Hvordan Pop en Pimple på riktig måte

Pimples har en evne til å dukke opp på de mest uopprettelige øyeblikkene.

Like før en dato, en viktig presentasjon eller kanskje til og med et bryllup. Tallene! Der'Det er ingenting som en sint, hovent skam for å riste din selvtillit.

Nå du kunne gå se en hudlege for en kortisoninjeksjon for å ta hevelsen ned. Men det kan være dyrt eller for langt å reise; ofte kan du'Ikke få en siste liten avtale, uansett. Plus, gjort feil, det kan etterlate et arr / innrykk! (Gikk med meg en gang, men heldigvis gikk det bort etter noen måneder.)

Du kan også bare la din kvise alene, a.k.a. "gjør ingenting" diett. Ikke-cystiske zits helbreder vanligvis i en uke eller mindre alene. 

Men noen ganger har du ikke annet valg enn å ta saker i egne hender "bokstavelig talt! Jeg får det, jeg gjør det egentlig.

Så hvis du må pop som kvise, les dette først:

Fordelene ved å puste en pimple

Alle sier alltid at du aldri skal klemme en zit. Jeg'har lært at du aldri kan si aldri i skjønnhet.

Hvis pimpleet er klart, og hvis du gjør det riktig, er det noen klare fordeler for utvinning:

Grunner til ikke å pusse en pimple

Jeg ville være galt hvis jeg gjorde det't også nevne fallgruvene av knuste kviser. Dette er noen av problemene som kan oppstå:

Hvordan vite når en kvise er "klar"

Ok, vil du fortsatt gjøre denne tingen? Først må du vurdere kvise:

Gjøre vurdere å puste en kvise når den har et mykt hvitt hode. Dette betyr at pus ligger nær overflaten av huden og er klar til å bli drenert uten mye anstrengelse.

Don't prøv å stikke en kvise som er blind eller cystisk. Disse er dype, smittede støt som ligger langt under huden's overflate. De føler seg vanskelige og er ofte smertefulle å ta på.

Verktøyene du trenger

Nå det's tid til å sette sammen verktøyene dine. Sørg for at du har følgende på plass før du utfører denne mindre selvoperasjonen:

Hvordan Pop en Pimple på riktig måte

Følg disse trinnene for en vellykket hjemmeutvinning:

1. Rengjør hendene. Vask hendene med såpe og varmt vann. Tørk med et rent håndkle.

2. Rengjør ansiktet ditt. Vask og forsiktig eksfolier ansiktet ditt. Du vil kanskje gjøre dette i dusjen for å la den varme dampen myke pusen. (Hvis ikke, kan du også kjøre en ren vaskeklut under varmt vann, vri det ut og drap det over ansiktet ditt i noen minutter.)

3. Steriliser verktøyene dine. Desinfiser nålen og / eller komedonekstrakten ved å sende den gjennom en flamme. La det avkjøle, og tørk deretter ned med gniddende alkohol. 

4. Steriliser kimen. Dab gni alkohol på kvise selv og omegn. Tørk av fingrene og / eller sett på latexhanskene, hvis du bruker dem. 

5. Pierce pimple. Hold nålen parallelt med huden din, og så forsiktig den hvite delen øverst i samme parallelle retning. Så du gjennomtrenger det, ikke ned. Grunnen til at du ikke'Jeg ønsker ikke å stikke ned, fordi det oppfordrer bakteriene til å bli presset tilbake i porene.

6. Lag en liten tåre. Mens nålen fortsatt er i pimple, trekk den oppover for å rippe "rip!" Og huden. Dette skaper en liten, ren tåre som pusen trygt kan tømme ut. Siden det hvite hodet allerede er dødt, bør dette ikke forårsake smerte eller skade på huden.

Dr. Oz demonstrerte nylig denne teknikken. Gå til 1:00 for å se det:

7. Slip pusen. Nå kan du forsiktig presse ned på sidene av kvise for å få pus ut. Pass på at du bruker hansker eller deg've pakket indeksfingrene i rent vev. Du vil bruke en scooping bevegelse, skyve ned og under, slik at materialet kan komme opp og ut gjennom porene. (Tenk: vertikalt, ikke horisontalt!) Vær oppmerksom på at du bruker fingertuppene til å trykke, i stedet for neglene dine.

