30 Όμορφα DIY χειροτεχνήματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

παλιός chic

Τα μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς είναι ένα από τα καλύτερα δώρα DIY που μπορείτε να κάνετε. Είναι ιδανικό για τον πάντα νυσταγμένο συνεργάτη σας ή το μαξιλάρι που συλλέγει φίλο.

«Αυτή η εποχή γεμίζει με καρδιές, γλυκά και τριαντάφυλλα

Μετά τις διακοπές, μια άλλη αναμενόμενη εποχή είναι η εποχή της αγάπης. την ημέρα των καρδιών. την ημερομηνία που όλοι γνωρίζαμε και γιορτάσαμε. Κυρίες και κύριοι, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολύ κοντά.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αυτό που τα περισσότερα ζευγάρια προσβλέπουν σε άλλα εκτός από τα γενέθλια του άλλου και την επέτειό τους. Είναι μια άλλη μέρα όταν μπορούν να αισθάνονται πιο φωνητικά και ανοιχτά στην αγάπη τους για τον άλλον. Αλλά, αυτή η μέρα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι μόνο για ζευγάρια. Οι άνθρωποι που δεν έχουν δεσμεύσεις ή βρίσκονται σε "περίπλοκη" θέση μπορούν επίσης να απολαύσουν το Valentine's με φίλους και την οικογένειά τους. Μετά από όλα, είναι μια ημέρα για την αγάπη γενικά.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι επίσης μια από εκείνες τις στιγμές που πρέπει να σπάσετε το μυαλό σας ανοιχτό για ό, τι δώρα μπορείτε να δώσετε στον ειδικό σας κάποιον ή σε εκείνο το άτομο που πραγματικά αγαπάτε το περισσότερο? είτε είναι ο σύζυγός σας ή η σύζυγός σας, φίλη ή φίλος, η μαμά ή ο μπαμπάς σας ή ίσως ο καλύτερος φίλος σας. Τα εμπορικά κέντρα και τα καταστήματα είναι γεμάτα με καθημερινά αντικείμενα που μπορείτε να τα δώσετε. Αλλά έχουμε πάντα εκείνη τη μικρή φωνή που συνήθως μας διδάσκει ότι είναι πολύ καλύτερο να δίνεις κάτι για το οποίο εργάζεσαι σκληρά. Σίγουρα μπορείτε να σχεδιάσετε κάτι πολύ ρομαντικό και οικείο. Μπορείτε ακόμη και να χτυπήσετε απλά το δρόμο για κάτι αυθόρμητο. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα πιο ξεχωριστό από κάτι που αφιερώσατε το χρόνο και την προσπάθειά σας. Αλίμονο! DIY ή Do It Yourself είναι πάντα εδώ για να σας βοηθήσουν.

Τα έργα DIY

DIY δώρα ήταν πάντα το καλύτερο είδος των δώρων που μπορείτε να δώσετε σε όποιον σας ενδιαφέρει. Είναι κάτι περισσότερο από ένα πράγμα ή μια διακόσμηση ή ένα αντικείμενο κάθε μέρα. Είναι κατασκευασμένο με αγάπη, χύνεται με υπομονή, χειρίζεται με προσοχή και συμπληρώνεται από αναμνήσεις. Είναι ένας προσωπικός τρόπος να λέτε "Σ 'αγαπώ" ή "Σας ευχαριστώ" περισσότερο από λέξεις.

Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή μαζί με τους φίλους και την οικογένειά σας. Υπάρχουν απλά δώρα DIY που ακόμα και τα παιδιά μπορούν να κάνουν, αλλά είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει εποπτεία από ενήλικες. Υπάρχει συνήθως ράψιμο και κοπή σε αυτά τα έργα, έτσι ώστε να είστε βέβαιοι ότι υπάρχουν ενήλικες που θα τους βοηθήσουν σε αυτά τα βήματα.

