25 DIY Βραχιόλια φιλίας

DIY Friendship Bracelet-19

Για αρκετές εποχές είναι μοντέρνα να φορούν διάφορα βραχιόλια στο ένα χέρι.

Η ζωή χωρίς φίλους είναι ατελής ζωή. Λένε ότι αν μοιραστείς αυτή τη θλίψη με έναν φίλο, θα γίνει μικρότερη και αν τυχερός μοιράζεται με έναν φίλο θα διπλασιαστεί. Πιστεύω βαθιά ότι αυτό είναι αλήθεια. Πιστεύω ειλικρινά στη φιλία για τη ζωή. Δεν αμφιβάλλω ότι ένας άνθρωπος στη ζωή μπορεί να έχει λίγους πραγματικούς φίλους. Η αληθινή φιλία δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, έτσι και οι σχεδιαστές της μόδας και οι δικτάτορες των τάσεων της μόδας δεν θα μπορούσαν. Εξαιρετικά δημοφιλή είναι τα βραχιόλια φιλίας και ποιο είναι το καλύτερο πράγμα γι 'αυτά - μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με σχεδόν κάθε στολή.

Τα βραχιόλια Φιλίας είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, χρωματιστά νήματα, μεταλλικά, είναι διακοσμημένα με χάντρες, κουμπιά, βότσαλα και διάφορα άλλα πρόσθετα. Αν θέλετε μπορείτε εύκολα να τα κάνετε με λίγη προσπάθεια και επιθυμία. Συμβολίζουν την αγάπη, τη φιλία, την προθυμία, τη φροντίδα. Knit τους για μια κόρη ή ένα γιο. Τώρα μπορείτε να τα περπατήσετε περήφανα από το δρόμο επειδή χτυπιέται.

Εάν θέλετε να πλέξετε το δικό σας βραχιόλι φιλίας, θα χρειαστείτε μόνο τέσσερις, πέντε, έξι ή περισσότερους κόμβους σε διαφορετικά χρώματα και μια κόλλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νήμα για κεντήματα. Στερεώστε τα άκρα των 5 cm από το τέλος του κόμβου και προσαρτήστε το συγκολλητικό σε σκληρή επιφάνεια. Ξεχωρίστε τις χορδές με χρώματα. Πρώτα απ 'όλα μάθετε τις ακατέργαστες δεσμούς και τις διαγώνιες γραμμές ως εργασία, ή ένας φίλος μπορεί να σας δείξει την τεχνική κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού καφέ, θα είναι ενδιαφέρον στην εταιρεία ούτως ή άλλως. Έτσι, καθορίστε το μέγεθος των βραχιόλια, για παράδειγμα, 15 cm. Πάρτε έξι διαφορετικά παχύτερα άκρα. Μοιραστείτε τις σε τρεις ομάδες των δύο. Στην κορυφή συνδέουμε κόμβους και δεμένες πλεξίδες μήκους 8 cm. Όταν τελειώσουν ξανά δεμένα με κόμπο. Ξεκινήστε από τα αριστερά προς τα δεξιά, πάρτε το πρώτο νήμα και υπογραμμίστε κάτω από το άλλο σχηματίζοντας έναν κόμπο. Έτσι, γύρω από κάθε επόμενο θέμα. Το πρώτο νήμα γίνεται το τελευταίο νήμα. Στη συνέχεια, παίρνουμε το δεύτερο νήμα και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. Το χρώμα στο τέλος είναι το χρώμα στο οποίο εργάζεστε αυτήν την περίοδο - το συμπέρασμα - ότι το χρώμα θα πρέπει να είναι πάντα το τελευταίο. Εάν κάνετε λάθος, θα επιστρέψετε εύκολα αυτό το μέρος και θα το κάνετε σωστά και πάλι. Όταν το μήκος βραχιόλι περιστρεφόμενο 15 cm, για παράδειγμα, τα άκρα συνδέουν σε ένα κόμπο, και πάλι, από ό, τι τους χωρίζει σε τρεις ομάδες των δύο και πάλι κάνει μια πλεξούδα. Braid είναι 8 cm, για παράδειγμα, στο τέλος κόμπος και πάλι, κόβουμε το υπερβολικό τέλος και αυτό είναι.

