το δημιουργικό πρόσωπο χρησιμοποίησε ξύλινες φέτες με διαφορετικά χρώματα και έκανε ενδιαφέρουσα διακόσμηση για το τζάκι.

σύνολο-3-μίνι-αστερισμό-φέτες ξύλου

Φέτες ξύλου αντί για εικόνες στον τοίχο μπορεί να φαίνονται πολύ ωραίες. Αυτό είναι πολύ πρωτότυπο και μπορεί να σταθεί καλό σε μοντέρνα σπίτια αλλά και σε κλασικά σχεδιασμένα σπίτια. Σε φέτα ξύλου μπορείτε να ζωγραφίσετε όλα όσα θα είναι, κατά την άποψή σας, να σταθείτε καλά στον τοίχο σας.

Σετ από 3 φέτες ξύλου Mini Constellation 

ξύλινο τεμάχιο-φέτα-ράφι

Σύγχρονο ράφι. Πιστεύω ότι οι σχεδιαστές που κοσμούν σκανδιναβικά σπίτια μοιάζουν πολύ με φυσικά υλικά, το φυσικό χρώμα του ξύλου και με φυσικά στολίδια (φυτό και ζευγάρι πέτρας).

Βαθύ ξύλινο φέτα

δέντρο-δαχτυλίδι-set-of-12-προσαρμόσετε-σας-χρώματα-ρουστίκ-ξύλο-ζωντανό-διαστάσεων-μοναδικό-τοίχο-διακόσμηση

Αν προτιμάτε φυσική εμφάνιση, αυτή η διακόσμηση από φέτες ξύλου είναι καλή επιλογή. Μόνο μπορείτε εύκολα να κάνετε αυτό το είδος διακόσμησης για το δωμάτιό σας.

χρήση-τέταρτο-καναπέ-log-to-form-colorful-bookends

Σας αρέσει αυτό το είδος ράφι τοίχου για τα βιβλία; Νομίζω ότι είναι πολύ πρωτότυπη λεπτομέρεια. Το ροζ χρώμα σε φέτες ξύλου δίνει σε αυτό το ράφι σύγχρονη νότα.

ξύλο-κομμάτι-στεφάνι-sararichardsondesign

Τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος είναι πολύ κοντά ... Αν σας βαρεθεί η κλασική διακόσμηση πόρτας ως στεφάνι κωνοφόρων, μπορείτε να κάνετε αυτό το είδος διακόσμησης. Οι γείτονές σας σίγουρα θα αντιγράψουν την ιδέα σας.

ξύλο-φέτα-2

Το μονοπάτι στον κήπο σας δεν χρειάζεται να είναι κατασκευασμένο μόνο από βράχους, σκυρόδεμα, τσιμεντένια πλακάκια ... Εδώ βλέπετε πώς το ξύλο χρησιμοποιείται για το κέντημα διαδρομή στον κήπο.

ξύλο-φέτα-3

Αυτό μου θυμίζει σε πραγματικό σκανδιναβικό σπίτι. Σε αυτό το δωμάτιο μπορούμε να παρατηρήσουμε σαφείς γραμμές, πολύ φως, δάπεδο και τοίχους σε ανοιχτόχρωμες γραμμές, και τραπέζι από ξύλο, τι είναι το ζεστό φυσικό υλικό.

wood18

Αυτή η διακόσμηση πόρτας μπορείτε να έχετε κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους, όχι μόνο για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος. Αν ζείτε κοντά σε κάποιο δάσος ή λίμνη, αυτό θα είναι επαρκής διακόσμηση του σπιτιού σας.

ξύλινες κουκουβάγιες

Οι κουκουβάγιες είναι μια δημοφιλής διακόσμηση τα τελευταία χρόνια. Είναι σύμβολο της σοφίας. Ακόμη και κοσμήματα είναι μαζικής παραγωγής με τη μορφή κουκουβάγιας. Εδώ είναι δύο κουκουβάγιες φτιαγμένες από ξύλινες φέτες για να δώσουν ζεστασιά στο σπίτι σας.

Χειροποίητο-χριστουγεννιάτικο-ξύλο-φέτα-γιρλάντα

Είναι πολύ πιο εύκολο να αγοράσετε διακόσμηση για τις διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά μεγάλος αριθμός από εμάς προτιμούν χειροποίητες διακοσμήσεις που είναι πρωτότυπες και έχουν ιστορία. Με λίγη φαντασία μπορείτε να κάνετε εξαιρετικές διακοσμήσεις για διακοπές αργότερα.

"Καλά Χριστούγεννα" Ξύλο Φέτα Γκρέλανς

by-andrea-bohse

Πολύ πρακτικό και ενδιαφέρον ράφι με εγκατεστημένο φως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βιβλία, οικογενειακές φωτογραφίες, μερικά διακοσμητικά φυτά.

diy-christmas-crafts

Ποιος λέει ότι ο χιονάνθρωπος πρέπει να είναι κατασκευασμένος μόνο από χιόνι; Εδώ είναι απόδειξη ότι δεν είναι αλήθεια!

diy-table-runner-ιδέες

Εδώ είναι μια ιδέα για το μαξιλάρι από φυσικό υλικό που είναι ζεστό και σχάρα για γλυκό σπίτι. Κάντε το μόνο και τα γεύματά σας θα είναι πιο γευστικά.

diy-tree-to-table

Μια ακόμη ιδέα για τη διακόσμηση του ράφι σου. Είναι διακοσμημένο με μικρότερες και μεγαλύτερες φέτες ξύλου γύρω από το ράφι, και μέσα στο σχεδιαστή κρατούσε μια μοντέρνα εμφάνιση ραφιών.

Leave A Comment

11 + = 21