Tuoretta on hullu-hyvä hunaja-naamio, joka pelastaa kuivan ihon

Täällä kirjoitan maskeista, joka maksaa 130 dollaria. 150 dollaria, oikeastaan, jos asut Kanadassa *. Voinko saada enemmän irti kosketuksesta?

minä'm puhuu Creme Ancienne Ultimate Ravitseva Honey Mask tuoresta, ensimmäinen kasvot naama'olet törmännyt hintalappuun hyvin kolmessa numerossa. Melko kova, eikö? Koska olen saanut testausnäytteen, minusta tuntuu'minun velvollisuuteni ilmoittaa teille, mitä 130-150 dollaria on. minä'Olen lukenut muutamia muita arvosteluja ihmisiltä, ​​jotka ovat innokkaasti laulaneet kehujaan, mutta c'mon. Kuinka helvetti maksaa niin paljon rahaa?

Ensinnäkin pakkaus on upea ja purkki on todella raskas. Minun on sanottava, se's erittäin tyydyttävä. Sitten avaat sen ja se näyttää taivaalta:

Toki se on kaikkein pirtein kasvonaamari, jonka olen koskaan nähnyt. Se on uskomaton, aito hunajan tuoksu ja sinä melkein haluat upottaa lusikan purkkiin ja nuolla sitä.

Syy siitä's niin delish on, koska se sisältää 38 prosenttia REAL hunajaa, että's ekvivalentti kahdesta rkl 100 ml: n purkista. Hunaja hyötyy kasvonsuojelussa, että sen luonnolliset sokerit auttavat houkuttelemaan ja tiivistämään kosteutta. Hunaja, jota Fresh käyttää, raakaa Buckfast Bee hunajaa, on kehittänyt englantilainen munkki 1900-luvun alussa ja sitä pidetään korkealaatuisimpana.

Tiedän mitä sinä'ajattele nyt. "Miksi en't käytän vain säännöllistä hunajaa kasvoilleni? "No, jos olet'olen koskaan yrittänyt DIY honey mask, tiedät sen'n sotkuinen, tahmea kamaa. Yksi 100 dollarin + kasvomaskin eduista on se, että tämä ei't tapahtuu. Ei. Tämä tavara leviää kuten butta.

Sinä'on tarkoitus jättää se kasvosi noin 10 minuuttia, ja sitten se huuhtelee helposti lämpimällä vedellä. Sen jälkeen väite on, että se antaa sinulle kuusi tuntia hydratointia.

Uskon sen. Iho tuntuu äärimmäisen pehmeältä, ja hunaja jättää kosteuden "verhon" ihon päälle. Ei ole epäilystäkään siitä, että se antaisi kasvosi suojaan, kun menemme ihailemaan kaunista kanadalaista talvisäätä me'Olen kokenut viime aikoina.

Mitä tulee ainesosaluetteloon, ensimmäinen hunaja on listattu, mikä on hyvä merkki. Toinen aineosa on propyleeniglykoli, mineraaliöljyn muoto. (Kuten mainitsin tässä kosteusseurannassa, minä'en ole vakuuttunut siitä'Muut aineosat ovat PEG-7-glyseryylikokoaatti (EWG: n kannalta turvallinen polymeeri), mehiläispesäsiemenöljy, jojobaöljy, echinacea-uute ja sheavoija.

Todellakin, minulla on vain hinta, jolla on hinta. Ymmärrän sellaisen rahan kuluttamista seerumiin, ehkä ... mutta kasvonaamariin? Se olisi ensimmäinen. Mutta saan, että ainesosat ovat kalliita, ja hunaja täällä on erikoista ihon edut. (Heck, katsokaa hunajaa käytävällä Whole Foodsissa. Manuka-hunaja on toinen esimerkki arvostetusta hunajasta.)

Tärkeintä: Jos saat kuivan ihon, haluta lempeä ihonhoito ja ylimääräinen raha polttamaan ... se's ihana tuote. Muussa tapauksessa pitää kiinni sotkuisesta ruokakaupasta.

Hanki tuote

* Tämä maski on tarkoitus kuljettaa Sephorassa, mutta voin't löytää ne verkkosivuillaan vielä. minä'd Tarkista se myymälöissä.

Ota kantaa

Oletko tarkistanut tämän tuotteen vielä?

Oletko koskaan tehnyt hunajaa?

Mitä hyötyjä havaitsit?

Leave A Comment

7 + 2 =