Ένα ταξίδι κάτω στη λωρίδα μνήμης

Ποια είναι τα καλύτερα θέματα για αυτά τα δώρα; Φυσικά υπάρχουν πάντοτε τα σχέδια καρδιάς και cupid, αλλά αυτό που μπορεί να κάνει το δώρο σας ξεχωριστό είναι τα πράγματα που είναι ειδικά για εσάς και το πρόσωπο που πρόκειται να λάβει το δώρο σας. Κάντε μια βόλτα στη λωρίδα μνήμης και θυμηθείτε ποια πράγματα ή μέρη ή τρόφιμα που γνωρίζετε θα κάνουν αυτό να χαμογελάει κάποιος και να σας θυμάται.

Τα έργα αυτά δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκα ή φανταστικά. Δεν χρειάζεστε πτυχίο στην τέχνη και το σχεδιασμό μόνο για να δημιουργήσετε ένα έργο DIY για τον ειδικό σας κάποιον. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις ικανότητές σας, αναζητήστε κάτι πιο κοντά σε αυτό που μπορείτε να κάνετε. Εάν είστε έτοιμοι να δεχτείτε την πρόκληση, τότε μπορείτε να κάνετε venture σε πιο εξελιγμένα έργα.

Δύο Little Lovers Sitting In A Tree” Decor

Δύο μικρές εραστές που κάθεται σε ένα δέντρο "Διακόσμηση

Αυτός μπορεί να χρειαστεί λίγο από την καλλιτεχνική σας πλευρά. Πάρτε ένα αχρησιμοποίητο πλαίσιο στη συνέχεια δημιουργήστε ένα δέντρο από μια σελίδα του βιβλίου αγαπημένων του συνεργάτη σας ή ένα αντίγραφο του αγαπημένου ποιήματος. Στη συνέχεια, μπορείτε να δέσετε τις εγκοπές που έχουν σχήμα καρδιάς και με τα δύο ονόματά σας. Ασφαλίστε τα πάντα με μια κόλλα, αν θέλετε.

Βαλεντίνος Wine Bottle - Very easy, cute, simple V-Day decor

Αυτό είναι μεγάλο για διακοσμήσεις. Μπορείτε να βρείτε ένα παλιό μπουκάλι κρασιού, να κόψετε μερικές μικρές καρδιές σε χαρτί χειροτεχνίας και να τις συνδέσετε στο μπουκάλι λαιμού με μια χορδή. Απλό αλλά γεμάτο με αγάπη.

Βαλεντίνα-Κρεμαστά-Καρδιά

Βαλεντίνα-Κρεμαστά-Καρδιά

Αυτός μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο και προσπάθεια. Αφού κάνετε σχήμα καρδιάς, μπορείτε να το κρεμάσετε στον καθρέφτη μαζί με τις εικόνες σας μαζί. Προσθέτοντας μια αφή ροζ, κόκκινο και λευκό καραμέλες σε σαφή βάζα καραμελών μπορεί να κάνει τα πάντα πιο γλυκά.

Βαλεντίνους day decorations

Ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου

Μήπως είναι ένα πέρασμα στο αγαπημένο τους βιβλίο, μια σημαντική ημερομηνία, το αγαπημένο τους λουλούδι ή μια υπενθύμιση της αγάπης? θα ήταν τέλειο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Βαλεντίνους day door

Δημιουργήστε τρεις καρδιές από ύφασμα, βαμβάκι ή χαρτί, βάψτε τους με κόκκινο χρώμα και ίσως πασπαλίστε μερικά κόκκινα glitters επίσης. Συνδέστε αυτά τα τρία με μια όμορφη κορδέλα και τώρα έχετε μια διακόσμηση πόρτας τέλεια για την εποχή της αγάπης.

Βαλεντίνος's Day Mantel

Η διακόσμηση του τζακιού σας με αυτά τα φοβερά πράγματα θα μπορούσε σίγουρα να σας κερδίσει μια αγκαλιά ή ένα φιλί από αυτόν τον ιδιαίτερο κάποιον.

