Hvordan lagre fil for prepress i Illustrator

Hvordan lagre en Illustrator-fil for Prepress (Adobe Illustrator opplæringsvideo av Markzware)

Dagens Markzware-veiledning viser hvordan du kan lagre Adobe Illustrator-filene dine for prepress bruk for å skrive ut kunstverket ditt profesjonelt. Transkripsjon fra video - se videoopplæringen nedenfor.

Vi ser om du gjør et søk i Google for "Hvordan lagre fil for prepress i Illustrator" at det første resultatet er en Markzware en. Spesielt for FlightCheck, som er avgjørende for Illustrator-brukere, for preflighting av bildene dine før du skriver ut, og du kan også pakke alle kunstverk og skrifttyper som brukes i filen, for arkivering eller for sending til neste parti i arbeidsflyten.

Hvordan lagre fil for prepress i Illustrator
La oss stikke inn og åpne Adobe Illustrator CS5, i dette tilfellet, og vi vil åpne denne filen. Vi skal nå gå inn her og legge til ny tekst ved å legge til et nytt tekstobjekt i Illustrator. Som du kan se, kan vi nå lagre dette for prepress eller print på flere måter. Siden vi har gått over i flere andre Markzware-videoer, vil vi noen ganger ønske å konvertere disse skriftene til disposisjon. Du kan se den andre opplæringen nøyaktig hvordan du kan gjøre det, men det er ganske enkelt i Illustrator menyelement: velg Type-elementet og velg deretter "Opprett oversikt."

I mange tilfeller vil du ikke lage skisse av skriftene, for du er ikke klar for det stadiet enda. Vi må kanskje justere denne innfødte filen på en kontinuerlig basis. Men du vil fortsatt kunne profesjonelt skrive ut den.

Vi kan gå til "File-Export" og se eksportalternativene vi kan innstille, og de mange forskjellige filformatene vi kan bruke, inkludert CAD og JPG. Hva vi vil se er, hvis vi gjør en "File-Save-as" i stedet for en Export, kan vi selvsagt lagre som en innfødt Illustrator-fil (ai), men også som en .EPS-fil, en Illustrator EPS-fil . Så la oss gå videre og lagre dette eksempellogoen som en Illustrator EPS-fil nå.

Vi får flere alternativer, som er svært viktige for utskrift. Vi kan inkludere CMYK postscript i RGB-filer, noe som kan være svært viktig for utskrift. Vi kan velge nivået av Adobe PostScript du vil bruke, for eksempel LanguageLevel 2, for eksempel. Vi kan også legge inn fonter (for andre applikasjoner).

Nå, hvis vi hadde disse "innebygde skrifttyper" sjekket av i Illustrator, ville det du (se Illustrator EPS Format,Ķ) at dette kan forårsake et stort problem, preflight-wise. Dette er hvor FlightCheck kan komme inn i spill for å hjelpe deg med å finne disse preflight-problemene. For å finne lo-reselementer av kunstverket som kan ha blitt brukt. Så logoen ser bra ut på vår nettside, men vil den skrive ut riktig?

Dette er hindringene som står i veien mellom web og utskrift. Som grafiske designere må vi være veldig oppmerksomme på disse fakta. Og selv om vi kan være veldig gode grafiske designere, har vi alle våre mandag morgen og våre fredag ​​ettermiddager. Dette er hvor FlightCheck kan hjelpe Illustrator grafiske design brukere. La oss vise deg hvordan FlightCheck fungerer i forhold til den utskriften EPS (vektorbasert) vi nettopp har laget.

Nå mange ganger betyr Illustrator for prepress at loggfilen kan brukes ned i arbeidsflyten i andre dokumenter. For eksempel, i Desktop Publishing Layouts (DTP-oppsett) som Adobe InDesign eller QuarkXPress, Microsoft Publisher eller Corel! Draw. For eksempel, hvis vi opprettet et nytt InDesign-dokument, kan vi legge til litt tekst (tekstboks), justere skriftstørrelsen og den brukte fonten. La oss da legge til Illustrator EPS-bildet i .INDD-filen. Fil-Place. Så velg det EPS vi nettopp har opprettet og legg det inn der. Vi kan ordne oppsettet og alt det nå også. Alt ser bra ut og dandy, så vi kan lagre denne InDesign-filen.

La oss åpne FlightCheck på Mac og se hva som skjer når vi preflight dette InDesign-oppsettet, som vi bruker Illustrator-kunstverket vi nettopp har forberedt og tilsynelatende forberedt for prepress-bruk - det burde derfor skrive ut perfekt. La oss se hva som skjer når vi tar denne InDesign-filen med brukte skrifttyper og bilder, og slipp den på FlightCheck FlightStrip.

