Uudet “Baby Feet” -kuorelliset sukat ovat outoja, brutto … ja hämmästyttäviä

Kaikki sinä'Olen kuullut, että Baby Foot on totta.

Sain ensin tietää tästä nousevasta jalkahuollon luokasta "jalka" kuorikesällä kaveri kauneuseditorin ystävästä. Aivan kuten hän kuvasi pienet muoviset sukat, jotka olivat täyttyneet hapolla, riitti tekemään minut. Ja sitten lisää hyötyä siitä, että teidän jalka ihosi (yhdessä säröillä korkokengät / kalluksia) irtoa kuin käärme, päivää myöhemmin? Ällöttävä. Mutta duh! Halusin IN.

Pian sen jälkeen aloin lukea Baby Foot -liikkeestä kaikkialla. Kuten ymmärrän, Baby Foot on alkuperäinen jalka kuori, Aasiasta, jossa ne ovat paljon kehittyneempiä kuin meillä tällaisista asioista. Olin tässä tilaamassa sitä Amazonin kanssa, kun huomasin, että jotkut PR-henkilöt olivat jo lähettäneet minulle roskaa, kuukautta sitten.

Että's oikein. siellä's Canadian (ja UK / Europe) versio Baby Foot, ja se'n kutsutaan Footneriksi. Mutta he ovat todellakin sama asia. Ja Holika Holika tekee myös yhden. Niin minä'Käytän vain termiä "Baby Foot" yleisesti nyt, kuten Kleenex. Koska riippumatta siitä, mikä brändi on, tarvitset näitä huonoja poikia'elämä muuttuu. Ja nyt on aika kokeilla, vaikka jalat ovat alhaalla talveksi.

Tämän kirjoittamisen jälkeen minä'olen tehnyt Footnerin kaksi kierrosta, kuukausi erossa, palatessaan kesälomalta (joka ei ollut ystävällinen jalkojen pohjalle). Anna minun käydä läpi prosessin.

Footner Round One

Tämä on mitä saat laatikon sisällä:

Tarvittavat ohjeet pakettien pitempään ja itse hapotetut sukat sinetöidään siinä mukavassa foliopaketissa. Ne näyttävät tästä:

Ohjeet sanovat leikata jokainen auki, kiinnitä jalka sisään ja sulje se yläosaan (mitä en koskaan tajunnut miten). Se'suosittelen laittaa parin omia sukkia päälle, mukavuutta ja mielestäni tehokkuutta, koska se auttaa pitämään hapan kosketuksissa jalkojesi kanssa.

Puhuttu haposta, luultavasti haluat nähdä ainesosat:

Aqua, denaturoitu alkoholi, Aloe Barbadensis -uute, glyseriini, butyleeniglykoli, kanolaöljy, polydekstroosi, Cucumis Sativus -uute, propyleeniglykoli, natriumlaattaatti, maitohappo, ksantaanikumi, glykolihappo, metyyliparabeeni, kollageeni, parfyymi.

Se kuulostaa kovaa, mutta siellä'ei ole mitään pistelyä. Joten anna kaiken, että liota jalkasi 60 minuuttia. Aseta ajastin:

Kun tunti on kulunut, huuhtele se pois lämpimällä vedellä ja odota sitten. Odotat jonkin aikaa.

Tein tämän lauantai-iltapäivänä ja tiistaina olin vakuuttunut siitä, ettei mitään tapahtunut. Jos jotain, jalkani näyttivät huonommin "kuivempaa ja kauempaa" kuin ennen kuin aloitin tämän koko prosessin. Hitto sinä, Footner, ajattelin.

Sitten keskiviikkoisin otin kaiken takaisin. Olin poistamassa sukkahousut, kun minun hälytykseni koko joukko hiutaleita putosi lattialle. Jalka hiutaleita. Olin väsynyt, mutta innoissaan.

Groteskinen sloughing-off jatkui päivinä, siihen pisteeseen, jossa uusi, sileä ja kyllä, vauva kaltaisia jalka lopulta syntynyt. Sinun on ehdottomasti vaihdettava lakanat ja tyhjiö. Tämä on Footnerin irtoamisprosessin kuvaus's verkkosivuilla, joten odottakaa muunnelmia tästä teemasta:

Saat idean! Vapaasti Google ennen ja jälkeen; on kuormia. (Ajattelitko, että näytän sinulle omat kuolleet ihosi Internetissä? Haluan piirtää viivan jonnekin ...) Mutta oikeastaan, jälkimainingeissa ei ole mitään uskomatonta.

Footner toinen kierros

Päätin toistaa hoitoa muutaman viikon kuluttua kohdistamaan syvemmät, itsepäiset kallukset, jotka tarvitsivat vielä apua. Ja myös, jos totuus kerrotaan, koska olin eräänlainen riippuvainen, ja löysin sen paikallisille ostoksilleni.

Ennen toista kierrosta olen Googlessa. Ja huomasin, että ihmiset pelkäsivät ohjeita ja jättivät Footnerin yhdeksi, mutta kahdeksi tunniksi, mikä on samaa aikaa kuin Baby Foot suosittelee. Nyt minä't tiedä, jos Baby Foot on heikompi kaava, mutta ajattelin mitä helvettiä? minä'll antaa sen ampua. (Oli hieno, mutta jatka omalla vastuullasi!)

Toinen asia, jonka huomasin, että ihmiset tekivät Footnerin's ohjeet don'Etkö ole maininnut jaloja etukäteen. Istuin jalkani ammeella hyvää 15 minuuttia edeltävänä kaksi, ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että se on erilainen. Se tuntui olevan syvempi kuori kuin ensimmäistä kertaa, melko tuhkaen ärsyttävää sisäänrakennettua ihoa kannoillani.

Bottom Line

Se'rakkautta. Heck, se's avioliitto. Tässä vaiheessa voin't nähdä itseäni käyttäen Micro-Pedi-sähköistä jalkapuskuriani paljon enemmän, koska jalkakuori on niin paljon parempi. (Tiedän.Olin pakkomielle Micro-Pedi.) Mutta Footnerin kaksi rataa sai jalkani dramaattisesti pehmeämmäksi, paljon vähemmän työtä. 

Ainoa saalis on, että luultavasti ei pitäisi't käytä näitä Baby Foot -tyyppisiä tuotteita kesällä. Ihon juoksut juoksevat jaloista vain't menevät hyvin sandaaleilla. Täydellinen aika on NYT, ihmiset. Oletko sitä varten?

Mistä ostaa

Ota kantaa

Oletko kokeillut jalkahuopaa vielä? Ovatko nämä paras kauneuden keksintö vai mitä?!

Leave A Comment

76 − = 68