Βαλεντίνους Mantel

Συμπληρώστε όλα τα δώρα DIY που έχετε φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια, όπως το μαξιλάρι σε σχήμα καρδιάς, το σχεδιασμό τοίχων LOVE και διακοσμητικά μπουκάλια και δημιουργήστε αυτή τη γλυκιά ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

valentines-day-mantel-decor-ιδέες

Αυτές οι απλές διακοσμήσεις σε σχήμα καρδιάς θα μπορούσαν να αναμεταδώσουν το μήνυμά σας και να εκτοξεύσουν μια εορταστική διάθεση.

valentines-day-mantel-decor-ιδέες-8

Οι καρδιές με κόκκινα και ροζ χρώματα μαζί με καραμέλες με το ίδιο χρώμα θα δούλευαν καλά με ένα αγγείο με κόκκινες τουλίπες και το αγαπημένο σας φυτό. Αυτές οι εγκοπές καρδιάς θα μπορούσαν να γίνουν με τη χρήση χαρτιού χειροτεχνίας.

Σοδειά Valentine Decor

Φυσικά, το Cupid δεν πρέπει να φύγει αυτή την ημέρα της αγάπης.

στεφάνι and love letters

 στεφάνι και ερωτικά γράμματα

Έχετε όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης που έχουν αφαιρεθεί στον ειδικό σας κάποιον σε ένα μπουκάλι και να το έχετε ως σχέδιο και δώρο μαζί με το καρδιά σχήματος σας στεφάνι. Σίγουρα θα περίμενε κανείς τη στιγμή που μπορούν να διαβάσουν τα γράμματα της αγάπης.

6ef666920999710e8991999a2fb0e53a

Τους εκπλήξτε γεμίζοντας την αίθουσα με τις καρδιές να κρέμονται από την οροφή. Θέλετε να κάνετε τα πάντα καλύτερα; Κάθε καρδιά θα μπορούσε να περιέχει τους λόγους που τους αγαπάτε!

ΕΝΑ Pretty Little Button Heart Canvas

Ράψτε ή κολλήστε ένα σωρό κόκκινα κουμπιά για να σχηματίσουν μια καρδιά σε ένα κομμάτι καμβά. Προσθέστε ένα χαριτωμένο τόξο και καρδιά με κρεμαστό κόσμημα και τελικά θα έμοιαζε με τον πιο όμορφο σχεδιασμό της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου για την αγάπη της ζωής σας.

δημιουργικός valentine-decor-ideas

αν εσείς ή ο σύντροφός σας προτιμάτε τη φύση, αυτό το κομμάτι είναι ιδανικό για τους δυο σας. Μπορείτε να βρείτε όλα όσα θα χρειαστείτε στον κήπο σας.

δημιουργικές-εξωτερικές-βαλεντίνος-διακόσμηση-ιδέες

Αυτό το στεφάνι καρδιά είναι ιδανικό για το αίθριο σας. Απλώς φανταστείτε να περάσετε λίγο χρόνο με τον σύντροφό σας σε αυτό το όμορφο σημείο.

δημιουργικό-υπαίθριο-valentine-decor-ideas-25

Τα Χριστούγεννα δεν είναι η μοναδική φορά που μπορείτε να σχεδιάσετε το σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το σπίτι σας με αυτές τις εξωτερικές διακόσμηση του Αγίου Βαλεντίνου.

Έρως Arrow Valentine’s Day Wreath

Στέφανο της Βουλής του Αγίου Βαλεντίνου

με τη βοήθεια νήματα ή χορδές χειροτεχνίας, μπορείτε να φτιάξετε αυτό το υπέροχο στεφάνι Arrow και Καρδιά του Cupid.

DIY table decoration idea for valentine themed fundraiser. Perfectly simple.

Εάν έχετε κάποια γνώση σχετικά με το πλέξιμο, μπορείτε να κάνετε αυτές τις χαριτωμένες μικρές καρδιές που μπορείτε να κρεμάσετε σε ένα βάζο των κλαδιών που έχετε βρει στην αυλή σας.

DIY Valentine Hearts

Μπορείτε να αναμορφώσετε μερικά παλιά κουτιά σε σχήμα καρδιάς, στοιβάζετε και να τα κολλήσετε μαζί για να δημιουργήσετε αυτό το υπέροχο σχέδιο για το σπίτι σας.