Preflight-prosessen starter. På få sekunder får vi et FlightCheck Results-vindu, der vi raskt kan se at det er problemer i rødt og advarsler i blått eller oransje. Se, vi ser det Illustrator EPS-bildet, som vi spurte om å bli advart om i våre Ground Controls of FlightCheck! Hvorfor? Vel, ofte kan EPS-bilder eller EPSF-filer bruke fonter eller bilder som kanskje ikke er inkludert og sett på som mangler av skriverne RIP ved prepress. I dette tilfellet gjør FlightCheck oss til å se at skriverens skrifttype ER MISSING! Du kan se her at skjerm- og skriverkonfigurene mangler.

I hovedvinduet FlightCheck får du alle detaljene i filen din. Ikke bare fil, side og utskriftsinformasjon, men også farge, fonter og bilder. Det er i de avsnittene Farger, skrifter og bilder som er av FlightCheck, hvor du kan se hva vi snakker om. Vi kan se at vi har tre manglende skrifttyper. Vi kan se hvilken eksakt type skrift som er, versjonen og til og med hvem som er produsenten eller skriftstøperiet for det skrifttypen - veldig nyttig hvis du må kjøpe eller kjøpe den skriften. FlightCheck kan hjelpe deg med å gjøre det.

Her kan du se bildet, som vi brukte, EPS-filen. Gjennom FlightCheck får vi en forhåndsvisning av bildet, med testen vi hadde der inne. Vi kan med en gang se at denne filen ikke er klar for prepress bruk eller for utskrift. Dette Illustrator EPS-bildet har en manglende skjermtype og en manglende skriverfont. Og igjen kan vi selv se nøyaktig hvilken skrifttype som mangler.

Dette er nøkkelen, FlightCheck og preflighting, for å få Illustrator-filen klar for prepress. Det skal bemerkes at InDesigns Live Preflight ikke kan se noen bilder eller skrifter brukt eller innebygd i Illustrator EPS. FlightCheck kan.

Ikke bare vil FlightCheck finne og finne ut disse problemene, det vil også pakke den InDesign-filen med alle skrifter og bilder, inkludert de som brukes i Illustrator EPS, plassert i InDesign - veldig praktisk!

Jeg bør også være oppmerksom på at FlightCheck også kan preflight Illustrator og pakke Illustrator-filer i det opprinnelige programmet. Det kan til og med preflight for eksempel Illustrator EPS-bildet. Se, ikke noe problem!

Det vil til og med tillate deg å samle det bildet med brukte skrifttyper hvis de ikke var innebygd - veldig praktisk for å gå videre til neste grafiske designer i arbeidsflyten. FlightCheck-programvare vil også samle innfødte Illustrator- eller Photoshop-filer.

Så som du ser, hvordan du lagrer en fil for prepress i Illustrator, avhenger egentlig av ditt endelige behov eller bruk. I mange designtilfeller kan du ikke vite at den endelige grafiske designen trenger til senere. Eller behovet kan endres, det er en grunn til at mange grafiske designere ikke vil flate fonter eller kunstverk så fort, eller legge inn skrifttyper raskt, i designprosessen.

Det finnes forskjellige alternativer når du lagrer Illustrator-filene dine eller gjør en "File, Save-As" i Illustrator CS5, i dette tilfellet. Du kan til og med plassere PDFs nå-til-dagen eller til og med innfødte Illustrator-filer. Lagring som en Adobe Illustrator EPS er fortsatt en av de mest populære måtene å bruke vektorkunstverk som du har opprettet i Illustrator for prepress. Naturligvis finnes det andre måter å eksportere en fil som en JPEG (JPG), eller til og med som en TIFF (tif), alt bra for statisk bildebruk også - flatet.

Det viktigste er å sikre at utskriftfilen din i Illustrator bruker kunstopptak med høyoppløselig oppløsning, har alle skriftene som er tilgjengelige og / eller konvertert til konturer, og en rekke andre preflight-problemer som Markzware FlightCheck kan hjelpe deg med å sjekke , går gjennom filen, bit-by-bit, ser etter potensielle utskrift eller prepress problemer.

Over på Markzware.com finner du mer informasjon om FlightCheck. Du får en full video demonstrasjon av hvordan FlightCheck fungerer, lære om FlightCheck Ground Controls, for å sjekke Illustrator, InDesign eller Photoshop-filene, og også PDF-filen du eksporterer. Det er enda en gratis FlightCheck demo 30-dagers versjon som du kan laste ned og prøve deg selv!

Det har vært "Hvordan lagre fil for prepress i Illustrator." The How-to for Today fra Markzware. Dette er David Dilling fra Markzware, signering av.

Lagre en Illustrator-fil for prepress med FlightCheck preflight-programvare!

Leave A Comment

− 4 = 2