Επαναλάβετε αυτό μέχρι να κάνετε το μήκος του βραχιολιού που θέλετε. Στη συνέχεια, συνδέστε τις χορδές σε ένα κόμπο και κόψτε την περίσσεια.
Εάν αποφασίσετε για ένα βραχιόλι από μέταλλο ή κάποιο άλλο υλικό διακοσμημένο με χάντρες και στρας, όλα τα μέρη μπορούν να βρεθούν σε εξειδικευμένα καταστήματα για κοσμήματα.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν είστε ευσυνείδητο ύφανσης τους, τώρα σχεδόν κάθε κατάστημα κοσμημάτων έχει τους αγοράσει έτσι ένα για εσάς και τον καλύτερο φίλο σας. Υπάρχουν πολλά μοντέλα, πρέπει μόνο να επιλέξετε εκείνο που περιγράφει καλύτερα εσάς και αυτήν και φυσικά τη φιλία σας.

DIY Friendship Bracelet-1

Το βραχιόλι δεμένη ποτέ δεν σταμάτησε να είναι μοντέρνα. Τα κορίτσια τα φοράνε από τότε. Οδηγίες για τον τρόπο ύφανσης από τον εαυτό σας θα βρείτε στο παραπάνω κείμενο.

Πηγή

DIY Gold Tube Bracelets

Αυτά τα βραχιόλια παράγονται σε συνδυασμό με υλικά και μέταλλο και μοιάζουν πολύ ωραία. Αν τα κατασκευάζετε, τα μέρη από μέταλλο ή πλαστικό θα βρείτε σε εξειδικευμένα καταστήματα όπου οι άνθρωποι πωλούν μέρη για την κατασκευή κοσμημάτων. Πιθανό είναι επίσης ένας συνδυασμός καουτσούκ και ασημιού, καουτσούκ - χρυσός, καουτσούκ και μερικά μέταλλα ...

DIY Macrame friendship bracelets-14

Έχετε επίσης μοντέλα σε ένα στυλ ποδηλάτη λίγο.

Πηγή

DIY Morse Code Seed Bead Bracelet -7

Το καλοκαίρι κάθε συνδυασμός μπορείτε να ζευγαρώσετε αυτά τα βραχιόλια, ένα μεγάλο μέρος τους θα φανεί δροσερό ειδικά αν τα βραχιόλια είναι σε διαφορετικά χρώματα.

Πηγή

DIY Vintage Alloy Charms-12

Εδώ βλέπετε ένα μοντέλο με χάντρες σε διάφορα χρώματα.

Φιλία Bracelet Handcuffs Clock Leather Cute Charm Bracelet Bronze DIY-9

Τα χρώματα της γης είναι στη μόδα, όπως απεικονίζεται. Η απομίμηση του ρολογιού ή του πραγματικού ρολογιού θα φανεί εξαιρετική σε συνδυασμό με πολλά από αυτά τα βραχιόλια.

Πηγή

Εύκολος Chunky Leather Bracelet Tutorial-16

Δερμάτινο βραχιόλι με λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα και λεπτό λευκό βότσαλο, για casual outfit.

Πηγή

Εύκολος DIY Bracelet-2

Απλό μεταλλικό βραχιόλι με το νήμα σε χρώμα και προσθέστε μεταλλικά μέρη όπως αυτά στην εικόνα και θα έχετε ένα καινούργιο βραχιόλι.

Πηγή

Απειρο handmade silver leather owl bracelef-4

Λεπτομέρειες όπως οι κουκουβάγιες είναι μοντέρνες. Η κουκουβάγια σημαίνει σοφία. Φέρτε το στο χέρι σας ... Αλλά να είστε σοφοί ...