Υπέροχο Valentine's Day Crafts

Μπορείτε να αγοράσετε μερικά κόκκινα, ροζ και λευκά βότσαλα σε κάποια καταστήματα χειροτεχνίας. Στη συνέχεια μπορείτε να τα χύσετε σε ένα διαφανές αγγείο και στη συνέχεια να προσθέσετε μερικές τουλίπες που ταιριάζουν. Πιθανώς το μεγαλύτερο μπουκέτο που μπορείτε να πάρετε.

λουλούδια-βαλεντίνη-διακόσμηση-για-το-σπίτι

Έχετε μερικές συμβολοσειρές καρδιάς, δημιουργήστε ορισμένες σημαίες με το μήνυμά σας και στη συνέχεια ψήστε τα πιο νόστιμα cupcakes. Ο ειδικός σας κάποιος σίγουρα ποτέ δεν θα πει "όχι".

εξαιρετική Valentine's Day with the whole family - decor

μεγάλη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με όλη την οικογένεια - διακόσμηση

Αυτό είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια. Υπάρχουν εκτυπωτικά καταστήματα που εξυπηρετούν την εκτύπωση σε κούπες και πλάκες με το δικό σας μήνυμα και σχέδια.

Καρδιά Wreath Idea

Κουρασμένος από αυτά τα στεφάνια καρδιά κορδέλα; Καλά μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας με αυτή τη μοναδική ιδέα.

καρδιά-διακόσμηση-για-Αγίου Βαλεντίνου-ημέρα

Μπορείτε να κάνετε αυτά τα μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς ή απλώς να κάνετε ένα επιδόρπιο σε σχήμα καρδιάς. Και οι δύο είναι εξαιρετικά ωραία.

Φτιαχνω, κανω a wall of paper hearts. Template for download included

Αυτό είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει, αλλά απλά όμορφο. Κόψτε διαφορετικά μεγέθη καρδιών και κολλήστε το εν μέρει στη μέση έτσι θα σκάσει. Στη συνέχεια, απλά τοποθετήστε το στρατηγικά στον τοίχο σας ανάλογα με το σχέδιο που θέλετε.

SONY DSC

SONY DSC

Θέλετε να δώσετε κάτι σε έναν εραστή βιβλίων; Αυτές οι γιρλάντες καρδιά χαρτί είναι εύκολο να γίνει και λειτουργεί ως ένα υπέροχο σχέδιο.

Αρκετά Valentine's Day Mantel

Όμορφη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου 

Μπορείτε να το κομψό έργο τέχνης μαζί με τα κομμάτια των υφασμάτων που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Κόψτε μερικά σχήματα καρδιάς από αυτά τα υφάσματα και μερικές λωρίδες και τοποθετήστε τα σε μια σειρά από σκάφη εναλλακτικά ή ανάλογα με το σχέδιο που θέλετε.

romantic-table-decor-variants-for-the-best-valentines-day

Η άσκηση κάποιων προσπαθειών στο τραπέζι εκτός από το μαγείρεμα της οικογένειας ή του αγαπημένου σας γεύματος μπορεί να είναι πολύ καλύτερη. Έχετε ένα εκπληκτικό κέντρο με αυτά τα κόκκινα βότσαλα και το κόκκινο λουλούδι, ένα σχέδιο L-O-V-E και μηνύματα σε μια καρδιά διακοπή.

Παλιός Chic heart

Αυτό το ντεκόρ σε σχήμα καρδιάς εκπέμπει ένα vintage chic vibe που είναι ιδιαίτερα καλό για τους ανθρώπους με αυτή τη γεύση στην τέχνη και τη μόδα.

valentine-day-home-decor-εκπληκτική-ιδέες-υπέροχο-valentines-ημέρα-σπίτι-διακόσμηση-ιδ

Έχοντας τα σωστά σχέδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι σημαντική. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε το χρόνο σας στη διακόσμηση του σπιτιού σας ή ίσως το τραπέζι. Αυτό είναι τέλειο για τα παιδιά.

Leave A Comment

67 − = 57