Du kan også bruke siden av nålen til å påføre trykk på kvise. Sløyfen på comedone extractor er enda et alternativ, men vær ekstra forsiktig så du ikke trykker for hardt!

Hvis ingenting kommer ut, eller pimpleet begynner å blø eller gråt, så definitivt tilbake. 

8. Påfør tørkekrem. Dekk pimpleen med å gni alkohol, og deretter din spotbehandling av valg. La huden stå alene i minst en time før du bruker sminke.

Du gjorde det! Gratulerer med en (forhåpentligvis) vellykket hjemmeutvinningsøkt. Nå kan du dekke din kvise i sine siste stadier av helbredelse!

Skjuler Poppet Pimple

Det er noen sminkeprodukter jeg sverger på for kviser:

Gjøre opp for evig fulldekning Concealer er ugjennomsiktig, vanntett og kommer i massevis av nyanser. Den's hva jeg alltid stoler på når jeg trenger å dekke noe opp og don'Jeg vil ikke bekymre deg for at concealeren fading eller smøring av. Det strenger ikke, og krever ikke engang pulver å sette.

RMS Beauty "Un" Cover-Up er flott fordi det's laget med kokosnøttolje, som er naturlig antibakteriell, så det vil øke hastigheten til helbredelse. Dette er det jeg bruker når pimpleen fortsatt er touch-and-go, og jeg gjør det't vil risikere å gjøre det verre med vanlig sminke.

Når det er sagt, må du definitivt sette "Un" Cover-Up med pulver eller det vil falme / skyve. For det liker jeg virkelig det nye RMS Beauty Tinted "Un" Powder, som er rett silisium og jernoksyder (det er også en fargeløs versjon). Du er ment å trykke det på sparsomt med den medfølgende svampen, som er en fin metode for kviser. Deretter bare støv bort eventuelle spor av overflødig pulver. Vær oppmerksom på at hvis du setter en hel pølse på den med en stor, myk børste, vil den se kakeaktig ut. 

Mitt siste tips er å investere i en liten leppebørste for å gjøre ditt skjult arbeid. De fleste concealer børster er for damn store til riktig å få concealer på små små flekker og ikke rundt kantene! En leppebørste er bare perfekt, skjønt. Jeg tror Lisa Eldridge kaller dette poenget skjuler, men det's noe jeg'Jeg har gjort i årevis. Min absolutte favoritt børste for dette er Japonesque Retractable Lip Brush. Noen av de billige er bare for stive og skrapete!

Konklusjon

Den'Det er sant at du sannsynligvis shouldn'Ikke pust din kviser ... med mindre du gjør det riktig! Fordi la's være ekte, vi'Jeg har alle vært i disse beredskapssituasjonene hvor det bare må skje.

Så hvis du har en kvise som er moden og klar, og utenfor "Dødens triangel" !, så gi disse tipsene en prøve. Jeg'Jeg vet at utvinningen din vil få et mer vellykket resultat enn hvis du prøver det de fleste gjør, som er å angripe og makere opp kimen, forårsaker blåmerker, blødning eller arrdannelse.

Husk å alltid jobbe med rene, steriliserte verktøy og hud og du vil pierce på tvers, ikke ned. Ja, rippe hodene til pimpleen høres litt skummelt ut, men jeg'Jeg har prøvd denne teknikken og det virker virkelig! Ingen skade overhodet.

Gi meg beskjed om hvordan du går videre!

1. Håndsåpe | 2. Skumrenser | 3. Blemish Patrol Pads | 4. Needles | 5. Extractor | 6. Rubbing Alcohol | 7. Facial Cotton | 8. Latex Hansker | 9. Tørkekrem | 10. Full Cover Concealer | 11. "Un" Cover-Up | 12. Tonet "Un" Pulver | 13. "Un" Pulver | 14. Lip pensel

Popper du pimples? Har du prøvd denne teknikken?

Leave A Comment

42 − 33 =