Πηγή

DIY Friendship Bracelet-18

Με λίγη προσπάθεια, χρησιμοποιώντας ψαλίδια, νήμα και μεταλλική λεπτομέρεια που σας αρέσει, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα βραχιόλι. Αφήστε αυτή την εικόνα να σας βοηθήσει να πάρετε την ιδέα.

Πηγή

Απειρο owl silver leather hope & friendship bracelef-5

Γκρι σε διάφορες αποχρώσεις και κουκουβάγιες και οι μέρες του φθινοπώρου σας θα είναι ευχάριστες ...

Πηγή

Δέρμα and Freshwater Pearl Bracelet-8

Ήπιες λευκές χάντρες σαν μαργαριτάρια. Σήμερα είναι δύσκολο να βρείτε έναν αληθινό φίλο σαν να είναι δύσκολο να βρείτε μαργαριτάρια. Συμβολίστε διακοσμητικά τα βραχιόλια σας με αυτές τις χάντρες.

Πηγή

Δέρμα Wrap Bracelet Tutorial-17

Ακολουθήστε τις οδηγίες με τις εικόνες και κάντε τα δύο αυτά βραχιόλια, ένα για σας και ένα για το πρόσωπο που αγαπάτε. Ένα τέτοιο δώρο θα ευχαριστήσει όλους, ειδικά όταν προέρχεται από την καρδιά. Η τιμή του κάτι δεν είναι σημαντική, αλλά η προσοχή είναι.

Πηγή

Σειρά of 6 beaded macrame bracelets

Αφήστε κάθε μέρα να είναι μαγικό όπως αυτά τα βραχιόλια σε αυτή την εικόνα. Για μαγικές μέρες θα χρειαστείτε μια μικρή προσπάθεια και την εταιρεία των σωστών ανθρώπων.

άσπρο and Silver Bohemian couple bracelet with Hamsa-15

Διακριτή αλλά αποτελεσματική.

Πηγή

αφρικανός Beaded Bracelet-10

Πολλά βραχιόλια και πολλές χάντρες ...

Πηγή

Μπλε Bohemian couple bracelet

Μπορείτε να φορέσετε ένα βραχιόλι από την εικόνα, αλλά κάθε μέρα έχετε σκεφτεί από την εικόνα στο μυαλό σας. Είναι αλήθεια.

Βραχιόλι Pom Pom Bone Beads Colorful-11

Ένας ενδιαφέροντος συνδυασμός με αποτελεσματικό κόκκινο.

Πηγή

Βραχιόλι with chain and leather cord-13

Μια άλλη φωτογραφία που δείχνει πώς να δημιουργήσετε τα βραχιόλια και το απαραίτητο υλικό για αυτό. Εάν έχετε καλό θα προχωρήσετε.

Πηγή

πλεγμένο bracelets-3

Στο πλέγμα εισαγάγετε τη χάντρα και το βραχιόλι θα είναι πιο ενδιαφέρον.

Πηγή

Κουμπί Accessories DIY

Μια απλή και ανέξοδη λεπτομέρεια που μπορεί να σας εξυπηρετήσει για την κατασκευή βραχιόλια - κουμπί.

Δροσερός bracelet

Εδώ μπορείτε να επωφεληθείτε από το φερμουάρ!

DIY Cool bracelet

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, αυτά τα βραχιόλια μπορείτε επίσης να φτιάξετε στο σπίτι σας με τη βοήθεια πένσας και φυσικά είναι απαραίτητο να πάτε στο κατάστημα για κοσμήματα. Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει άγρια ​​και η δημιουργικότητά σας θα έρθει στο προσκήνιο.

ο Chevron Bracelet-6

Όπως το πλέξιμο των μαλλιών σου περιστρέφεται βραχιόλι με καρύδια με χρώμα χρυσού μέσα από αυτό.

Πηγή

Leave A Comment

9 + 1 =