Toimittajan valinnat: Bite Beauty’s New Maple Matte creme huulipunat

Me'sinulla on vielä kuukausi tai niin kesästä jäljellä, mutta syksyiset kokoelmat ovat jo varjostavia, ja yksi makeisimmista on Bite Beauty's ode Kanadan vaahterapuulle.

Ja tarkoitan sitä kirjaimellisesti.

Uusi, rajoitettu painos Maple Matte creme huulipunat ovat't vain innoittamana muuttuvien värejä vaahteran lehdet. Ne're-infusoidaan myös todellisen kanadalaisen vaahterisiirapin kanssa!

Jos rakastat pannukakkuja, niin sinä'rakastan tapaa, jolla nämä tuoksuvat. Vaahterasiirappia koskeva huomautus on't hienoinen, joko's melko vahva, super-makea ja erittäin, erittäin maukkaita. Ne ovat kädet alas, herkullisimmat tuoksuvat huulipunat I've koskaan kohdannut. 

Bite Beauty'Täydellinen ainesosa on ruoka-aineosia, joten vaahterisiirapin lisäksi nämä lippit sisältävät myös luomutuotteita, mehiläisvahaa, jojobaöljyä, pigmenttien ja jauheiden yhdistelmää ja japanilaista piidioksidia. Ei petrokemikaaleja mukana. Ja he'kaikki käsityönä täällä Torontossa Bite Beautyissa's Artisinal Lipstick Factory!

Tässä mini-kokoelmassa on viisi sävyä:

Kuten sinä'Tulivat pian näkemään, että ne jatkuvat niin rikkaina ja pigmentteinä kuin ne näyttävät putkissa. Ahh ... aren'Olet tuulinen syksyllä nyt?!

Antaa's swatch it out:

Sinä pystyt't kertoa käteni, mutta nämä ovat matta cremes "painottaen creme. Olen rehellisesti sanonut't heistä olla hyvin matta. Itse asiassa, kun yritin kokeilla niitä, huulillani oli hieman kirkkaita. 

Mikä on minua hieno, koska kermaisuus on todella ystävällistä huulillesi, varsinkin kun suuntamme jäähdyttämiseen. Ne uskomattoman kosteuttavat ja kuluvat kauniisti kuivumatta huulet (ja kätkevät myös huulet). 

Tässä's katsoa jokaiselle varjolle. Huomaa: nämä huulipunat ovat saatavilla vain Kanadassa rajoitetun ajan!

Sokeroitu vaahtera

Karkea Maple on todellinen karkkia-omena punainen. Rakastan sen kirkkautta iholla ja löysin sen hyvin värikkäämällä väritykselleni, vaikka mielestäni se toimisi useimmilla ihon sävyillä. Se's varmasti enemmän pigmentoituneita kuin run-of-the mill punainen huulipuna!

Haudutettua Maplea

Haudutettu Maple on syvempi punainen ja hieman tiiliseijot, ja uskon sen's suosikkini joukko (vaikka se's SO vaikea valita!). Kun tämän kokoelman värit muuttuivat syvemmälle, huomasin, että minun tarvitsi käyttää huuliharjaa täydentämään reunani, joten pidä mielessäsi nämä areenat't "pyyhkäise ilman peiliä ja mene" huulipunan tyyppiä. Rakastan ruskean vihjeen tässä punaisena; se'vain tarpeeksi, jotta se olisi ainutlaatuinen, mutkikasta.

Sokeroitu vaahtera

Sokeroidut Maple on syvä vadelma-luumu ja toinen minun suosikki. Se'Sillä on ihania violetteja, jotka tekevät siitä hieman erilaisen kuin tavalliset marja-sävyt. Vaikka minulla on taipumus häivyttää todelliset viileät sävyt neutraalilla ihollaani, tämä toimi hyvin, ehkä syvyyden takia? 

Lämmitetty vaahtera

Lämmitetty Maple on voimakas oranssi, jossa on keltaiset alivalot. Koska pigmentti näissä huulipunissa on niin läpinäkyvä, se'Se on erittäin in-your-face -tyyppinen oranssi, vain varoittaa sinua! minä'En ole varma, että se toimii 100 prosenttia ihon sävyllä (se näyttää näyttävän keltaisen siinä), mutta vaikutus on pehmeämpi, jos pyyhkäisin sen alas. Lisäksi, verrattuna muihin tummempiin väreihin, tämä oranssi on hieman helpompi käyttää päivällä.

Mulled Maple

Mulled Maple on oksibloodinpunainen, tummempi, ilta-versio ruskeanpunainen haudutettua vaahteraa. (Kuulin sen'on samaa väriä kuin Black Cherry Yhdysvaltain pohjaisessa Frozen Berries Matte creme -huulipunatarjouksessa.) Minulla oli joitakin ongelmia tämän keräämässä huulille, mutta muutoin se's upea, voimakas sävy iltaisin. Se näyttäisi uskomattomalta hiusten kasvoilta ja kasvoilta sekä eräänlaisesta dramaattisesta musta-iltatyöstä. voida'Sinä kuvittelet sitä?!

johtopäätös

Jos rakastat hyvää, rikkaan, kermainen huulipunaa, sinun täytyy tarkistaa nämä out! Kaava on täydellinen, vaahterisiirappi aromi tekee niistä iloa käyttää, ja sävyn valinta on niin hienostunut ja hyvin harkittu. 

Lisäksi voit myös pyyhkiä ne pehmeämpään ulkoasuun, ne toimivat tahroina kauniisti. Omat suosikkini olisi Braised Maple ja Sugared Maple!

Bite Beauty Maple Matte creme huulipuna-kokoelma on yksinoikeus Kanadaan, ja se on saatavilla rajoitetusti Sephorassa.

Oletko tarkistanut nämä huulipunat vielä?
Mikä sävy pidät parhaiten?

Leave A Comment

52 − = 44